Εμφάνιση 31-37 από 37
-
22-08-23, 14:26 Απάντηση: Γίνεται ανάληψη από ΑΤΜ μέσω nfc; (χωρίς την κάρτα) #31" Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "
----
No fm radio ?
No headphone jack ?
Sorry no phone.
-
22-08-23, 14:55 Απάντηση: Γίνεται ανάληψη από ΑΤΜ μέσω nfc; (χωρίς την κάρτα) #32
Το πλάνο των τραπεζών γενικώς είναι να εξαφανίσουν τις πλαστικές τράπεζες Όπου εξακολουθούν να υπάρχουν ATM θα ενεργοποιηθούν και οι ανάλογοι δέκτες αν υπάρχουν ή θα αναβαθμιστούν τα ATM.
Άλλο ένα θέμα όμως είναι οι πόντοι πχ της Alpha Bank. Δεν εξαργυρώνονται χρησιμοποιώντας το NFC προς το παρόν πχ σε βενζινάδικα τουλάχιστον όπου έχω ρωτήσει. Απαιτείται η πλαστική κάρτα.
Ένας υπάλληλος μου είπε ότι γίνεται αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει.
-
21-12-24, 12:27 Απάντηση: Γίνεται ανάληψη από ΑΤΜ μέσω nfc; (χωρίς την κάρτα) #33
Απ ότι βλέπω τα περισσότερα ΑΤΜ των τραπεζών υποστηρίζουν πλέον nfc.
Σήμερα πήγα να κάνω κατάθεση χρημάτων και με nfc μου έδινε επιλογή μόνο για ανάληψη και υπόλοιπο (τράπεζα Πειραιώς).
Επίσης, παρ όλο που πέρασα το κινητό με nfc μου ζήτησε να βάλω και pin στο ΑΤΜ.
Βάζοντας την κάρτα είχα φυσικά όλες τις επιλογές.
Τι βλακεία είναι αυτή;
Αρχικά γιατί δεν δέχεται να κάνεις κατάθεση
και κατά δεύτερον γιατί να ζητήσει pin αφού το wallet της google δεν σε αφήνει να κάνεις τίποτε αν δεν ξεκλειδώσεις το κινητό με βιομετρικά;| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
21-12-24, 12:36 Απάντηση: Γίνεται ανάληψη από ΑΤΜ μέσω nfc; (χωρίς την κάρτα) #34
-
21-12-24, 13:59 Απάντηση: Γίνεται ανάληψη από ΑΤΜ μέσω nfc; (χωρίς την κάρτα) #35
| "Anyone can build a fast CPU.
-
21-12-24, 14:47 Απάντηση: Γίνεται ανάληψη από ΑΤΜ μέσω nfc; (χωρίς την κάρτα) #36
Κατάλαβα. Μερικές φορές σε αγορές σε μαγαζιά εμένα με ρωτάει.
Βάλτε το pin της συσκευής για να προχωρήσουμε. Δεν έχω βάλει βιομετρικά στο κινητό. Ξεκλειδώνω με pin.
Οπότε στο ATM θα πρέπει να βάλουμε το pin της κάρτας που έχουμε πάρει από την τράπεζα.
Πάντως καταλαβαίνω ότι για να είσαι σίγουρος μην ξεμείνεις θα πρέπει να έχεις εναλλακτικά πλαστική κάρτα μαζί σου, ίσως και μετρητά.
Προχθές στο ξεκάρφωτο σε μαγαζί μου έβγαλε το κινητό. Ότι το τηλέφωνο σου δεν υποστηρίζεται λόγω hardware. Είχα κάνει λίγο πιο πριν αγορά από αλλού.
Έκανα επανεκκίνηση, τίποτα. Αναγκάστηκα και πήγα σπίτι. Ευτυχώς ήταν δίπλα. Μετά ξαναδοκίμασα με το κινητό και δούλεψε.
Οπότε πλέον έχω και μια πλαστική κάρτα πάντα μαζί μου ειδικά όταν απομακρύνομαι από την περιοχή μου.
-
21-12-24, 14:56 Απάντηση: Γίνεται ανάληψη από ΑΤΜ μέσω nfc; (χωρίς την κάρτα) #37
Στο κινητό δεν μου ζήτησε ποτέ έως τώρα να δώσω κάτι παραπάνω από τα βιομετρικά όσο μεγάλο και αν είναι το ποσό.
Δεν ξέρω αν τα ΑΤΜ και των άλλων τραπεζών έχουν την ίδια βλακώδη συμπεριφορά με της Πειραιώς.| "Anyone can build a fast CPU.
Bookmarks