Πάρε και ζήτησε αντικατάσταση εξοπλισμού, μην πεις αυτό το πρόβλημα γιατί δεν θα καταλαβαίνουν, πες τους ότι δεν λειτουργεί σωστά το WI-FI.
Εμφάνιση 181-195 από 556
-
29-03-23, 20:43 Απάντηση: Παρουσιαση Sercomm Speedport Plus 2 #181Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
29-03-23, 21:29 Απάντηση: Παρουσιαση Sercomm Speedport Plus 2 #182
Ενταξει ,ευχαριστω πολυ...θα επανελθω!
- - - Updated - - -
Μίλησα με cosmote και τους ειπα πως εχει θεμα το wifi και με επρηξαν μεχρι να μου πουν να παω απο Γερμανο να παρω αλλο router.
Μου ειπαν να παρω καποιο αλλο και οχι το Speedport plus 2...
Τι να ζητησω???
PS: εντωμεταξυ αυτο το βλαμμενο που εχω τωρα ενω εχω αλλαξει το pass μου κοπαναει συνεχεια πως δεν το εχω αλλαξει...οτι να ναι
-
29-03-23, 21:35 Απάντηση: Παρουσιαση Sercomm Speedport Plus 2 #183
Δεν έχεις άλλη επιλογή εκτός από το ZTE.
Βέβαια σε συμφορουμίτες έχουν πει ότι δεν το δίνουν πλέον αλλά στο site το έχουν.
https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/homewifi.htmlImagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
29-03-23, 21:38 Απάντηση: Παρουσιαση Sercomm Speedport Plus 2 #184
ειναι καλυτερο????
-
29-03-23, 21:42 Απάντηση: Παρουσιαση Sercomm Speedport Plus 2 #185
Σε μένα δουλεύει μια χαρά, αλλά είμαι σχετικά κοντά στην καμπίνα. Σε οριακές γραμμές έχει μικρότερο συγχρονισμό από το Speedport.
To UI έχει περισσότερες ρυθμίσεις ξεκλείδωτες από το Speed.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
29-03-23, 22:07 Απάντηση: Παρουσιαση Sercomm Speedport Plus 2 #186
Και εγω κοντα ειμαι...50-60 m σε ευθεια.
Η πλακα ειναι πως και το wifi εχει θεμα......συνεχεια γραφει connected, no internet access
-
29-03-23, 22:15 Απάντηση: Παρουσιαση Sercomm Speedport Plus 2 #187
Mάλλον έπεσες σε προβληματικό router.
Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
30-03-23, 12:04 Απάντηση: Παρουσιαση Sercomm Speedport Plus 2 #188
-
30-03-23, 12:24 Απάντηση: Παρουσιαση Sercomm Speedport Plus 2 #189
-
30-03-23, 14:11 Απάντηση: Παρουσιαση Sercomm Speedport Plus 2 #190
Πηρα το ΖΤΕ ....εχει πλακα που δεν μπορω να μπω στο 192.168.1.1
-
30-03-23, 15:15 Απάντηση: Παρουσιαση Sercomm Speedport Plus 2 #191
Για το Uptime τα είχαμε πει και παλιότερα στο νήμα του ZTE,
https://www.adslgr.com/forum/threads...02#post7405902
https://www.adslgr.com/forum/threads...19#post7406819
κατά τα άλλα, σε μένα το ΖΤΕ παίζει άψογα εδώ και πολύ καιρό.
- - - Updated - - -
Κάνε μια επαναφορά δικτύου στο PC και hard reset στο router.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
30-03-23, 15:50 Απάντηση: Παρουσιαση Sercomm Speedport Plus 2 #192
Επιβεβαιώνω κι εγώ,όπως και οι περισσότεροι χρήστες αυτό που λες κι εσύ. Το οτι σε κάποιους παίζει καλά το ΖΤΕ δεν έχει να λέει...πιο πιθανό είναι να έπεσαν στην εξαίρεση αυτοί, παρα η πλειοψηφία που είχε θέματα. Ο κύριος λόγος έτσι κι αλλιώς που απέσυραν το ΖΤΕ όπως έχει αναφερθεί και εδώ και σε άλλα φόρουμ ήταν ακριβώς αυτό. Οτι δεν έπαιζε σταθερά, έκανε dissconects κτλ. Γι'αυτό και δεν θα υπάρξει μάλλον άλλη υποστήριξη απο τον ΟΤΕ καθώς το απέσυρε πριν καν το βγάλει.
Προσωπικά παίζω σε μια απο τις πιο κλασικές καμπίνες ΟΤΕ,με άριστη γραμμή,καλωδίωση, στατιστικά και με το ΖΤΕ είχα άπειρα θέματα όπως είχα αναφέρει. Με ελάχιστα σφάλματα τράβαγε καθε λίγο αποσυνδέσεις,έχανε ip,restarts κτλ.
Μου το άλλαξαν με ίδιο και ξανα τα ίδια. Όπως και οι περισσότεροι!
Τελικά άλλαξα σε Speedport Plus 2 και έχω ησυχάσει. Όλα ρολόι, wifi που σκοτώνει και απο ταχύτητα και απο εμβέλεια και απο σταθερότητα.
Σαν modem πάει τάπα στα μέγιστα με κλειδώνει και uptimes....μέχρι να γίνει διακοπή ρεύματος. Απλά γρήγορο και σταθερότατο. Γι'αυτό και πλέον η κοσμοτέ δουλεύει πάνω σε αυτό.
Οπότε ναι, μπορεί σε κάποιους να παίζει καλά το ΖΤΕ , αλλα το plus 2 είναι καλύτερο απο κάθε άποψη.
Κάποια θεματάκια αναφέρονται για το λογισμικό του αλλα προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα. Ούτε εγώ, ούτε όλοι οι φίλοι, συγγενείς και γνωστοί που τους πρότεινα να αλλάξουν το ΖΤΕ με το plus 2 και όλοι παραδέχονται πως είναι καλύτερο.
Δεν είναι τέλειο. Είναι ρούτερ παρόχου. Και ακόμα είναι καινούργιο...Θέλει δουλειά στο UI αλλα ήδη το έχουν βελτιώσει πολύ.
-
30-03-23, 16:03 Απάντηση: Παρουσιαση Sercomm Speedport Plus 2 #193
-
30-03-23, 16:12 Απάντηση: Παρουσιαση Sercomm Speedport Plus 2 #194
Το ξέρω. Μάλλον το δίνουν όταν δεν έχουν plus 2. Εγω στην πόλη μου,πήγα στο κεντρικό κατάστημα ΟΤΕ για αντικατάσταση του plus 2 γιατι όταν το πρωτοπήρα έπεσα σε προβληματικό μοντέλο, και δεν είχαν plus 2. Μονο ΖΤΕ μου είπαν οτι έχουν. Πήγα σε εναν Γερμανό πιο κάτω και βρήκα plus 2.
Πολύ δικός μου άνθρωπος, τεχνικός στον ΟΤΕ με πτυχία που έχουν πολλοί λίγοι εκεί μέσα, τώρα στο τμήμα των routers και των softwares τους μου είπε πριν πολύ καιρό πως το ΖΤΕ το έχουν ήδη βγάλει προς απόσυρση.
Δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει αλλα γνωρίζω πως σε κάποιες περιπτώσεις (λίγες) δίνουν το ΖΤΕ. Προφανώς έτσι βολεύει και για κάποιο διάστημα ακόμα θα το δίνουν. Έτσι κι αλλιώς είναι η εναλλακτική με το plus 2 καθώς όλα τα άλλα έχουν αποσυρθεί για τις 50/100 γραμμές.
Εμένα φίλη μου που έκανε αίτηση για 50άρα στον ΟΤΕ πριν λίγες εβδομάδες, της είπα να ζητήσεις το plus 2 και της είπαν πως έτσι κι αλλιώς μόνο αυτό στέλνουν...
Τι να πω...
-
30-03-23, 18:37 Απάντηση: Παρουσιαση Sercomm Speedport Plus 2 #195
Ειχαν και plus 2,απλα ζητησα το ΖΤΕ λογω των θεματων που ειχα με το +2.
Το μενου ειναι το ιδιο με το παλιο ασπρο speedport και τα ports πλεον δουλευουν σωστά........Προς το παρον καλα τα παει
Δεν ξερω με το SNR και ΑΤΤ τι γινεται διοτι αλλαξαν λιγακι...
Με plus 2 ειχα SNR 11,1. και ΑΤΤ 11,7
Mε ΖΤΕ εχω. SNR 10,4. ATT. 7,3
Bookmarks