Εμφάνιση 511-525 από 530
-
25-03-25, 21:14 Απάντηση: Τηλεοράσεις : τα πάντα σχετικά με τις τεχνολογίες, μοντέλα, specs κλπ. #511Disclaimer:
Any views or opinions expressed represent the official view of the voices in my head.
-
26-03-25, 00:05 Απάντηση: Τηλεοράσεις : τα πάντα σχετικά με τις τεχνολογίες, μοντέλα, specs κλπ. #512There's no substitute for experience
CorollaClub
-
26-03-25, 11:02 Απάντηση: Τηλεοράσεις : τα πάντα σχετικά με τις τεχνολογίες, μοντέλα, specs κλπ. #513
Εγω εχω και μια F&U στη κρεβατοκαμαρα εδω και μια 5ετια....... μια χαρα.
Άλλα Ντάλλα....
-
26-03-25, 11:28 Απάντηση: Τηλεοράσεις : τα πάντα σχετικά με τις τεχνολογίες, μοντέλα, specs κλπ. #514There's no substitute for experience
CorollaClub
-
26-03-25, 13:31 Απάντηση: Τηλεοράσεις : τα πάντα σχετικά με τις τεχνολογίες, μοντέλα, specs κλπ. #515
Έχω μια turboX smart webos επτά περίπου χρόνια. Απλά τέλεια χωρίς κανένα πρόβλημα.
Αγόρασα πριν μερικούς μήνες μια αντίστοιχη android. Απαράδεκτη. Κωλύματα . Έχανε τα κανάλια. Αργή ανταπόκριση. Αλλά έγγραφε το site στα χαρακτηριστικά και άλλα ειχε. Vestel και οι δύο.Βρήκα τρόπο και την επέστρεψα και ευτυχώς μου επέστρεψαν τα χρήματα.
Πήγα σε Sharp. Δεν είναι η παλιά γνωστή Sharp αλλά ευχαριστιέμαι τηλεόραση.
Με 5 χρόνια εγγύηση και αλλαγή σε ότι πάθει, όχι επισκευή.
Στις 32 ιντσες.
Για μεγαλύτερες υπάρχουν επιλογές πολλές
-
26-03-25, 20:30 Απάντηση: Τηλεοράσεις : τα πάντα σχετικά με τις τεχνολογίες, μοντέλα, specs κλπ. #516
Ρε παιδια γραψατε δεκα χιλιαδες σχολια και ουτε σε ενα δεν προτεινεται κατι. Γραφω στο σχολιο μου πως γνωριζω οτι δεν πρεπει να περιμενω και πολλα. Εννοειται σ αυτα τα χρηματα ψαχνω τη λιγοτερο κακη επιλογη, αν δε γνωριζεται ποια ειναι δεν μπορω να καταλαβω προς τι ολη αυτη η αναλυση. Καθε φορα σε καθε νημα εξαντλειται τη γνωση σας και δεν επικεντρωνεστε στην ερωτηση αυτη καθε αυτη. Το μονο που ακουω απ ολα τα σχολια ειναι αυτο που αφορα οτι πολλες απο τις vestel βγαζουν στην αρχη μοντελα με ενα decent panel να πουλησουν και μολις κανουν ονομα το αλλαζουν με κατι σαπιο και αγοραζεις γουρουνι στο σακι. Οποτε αν υπαρχει εστω και ενας που να γνωριζει αυτο το μηνα πχ ποιο μοντελο απ αυτες αξιζει ας το πει, ολα τ αλλα ειναι αερολογιες.
-
26-03-25, 20:57 Απάντηση: Τηλεοράσεις : τα πάντα σχετικά με τις τεχνολογίες, μοντέλα, specs κλπ. #517
-
26-03-25, 21:23 Απάντηση: Τηλεοράσεις : τα πάντα σχετικά με τις τεχνολογίες, μοντέλα, specs κλπ. #518
Δεν γράφεις ακριβώς τι θέλεις. Γιατί μπορεί να θες έξοδο ακουστικών που μπορείς να συνδέσεις ένα ζευγαράκι απλά ηχεία. Μπορεί να θες να μην είναι smart.Ή μπορεί να θες να είναι android.
Εγώ πήγα σε Sharp επειδή ήθελα να είναι android. Έλλειψη ακουστικών μόνο αλλά την έχω συνδέσει με οπτική.
-
26-03-25, 21:38 Απάντηση: Τηλεοράσεις : τα πάντα σχετικά με τις τεχνολογίες, μοντέλα, specs κλπ. #519
Εχω γραψει ακριβως τι ζηταω στο πρωτο μου σχολιο καθως και οτι δεν μπορω να περιμενω πολλα. Αλλωστε για τη μητερα μου θα ειναι η τιβι, δεν εχει ευαισθητο ματι να χρειαζεται 100%srgb τσιφσαrgb κτλ... Γι αυτο αναφερω οτι αναλωνομαστε σε αερολογιες, οταν καποιος γραφει πως γνωριζει οτι σ αυτο το price range δεν πρεπει να εχει απαιτησεις, προφανως και ζηταει μια προταση οσο το δυνατον λιγοτερο κακη. Οπως εγραψε ενας αλλος, πρεπει να παω σε vestel εννοειται σ αυτα τα χρηματα, το θεμα ποια εξ αυτων αξιζει αυτους τους μηνες.
-
26-03-25, 23:15 Απάντηση: Τηλεοράσεις : τα πάντα σχετικά με τις τεχνολογίες, μοντέλα, specs κλπ. #520
-
26-03-25, 23:38 Απάντηση: Τηλεοράσεις : τα πάντα σχετικά με τις τεχνολογίες, μοντέλα, specs κλπ. #521
This!!
XIAOMI TV A 2025
κάτω από 200 και δεν είναι Vestel.
Εγώ πάντως θα έπαιρνα μια LG
LG Smart 32" Full HD LED 32LR60006LA που είναι ακριβώς στα λεφτά που θες και γενικά κοιτάς αυτή τη λίστα που δεν έχει μέσα καρακινεζιές και Vestel
https://www.skroutz.gr/c/12/televisi...&order_dir=ascThere's no substitute for experience
CorollaClub
-
26-03-25, 23:49 Απάντηση: Τηλεοράσεις : τα πάντα σχετικά με τις τεχνολογίες, μοντέλα, specs κλπ. #522
-
27-03-25, 00:04 Απάντηση: Τηλεοράσεις : τα πάντα σχετικά με τις τεχνολογίες, μοντέλα, specs κλπ. #523
Σίγουρα ποιο γρήγορο από Google TV. Τώρα σε αυτές τις μικρούλες δεν ξέρω πως πάνε αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μας νοιάζει.
Εμένα ο πατέρας μου πάντως στα 81 του από το BF ταλαιπωρείται απίστευτα με το GoogleTV της TCL αν πατήσει λάθος κουμπάκι... έχω κάνει γιόγκα να ακυρώσω τα περισσότερα κουμπιά και πάλι η λύση που έχουμε είναι να βλέπει τα πάντα μέσο του δορυφορικού της Cosmote που του έχω. Το WebOS είναι ποιο απλό για μένα με τη μπάρα κάτω που πας εύκολα στα Free to Air
Μην ξεχνάμε πως το παλικάρι τη θέλει για μεγάλη γυναίκα. Όσο ποιο χαζό το σύστημα τόσο ποιο άνετο θα είναι και θα έχει και αυτός ηρεμία.There's no substitute for experience
CorollaClub
-
27-03-25, 00:19 Απάντηση: Τηλεοράσεις : τα πάντα σχετικά με τις τεχνολογίες, μοντέλα, specs κλπ. #524
Θενξ <3. 32αρες βλεπω. Σε ενα δωματιο 15-18 τετραγωνικα με το κρεβατι στη μια ακρη και τιβι στην αλλη πιστευετε ειναι καλα; Εγω αυτη τη 40αρα κοιτουσα επειδη εχω και Public μια 50αρου εκπτωση
https://www.public.gr/product/tileor...22cd02/1826415
Υποτιθεται skroutz εχει καλες κριτικες, αλλα ειναι για μοντελο του 20 νομιζω, και οπως επισημανε σωστα αλλος συμφορουμιτης μπορει να παιζει το κλασικο αλλαγη με σκατα πανελ κτλ.
-
27-03-25, 00:22 Απάντηση: Τηλεοράσεις : τα πάντα σχετικά με τις τεχνολογίες, μοντέλα, specs κλπ. #525
Θες 43 ρε συ... εκτός αν έχει όραση 20/20... μιλάς για πάνω από 3 μέτρα. Εγώ σου είπα 32άρες γιατί 32 ήθελες. Σωστά κοιτάς από 40 και πάνω τώρα.
Το μοντέλο που έβαλες δεν υπάρχει στον πλανήτη... χωρίς παρεξήγηση, νομίζω πως το υπεραναλύσαμε το θέμα και βοηθήσαμε όλοι, από εδώ και πέρα είναι δική σου επιλογή.There's no substitute for experience
CorollaClub
Bookmarks