Σελ. 8 από 27 ΠρώτηΠρώτη ... 36789101318 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 106-120 από 398
    Περιοχή
    Thess
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Iris07 Εμφάνιση μηνυμάτων
    @ dcp
    Οι δοκιμές να γίνουν βέβαια σε εξωτερικό χώρο κοντά στο σπίτι σου.
    Εγώ πάλι ειμαι της άποψης οι μετρησεις να γίνουν στα σημεία που μπορεί να μπει το ρουτερ , ειτε εσωτερικό είτε εξωτερικό μοντελο. Αν δηλαδη στην ακρη του δρομου πιανει 500 , αλλα εστω και στην ακρη της αυλής του δεν μπορει να δει 5G γραμμή δεν έχει καμία αξία η μέτρηση στη γειτονια. Το ρεαλιστικό σενάριο ειναι πάντα εκεί που μπορει να γινει η εγκατασταση.

Αν οπως αναφέρει παντως πανω ο φίλος μπορει να πιάσει καλές ταχύτητες τοτε αν οχι με εσωτερικό , τοτε με ένα εξωτερικο 5G ρουτερακι θα κανει σοβαρη δουλεια , και θα γλυτωσει και τον βραχνα του καλοκαιρινου φορτου του δικτύου καθοτι τουριστικος προορισμος.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 + 110/11 + 500/50
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    DSLAM
    Wind - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Fritz! VDSL + 5G
    SNR / Attn
    19(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Ναι, έξω από το σπίτι του..
    Ελπίζω να μην έχει μεγάλα εμπόδια εκεί, όπως έχουμε τις πολυκατοικίες εδώ.

Αν η κεραία κινητής είναι μακρύα μάλλον θα κάνει καλύτερη δουλειά κάποια κατευθυντική κεραία.

Αν βρούμε τι κεραίες έχει κοντά του θα δούμε τι δυνατότητες έχουν περίπου.
    Θα μπορούσε βέβαια να το δει και με μετρήσεις κοντά τους.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Mastoras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έλα φίλε μου καλησπέρα. Ναι λογικά τα έχουμε ξαναπεί. Είμαι Π φώκαια προς οικισμό ΑΤΕ μόνιμη κατοικία και έχουμε σάπιες adsl εδώ με κατουρημένα καφάο της κακιάς ώρας. Ειχανε μπεί το 2017 σε σχέδιο αλλαγής τους αλλά τα εξαίρεσαν φαντάζομαι για γελοίους λόγους. Παλιά έβλεπα 10+ mbit , τώρα κάπου στα 6-7 με fast path αλλά παίζω με 55 ms σε ευρωπαικούς server με κάποιες διακυμάνσεις και κανα packet loss βεβαίως βεβαίως. 5G αν βγώ έξω με το κινητό ανα χείρας βλέπω πολύ καλά νούμερα (500+) και σκέφτομαι κάποια στιγμή να του δώσω μια ευκαιρία. Αναμένω SA κτλ κτλ. Είναι και η όλη βαβούρα σε εξοπλισμό/ρυθμίσεις/κάμερες και για αυτό δεν έχω κάνει το βήμα ακόμα. Αν χρειαζόμουν σοβαρό bandwith θα είχα κάνει ήδη κίνηση. Ειλικρινά μακάρι να ερχόταν ftth και θα ήμουν κομπλέ. Στείλε Pm να τα πούμε και εκεί :P
    Έχω συγγενείς προς Καταφύγι μεριά και όντως οι γραμμές εκεί δεν είναι πολύ σόι...
    Απορώ γιατί τα έχουν αφήσει έτσι...
    Για Καταφύγι μεριά ίσως επειδή είναι εκτός σχεδίου... Δεν ξέρω, απλά υποθέτω...
    Εγώ με 4g εξοπλισμό δεν παίζω πολύ καλά...
    40-80 περίπου... Με 4g+ λίγο πιο καλά, αλλά με 5g πολύ καλύτερα...
    Στη περίπτωση σου αν οι κάμερες είναι cloud έχει καλώς, αν θέλουν public ip εκεί δυσκολεύει το πράγμα... Είχαμε πριν το gigamax unlimited και κάναμε κάποια δουλειά..
    Τώρα έξτρα σιμ μόνο στα μικρότερα πακέτα μέχρι νεωτέρας...
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    cosmote
    βρισκομαι παραλιακα στην νεα αγχιαλο μαγνησιας αν βοηθαει αυτο.. Δεν ειμαι καθολου γνωστης με τις κεραιες και τις κινησεις για να δω τι ειδους κεραια εχω και σ σπιτι θα παω αυριο με το καλο..μπορεις να το δεις και να μ εξηγησεις αν δεις τι ειδους κεραια εχω τι θα ηταν καλη λυση ιρις?

- - - Updated - - -

απο μετρησεις που εχω κανει με vodafone cu 5g καρτοκινητο μου εδειχνε 220+ mbps μεσα απο το σπιτι στο σημειο που θα μπει το ρουτερ!!το καλο με το χωριο εδω ειναι οτι ειναι ολα ανοιχτα ειδικα προς θαλασσα ειναι απλωσια!
    αρα προτεινετε να μεινω στο speedbooster? θελω την καλυτερη δυνατη λυση για να μπορω να κανω την δουλεια μου και σκεφτομουν αν κανω unlimited gb πακετο το καρτοκινητο που ουτως η αλλως δινω 15 ευρω τ μηνα για την καρτα ειναι η ταριφα πια τα 15 θα γινουν 33 πχ για το giga unlimited +3 που ειδα οτι λετε για εξτρα σιμ και εχω και κινητο και ιντερνετ..το latency που ειχει τυχει καμια φορα να κανω το κινητο χοτ σποτ επειεδη ειχε πεσει τ ιντερνετ δεν ειχε μεγαλη ουσιωδη διαφορα στο λολ πχ που παιζω..τρ στο πλειστατιον δεν το εχω δοκιμασει
    σε entry level 5g router εχετε να προτεινετε κατι αξιολογο vfm?

- - - Updated - - -

Απλα ειμαι μπερδεμενος αν μεινω σε speedbooster η να κανω το κινητο unlimited και να παρω ενα 5g router..γιατι απ οτι καταλαβα το double play sim σε συγκριση με unlimited gb πακετο δεν συγκρινεται αν οντως η πολιτικη χρησης ειναι 1terabyte σωστα?

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 + 110/11 + 500/50
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    DSLAM
    Wind - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Fritz! VDSL + 5G
    SNR / Attn
    19(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath

Δεν βρήκα πολλές κεραίες στην περιοχή..
    Κάτι από Cosmote κυρίως..

Προς Δημητριάδα είσαι ?
    ή προς Χρυσή Ακτή.. ?
    Αν μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος για την περιοχή.

Μου κάνει εντύπωση που πιάνεις τόσο με την Vodafone, αρκετά καλά!
    Από την άλλη δεν πιάνεις καλά Cosmote..

Θα πρέπει να το δούμε τι μπορείς να κάνεις..

Επίσης πόσα χρήματα θα μπορούσες να διαθέσεις για εξοπλισμό.. ?
    Σίγουρα θα ήταν καλή επιλογή ένα 5G ρούτερ, αλλά να δούμε πως θα μπορέσεις να το συνδυάσεις..

- - - Updated - - -

Πάντως θα έλεγα να περιμένεις λίγο γιατί λένε ότι ο OTE θα παρουσιάσει τώρα κάτι νέο σε 5G SA,
    για να δούμε τι θα είναι.. ακούγετε κάτι για πρόσβαση στο Internet..

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    cosmote
    βρισκομαι εκει που λεει νεα αγχιαλος ακριβως μεσα σ πολη προς θαλασσα κατω!! σ ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου πραγματικα!! κοσμοτε θα το δοκιμασω τις επομενες μερες επειδη εχει η κοπελα μου οποτε θα επανελθω για ταχυτητες κοσμοτε απο παρασκευη!! μεχρι 150-200 ειμαι ανετα αλλα ειναι αρκετα? επειδη θα μεινει κιολας δεν θα παει χαμενο δλδ! σκεφτηκα μια λυση ο πατερας μου εχει το ρεντ 20 και του ειπα να το κανει απεριοριστο να ρωτησει διαφορα κτλπ ηδη πληρωνει 30 για το ρεντ 20 οποτε δεν νομιζω να εχει μεγαλη διαφορα και να ρωτησει ποσο κοστιζει συν μια εξτρα σιμ και τ ειπα να του δωσω την διαφορα και για εναν χρονο και μετα να παρω ενα 5τζι ρουτερ αν ειναι και να κρατησω για λιγο καιρο το speed booster μεχρι να δω πως δουλευει το αλλο και αν με καλυπτει τοτε μετα να το σταματησω το μπουστερ!

- - - Updated - - -

αυτο με τον οτε που λες εχουν πει χρονικο περιθωριο για την ανακοινωση? και τι ειναι το SA διπλα απο το 5g που εγραψες?? σορυ ειμαι λιγο νουμπας σε αυτα!!τωρα μπηκα σ χορο με οσα διαβασα εδω και ψαχτηκα μετα λιγο σ ιντερνετ!! απλα εχει ληξει το speedbooster και τωρα με χρεωνουν απο 28 κατι 37 κατι..και λεω αν ειναι να το κρατησω ετσι αυτον τον μηνα μεχρι να δω αλλη λυση μην κανω ανανεωση και φαω 1 χρονο στον κεφαλι ακομα για κατι που πολλες φορες δεν με καλυπτει

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 + 110/11 + 500/50
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    DSLAM
    Wind - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Fritz! VDSL + 5G
    SNR / Attn
    19(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath

Αυτή την στιγμή το 5G στην κινητή τηλεφωνία δουλεύει μαζί με το 4G και λέγεται 5G NSA.

Τώρα θα μπορεί να δουλέψει και μόνο του χωρίς την "βοήθεια" του 4G και λέγεται 5G SA.
    Τα χαρακτηριστικά του σε επιδόσεις θα είναι καλύτερα γιατί δεν θα μπλέκεται μαζί με το 4G.

Απ' ότι είχανε πει η Cosmote θα το διαθέσει εμπορικά τους πρώτους μήνες του 2024.. κανονικά λέγανε για τρίμηνο..
    αλλά δεν ξέρω μήπως το καθυστερήσουν..

Ναι, άντε περίμενε 1 μήνα να δεις εάν θα σε χρεώσουν παραπάνω και βλέπεις τι θα κάνεις.. σίγουρα δεν αξίζει να δίνεις περισσότερα..
    Κάνε μετρήσεις να ξέρεις τι γίνεται και που αξίζει να πας..

Απ' ότι φαίνεται οι κεραίες που λαμβάνεις πρέπει να είναι κάπως μακρυά σου,
    γιατί στα 1500 μέτρα από το κέντρο της Νεα Αγχιαλος δεν βρίσκω κάποια κεραία όπως μπορείς να δεις στην φώτο παραπάνω..

- - - Updated - - -

Η πιο κοντινή κεραία της Cosmote που λογικά θα λαμβάνεις πάντως βρίσκεται εδώ .. (φώτο)

Τα στοιχεία της μπορούμε να τα δούμε εδώ : (πατώντας στον φακό)
    https://keraies.eett.gr/getData.php?SID=1404035

Από τα στοιχεία της (έγγραφα) βλέπω ότι πρέπει να είναι μία πολύ καλή κεραία που υποστηρίζει την μπάντα 3500 σε 5G.
    Την ίδια μπάντα έχει και η κεραία της Cosmote εδώ στην περιοχή μου, και όταν πηγαίνω κοντά της μπορώ να πιάσω ταχύτητες πάνω από 1 Gbps!

Η απόσταση της από το κέντρο της Νέας Αγχιαλος βλέπω είναι γύρω στα 2400 μέτρα.

Σίγουρα έχω την περιέργεια τι ταχύτητες θα μπορούσες να πιάσεις με μία κατευθυντική κεραία προς το μέρος της, από το σπίτι σου.
    Αλλά θα δούμε..

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iris07 : 06-03-24 στις 22:59.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Από τη σελίδα της ΕΕΤΤ βλέπεις τις κεραίες;
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 + 110/11 + 500/50
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    DSLAM
    Wind - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Fritz! VDSL + 5G
    SNR / Attn
    19(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Επειδή λες ότι πιάνεις καλά την Vodafone, έφτιαξα και για την Vodafone ένα σχετικό θέμα για Internet με ρούτερ..
    https://www.adslgr.com/forum/threads...BF%CF%8D-4G-5G

καθώς διαβάσαμε κάτι νέα και για Vodafone, σχετικά με το θέμα..
    Οπότε ότι είναι για Vodafone τα λέμε εκεί..

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από τη σελίδα της ΕΕΤΤ βλέπεις τις κεραίες;
    Εδώ..
    https://eeae.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%C...AF%CF%89%CE%BD

και εδώ..
    https://keraies.eett.gr/anazhthshMap.php

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360 - 14/1
    ISP
    HCN - Cosmote
    Router
    Speedport Plus 2
    SNR / Attn
    8(dB) / 25(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dcp Εμφάνιση μηνυμάτων
    βρισκομαι παραλιακα στην νεα αγχιαλο μαγνησιας αν βοηθαει αυτο.. Δεν ειμαι καθολου γνωστης με τις κεραιες και τις κινησεις για να δω τι ειδους κεραια εχω και σ σπιτι θα παω αυριο με το καλο..μπορεις να το δεις και να μ εξηγησεις αν δεις τι ειδους κεραια εχω τι θα ηταν καλη λυση ιρις?

- - - Updated - - -

απο μετρησεις που εχω κανει με vodafone cu 5g καρτοκινητο μου εδειχνε 220+ mbps μεσα απο το σπιτι στο σημειο που θα μπει το ρουτερ!!το καλο με το χωριο εδω ειναι οτι ειναι ολα ανοιχτα ειδικα προς θαλασσα ειναι απλωσια!
    αρα προτεινετε να μεινω στο speedbooster? θελω την καλυτερη δυνατη λυση για να μπορω να κανω την δουλεια μου και σκεφτομουν αν κανω unlimited gb πακετο το καρτοκινητο που ουτως η αλλως δινω 15 ευρω τ μηνα για την καρτα ειναι η ταριφα πια τα 15 θα γινουν 33 πχ για το giga unlimited +3 που ειδα οτι λετε για εξτρα σιμ και εχω και κινητο και ιντερνετ..το latency που ειχει τυχει καμια φορα να κανω το κινητο χοτ σποτ επειεδη ειχε πεσει τ ιντερνετ δεν ειχε μεγαλη ουσιωδη διαφορα στο λολ πχ που παιζω..τρ στο πλειστατιον δεν το εχω δοκιμασει
    σε entry level 5g router εχετε να προτεινετε κατι αξιολογο vfm?

- - - Updated - - -

Απλα ειμαι μπερδεμενος αν μεινω σε speedbooster η να κανω το κινητο unlimited και να παρω ενα 5g router..γιατι απ οτι καταλαβα το double play sim σε συγκριση με unlimited gb πακετο δεν συγκρινεται αν οντως η πολιτικη χρησης ειναι 1terabyte σωστα?
    Η cosmote δε δίνει πλέον extra sim σε unlimited και η extra sim της vodafone μετά τα 300gb πέφτει στα 4mbps. Αναγκαστικά πας ή σε cosmote gigamax unlimited ή σε vodafone giga unlimited ultra, κανονικά πακέτα και όχι extra sim. Αρκετοί λένε πως έχουν πάρει gigamax unlimited από Γερμανό στα 22 ευρώ το μήνα (αρκεί να έχεις εσύ ή κάποιος γνωστός σου ένα σταθερό ΟΤΕ για να το πεις και να πάρεις την προσφορά). Το giga unlimited ultra της vodafone το βρίσκεις εύκολα και κάτω από 20 ευρώ. Όταν κάνεις και ένα speedtest με cosmote ενημέρωσε μας.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xGreekGamerx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η cosmote δε δίνει πλέον extra sim σε unlimited και η extra sim της vodafone μετά τα 300gb πέφτει στα 4mbps. Αναγκαστικά πας ή σε cosmote gigamax unlimited ή σε vodafone giga unlimited ultra, κανονικά πακέτα και όχι extra sim. Αρκετοί λένε πως έχουν πάρει gigamax unlimited από Γερμανό στα 22 ευρώ το μήνα (αρκεί να έχεις εσύ ή κάποιος γνωστός σου ένα σταθερό ΟΤΕ για να το πεις και να πάρεις την προσφορά). Το giga unlimited ultra της vodafone το βρίσκεις εύκολα και κάτω από 20 ευρώ. Όταν κάνεις και ένα speedtest με cosmote ενημέρωσε μας.
    Η ταχύτητα είναι 4 μετά το όριο; Κάπου αναφέρθηκε κάτι για 12... Μετά διάβασα επίσης ότι σε business δίνουν έξτρα νομίζω η βοντα... Η κάτι τέτοιο...
    Gre-goir-X23.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    cosmote
    1gbps τρελο νομερο!!εκει ειναι το αεροδρομιο λογικα γι αυτο εχει τετοια καλη κεραια!! ειναι κοσμοτε αυτην σωστα?? αυριο με το καλο που θα παω θα κανω ενα τεστ ταχυτητας και θα σου πω τι επιασα με κοσμοτε!!απλα θα ειναι με κινητο και οχι καποια κεραια!!
    μιλησα τελικα το unlimited της βονταφον ειναι συν 3+ ευρω οποτε αξιζει να το κανω στον πατερα μου και να του δωσω την διαφορα αν ειναι..επισης ειπαν οτι αφου υπαρχει και ιντερνετ-σταθερο στην ιδια σθνδεση(απο το πατρικο μου) δεν υπαρχει χρεωση για εξτρα σιμ!! Καποια καλη επιλογη για μοντεμ 5g? Η λες να μν αξιζει αν αλλαξει αυτο που ανεφερες με την κοσμοτε στο πρωτο τριμηνο σε περιπτωση που βγει καινουργια τεχνολογια στα ρουτερ 5g? Η δεν εχει σχεση αυτο?

- - - Updated - - -

αναφερεσαι σε αυτο σωστα?? Με αυτο δεν θα εχω καποιο οριο σε πολιτικη χρησης?? https://www.vodafone.gr/symvolaio-ki...RoC7wUQAvD_BwE

- - - Updated - - -

θα ενημερωσω αυριο για το τεστ με κοσμοτε εννοειται!! αυτο με 22 ευρω θελει κοσμοτε σταθερο? δεν γινεται αν το κινητο εχει σεταρισμενο σταθερο και vdsl απο βονταφον?Aν εχεις καποιο λινκ για αυτην την προσφορα αν μπορεις στειλτο εδω!!σ ευχαριστω πολυ

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360 - 14/1
    ISP
    HCN - Cosmote
    Router
    Speedport Plus 2
    SNR / Attn
    8(dB) / 25(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dcp Εμφάνιση μηνυμάτων
    1gbps τρελο νομερο!!εκει ειναι το αεροδρομιο λογικα γι αυτο εχει τετοια καλη κεραια!! ειναι κοσμοτε αυτην σωστα?? αυριο με το καλο που θα παω θα κανω ενα τεστ ταχυτητας και θα σου πω τι επιασα με κοσμοτε!!απλα θα ειναι με κινητο και οχι καποια κεραια!!
    μιλησα τελικα το unlimited της βονταφον ειναι συν 3+ ευρω οποτε αξιζει να το κανω στον πατερα μου και να του δωσω την διαφορα αν ειναι..επισης ειπαν οτι αφου υπαρχει και ιντερνετ-σταθερο στην ιδια σθνδεση(απο το πατρικο μου) δεν υπαρχει χρεωση για εξτρα σιμ!! Καποια καλη επιλογη για μοντεμ 5g? Η λες να μν αξιζει αν αλλαξει αυτο που ανεφερες με την κοσμοτε στο πρωτο τριμηνο σε περιπτωση που βγει καινουργια τεχνολογια στα ρουτερ 5g? Η δεν εχει σχεση αυτο?

- - - Updated - - -

αναφερεσαι σε αυτο σωστα?? Με αυτο δεν θα εχω καποιο οριο σε πολιτικη χρησης?? https://www.vodafone.gr/symvolaio-ki...RoC7wUQAvD_BwE

- - - Updated - - -

θα ενημερωσω αυριο για το τεστ με κοσμοτε εννοειται!! αυτο με 22 ευρω θελει κοσμοτε σταθερο? δεν γινεται αν το κινητο εχει σεταρισμενο σταθερο και vdsl απο βονταφον?Aν εχεις καποιο λινκ για αυτην την προσφορα αν μπορεις στειλτο εδω!!σ ευχαριστω πολυ
    1gbps με ποια εταιρία έπιασες;

Το giga unlimited ultra δεν έχει πολιτική ορθής χρήσης μόνο αν βάλεις την sim του κινητού στο router. Αν βάλεις στο router την extra sim τότε μετά τα 300gb θα έχεις πτώση στα 4mbps. Χρειάζεται δηλαδή να κάνεις μια νέα σύνδεση στο giga unlimited ultra μόνο για το router. Αφού έχεις σταθερό vodafone και ήδη ένα κινητό εκεί θα σου κάνουν καλή τιμή. Μπορεί και κάτω από 20 ευρώ.

Για τα 22 ευρώ για το gigamax unlimited θέλει να δηλώσεις ένα cosmote σταθερό. Το δίνουν από Γερμανό.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η ταχύτητα είναι 4 μετά το όριο; Κάπου αναφέρθηκε κάτι για 12... Μετά διάβασα επίσης ότι σε business δίνουν έξτρα νομίζω η βοντα... Η κάτι τέτοιο...
    4mbps για extra sim και καρτοκινητά. 12mbps είναι για το giga wifi home unlimited. Extra sim δίνουν και σε business και σε οικιακό. Αν έχεις σταθερό vodafone στη δίνουν δωρεάν.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    cosmote
    Για τα 22 ευρώ για το gigamax unlimited θέλει να δηλώσεις ένα cosmote σταθερό. Το δίνουν από Γερμανό.
    Πηρα τηλ το γερμανο και μου ειπε οτι αυτοι εχουν μονο κοσμοτε και μου φανηκε περιεργο!! θα ρωτησω και μια φιλη που δουλευει εκει και θα επανελθω!! Επισης μιλησα με την βονταφον ισχυει κανονικα αυτο σ δευτερη σιμ εχει οριο τα 300mbps και μετα πεφτεις 4 μαχ ταχυτητα!!

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΕΡΑΚΑΣ
    Router
    DLINK 320B
    Εγώ πάντως παλαιά Φώκαια Καταφύγι παιζω πολυ καιρο με 5G και το modem τοποθετημενο προχειρα μεσα στο σπιτι πάει μια χαρα. Εξω αν το βαλω καποια στιγμη φτάνει 600mbps.
    Γενικά δεν έχω αντιμετωπίσει προβλημα 1.5 χρονο.

Σελ. 8 από 27 ΠρώτηΠρώτη ... 36789101318 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία