Σελ. 23 από 27 ΠρώτηΠρώτη ... 313182122232425 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 331-345 από 398
    Περιοχή
    Αττική
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/10
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZTE ZXHN H268Q
    Path Level
    Fastpath
    Μαγκες εγώ μπερδευτικα. Βλέπω τα νέα COSMOTE 5G Wifi αλλα αυτα έχουν σταθερο ή όχι?

Προσπαθώ να βοηθήσω την κατάσταση στο σπιτι των γονιών μου, που πιανει μονο μεχρι 34 Mbps με χαλκό.

Ειμαι αναμεσα σε Starlink (το οποίο το πήρα πρόσφατα με την εκπτωση) και κάποια λύση εντός COSMOTE.

Δεν θα το συζηταγα καν για COSMOTE αλλα θέλουν το σταθερο να το έχουν.

Αν πάω Starlink
    α) ΘΑ έχω καλες ταχυτητες το εχω τεσταρει παιζει 160-400 Mbps αλλά
    β) θα πρέπει να το πάω το σταθερό σε Modulus που δεν εχει καθόλου πακέτα, ειναι pay as you go με ακριβά προς κινητά και θα φύγει το σταθερο από το COSMOTE ONE μας που του δίνει 1000' για να μιλάμε οικογενειακώς

Αν πάω Cosmote τότε ποιανω ταχυτητες εως 160 - 200 Mbps εδώ, ίσως λίγο καλυτερα, αλλά
    α) Δεν ξέρω αν τα προγραμματα COSMOTE 5G Wifi δίνουν σταθερό και
    β) Θα είναι πιο ακριβό για λιγοτερα MBps από το Starlink
    γ) δεν θα μπορω να το πάω α\σε αλλη τοποθεσια πχ σε χωριο όπως μπορω με το Starlink.

Το double play sim unlimited εμοιαζε ωραιο αλλα δεν υπαρχει ποια αναφορα σε αυτο οποτε μαλλον κοψανε την εμπορικη του διαθεση.

Καμοια άποψη;

Περιοχή
    ΠΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Downloads
    15
    Uploads
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE VDSL2
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Router
    H1600
    Path Level
    Fastpath
    Τόση τσαπατσουλιά όχι μόνο να βγάζει λύσεις που δεν βολεύουν κανένα αλλά να μην δίνει λύσεις με μπρος πίσω σε προγράμματα δεν το έχω ξαναδεί στην Cosmote. Μπάχαλο
    Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.

Περιοχή
    Πηλιο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    70/30
    ISP
    COSMOΤΕ
    Router
    ZTE MF297D
    SNR / Attn
    3(dB) / (dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimiSCOOBY Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ένα αρκετά περίεργο θέμα (ευχάριστο βέβαια)

Έχω το double play sim 4G+ . Έχω καταναλώσει τα 400 GB και όπως κάθε φορά μέχρι τώρα θα έπρεπε να τρέχω με το όριο ορθής χρήσης τα 15 Mbps μέχρι να βγει ο μήνας. Παρόλα αυτά και χθες και σήμερα βλέπω στο ookla ταχύτητα d/u 51/28.

Aλλαξε κάτι άραγε η cosmote στο σιωπηλό η κάνουν αναβαθμίσεις στο σύστημα τους και τους ξέφυγε ? Η μήπως επειδή διαφημίζουν το unlimited χωρίς κόφτη στο 5G αποφάσισαν να το κάνουν και στα παλιά προγράμματα ?
    Ποιος ξέρει. Ιδωμεν.
    UPDATE στον εαυτο μου

Για 4η συνεχομενη μερα δεν εφαρμοστηκε το κοψιμο ταχυτητας στα 15 Μbps λογω "ορθης χρησης" και παραμενει στο max η ληψη δεδομενων.
    Πολυ ευχαριστο και ελπιζω να ειναι αληθινο σιωπηλο πραγματικο unlimited.
    Θα το παρακολουθησω και τον επομενο μηνα που αρχιζει στις 10/ΦΕΒ τι θα γινει με το θεμα αυτο που μας καιει
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimiSCOOBY : 08-02-25 στις 15:58.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 + 110/11 + 500/50
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    DSLAM
    Wind - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Fritz! VDSL + 5G
    SNR / Attn
    19(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Για να δούμε!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JpegXguy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαγκες εγώ μπερδευτικα. Βλέπω τα νέα COSMOTE 5G Wifi αλλα αυτα έχουν σταθερο ή όχι?
    Τα λέει εδώ η Cosmote..
    αλλά λένε ότι μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα σύντομα..

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Iris07 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρέπει να το ξεκαθαρίσουν καλύτερα.
    Προς το παρόν λένε..

- Σημειώσεις:

Τα προγράμματα δεν παρέχονται μέσω της διαδικασίας Φορητότητας.
    Τα προγράμματα δεν παρέχουν υπηρεσίες φωνής & SMS.
    Δεν παρέχεται η δυνατότητα Μεταβίβασης.
    Μετά το πέρας της λήξης του συμβολαίου, ο εξοπλισμός παραμένει στην κυριότητα του πελάτη και δεν απαιτείται η επιστροφή του.
    Η αλλαγή προγράμματος θα συνδυαστεί με αντικατάσταση εξοπλισμού σε πελάτες που έχουν indoor εξοπλισμό και το πρόγραμμα μετάβασης προϋποθέτει Outdoor εξοπλισμό.

Δεν υποστηρίζονται οι υπηρεσίες:
    Περιαγωγής, Φραγές σε ΥΠΠ, αντικατάστασης κάρτας SIM και Συναγερμοί και POS που λειτουργούν με τηλεφωνικές κλήσεις (Υποστηρίζονται κανονικά όσα λειτουργούν μέσω internet)
    DDNS, Port Mapping, Port Forwarding, UPnP και SIP ALG

https://help.cosmote.gr/el/article/c...de-4dc3/KW1295

Περιοχή
    Κερκυρα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10 / 1 Mbps
    ISP
    T-COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΡΔΕΛΑΔΕΣ
    Router
    Διαφορα
    SNR / Attn
    10(dB) / 37(dB)
    Path Level
    Fastpath

Προσπαθώ να βοηθήσω την κατάσταση στο σπιτι των γονιών μου, που πιανει μονο μεχρι 34 Mbps με χαλκό.

Ειμαι αναμεσα σε Starlink (το οποίο το πήρα πρόσφατα με την εκπτωση) και κάποια λύση εντός COSMOTE.

Δεν θα το συζηταγα καν για COSMOTE αλλα θέλουν το σταθερο να το έχουν.

Αν πάω Starlink
    α) ΘΑ έχω καλες ταχυτητες το εχω τεσταρει παιζει 160-400 Mbps αλλά
    β) θα πρέπει να το πάω το σταθερό σε Modulus που δεν εχει καθόλου πακέτα, ειναι pay as you go με ακριβά προς κινητά και θα φύγει το σταθερο από το COSMOTE ONE μας που του δίνει 1000' για να μιλάμε οικογενειακώς

Αν πάω Cosmote τότε ποιανω ταχυτητες εως 160 - 200 Mbps εδώ, ίσως λίγο καλυτερα, αλλά
    α) Δεν ξέρω αν τα προγραμματα COSMOTE 5G Wifi δίνουν σταθερό και
    β) Θα είναι πιο ακριβό για λιγοτερα MBps από το Starlink
    γ) δεν θα μπορω να το πάω α\σε αλλη τοποθεσια πχ σε χωριο όπως μπορω με το Starlink.

Το double play sim unlimited εμοιαζε ωραιο αλλα δεν υπαρχει ποια αναφορα σε αυτο οποτε μαλλον κοψανε την εμπορικη του διαθεση.

Καμοια άποψη;
    στο cosmote wifi 5G δεν δίνουν τηλεφωνία, ανεπίσημα κυκλοφορεί κατά το καλοκαίρι μάλλον θα δίνουν...
    όσο γιά την ταχύτητα & το πακέτο εξαρτάται από την περιοχή σου, δηλαδή εσύ μπορεί να υπολογίζεις το πακέτο 200mbps αλλά να σου πούν μόνο 50mbps όπως είπαν σε εμένα...
    επίσης στο wifi 5G έχουν προσθέσει & πακέτο χωρίς συμβόλαιο

- - - Updated - - -

εγώ θα έλεγα να μείνεις στα 34mbps, πολύ πιό σταθερή σύνδεση από τα wifi (στο σύνολο ως έχει ακόμα στην Ελλαδα EDIT γιατί έχω δεί κάποιες περιοχές να έχουν 1GB ταχύτητα από speedtests, πχ αεροδρόμια, κεντρικά σημεία κλπ) εκτός αν καίγεσαι γιά την ταχύτητα

και εγώ έψαχνα το κατά δύναμη να βρώ τι παίζει με τις ασύρματες συνδέσεις, αλλά μία οι κόφτες, μία το ένα πακέτο πιό ακριβό, άλλο δεν έδινε τηλεφωνία (αν κάποιος ξέρει εναλλακτικές λύσεις πού για τον απλό χρήστη μπορεί να είναι πολύπλοκο ή έστω να συνδυάσει voip με ξεχωριστό πάροχο) μία αν υπάρχει κίνηση στη περιοχή θα έχει θέμα το wifi (ειδικά καλοκαίρι σε τουριστικές περιοχές) μία αν είμαστε μακρυά τα ίδια (τυχεροί όσοι είναι κοντά στις κεραίες κινητής) ...
    φυσικά θα ήθελα καλύτερη ταχύτητα πάνω από 10mbps αλλά τελικά ανανέωσα το adsl ώς έχει (κέρδισα τα κινητά στο πακέτο πού δεν είχαμε) πού είναι σταθερή γραμμή χωρίς κόφτες και το τηλέφωνο δεν κάνει σπασίματα, EDIT μιλάνε οι γέροι & ξέρουν θα ακουστούν πού κάποιοι συνομήλικοι τους έχουν πρόβλημα ακοης

Δεν λέω ότι έτσι είναι όλες οι ασύρματες συνδέσεις, κάποιοι δεν έχουν θέμα & ας είναι μακρυά από τις κεραίες, παίζει ρόλο & η κίνησ στην κάθε περιοχή, επίσης αν έχει αναβαθμιστεί, & αν υπάρχει οπτική με τις κεραίες... απλά λέω τυχόν προβλήματα πού μπορεί να υπάρχουν από χρήστες πού τα είχαν/έχουν ... το καλώδιο είναι σίγουρα σταθερό (εκτός από πρόβλημα περιοχής, δεν το συζητάμε)
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος babis3g : 08-02-25 στις 16:11.

Περιοχή
    Πηλιο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    70/30
    ISP
    COSMOΤΕ
    Router
    ZTE MF297D
    SNR / Attn
    3(dB) / (dB)
    Όποιος βασίζεται σε κεραιες κινητής για να έχει ίντερνετ και τηλέφωνο στο σπίτι και κάνει που και που μετρήσεις ταχύτητας στον εξοπλισμό του ξέρει ότι ίντερνετ κινητής και σταθερότητα σήματος είναι ΑΚΟΜΑ ασύμβατα πράγματα στην Ελλάδα εκτός αν είσαι στα 0,5-1,5 χμ από την κεραία και η περιοχή σου δεν έχει πολύ κόσμο και δεν είναι τουριστική.
    Στην ύπαιθρο και ειδικά στις τουριστικές περιοχές η διακύμανση της ταχύτητας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ακόμα και εκτός σεζόν τουρισμού μπορεί τη μια στιγμή να έχεις 100 και σε 2 λεπτά να πέσεις στο 9 Mbps. Δεν κάνω πλάκα, ειδικά αν είσαι και σε μεγάλη απόσταση από την κεραία μπορείς να δεις και ολικό off σήματος για δευτερόλεπτα.
    Απλά αν δεν έχεις δυνατότητα ftth είναι η μόνη επιλογή για ανθρώπινη ταχύτητα σε σχέση με την τραγική ADSL.

Τα 34 Mbps ADSL αν είναι πραγματικά και είναι σταθερά για ηλικιωμένους που δεν απαιτούν σοβαρά πράγματα από ίντερνετ είναι μια καλή λύση για να έχουν και ένα σίγουρο σταθερό που έχουν μάθει μια ζωή που δεν αλλάζει εύκολα.

Περιοχή
    Αττική
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/10
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZTE ZXHN H268Q
    Path Level
    Fastpath
    Αυτό που λες @dimiSCOOBY ισχύει αν και δεν έχω δει τεράστιες διακυμάνσεις σε αυτή την περιοχή. Έχω δει όμως σε χωρίο που έχει κακό σήμα γενικώς και όταν κουβάλησαν τουρίστες μιλάγαμε για kbps και με το ζόρι χαχαχα

--

Πήρα τηλέφωνο 13888 να μάθω πληροφορίες.

Αυτή τη στιγμή πληρώνουν 53 ευρώ το μήνα για Double Play μέσω VDSL 50άρα που έρχεται 34 Mbps + Cosmote TV Cinema Pack.

Μου είπε ότι τα COSMOTE WiFi 5G είναι μόνο για περιοχές με 5G SA (the real 5G). Νομίζω μου είπε δεν έχουν σταθερό αυτά.

Μου είπε ότι το Double Play SIM Unlimited ειναι 4G (όχι 5G) και δίνει σταθερό (οπότε υπάρχει κι ας μην το διαφημίζουν ως πρόγραμμα)
    (ΟΚ αυτό δεν είναι θέμα γιατί όντως έτσι κι αλλιώς στην περιοχή 4G έχουμε, και 5G που λέει είναι ίδιο με 4G η ταχύτητα)
    Μου είπε όμως και για το όριο το 400GB με την μείωση στα 15 Mbps που δεν είναι ωραίο.
    Μου είπε ΟΚ αυτό θα έβγαινε 35,κάτι το μήνα.

Επίσης την ρώτησα πόσο πάει για να έβαζα πχ COSMOTE TV πάνω σε αυτό και μου είπε +31 οπότε θα πήγαινε 66. Και γαμώ...

Την ρώτησα και για Telephony σκέτο μήπως το έβαζα ως VoIP σε Starlink αλλά ήταν κάτι 20αρια 30αρια και εκεί (και θα έδινα ήδη 40 για Starlink)

Είναι για πολλές φάπες ο ΟΤΕ. Κανονικά έπρεπε να τον φτύσουμε και να φύγουμε που δεν δίνει καμιά ωραία επιλογή.
    Αλλά το χρησιμοποιεί το σταθερό η μάνα μου και ειδικά τα 1000 προς COSMOTE ONE

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 + 110/11 + 500/50
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    DSLAM
    Wind - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Fritz! VDSL + 5G
    SNR / Attn
    19(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Το να έχει 5G SA στην κάθε ραχούλα είναι ένα θέμα..

οπότε το πακέτο 4G ίσως είναι μία λύση, και σε μειωμένη τιμή..

Περιοχή
    Πηλιο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    70/30
    ISP
    COSMOΤΕ
    Router
    ZTE MF297D
    SNR / Attn
    3(dB) / (dB)
    Εκεινο που εχω καταλαβει ειναι οτι καθε περιοχη εχει τις δικες της ιδιαιτεροτητες και στην υπαιθρο παιζει σημαντικο ρολο που εισαι ποια κεραια βλεπεις ποσο μακρια εισαι απο αυτην ποσοι συνδεονται πανω της εκεινη την ωρα και παει λεγοντας .... ενα καρο παραγοντες.

Στην δικη μου περιπτωση που ειναι κακη καθοσον λογω μορφολογιας δεν μπορω να δω κοντινες κεραιες στα 2-5 χμ αλλα πολυ μακρινες στα 27χμ το σημα ειναι καλο μεν με μεσο μεγιστο στα 50-60 Μbps αλλα και ασταθεια. Επισης ελεγχοντας με το κινητο 4G+ και 5G δινουν την ιδια ταχυτητα περιπου με πολυ μικρη η και καθολου διαφορα. Το 5G δεν ειναι SA αλλα NSA. Θα περασει καιρος πιστευω για να δουμε καθαρο SA στην υπαιθρο.

JpegXguy θα σε συμβουλευα να περιμενεις μεχρι να βαλουν τηλεφωνια στο WiFi 5G και αν σε συμφερει πας σε αυτο αν η περιοχη σου εχει καλο 5G ωστε να εχουν οι γονεις σου το σταθερο τους. Αλλιως ασε το προς το παρον ως εχει αν βλεπουν απροβληματιστα αυτα που θελουν απο ιντερνετ και εχουν το free σταθερο τους για να μιλανε οπως ξερουν.
    Αλλιως θα μπλεξεις σε αλλες διαδικασιες που και δεν ειναι και σιγουρες οτι θα παιξουν απροσκοπτα.

Σε μενα το double paly sim unlim 4G+ ηρθε λογω ανεφικτοτητας ADSL με ταχυτητα 1,7Μbps σε καλη τιμη στα 25 ευρω/ μηνα
    Επισης εχω τωρα 9 μερες συνεχως που δεν μου εχει εφαρμοστει ο κοφτης στα 15Μbps μετα τα 400GB που καταναλωσα και δεν ξερουμε αν αυτο ειναι μια σιωπηρη εξελιξη αναστολης κοφτη για καποιο διαστημα η τελικο θετικο αποτελεσμα η αφορα για καποιο λογο μονο τη δικη μου συνδεση απο καποιο δικο τους συστημικο σφαλμα. Ιδωμεν Θα ενημερωσω μελλοντικα αν επαναληφθει στο τελος του επομενου μηνα.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 + 110/11 + 500/50
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    DSLAM
    Wind - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Fritz! VDSL + 5G
    SNR / Attn
    19(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Πάντως σε 5G SA βάζουν και μπάντα 700 (που καλύπτει μεγαλύτερες αποστάσεις) με 10 MHz Β/W που θεωρητικά δίνει έως 100 Mbps..

Οπότε θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε μέχρι πόση απόσταση μπορεί να δώσει αυτή έστω 50 Mbps.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimiSCOOBY Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όποιος βασίζεται σε κεραιες κινητής για να έχει ίντερνετ και τηλέφωνο στο σπίτι και κάνει που και που μετρήσεις ταχύτητας στον εξοπλισμό του ξέρει ότι ίντερνετ κινητής και σταθερότητα σήματος είναι ΑΚΟΜΑ ασύμβατα πράγματα στην Ελλάδα εκτός αν είσαι στα 0,5-1,5 χμ από την κεραία και η περιοχή σου δεν έχει πολύ κόσμο και δεν είναι τουριστική.
    Στην ύπαιθρο και ειδικά στις τουριστικές περιοχές η διακύμανση της ταχύτητας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ακόμα και εκτός σεζόν τουρισμού μπορεί τη μια στιγμή να έχεις 100 και σε 2 λεπτά να πέσεις στο 9 Mbps. Δεν κάνω πλάκα, ειδικά αν είσαι και σε μεγάλη απόσταση από την κεραία μπορείς να δεις και ολικό off σήματος για δευτερόλεπτα.
    Απλά αν δεν έχεις δυνατότητα ftth είναι η μόνη επιλογή για ανθρώπινη ταχύτητα σε σχέση με την τραγική ADSL.

Τα 34 Mbps ADSL αν είναι πραγματικά και είναι σταθερά για ηλικιωμένους που δεν απαιτούν σοβαρά πράγματα από ίντερνετ είναι μια καλή λύση για να έχουν και ένα σίγουρο σταθερό που έχουν μάθει μια ζωή που δεν αλλάζει εύκολα.
    Συμφωνώ σε όσα λες για την ασύρματη τεχνολογία αλλά καιρό τώρα δεν έχω θέμα με τη κινητή..

- - - Updated - - -

Αυτό που λες @dimiSCOOBY ισχύει αν και δεν έχω δει τεράστιες διακυμάνσεις σε αυτή την περιοχή. Έχω δει όμως σε χωρίο που έχει κακό σήμα γενικώς και όταν κουβάλησαν τουρίστες μιλάγαμε για kbps και με το ζόρι χαχαχα

--

Αυτή τη στιγμή πληρώνουν 53 ευρώ το μήνα για Double Play μέσω VDSL 50άρα που έρχεται 34 Mbps + Cosmote TV Cinema Pack.

Μου είπε ότι τα COSMOTE WiFi 5G είναι μόνο για περιοχές με 5G SA (the real 5G). Νομίζω μου είπε δεν έχουν σταθερό αυτά.

Μου είπε ότι το Double Play SIM Unlimited ειναι 4G (όχι 5G) και δίνει σταθερό (οπότε υπάρχει κι ας μην το διαφημίζουν ως πρόγραμμα)
    (ΟΚ αυτό δεν είναι θέμα γιατί όντως έτσι κι αλλιώς στην περιοχή 4G έχουμε, και 5G που λέει είναι ίδιο με 4G η ταχύτητα)
    Μου είπε όμως και για το όριο το 400GB με την μείωση στα 15 Mbps που δεν είναι ωραίο.
    Μου είπε ΟΚ αυτό θα έβγαινε 35,κάτι το μήνα.

Επίσης την ρώτησα πόσο πάει για να έβαζα πχ COSMOTE TV πάνω σε αυτό και μου είπε +31 οπότε θα πήγαινε 66. Και γαμώ...

Την ρώτησα και για Telephony σκέτο μήπως το έβαζα ως VoIP σε Starlink αλλά ήταν κάτι 20αρια 30αρια και εκεί (και θα έδινα ήδη 40 για Starlink)

Είναι για πολλές φάπες ο ΟΤΕ. Κανονικά έπρεπε να τον φτύσουμε και να φύγουμε που δεν δίνει καμιά ωραία επιλογή.
    Η intertelecom έχει πακέτα σταθερής...
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Κερκυρα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10 / 1 Mbps
    ISP
    T-COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΡΔΕΛΑΔΕΣ
    Router
    Διαφορα
    SNR / Attn
    10(dB) / 37(dB)
    Path Level
    Fastpath

...

...
    ...
    AN δεν γίνεται να μπεί τηλεφωνία στο 5G ας δώσουν μέσω volte ... οι άλλες 2 εταιρίες δίνουν τηλεφωνία στο wifi home 5G άσχετα αν σε κάποιες περιοχές δεν έχουν αναβαθμιστεί ακόμα & δεν διαθέτουν σε περιπτώσεις την τηλεφωνία

Εχει βάλει ο οτε καθαρό 5G SA? αν ήταν καθαρό λογικά θα έπρεπε να δίνουν καθέ αυτού 5G κάρτες (είναι συμβατές & με 4G) νομίζω όλα μέσω 4G είναι

εμ γιά αυτό κάναμε ανανέωση με το adsl 10mbps γιατί ήταν σταθερή η τηλεφωνία τουλάχιστον χωρίς προβλήματα συν τα cosmote one
    Πάντως κάποτε σπάνια βγάζει προσφορές να αξίζουν

επί αυτού σήμερα πού ανέβηκα στο χωριό, ήδη 2 έλεγαν ότι έφυγαν από οτε σταθερό (adsl χαμηλό) και πήγαν nova home wifi 4G με 22 ευρώ για την τηλεφωνία και όχι γιά net, όσο περιέργο & αν ακούγεται γιατί ο οτε ήταν ακριβός στα 40 μονοπώλιο στο σταθερό (τόσο έδινα & εγώ) ... δεν ξέρω αν είναι ευχαριστημένοι με το 4G γιατί μόλις το έβαλαν ... θα το έβαζα & εγώ ήταν το πρώτο πού έψαξα αλλά σε γειτονικό έλεγαν ότι το nova 4G ράουτερ (μέσα σπίτι η εγκατάσταση ) έκανε επανεκκινήσεις πολλές φορές μέσα στην μέρα ... EDIT δεν τους είπα τίποτα περί αυτού να μην τους χαλασω την χάρα με το καινούριο τους deal
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος babis3g : 09-02-25 στις 22:20.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  download.jpg 
Εμφανίσεις:  32 
Μέγεθος:  67,0 KB 
ID: 262098

Και εγω ειμαι σε φουλ ταχύτητα ακόμα, Θέλω να δω μέχρι τις 18 που ανανεώνεται τι θα γίνει.. Ενδιαφέρων πάντως.

Περιοχή
    Πηλιο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    70/30
    ISP
    COSMOΤΕ
    Router
    ZTE MF297D
    SNR / Attn
    3(dB) / (dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mike__t Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  download.jpg 
Εμφανίσεις:  32 
Μέγεθος:  67,0 KB 
ID: 262098

Και εγω ειμαι σε φουλ ταχύτητα ακόμα, Θέλω να δω μέχρι τις 18 που ανανεώνεται τι θα γίνει.. Ενδιαφέρων πάντως.
    Άρα δεν είμαι μόνο εγώ που το παρατήρησα. Πολύ ενδιαφέρον. Μένει να δούμε αν πρόκειται για κάτι μόνιμο, η κάνουν αναβαθμίσεις λογισμικού και επαναφέρουν τον κόφτη

Περιοχή
    Αττική
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/10
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZTE ZXHN H268Q
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνώ σε όσα λες για την ασύρματη τεχνολογία αλλά καιρό τώρα δεν έχω θέμα με τη κινητή..

- - - Updated - - -

Η intertelecom έχει πακέτα σταθερής...
    Ενδιαφέρουσα πληροφορία

Σελ. 23 από 27 ΠρώτηΠρώτη ... 313182122232425 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •