Ωχχ..
περιμένω και τα δικά μου, μετά από αλλαγή προγράμματος..
Μάλλον θα σου τα πιστώσουν στον επόμενο λογαριασμό..
αλλά ζήτα τους επανέκδοση λογαρισμού να δούμε τι θα πουν..
Εμφάνιση 301-315 από 320
-
11-12-24, 16:54 Απάντηση: Cosmote Double Play - 4G - 5G #301
-
11-12-24, 17:03 Απάντηση: Cosmote Double Play - 4G - 5G #302
Είναι σαφές iris07 ότι αλλα λέει και κάνει το τμήμα των αιτήσεων και άλλα κάνει το τμήμα λογιστηρίου - χρεώσεων. Προφανής η έλλειψη σωστής επικοινωνίας των μεταξύ τους συστημάτων διαμεταγωγης πληροφοριών του κάθε πακέτου και της κοστολόγησης του.
Σε μία μεγάλη εταιρεία αυτά δεν επιτρέπονται. Δεν είναι μπακάλικο όπου ο κάθε "μπακαλόγατος" κάνει ότι θέλει. και μετά να πρέπει να τρέχει ο πελάτης με διορθωτικές κινήσεις.
-
11-12-24, 17:11 Απάντηση: Cosmote Double Play - 4G - 5G #303
Σαφώς θα έπρεπε να υπάρχουν οι απαραίτητες επιλογές στο σύστημα τους ώστε να μην τρέχει μετά ο πελάτης..
Η άλλη παρόμοια ιστορία που γίνονται λάθη είναι τα δωρεάν πάγια που λένε από τηλεφώνου.. :-|
Ακόμη και με τις τιμές που λένε γίνονται λάθη, αλλά αυτό τουλάχιστον το ελέγχουμε άμεσα από το συμβόλαιο που στέλνουν.
-
11-12-24, 17:18 Απάντηση: Cosmote Double Play - 4G - 5G #304
Έχω διαβάσει τα σχετικά με τα πάγια γι'αυτό και ήμουνα on alert για το θέμα περιμένοντας τους πρώτους λογαριασμούς.
Το πρώτο σοκ ήταν ότι πήρα λογαριασμό για το νούμερο της κινητής του πακέτου και μετά καπάκι την άλλη μέρα λογαριασμό για το νούμερο της σταθερής του πακέτου ...!!!!! Οπότε μετά το πρώτο σοκ κατάλαβα ότι κάτι θα έτρεχε με το ΠΕΝΑΛΤΥ και το έψαξα κατεβάζοντας τα pdf των λογαριασμών.
Αυτά είναι τραγελαφικές καταστάσεις που αμαυρώνουν την εικόνα της οποίας μεγάλης εταιρείας. Το κακό είναι ότι δεν βλέπω διορθωτικές κινήσεις εκ μέρους της ΚΟΣΜΟΤΕ καθόσον έχουν ξαναγίνει τέτοια πράγματα.
-
12-12-24, 11:26 Απάντηση: Cosmote Double Play - 4G - 5G #305-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
12-12-24, 14:07 Απάντηση: Cosmote Double Play - 4G - 5G #306
Λοιπον σημερα το πρωι τηλεφωνο στο 13888. Η κοπελια της εξυπηρετησης ομολογω ευγενεστατη. Αποδεχτηκε αμεσα το λαθος τους και δρομολογησε την ακυρωση της πληρωμης του ΠΕΝΑΛΤΥ των 72,98 ευρω λογω ανεφικτοτητας της σαπιας ADSL.
Tης ειπα να ελεγξει την μαγνητοφωνημενη επικοινωνια της αιτησης μου αλλα ουτε το συζητησε.
Μου ηρθε αμεσα στο κινητο μνμ απο την ΚΟΣΜΟΤΕ οτι θα μου επιστραφει το ποσο στον επομενο λογαριασμό.
Της ζητησα επανεκδοση λογαριασμου με διορθωση και δεχτηκε ... για να δουμε αν θα ερθει νεος λογαριασμός.
Την πληρωμη την εκανα παντα μεσω παγιας εντολης στην Τραπεζα. Σημερα ακυρωσα την εν λογω παγια εντολη για να μη βρουν λογαριασμο να τα παρουν ... γιατι αν τα παρουν μου ειπε οτι πρεπει να παω σε καταστημα ΚΟΣΜΟΤΕ για να τα παρω σε ρευστο η να δρομολογησω διαδικασια πιστωσης λογαριασμου Τραπεζας.
Ιδωμεν λοιπον τι θα γινει στη συνεχεια.
-
13-12-24, 00:29 Απάντηση: Cosmote Double Play - 4G - 5G #307
Ωραία, αναμένω να δω και εγώ την συνέχεια!
Όντως τα τελευταία χρόνια με όσους έχω μιλήσει από Cosmote είναι αρκετά ευγενικοί!
Μάλλον τους ενδιαφέρει η δουλειά που έχουν και θέλουν να είναι σωστοί!
-
16-12-24, 14:39 Απάντηση: Cosmote Double Play - 4G - 5G #308
Καλησπέρα.
Γνωρίζετε αν συνδεθεί η κεραία ZTE MC889 στο MF297D θα υπάρχει συμβατότητα ;
-
16-12-24, 15:56 Απάντηση: Cosmote Double Play - 4G - 5G #309
-
15-01-25, 20:07 Απάντηση: Cosmote Double Play - 4G - 5G #310
Νέα προγράμματα..
αλλά δεν είναι Double Play..
https://www.adslgr.com/forum/threads...OSMOTE-5G-WiFi
- - - Updated - - -
Νομίζω ότι καταργήθηκαν τα πακέτα Double Play SIM πλέον..
https://www.cosmote.gr/eshop/browse/...IM/-/N-1nli76x
-
15-01-25, 22:45 Απάντηση: Cosmote Double Play - 4G - 5G #311
-
17-01-25, 16:36 Απάντηση: Cosmote Double Play - 4G - 5G #312
Αν καταργήσουν τα double play sim unlim 4G & 5G τους ήδη υπάρχοντες χρήστες μετά τη λήξη του συμβολαίου που θα τους οδηγήσουν άραγε ?
Θα παραμείνουν τα πακέτα σε όσους τα έχουν και τα θέλουν η θα τους πάνε σε νέα πακέτα με νέο εξοπλισμό ? Το κακό είναι ότι υπάρχει η πιθανοτητα το νέο ρούτερ σε ένα νέο πακέτο να μην έχει βύσματα για εξωτερική κεραία πχ το ZTE MC888A ULTRA στο νέο πρόγραμμα 5G wifi δεν δέχεται εξωτερική κεραια. Σοβαρό μείον αν είσαι σε περιοχή με προβληματικο σήμα 5G και θέλεις να βάλεις κάποια μόνο κατευθυντική κεραία πχ τύπου yagi.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimiSCOOBY : 17-01-25 στις 17:08.
-
17-01-25, 19:09 Απάντηση: Cosmote Double Play - 4G - 5G #313
Όσοι έχουν double play sim και τους λήγει μπορούν να πάνε από κατάστημα να το ανανεώσουν σε χαμηλότερη τιμή ή να τους το κάνει με απεριόριστα data σε λίγο υψηλότερη τιμή.
Απλά δεν είναι εμπορικά διαθέσιμα (προς στιγμήν)
-
17-01-25, 20:12 Απάντηση: Cosmote Double Play - 4G - 5G #314
Το ζήτημα είναι ότι δεν γίνεται να σου κόψουν και το σταθερό έτσι στα ξαφνικά..
-
17-01-25, 20:43 Απάντηση: Cosmote Double Play - 4G - 5G #315
Bookmarks