Σελ. 150 από 161 ΠρώτηΠρώτη ... 130140145148149150151152155160 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 2.236-2.250 από 2411
    Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    μπουχαχαχαχαχα

Πόσο επηρέασε τιμές και ανταγωνισμό στην κινητή η νέα Nova

https://www.capital.gr/epixeiriseis/...ti-i-nea-nova/

Θα το έβγαζα ειδήσεις, αλλά δεν μπορώ να βρω την έρευνα
    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    I forgot that I might see, so many Beautiful things
    everything that has a beginning has an end
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    VDSL 50
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kokosxa Εμφάνιση μηνυμάτων
    εκανα και εγω χθες αιτηση για φορητοτητα ( ειμαι ηδη στην nova με adsl της κακιας ωρας και εχω κανει αιτηση για αναβαθμιση σε FTTH) στον ΟΤΕ δεν αντεχοταν αλλο η κατασταση . Αφου μετα απο 6 μηνες(μετα απο απειρα τηλεφωνηματα σε nova και εργολαβο) απο την ολοκληρωση της καθετης καταφεραν να δωσουν σημα στην κεντρικη(περιοχη με εργα απο την ιδια την nova) ωστε να προχωρησουμε στην γ φαση στην οριζοντια περασαν 19 ημερες απο τοτε που μου ηρθε μηνυμα οτι θα ερθει ο εξοπλισμος με κουριερ και οτι θα με καλεσει ο τεχνικος για ραντεβου.φυσικα δεν εχει ερθει τιποτα και πλεον δεν καλουν πισω ουτε απο το τμημα οπτικων ινων . δεν μπορουν πλεον ουτε την γ φαση να κανουν οι ανθρωποι.
    αυτο ειναι το ασχημο οτι δεν υπαρχει τεχνικη υποστηρηξη (μονο τηλεφωνητες) και κοροιδευουν το κοσμο
    Η ρετσινια μενει για την εταιρια, τα στελεχοι κερδιζουν γιατι πουλοντας φθηνα οι πελατες αυξάνονται και φαινεται οτι πανε καλα στα νουμερα

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nnn Εμφάνιση μηνυμάτων
    μπουχαχαχαχαχα

της τιμες της επηρέασε γιατι οταν εβγαλε τα νεα πακετα τοτε ειδαμε vdsl στα 19€ (Vodafone) Πριν δεν υπηρχαν τετοιες τιμες. Οπως και τιμες σε 500 σε περιοχες Wind ktl
    Αν δεν πουλαγαν εκει οι δυο ο cosmote θα ειχε φθασει 35 ...
    Δεν ειναι ολοι πλουσιοι, καποιοι επιλεγουν με οικονομικα κριτηρια αναγκαστικά

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 + 110/11 + 500/50
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    DSLAM
    Wind - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Fritz! VDSL + 5G
    SNR / Attn
    19(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nnn Εμφάνιση μηνυμάτων
    μπουχαχαχαχαχα

Εντάξει.. έχουν πέσει κάμποσο οι τιμές..

1/22 λέγαμε για 38 & Super προσφορά 28 στην Voda..
    https://www.adslgr.com/forum/threads...90#post7188490

Επίσης λέγαμε για πακέτα στα 40 & 50 ευρώ!!
    https://www.adslgr.com/forum/threads...33#post7191533

Προσπαθεί να ακολουθήσει όσο μπορεί και η Cosmote συνδυάζοντας και σταθερή τώρα,
    αλλά σαφώς αξίξει παραπάνω το δίκτυο της.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iris07 : 02-06-23 στις 12:49.

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Dim80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το ιδιο λεμε δε καταλαβα που διαφωνουμε
    Δεν λέμε το ίδιο.

Ο τωρινός CEO είναι από το 2020. Αυτοί που φταίνε για την χρεωκοπία ήταν από το 2010-2019.

Πως φταίει λοιπόν αυτός που ήρθε το 2020 για τα χάλια του 2010-2019?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    VDSL 50
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ThReSh Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν λέμε το ίδιο.

Ο τωρινός CEO είναι από το 2020. Αυτοί που φταίνε για την χρεωκοπία ήταν από το 2010-2019.

εγω ασχοληθηκα μς τη Νοβα απ το 2020 Ποιο πριν ειχα παρτιδες μονο με cosmote σε ολα
    Το οτι 3 χρονια ομως που ηταν αυτος πηγαινε απ το κακο στο χειροτερο κατι λεει .... και σε συνδυασμό με αυτα που γραφουν ολοι και στη Νεα Νοβα παλι κατι λεει...
    Δεν με αφορουν τα οικονομικα των εταιριων οποτε δεν γνωριζω για εισολόγισμους 2010-19.
    Ουτε και αυτος με νοιαζει ας κανουν οτι θελουν Εγω ακολουθω το δρομο που γραφουν οοοολοι οι προηγουμενοι Παμε αλλου μολις ληξη
    Οι πελατες κρινουν και ειμαι πελατης κρινω απο της υπηρεσιες που παρέχονται και την τιμη και οποιος πει για νοβα θα του λεω μακρια και να διαβαζει εδω τι γραφουν οι πρωην πελατες

υγ Αν για ολα αυτα που γραφουν ολοι εδω τωρα (οχι περσι ουτε πριν 10 χρονια) δεν φταει αυτος που κανει κουνατο τοτε φταινε οι υπαλληλοι
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dim80 : 02-06-23 στις 20:54.

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote - FTTH Vodafon
    Router
    FRITZ!Box 5590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ThReSh Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν λέμε το ίδιο.

Σαν πρώην εργαζόμενος επί 16 + χρονια, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η κατρακύλα ξεκίνησε από την εξαγορά της NOVA από την Forthnet . Αν ο νέος CEO ήταν σοβαρός αρχικά θα είχε προωθήσει στον ΟΑΕΔ τους υπευθυνους .Αλλα όταν οι υπεύθυνοι έχουν βάλει ρήτρα αποχώρησης 1 εκατομμύριο euro αυτό το κάνει ακόμα δυσκολότερο!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    VDSL 50
    αρα νομιζω η σψστη διατυπωση ειναι οτι φταιει αυτος (που τον κρατησαν ) και ο πρωγουμενος CEO

αυτα δεν ξερω αν αφορουν εμας τους πελατες αλλα οταν λετε κατι και οι εργαζομενοι κατι ξερετε .....

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από L.S.K. Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σαν πρώην εργαζόμενος επί 16 + χρονια, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η κατρακύλα ξεκίνησε από την εξαγορά της NOVA από την Forthnet . Αν ο νέος CEO ήταν σοβαρός αρχικά θα είχε προωθήσει στον ΟΑΕΔ τους υπευθυνους .Αλλα όταν οι υπεύθυνοι έχουν βάλει ρήτρα αποχώρησης 1 εκατομμύριο euro αυτό το κάνει ακόμα δυσκολότερο!
    Δεν λέω ότι δεν πάνε χάλια από πλευράς οργάνωσης/επεκτασης/υποστήριξης. Απλά ότι για την "χρεοκοπία" που αναφέρε ο Dim80 δεν ήταν υπεύθυνος ο τωρινός. Οι προ του 2019 ήταν αυτοί που έφταιγαν για τα επικά χρέη που είχαν μαζευτεί.

Το ότι δεν είχε ασχοληθεί πιο πριν με την Nova για να ξέρει σε τι κατάσταση ήταν, δεν αλλάζει το γεγονός ότι πήγαινε για λουκέτο πριν την εξαγοράσει η UG.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ThReSh : 03-06-23 στις 12:48.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    VDSL 50
    δεν διορθωσε-αλλαξε τιποτα τα 3 χρονια που ηταν 19-23 σε από πλευράς οργάνωσης/επεκτασης/υποστήριξης και συνεχίζονται τα ιδια και στη Νεα Νοβα οποτε δε ξερω γιατι καποιος θα ελεγε οτι δεν ευθύνεται και ειναι λαθος αυτο που ειπα Δεχομαι οτι δεν φταιει μονο αυτος αλλα εσυ δεν δεχεσαι οτι φταει και αυτος
    ΑΚομα και αν αφησω ολο το παρελθον κρινοντας την παρουσα κατασταση που περιγραφουν πελατες και εργαζομενοι τοτε ποιος φταει ? Αυτος που κανει κουμαντο η οι εργαζομενοι ?

ThReSh δουλευεις και εσυ στη Νοβα ?

υγ Διορθωσα τη αρχικα μου αποψη οτι φταει μονο αυτος . Φταει και αυτος οποτε τωρα δεν διαφωνουμε σε κατι

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    δεν διορθωσε-αλλαξε τιποτα τα 3 χρονια
    Δεν είναι οικονομικά στην κατάσταση που ήταν πριν την εξαγορά όμως. Μίλησες ξεκάθαρα για "χρεοκοπία", αν είχες δεν είχες χρησιμοποιήσει αυτή τη λέξη δεν θα είχα γράψει ούτε μια λέξη.

- - - Updated - - -

ThReSh δουλευεις και εσυ στη Νοβα ?
    Όχι, καμμία σχέση με παρόχους.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kokosxa Εμφάνιση μηνυμάτων
    εκανα και εγω χθες αιτηση για φορητοτητα ( ειμαι ηδη στην nova με adsl της κακιας ωρας και εχω κανει αιτηση για αναβαθμιση σε FTTH) στον ΟΤΕ δεν αντεχοταν αλλο η κατασταση . Αφου μετα απο 6 μηνες(μετα απο απειρα τηλεφωνηματα σε nova και εργολαβο) απο την ολοκληρωση της καθετης καταφεραν να δωσουν σημα στην κεντρικη(περιοχη με εργα απο την ιδια την nova) ωστε να προχωρησουμε στην γ φαση στην οριζοντια περασαν 19 ημερες απο τοτε που μου ηρθε μηνυμα οτι θα ερθει ο εξοπλισμος με κουριερ και οτι θα με καλεσει ο τεχνικος για ραντεβου.φυσικα δεν εχει ερθει τιποτα και πλεον δεν καλουν πισω ουτε απο το τμημα οπτικων ινων . δεν μπορουν πλεον ουτε την γ φαση να κανουν οι ανθρωποι.
    Η αλήθεια είναι ότι και εγώ σε νέα γραμμή για οπτική περίμενα αρκετά...
    Δεν μετράω τους πρώτους 4 μήνες με τις αιτήσεις, την απόφαση της πολυκατοικίας και τη γενική χαρτούρα και τη μπόλικη αναμονή...
    Και αν δεν το κυνηγούσα με ενοχλήσεις σε εργολάβο και πάροχο, πιθανώς θα ήμουν ακόμη έτσι..
    Ούτε τη φάση με το τμήμα προσφορών που με έπαιρνε κάθε μέρα και με ρώταγε αν έχω απαντήσει στο mail της προσφοράς...Μπάχαλο ναι... Αλλά υγεία...
    Η κάθετη λοιπόν έγινε Δεκέμβριο και Μάρτιο μετά από ψάξιμο δικό μου τους κατάφερα και ήρθαν για την οριζόντια..
    Το τμήμα οπτικών ινών πέταγε χαρταετό, δλδ ΜΟΝΟ σημείωνε το αίτημα για να με πάρουν...
    Αλλά απάντηση καμιά..
    Το ίδιο έκαναν και στα μηνύματα που τους έστελνα από τη φόρμα επικοινωνίας...
    Σε social δεν θυμάμαι αν έστειλα...
    Στο τσατ πάντως, εξυπηρέτηση δεν έβγαινε κανείς...
    Μια φορά μόνο απάντησαν σε μήνυμα από τη φόρμα και μου είπαν να περιμένω μήπως δεν έχει ενεργοποιηθεί η οπτική καμπίνα Η και η κάθετη..
    Μετά ενόχλησα τον εργολάβο που έκανε τη κάθετη να μάθω τι γίνεται και αυτοί μου είπαν ότι είναι όλα οκ από μέρους τους...
    Από τη νόβα αφού ξέμειναν από δικαιολογίες προφανώς, αποφάσισαν να το προχωρήσουν και ήρθαν..
    Το καλό ήταν ότι από την ενεργοποίηση κ μετά όλα οκ... Σχεδόν όλα.... Αλλά οκ.. Ας μη γκρινιάξω κ εγώ για κάποια θεματάκια με ρουτερ και τηλέφωνο... Γενικά πάντως ευχαριστημένος με 500@26ε...
    Ίσως γκρινιάξω λίγο στην ανανέωση αν και δεν έχω θέμα να πέσω λίγο πιο κάτω 200-300...
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    μα και εμενα η προτεραιότητα μου ηταν να παω στην nova αφου και ημουν ηδη συνδρομητής και εσκαψε και την περιοχη μου . αλλα δεν μπορω αλλο πραγματικά . 6 μηνες κυνήγι ηταν αρκετο . να κατσω τωρα να τους κυνηγάω και για την οριζόντια αλλο τοσο παει πολυ .

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Εγώ πριν να πάω στη νοβα, είχα κλείσει πακέτο στη κοτε στα 28-29 νομίζω 100αρα μέσω sfbb.. Περίμενα έτσι μέχρι να ολοκληρωθούν και οι διαδικασίες για τα έργα κοντά στους 4 μήνες..
    Μετά τη νέα χρονιά μόλις έσκασε μύτη η προσφορά για 500 στα 26 δεν ήθελε πολύ σκέψη... Και ας περίμενα άλλους 3 μήνες όπως είπα... Θα μπορούσε και περισσότερο, αλλά πάλι καλά που βγήκε άκρη..
    Και νομίζω και λίγο καλύτερα στον ίδιο πάροχο που έχει και την υποδομή στη περιοχή..
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    ΚΟΥΚΟΥΛΙ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZTE Onenet Office
    Λοιπόν αυτήν την στιγμή εργάζομαι σε εταιρεία που έχει franchise καταστήματα. Την ξέρετε όλοι την έχετε δει ολοι και έχετε χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες της ολοι. Στα καταστήματα μας έχουμε και συνδρομητικές TV με NOVA και COSMOTE. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι τραβάμε στα κεντρικά του ομίλου όταν χαλάει ένας αποκωδικοποιητής τους για τα αθλητικά. Εν τω μεταξύ ψάχνουν και οι υπεύθυνοι των καταστημάτων, τηλέφωνα εταιρικής τεχνικής υποστήριξης. Εμ τα έχουν χωμένα στην σελίδα τους σε περίεργα σημεία σαν να μην θέλουν να τους βρεις στο τηλεφωνικό κέντρο εμ δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους. Μιλάμε για τεράστιο μπάχαλο.... αν δεν είχαν κάποιους αγώνες σιγά μην κάναμε συμφωνίες. Πραγματικά βλέπουμε αιτήματα απο τα καταστήματα "Τεχνικό πρόβλημα - NOVA" και τρέμουμε τι θα δούμε στην συνέχεια.

- - - Updated - - -

Είναι χειρότεροι και απο τον πρώην κρατικό ΟΤΕ. Ήμαρτον δηλαδή.
    Θαυμάζετε αλλά δεν αγγίζετε

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    10999 /95033
    ISP
    Vodafone
    Router
    Zte h268q
    SNR / Attn
    8.8(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Καλησπέρα μήπως ξέρετε γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια σελίδα κάτι με τις ενερηοπιημενες σε κάθε πολυκατοικία fiber to the home όπως υπ; έχει ο χάρτης με τις vdsl συνδέσεις

Σελ. 150 από 161 ΠρώτηΠρώτη ... 130140145148149150151152155160 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία