Σελ. 150 από 172 ΠρώτηΠρώτη ... 130140145148149150151152155160170 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 2.236-2.250 από 2579
    Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Άρθρα
    24
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    9500 εως 6500 /650
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων

Spoiler:
    Αδυνατώ να δεχτώ πως όλοι αυτοί οι ινδιάνοι ήταν τόσο ηλίθιοι και πήγαιναν με το σταυρό στο χέρι ενώ οι λευκοί τους σκότωναν αέρα πατέρα. Δεν έχω δει το τέλος που λες αλλά μάλλον δεν θα τη δω καν πλέον
    δεν την εχω δει αλλα εχω ακουσει για αυτο το συνδρομο
    πως το λενε τωρα τελευταια ; 41τακατο ;
    αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;εξαιρετικη η μετριοτης !
    Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
    ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
    AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
    αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    RB5009UGSIN ONT: G-010G-R
    Έχω δει τη μισή χτες.. δεν πανηγύρισα γενικά

Spoiler:
    Αδυνατώ να δεχτώ πως όλοι αυτοί οι ινδιάνοι ήταν τόσο ηλίθιοι και πήγαιναν με το σταυρό στο χέρι ενώ οι λευκοί τους σκότωναν αέρα πατέρα. Δεν έχω δει το τέλος που λες αλλά μάλλον δεν θα τη δω καν πλέον
    Είναι καλή.
    Βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα (λένε).
    Προσωπικά δεν την γνώριζα την ιστορία.
    Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποιο είδος όνειρου που έβλεπαν. Πλούσιοι ινδιάνοι και φτωχοί/υπηρέτες λευκοί.
    | "Anyone can build a fast CPU.
    | The trick is to build a fast system."
    |____________Seymour Cray...

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από deniSun Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι καλή.
    Βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα (λένε).
    Προσωπικά δεν την γνώριζα την ιστορία.
    Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποιο είδος όνειρου που έβλεπαν. Πλούσιοι ινδιάνοι και φτωχοί/υπηρέτες λευκοί.
    Καλά να πάθουν τότε.
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Έχω δει τη μισή χτες.. δεν πανηγύρισα γενικά

Spoiler:
    Από όσο εχω διαάσει, δεν πέφτει πολύ μακρυά αλλά για το σχόλιο σου, ενώ είχαν περιουσία σίγουρα ήταν σε καταπίεση και δεν είχαν το πάνω χέρι. Πάντως εγώ δεν είχα διαβάσει και μου φάνηκε φανταστική ιστορία στην αρχή, κάτι σαν το υποθετικό σενάριο το For All Mankind. Τρελάθηκα όταν είδα ότι είχε κάποια ιστορική ακρίβεια.

- - - Updated - - -

Γυρισα από ένα ταξίδι και δεν ξέρω τι έχει φταίξει αλλά έχω λιώσει να δω χαζή ρονταντική κωμωδία και για το θέμα και για την ηθοποιό να πω την αλήθεια. Έτσι μερικές να λέμε.

Leap Year Αν και δεν μου αρέσουν οι κοκκινομάλλες η Amy Adams είναι πολύ ομορφη και της πάει πολύ αυτό το ντύσιμο. Ευχαριστω το έργο αν και απορώ πόσο κοντά περνάει από τους πραγματικούς Ιρλανδούς.
    Just Friends Ευχαριστώ και η πρωταφωνιστρία Amyt Smart μου αρέσει πάρα πολύ. Ο Ryan δεν έχει γίνει ακόμα εντελώς γραφικώς και σπαστικός. Μια χαρά. Ειναι και Χριστουγεννιάτικη
    Killers γιατί στις λίγες ταινίες που γυρισε μαζεμένη Heigl είναι απλά θεά. Πάντως η ταινία φάση έχει πέρα από την πλάκα. Και αυτός ο Seleck δεν μπορεί να παίξει τίποτα άλλο. Σκάει μύρη με την φάτσα και το μουστάκι και κλείνει η οντισιόν.
    10 Rules for Sleeping Around δεν ξέρω γιατί την έβαλα. Χαζομάρα. Πολύ περισσότερο δηλαδή από τις άλλες χαζομάρα
    She's Out of My League γιατί TBBT, Chuck και αυτή η ταινία μου θυμίζουν διάφορα. Επίσης σε αυτή την ταινία ειναι πολύ όμορφη αλλά θεός είναι ο πρωταφωνιστής. Και αυτός ο Miller που παίζει πάντα το κάφρο έχει πολύ φάση όπως και η τρελόνγκα Ritter

Είδα επίσης το Serenity μου φάνηκε πολύ βλακεία και αδιάφορο μόλις αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι είναι ένας
    Spoiler:
    Εικονικός κόσμος

Όχι ότι είχε πολύ ενδιαφέρον πριν.

Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Άρθρα
    24
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    9500 εως 6500 /650
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Interleaved
    ενα καναλι στο youtube πετυχα που περιγραφει λεπτομερειες απο παλιες γνωστε και καλες ταινιες και που δειχνει οτι εχει γνωση της επιρροης μια ταινιας σε αλλες αλλα και την επιρροη της εποχης . (οπως πχ η πινακιδα του οχηματος στο back 2 the future "out of time" μπορει να επηρεασε τους REM στο να ονομασουν το αλμπουμ τους ετσι , μιας και εβλεπα το back to the future breakdown , -δεν το εχει αυτο , ειναι δικης μου εμπνευσης- )
    the deep dive
    αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;εξαιρετικη η μετριοτης !
    Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
    ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
    AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
    αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Killers Of The Flower Moon

ΟΚ, κατάφερα και διάβασα το βιβλίο πριν να τη δω μιας και η ιστορία αυτή όταν διάβασα περιλήψεις με είχε "ιντριγκάρει" που λένε.

Πολύ συνοπτικά, ο Σκορσέζε δίνει ρέστα (δεν θα μπορούσε και αλλιώς) να μεταφέρει μια ολόκληρη ιστορικά κατάσταση και γεγονότα χωρίς αφηγήσεις ή 'ντοκιμαντερίστικες' προσεγγίσεις αλλά μέσω των κύριων χαρακτήρων. Και κάνει τα πάντα, από την εξιστόρηση γεγονότων, την απεικόνιση της ατμόσφαιρας, αλλά - κυρίως - την αντιμετώπιση των Ινδιάνων ακόμα και πλέον ως πλούσιων εργοδοτών, δομικά από τους "λευκούς", ως υπάνθρωποι και ανάξιοι όχι ισοτιμίας αλλά και τις ελάχιστης ανθρώπινης αντιμετώπισης. Κάτι το οποίο βέβαια πληροφορεί και μπολιάζει και τα γεγονότα που εξιστορούνται.

Η ταινία είναι 100% βασισμένη σε 100% αληθινά γεγονότα και καταστάσεις, όσο και αν φαίνονται απίστευτα περίεργα σε πολλούς.

Το "τίμημα" βέβαια μιας τέτοιας μεταφοράς είναι μια μεγάλη σε διάρκεια ταινία που σε μερικές περιπτώσεις φαίνεται να πλατειάζει, όχι όμως για όσους έχουν διαβάσει το βιβλίο. Αντίστροφα, επίσης, όσοι διαβάσετε το βιβλίο αφού έχετε δει την ταινία θα δείτε πόσο χρήσιμη είναι ως "οπτικός οδηγός" σε όσα διαβάζετε.

Καταληκτικό σχόλιο: ο Σκορσέζε καταπιάνεται με ένα θέμα που μπορεί να ξεχνιέται και να αναδεικνύεται επιδερμικά σε μεταμοντερνιστικές woke μπούρδες του σύγχρονου κοινωνικοπολιτικού αφηγήματος στις ΗΠΑ (και στη Δύση γενικότερα) και βάζει γυαλιά σε κοινωνικούς επιστήμονες. Όπως βάζει γυαλιά και σε όλες τις βλακείες του Χόλλυγουντ που προσπαθεί πλέον ως ιεροκύρηκας σε μια hollier-than-though φάση να κουράζει το κοινό με Το Μήνυμα (The Message, μια φράση που την έφτιαξε ο Critical Drinker και χρησιμοποιείται ευρύτατα πλέον).

Έτσι διδάσκεται η ιστορία και περνάνε μηνύματα και όχι με δαχτυλοκουνήματα αλλά, φευ....
    The Road to Hell is Paved with Good Intentions

Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PopManiac Εμφάνιση μηνυμάτων
    Killers Of The Flower Moon

ΟΚ, κατάφερα και διάβασα το βιβλίο πριν να τη δω μιας και η ιστορία αυτή όταν διάβασα περιλήψεις με είχε "ιντριγκάρει" που λένε.

Πολύ συνοπτικά, ο Σκορσέζε δίνει ρέστα (δεν θα μπορούσε και αλλιώς) να μεταφέρει μια ολόκληρη ιστορικά κατάσταση και γεγονότα χωρίς αφηγήσεις ή 'ντοκιμαντερίστικες' προσεγγίσεις αλλά μέσω των κύριων χαρακτήρων. Και κάνει τα πάντα, από την εξιστόρηση γεγονότων, την απεικόνιση της ατμόσφαιρας, αλλά - κυρίως - την αντιμετώπιση των Ινδιάνων ακόμα και πλέον ως πλούσιων εργοδοτών, δομικά από τους "λευκούς", ως υπάνθρωποι και ανάξιοι όχι ισοτιμίας αλλά και τις ελάχιστης ανθρώπινης αντιμετώπισης. Κάτι το οποίο βέβαια πληροφορεί και μπολιάζει και τα γεγονότα που εξιστορούνται.

Η ταινία είναι 100% βασισμένη σε 100% αληθινά γεγονότα και καταστάσεις, όσο και αν φαίνονται απίστευτα περίεργα σε πολλούς.

Το "τίμημα" βέβαια μιας τέτοιας μεταφοράς είναι μια μεγάλη σε διάρκεια ταινία που σε μερικές περιπτώσεις φαίνεται να πλατειάζει, όχι όμως για όσους έχουν διαβάσει το βιβλίο. Αντίστροφα, επίσης, όσοι διαβάσετε το βιβλίο αφού έχετε δει την ταινία θα δείτε πόσο χρήσιμη είναι ως "οπτικός οδηγός" σε όσα διαβάζετε.

Καταληκτικό σχόλιο: ο Σκορσέζε καταπιάνεται με ένα θέμα που μπορεί να ξεχνιέται και να αναδεικνύεται επιδερμικά σε μεταμοντερνιστικές woke μπούρδες του σύγχρονου κοινωνικοπολιτικού αφηγήματος στις ΗΠΑ (και στη Δύση γενικότερα) και βάζει γυαλιά σε κοινωνικούς επιστήμονες. Όπως βάζει γυαλιά και σε όλες τις βλακείες του Χόλλυγουντ που προσπαθεί πλέον ως ιεροκύρηκας σε μια hollier-than-though φάση να κουράζει το κοινό με Το Μήνυμα (The Message, μια φράση που την έφτιαξε ο Critical Drinker και χρησιμοποιείται ευρύτατα πλέον).

Έτσι διδάσκεται η ιστορία και περνάνε μηνύματα και όχι με δαχτυλοκουνήματα αλλά, φευ....
    H ταινία είναι μια χαρά.
    Μου άρεσε πολύ και ας μην γνώριζα τα γεγονότα.
    Ακόμα και να μην ήταν αληθινά τα γεγονότα η υπόθεση ήταν πολύ καλή.
    Η μόνη μου ένσταση είναι το τελείωμα της ταινίας.
    Εντελώς άκυρο για εμένα.

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Η μόνη μου ένσταση είναι το τελείωμα της ταινίας.
    Εντελώς άκυρο για εμένα.
    Αν εννοείς το τέλος δλδ τα τελευταία 5-10 λεπτά διαφωνώ, ίσα-ίσα που εδώ μπαίνει η αλληγορική ιδιοφυΐα του Σκορσέζε σε τόσα διαφορετικά επίπεδα

Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Αν εννοείς το τέλος δλδ τα τελευταία 5-10 λεπτά διαφωνώ, ίσα-ίσα που εδώ μπαίνει η αλληγορική ιδιοφυΐα του Σκορσέζε σε τόσα διαφορετικά επίπεδα
    Ναι αυτά εννοώ.
    Δεν μου κολλάει με τίποτε.
    Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να παιχτεί έτσι το τέλος.
    Θα ήταν πολύ προτιμότερο να κάνει κάτι από τα συνηθισμένα όπως πχ φώτο και γράμματα με την αντίστοιχη ιστορία.
    Πολύ προτιμότερο απ αυτό το καρναβάλι.

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Πολύ προτιμότερο απ αυτό το καρναβάλι.
    Δεν ήταν "καρναβάλι" ήταν αίθουσα ραδιοφωνικής εκπομπής όπως γίνονταν στις ΗΠΑ στις χρυσές εποχές του ραδιοφώνου

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Δεν ήταν "καρναβάλι" ήταν αίθουσα ραδιοφωνικής εκπομπής όπως γίνονταν στις ΗΠΑ στις χρυσές εποχές του ραδιοφώνου
    Εγώ είπα την άποψή μου.
    Δεν μου κολλάει.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Πάντως χωρίς να έχω κάποια σοβαρή ενσταση με το τέλος, αυτό με χάλασε γιατί κράτησε πολύ η ταινία. Ίσως ήμουν κουρασμένος γιατί είχε περάσει μεσάνυχτα και τα τελευταία 20λεπτά μου φάνηκαν δύσκολα.
    Η ταινία ήταν άξια πάντως. Και κάτι διαφορετικό στην πιπίλα με την ιστορία των Ινδιάνων της Αμερικής. Πολύ ευχάριστη και αναπάντεψη έκλπληξη όταν το έψαξα μετά ότι η ιστορία ειναι αληθινη και επιπλέον ότι όπως λες ο pop είναι πολύ κοντά στα ιστορικά γεγονότα.

Και παρόλο που η ταινία ήταν μεγάλη, μπράβο που δεν την έκαναν σειρά στο σινεμά. Και ήταν μεγάλη χωρίς τις κλασσικές ατελείτα μεγάλες μάχες χωρίς ουσία που είναι στην φάση "δώστου και άλλη μια ευκαιρία". Μάλλον θα την ξαναδώ

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Εγώ είμαι λάτρης των μεγάλων ταινιών.
    Βέβαια αγγίζει το σωματικό όριο των 3.30 γιατί πόσο να καθίσεις σε οποιαδήποτε καρέκλα/πολυθρόνα. Θα πιαστεί ο από τέτοιος σου.
    Το τελευταίο μέρος, το δικαστικό, ήταν ίσως και το περισσότερο ενδιαφέρον για εμένα μιας και λατρεύω τις ταινίες με δικαστικές μάχες.
    Και πιστεύω ότι ήταν σωστά χρονικά κατανεμημένο. Δεν χρειαζόταν ούτε κάτι παραπάνω, ούτε κάτι λιγότερο στην δικαστική διαμάχη.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30MBPS
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    Speedport Plus 2
    Αν και μεγάλης διάρκειας κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος
    Πανδαισία πολυκάναλου ήχου και ωραίας εικόνας σε μεγάλη τηλεόραση.

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router

Σελ. 150 από 172 ΠρώτηΠρώτη ... 130140145148149150151152155160170 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία