Σελ. 61 από 75 ΠρώτηΠρώτη ... 41515659606162636671 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 901-915 από 1116
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Nova
    Router
    TP-LINK Archer VR400
    SNR / Attn
    8.3(dB) / 6.2(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chat1978 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εντάξει, ένας φανταστικό κόσμος είναι χωρίς καθόλου κανόνες για να έχει συνοχή.
    Spoiler:
    Σίγουρα. Αλλά απ'την άλλη δεν μπορεί να δείχνει να κάνει ηλεκτρονικές/ηλεκτρολογικές εργασίες σε droid απ'τη μια (να υπάρχει ύπαρξη ηλεκτρικού φορτίου ή κάτι αντίστοιχο) και απ'την άλλη έμβια όντα να την παλεύουν χωρίς οξυγόνο.

Κάπου ώπα δηλαδή. Ή τηρείς μία συνοχή σε κανόνες της φυσικής ή δεν τους τηρείς.
    Dealing with pricks, is my speciality.

Linux all the way.
    Open source all the way.
    Fighting against telemetry, data harvesting, tracking, ads all the way.

For some people, ignorance is bliss.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gentoo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Spoiler:
    Σίγουρα. Αλλά απ'την άλλη δεν μπορεί να δείχνει να κάνει ηλεκτρονικές/ηλεκτρολογικές εργασίες σε droid απ'τη μια (να υπάρχει ύπαρξη ηλεκτρικού φορτίου ή κάτι αντίστοιχο) και απ'την άλλη έμβια όντα να την παλεύουν χωρίς οξυγόνο.

Κάπου ώπα δηλαδή. Ή τηρείς μία συνοχή σε κανόνες της φυσικής ή δεν τους τηρείς.
    Μα γιαυτό ακριβώς δεν ειναι science fiction για μένα και γιαυτό ακριβώς θα κάνουν πάντα ότι τους κατέβει στο κεφάλι.
    Τώρα γιατί τα fan boys παθαίνουν ανατριχίλα σε κάθε ακουσμα οτιδήποτε sw, αυτό δεν θα το καταλάβω ποτέ.
    ΑΠό την άλλη, θέμα γούστου. Εγώ θέλω και κάποιους κανόνες. Πχ στο Farscape δεν είχα πρόβλημα με την φαντασία που είχαν αλλά ήταν καλά στημένη, καλά αιτιολογημένη στην πρώτη στραβή και μετά σεβόντουσαν τους όποιους κανόνες δημιουργούσαν.

Γιαυτό και θεωρώ το απόλυτο μάυριο χάλι το SW και μετά το star trek που αν και προτιμώ 1000000 φορές περισσότερο και σε σχέση με SW είμαι τρέκι, από την άλλη όμως θεωρώ το σενάριο καραγκιοζιλίκι γιατί αλλάζουν διαρκώς τους κανόνες όποτε βολεύονται.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    20
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/10 - 600/120
    ISP
    Cosmote VDSL - 5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Μα γιαυτό ακριβώς δεν ειναι science fiction για μένα και γιαυτό ακριβώς θα κάνουν πάντα ότι τους κατέβει στο κεφάλι.
    Τώρα γιατί τα fan boys παθαίνουν ανατριχίλα σε κάθε ακουσμα οτιδήποτε sw, αυτό δεν θα το καταλάβω ποτέ.
    ΑΠό την άλλη, θέμα γούστου. Εγώ θέλω και κάποιους κανόνες. Πχ στο Farscape δεν είχα πρόβλημα με την φαντασία που είχαν αλλά ήταν καλά στημένη, καλά αιτιολογημένη στην πρώτη στραβή και μετά σεβόντουσαν τους όποιους κανόνες δημιουργούσαν.

Γιαυτό και θεωρώ το απόλυτο μάυριο χάλι το SW και μετά το star trek που αν και προτιμώ 1000000 φορές περισσότερο και σε σχέση με SW είμαι τρέκι, από την άλλη όμως θεωρώ το σενάριο καραγκιοζιλίκι γιατί αλλάζουν διαρκώς τους κανόνες όποτε βολεύονται.
    !!!!!! infidel!!!!!!!!!!

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Palpatine_FandD.jpg 
Εμφανίσεις:  2 
Μέγεθος:  121,3 KB 
ID: 250897

Πέρα από πλάκα , αν πραγματικά είσαι μέσα στο SW universe και βλέπεις τα πάντα, το Ahsoka είναι πολύ καλό...
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Nova
    Router
    TP-LINK Archer VR400
    SNR / Attn
    8.3(dB) / 6.2(dB)

Ε ναι. Βασικά όσον αφορά τους κανόνες και συγκεκριμένα για το Ashoka, που προσωπικά δεν μου αρέσει μέχρι στιγμής. Ένας απ'τους λόγους είναι αυτό που λέμε περί συνοχής κανόνων πχ:

Spoiler:
    Δεν μπορεί να δείχνεις την Ashoka να φοράει κράνος για να αναπνέει και να μου έχεις έμβια όντα να σουλατσάρουν στο διάστημα έτσι απλά.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    !!!!!! infidel!!!!!!!!!!

Πέρα από πλάκα , αν πραγματικά είσαι μέσα στο SW universe και βλέπεις τα πάντα, το Ahsoka είναι πολύ καλό...
    Χαχα. Εντάξει. Εμένα μου αρέσουν τα περισσότερα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, αλλά το Ashoka δεν μπορώ να το απολαύσω.

Για μένα μόνο το Andor μου έκανε τρελό click. Είναι αυτό ακριβώς που θέλω να βλέπω απ'το SW universe.

Linux all the way.
    Open source all the way.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    20
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/10 - 600/120
    ISP
    Cosmote VDSL - 5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Χαχα. Εντάξει. Εμένα μου αρέσουν τα περισσότερα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, αλλά το Ashoka δεν μπορώ να το απολαύσω.
    Μα έχεις δίκιο και εσύ και όποιος άλλος έχει την ίδια άποψη. Χρησιμοποίησαν πράγματα που το 99% των ανθρώπων δεν τα ξέρει αν δεν έχει παρακολουθήσει το σύμπαν. Εγώ έχω και θέμα με την ηθοποιία της Ahsoka. Την έχουν βάλει να είναι πολύ κοολ και μούρη την ηθοποιό που δεν έχει καμία σχέση με τον animated χαρακτήρα ο οποίος ήταν εκρηκτικός και παρορμητικός πολύ. Βέβαια υπάρχει χρονική απόσταση από την Ahsoka την animated με αυτήν της σειράς αλλά και πάλι δεν ταιριάζει για μένα.

Για μένα μόνο το Andor μου έκανε τρελό click. Είναι αυτό ακριβώς που θέλω να βλέπω απ'το SW universe.
    Το Andor ήταν σαν σειρά κάτι αυτοτελές. Δεν είχε τίποτα να συνδεθεί με ότι έχει βγει μετά τις τριλογίες. Έβγαλαν μια ωραία σειρά που ήταν και σοβαρή πολύ μάλιστα και μπορούσε να την παρακολουθήσει ο οποιοσδήποτε είχε δει απλά μια τριλογία.
    CorollaClub

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Foundation Season 2:

ΟΚ, θα το εξομολογηθώ... Μου αρέσει, μάλιστα έχει πτυχές που μου αρέσουν πάρα πολύ και αναφέρομαι στην αισθητική καθώς και στα FX που πραγματικά είναι από τα καλύτερα που έχω δει στην τηλεόραση εδώ και χρόνια.

Πάμε τώρα στην ουσία: Έχω διαβάσει την ομώνυμη τριλογία και μάλιστα τη διάβασα για δεύτερη φορά όταν έμαθα πως ετοιμαζόταν η σειρά. Καμία σχέση εννοείται, αλλά άλλωστε νομίζω ότι πιστή μεταφορά της τριλογίας σε οθόνη ή πανί είναι μάλλον αδύνατη λόγω δομής κλπ. (σημ: το ίδιο πιστεύω και για Dune βιβλία 2 και 3 της αυθεντικής τριλογίας).

Τι έκαναν λοιπόν εδώ; Μια σειρά βασισμένη πολύ χαλαρά στην τριλογία και - αν έχω καταλάβει σωστά επειδή είμαι ακόμα στα μισά του 2ου κύκλου - πρέπει να έχουν πάρει και αρκετά / πολλά από τη σειρά Robots and Empire επίσης του Άσιμοφ.

Ο πρώτος κύκλος ήταν λίγο δώθε κείθε απλωμένος, ο 2ος φαίνεται αρκετά πιο μαζεμένος. Σίγουρα δεν είναι αριστούργημα, σίγουρα οι καθαρόαιμοι φανς του Άσιμοφ θα πρέπει να τη φτύνουν αν και δεν απευθύνεται σε αυτούς. Αλλά, προσωπικά βλέπω κάτι τίμιο με κάποιες πολύ (μα πάρα πολύ ) "χαλαρά" φιλοσοφικές αναζητήσεις.

Νομίζω πως αν κανείς είναι φαν scifi αλλά ΔΕΝ είναι μέγας φαν Άσιμοφ (ή στη δεύτερη περίπτωση αν είναι προετοιμασμένος να το ξεπεράσει αυτό ) θα πρέπει να της δώσει μια ευκαιρία.

Προσωπικά, είμαι στα μισά του 2ου και συνεχίζω με μεγάλη ευχαρίστηση
    The Road to Hell is Paved with Good Intentions

Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    !!!!!! infidel!!!!!!!!!!

Ωχ με καταλάβατε.
    Έχω και εξώδικο από τον Λούκας αλλά η διαχειριστική ομάδα του φόρουμ με έχει διαβεβαιώσει ότι μπορώ να γράφω ότι θέλω για το SW αρκεί να έχει συνοχή.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    20
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/10 - 600/120
    ISP
    Cosmote VDSL - 5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PopManiac Εμφάνιση μηνυμάτων
    Foundation Season 2:

ΟΚ, θα το εξομολογηθώ... Μου αρέσει, μάλιστα έχει πτυχές που μου αρέσουν πάρα πολύ και αναφέρομαι στην αισθητική καθώς και στα FX που πραγματικά είναι από τα καλύτερα που έχω δει στην τηλεόραση εδώ και χρόνια.

Πάμε τώρα στην ουσία: Έχω διαβάσει την ομώνυμη τριλογία και μάλιστα τη διάβασα για δεύτερη φορά όταν έμαθα πως ετοιμαζόταν η σειρά. Καμία σχέση εννοείται, αλλά άλλωστε νομίζω ότι πιστή μεταφορά της τριλογίας σε οθόνη ή πανί είναι μάλλον αδύνατη λόγω δομής κλπ. (σημ: το ίδιο πιστεύω και για Dune βιβλία 2 και 3 της αυθεντικής τριλογίας).

Τι έκαναν λοιπόν εδώ; Μια σειρά βασισμένη πολύ χαλαρά στην τριλογία και - αν έχω καταλάβει σωστά επειδή είμαι ακόμα στα μισά του 2ου κύκλου - πρέπει να έχουν πάρει και αρκετά / πολλά από τη σειρά Robots and Empire επίσης του Άσιμοφ.

Ο πρώτος κύκλος ήταν λίγο δώθε κείθε απλωμένος, ο 2ος φαίνεται αρκετά πιο μαζεμένος. Σίγουρα δεν είναι αριστούργημα, σίγουρα οι καθαρόαιμοι φανς του Άσιμοφ θα πρέπει να τη φτύνουν αν και δεν απευθύνεται σε αυτούς. Αλλά, προσωπικά βλέπω κάτι τίμιο με κάποιες πολύ (μα πάρα πολύ ) "χαλαρά" φιλοσοφικές αναζητήσεις.

Νομίζω πως αν κανείς είναι φαν scifi αλλά ΔΕΝ είναι μέγας φαν Άσιμοφ (ή στη δεύτερη περίπτωση αν είναι προετοιμασμένος να το ξεπεράσει αυτό ) θα πρέπει να της δώσει μια ευκαιρία.

Καλό είναι αρκετά
    CorollaClub

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Ε ναι. Βασικά όσον αφορά τους κανόνες και συγκεκριμένα για το Ashoka, που προσωπικά δεν μου αρέσει μέχρι στιγμής. Ένας απ'τους λόγους είναι αυτό που λέμε περί συνοχής κανόνων πχ:

Spoiler:
    Δεν μπορεί να δείχνεις την Ashoka να φοράει κράνος για να αναπνέει και να μου έχεις έμβια όντα να σουλατσάρουν στο διάστημα έτσι απλά.

Να σου πω. Μέχρι και αυτό μπορώ να το δεχτώ. Αρκεί να υπάρχει μια έστω και άσχετη αιτιολόγηση και να μην αντιφάσκει σε κάποια άλλη στιγμή. Πχ στο far scape, sg1, bg2004 πάντα πέταγαν μια εκεί βλακειουλα που όμως στα πλαίσια του γενικότερου lore, έλεγες Ε ναι προφανώς.

Να δώσω ένα παράδειγμα

Ξυπνάνε οι κλονοι και ξεκολιαζουν τους Τζεντάι. Κυριολεκτικά όμως. Λίγο παρακάτω στην ευρύτερη ιστορία, μπουκαρουν σε διαστημοπλοια φουλ από εαυτούς και δεν ανοίγει ρουθούνι. Τουλάχιστον στο starship troopers έκαναν update από πιστολάκι και κατσαριδοκτονο

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    20
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/10 - 600/120
    ISP
    Cosmote VDSL - 5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Είδα το Justified City Primeval
    https://trakt.tv/shows/justified-city-primeval
    Αξιοπρεπέστατο και μου άρεσε. Ο πρωταγωνιστής και γενικά όλοι έπαιζαν πολύ καλά και η υπόθεση δεν ήταν άσχημη.
    CorollaClub

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Μα έχεις δίκιο και εσύ και όποιος άλλος έχει την ίδια άποψη. Χρησιμοποίησαν πράγματα που το 99% των ανθρώπων δεν τα ξέρει αν δεν έχει παρακολουθήσει το σύμπαν. Εγώ έχω και θέμα με την ηθοποιία της Ahsoka. Την έχουν βάλει να είναι πολύ κοολ και μούρη την ηθοποιό που δεν έχει καμία σχέση με τον animated χαρακτήρα ο οποίος ήταν εκρηκτικός και παρορμητικός πολύ. Βέβαια υπάρχει χρονική απόσταση από την Ahsoka την animated με αυτήν της σειράς αλλά και πάλι δεν ταιριάζει για μένα.

Το Andor ήταν σαν σειρά κάτι αυτοτελές. Δεν είχε τίποτα να συνδεθεί με ότι έχει βγει μετά τις τριλογίες. Έβγαλαν μια ωραία σειρά που ήταν και σοβαρή πολύ μάλιστα και μπορούσε να την παρακολουθήσει ο οποιοσδήποτε είχε δει απλά μια τριλογία.
    Το Andor ήταν μια άσχετη ιστορία ωραία στημένη και με πολύ politics από πίσω.
    Το Ahsoka είναι κλασικό Star Wars με Ανακιν, Vader, φωτοσπαθα κλπ. Καμία επαφή μεταξύ τους.
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 13
    FOSSIL GEN6 SMARTWATCH : WEAR OS 3
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PopManiac Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελειώνει καλά και με καλό intro για την 3η σαιζόν.
    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    I forgot that I might see, so many Beautiful things
    everything that has a beginning has an end
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Nova
    Router
    TP-LINK Archer VR400
    SNR / Attn
    8.3(dB) / 6.2(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από RASTAVIPER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το Andor ήταν μια άσχετη ιστορία ωραία στημένη και με πολύ politics από πίσω.
    Το Ahsoka είναι κλασικό Star Wars με Ανακιν, Vader, φωτοσπαθα κλπ. Καμία επαφή μεταξύ τους.
    Καθόλου άσχετη ιστορία. Η ιστορία βασίζεται στα γεγονότα που οδηγούν στο roque one και στο episode IV.

Το ότι έχουν γράψει μία υποθετική ιστορία των γεγονότων, δεν την καθιστά άσχετη.

Και στο Ashoka ότι θέλουν γράφουν και το πασπαλίζουν με Anakin, Vader, Lightsabers, κλπ. Το ίδιο πράγμα γίνεται πλέον σε ότι βγαίνει γύρω απ'το SW.

Spoiler:
    Στον 2ο κύκλο του Andor ενδεχομένως να έχει και force και lightsabers, γιατί φημολογείται πως ο Luthen είναι force-disconnected jedi.

Linux all the way.
    Open source all the way.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    20
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/10 - 600/120
    ISP
    Cosmote VDSL - 5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Καθόλου άσχετη ιστορία. Η ιστορία βασίζεται στα γεγονότα που οδηγούν στο roque one και στο episode IV.

Το ότι έχουν γράψει μία υποθετική ιστορία των γεγονότων, δεν την καθιστά άσχετη.

Και στο Ashoka ότι θέλουν γράφουν και το πασπαλίζουν με Anakin, Vader, Lightsabers, κλπ. Το ίδιο πράγμα γίνεται πλέον σε ότι βγαίνει γύρω απ'το SW.

Spoiler:
    Στον 2ο κύκλο του Andor ενδεχομένως να έχει και force και lightsabers, γιατί φημολογείται πως ο Luthen είναι force-disconnected jedi.

Όντως ισχύει αυτό που λες και για τα δύο στο ότι γράφουν ότι θέλουν απλά στο Ahsoka όλη η σεζόν στηρίζεται στην επιστροφή του Thrawn που δεν ξέρει κανείς ποιος είναι αν δεν έχει δει amine. Από την άλλη αποδείχθηκε πως και εγώ που έχω δει τα πάντα δεν ξέρω πως ο Thrawn πήγε εξορία οπότε ένα πουλάκι μου βρήκε τα βιβλία της τριλογίας του Thrawn, άρα έχω διάβασμα
    CorollaClub

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό

Spoiler:

Σήμα κατατεθέν. Αν βάλουν force στο andor το κατάστρεψαν με τις γνωστές βλακείες.

Η ιστορία ήταν καλή, γιατί όπως και το rogue1 έπαιζε στον ευρυ κόσμο, και όχι μεταξύ κάτι καραγκιοζηδων που αντί για πυτζάμες φοράνε κάπες ή χλαμύδες ή και κράνη και έχουν δίπλωμα στα pyrotechnics

Σελ. 61 από 75 ΠρώτηΠρώτη ... 41515659606162636671 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία