Σελ. 17 από 196 ΠρώτηΠρώτη ... 7121516171819222737 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 241-255 από 2936
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από giorgosts Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό που έκανε το Mandalorian πρωτοποριακό είναι ο τρόπος γυρίσματος, δεν γυρνάνε μπροστά από πράσινο φόντο, αλλά μπροστά από οθόνες εικονικής πραγματικότητας που παίζουν τη δράση σε δεύτερο πλάνο. Αυτό υποτίθεται κάνει την παράσταση πιο ρεαλιστική https://en.wikipedia.org/wiki/The_Ma...New_technology
    Πρωτοποριακό μεν, αλλά περιοριστικό.
    Αν ξέρεις τη φάση με το volume, τότε ξέρεις πως οι ηθοποιοί περιορίζονται σε έναν μεγάλο κύκλο, ως πεδίο δράσης και αναγκαστικά γίνονται συχνές αλλαγές πλάνων για να μπορέσει να υπάρχει ροή.

Είχα δει ένα σχετικό yt video γύρω απ'αυτό το "πρόβλημα" αλλά δεν το βρίσκω τώρα να το παραθέσω.
    "Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από giorgosts Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό που έκανε το Mandalorian πρωτοποριακό είναι ο τρόπος γυρίσματος, δεν γυρνάνε μπροστά από πράσινο φόντο, αλλά μπροστά από οθόνες εικονικής πραγματικότητας που παίζουν τη δράση σε δεύτερο πλάνο. Αυτό υποτίθεται κάνει την παράσταση πιο ρεαλιστική https://en.wikipedia.org/wiki/The_Ma...New_technology
    Το είδα και εγώ στο light and magic. Εντυπωσιακό.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Ξεκίνησα το Mayor of Kingstown, crime/drama, καλούτσικο φαίνεται.
    You can tell who is skinny dipping when the tide goes away
    Truth is like poetry - and most people hate fucking poetry

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Εγώ ξεκίνησα το Carnival Row και χαλάστηκα με την ανθρώπινη συκωταριά με το ξεκίνημα αλλά οκ το συνεχίζω ...
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    Αθήνα-Γηροκομείο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150
    ISP
    Vodafone
    Router
    VF Power Station 6
    Path Level
    Fastpath
    Ολοκληρώθηκε το Poker Face.

Αφορά μία γυναίκα που έχει χάρισμα να καταλαβαίνει πότε κάποιος ψεύδεται. Για 1+ χρόνο κρυβόταν να σωθεί από κάποιους και παράλληλα, όσο γύριζε την Αμερική κάνοντας δουλειές του "ποδαριού" για εισόδημα, έλυνε και μερικά εγκλήματα.

Από τη μία έχουν ενδιαφέρον κάποιες υποθέσεις, από την άλλη όμως, δεν είναι "σοβαρή" αστυνομική σειρά. Είναι σαν να βλέπεις Scooby Doo, για μεγάλους. Προς τη μέση της σεζόν, έκανε και μία μικρή "κοιλιά". Ωστόσο, περνούσε ευχάριστα η ώρα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MitsosDaBest13 : 12-03-23 στις 23:06.

Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Άρθρα
    24
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    9500 εως 6500 /650
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Interleaved
    στο south park εβγαλαν επεισοδιο με το chatgpt
    αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;εξαιρετικη η μετριοτης !
    Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
    ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
    AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
    αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Τι λίγες ώρες που δεν κοιμόμουν με τρελό πυρετό ειδα τα παρακάτω

Shadow and the bone
    Ενδιαφέρον και περιέργο σενάριο. Γενικα όλα καλά με την σειρά αλλά κάπως οι δύο ιστορίες δεν μου έκατσαν πολύ καλά. Πιστεύω έπρεπε να μαζέψουν το party για να ξεκινήσει η 2η η οποία νομίζω ξεκινάει σήμερα ή αυτή την εβδομάδα.

The wheel of Time
    Μου μένουν δυο επεισόδια αλλά πιστεύω αυτές οι δύο σειρές ειναι πολύ παρόμοιες και ο τρόπος των Netflix και Amazon Prime να ανταγωνιστούν.
    Πάντως η Aes Sedai σε μπλέ είναι φανταστική. Δεν έχουν χαριστεί στα φορέματα των Aes edai και των whitecloaks αλλά ειδικά το μπλέ ειναι καταπληκτικό μαζί με τα λοιπά γυναικεία αξεσουάρ.
    Η μόνη παραφωνία είναι τα trollocs και τα fade. Ανέπνευστά τα δοντάκια σε κακούς. Γελοία θα έλεγα.

Γενικά ενδιαφέρον σειρές και οι δύο στην κατηγορία του fantasy και μεταφορές από βιβλία.

Τελείωσα και το 1923. όπως ήταν η υπόλοιπη σειρά. Αξίζε να την δεις αλλά οριακά και καμιά επαφή με το επίπεδο του 1883.

The Ark εντελώς πατάτα με κακούς ηθοποιούς αλλά δεν υπάρχει τίποτα άλλο με διάστημα εκτός από το Picard που αρνούμαι να δω. Προτιμώ να δω The Ark παρά να υποστηρίξω τον παππού και κάθε άλλο τράβηγμα από τα μαλλιά.

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Για τους φαν του Pedro Pascal και Mandalorian!
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 1678783558267.jpg  

Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Τελείωσα πρόσφατα τον πρώτο του Tokyo Vice αν και λίγο καθυστερημένα και έχω να πω ότι είναι σειραρα,από τα λίγα διαμαντακια μέσα στην απέραντη σαβουρα που βγάζουν πλέον (το επίπεδο έχει πέσει αισθητά και ο κόσμος δεν το έχει πάρει χαμπάρι ) . Ήταν όλα τοπ οφ δε τοπ ,σκηνικά ,διάλογοι ,εικόνα , πλοκή , ηθοποιοί κτλ

Τελείωσα χθες τον τέταρτο του You από Netflix. Δε μου άρεσε πάρα πολύ όσο οι άλλοι κύκλοι αλλά οκ

Το poker face με το ζόρι το έβλεπα . Λίγα λεπτά αφού έβαλα το 8ο , το παράτησα . Πολύ προβλέψιμο και , ιστορία πολύ μουφα όπως και οι διάλογοι ειδικά με τον πρωταγωνίστρια αν και μιλφαρα η Natasha Lyonne. Ήταν σαν να προσπαθούσε υπερβολικά πολύ.

Πρέπει να ψάξω καμιά σειρά να ξεκινήσω γιατί τώρα δεν έχω τίποτα πλέον ,έχω ξεμείνει μόνο με το family guy , αν και ο Ted Lasso έρχεται αύριο και το Titans είναι still on αλλά έχουν να βγάλουν από Δεκέμβριο επεισόδιο και δεν ξέρω πότε θα ξαναβγαλουν.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    The last of us τελείωσε πρώτη σεζόν με 9 επεισόδια.
    Που τα βρίσκουν τα νούμερα αυτά αναρωτιέμαι.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mario27 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελείωσα πρόσφατα τον πρώτο του Tokyo Vice αν και λίγο καθυστερημένα και έχω να πω ότι είναι σειραρα,από τα λίγα διαμαντακια μέσα στην απέραντη σαβουρα που βγάζουν πλέον (το επίπεδο έχει πέσει αισθητά και ο κόσμος δεν το έχει πάρει χαμπάρι ) . Ήταν όλα τοπ οφ δε τοπ ,σκηνικά ,διάλογοι ,εικόνα , πλοκή , ηθοποιοί κτλ
    Με τι θα το σύγκρινες; Γιατί η λέξη vice με βάζει σε σκέψεις miami vice αν και από το σχετικό βιβλίο δεν υπάρχει συσχέτιση.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chat1978 Εμφάνιση μηνυμάτων
    The last of us τελείωσε πρώτη σεζόν με 9 επεισόδια.
    Που τα βρίσκουν τα νούμερα αυτά αναρωτιέμαι.

- - - Updated - - -

Με τι θα το σύγκρινες; Γιατί η λέξη vice με βάζει σε σκέψεις miami vice αν και από το σχετικό βιβλίο δεν υπάρχει συσχέτιση.
    Δεν θα το σύγκρινα με κάποιο , δεν ξέρω πραγματικά, είναι απλώς ένα στορι, δεν έχω διαβάσει και το βιβλίο επίσης. Ο πρωταγωνιστής εργάζεται σε εφημερίδα , δεν θέλω να πω περισσότερα για σποιλερς. Από αυτά που είπα πιο πάνω που δίνει η σειρά στο θεατή ,σκηνικά ,εικόνα ,γωνία εικόνας των πρωταγωνιστών, κάστινγκ κτλ κάνει μπαμ ότι είναι σειρά από HBO όπως the wire ή six feet under κτλ. Όχι καλύτερο ή χειρότερο απλά το μοτίβο αυτό υπάρχει και είναι εκεί σε μεταξύ τους σειρές του HBO , ενώ πχ του νετφλιξ είναι διαφορετικό αλλά υπάρχει και εκεί ένα μοτίβο μεταξύ κάποιων σειρών του νετφλιξ (διάλογοι , φωτισμός , σκηνικά , που δίνουν έμφαση κτλ )

- - - Updated - - -

Ορίστε ένα βίντεο από με ονομασία inside the world of Tokyo vice από το ίδιο το HBO στο YouTube , είναι φουλ σποιλερς και κλιπς από την σειρά :P

https://youtu.be/ghHp5oCmN8c

Ξέχασα να αναφέρω ότι στα συν είναι ότι παίζει και η Rachel Keller που έπαιζε στο Legion :P

Downloads
    33
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    95500/10996
    ISP
    Cosmote
    Router
    FritxBox 530
    SNR / Attn
    9.1(dB) / 17(dB)
    Path Level
    Interleaved
    @mario27,
    είναι πολύ καλή ,2 επεισόδια άφησα γι αύριο !
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NiKapa : 16-03-23 στις 02:34.
    Dell G3223Q -Phanteks P600S -Corsair RM850x -MPG X570S EDGE MAX Wifi -Ryzen 5700X -Asus Dual OC 4070TiS -Kingston Fury Renegade 32Gb@3600@cl16-Samsung 980Pro & 970Evo 2*500gb

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Περνάμε φανταστικά με home isolation. Έχω λιώσει στην τηλεόραση

Ξεκινησα την 3η του Mandalorian και έχω δει όλα όσα ειναι διαθέσιμα. Διαβάζω μια πρώην στο facebook που σχολιάζει κάτι για το new repuplic με βάση την λογική και σκέφτομαι κάποιον άλλο που έκανε το ίδιο για το andor και να καταλήγουμε στο από πότε έχει οτιδηποτε λογική στο star ward? Παραλίγο να σκάσει μύτη και ο Cthulu.

Ξεκίνησα την 2η του The legend of Vox Machina. Μου άρεσε το πρώτο. Πολύ ξύλο και χώσιμο οι δράκοι. Οι χαρακτήρες δεν μου αρέσουν όμως.

Ξεκινησα το the last of us. Το τρίτο ήταν το πρωτο επεισόδιο που μου άρεσε. Μέχρι εκεί ήμουν σε φάση όχι άλλο zombi και είχα βαρεθεί. Ασε που μου φαίνεται απίστευτα χαζό ότι στην πόλη έχουν μόνο δύο τρόπους να την διασχίσουν και η επιλογή ειναι δύο κτίρια. Το τρίτο επεισόδιο όμως μου άρεσε πολύ. Ελπίζω να συνεχίσει χωρίς πολλά πολλά ζόμπι.

Ο Πένια ωραίος στον χαρακτήρα. Η μικρή αντιπαθής και κατά την γνώμη μου σε ένα τέτοιο setup δεν θα υπήρχαν παιδιά που θα ήταν τόσο βλαμένα έστω και στην παιδική ηλικία αλλιώς το ανθρώπινο είδος δεν θα ειχε επιζήσει.

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Καλά για το Last Of Us έχει φάει η μικρή το κράξιμο της αρκούδας παντού μόλις ακούστηκε ότι θα παίξει και στη δεύτερη σεζόν.
    Μερικά παραδείγματα:
    - θυμίζει τον Sloth από Goonies
    - κάνει ψαλίδια
    - κακομουτσουνο
    Κλπ

Προσωπικά τη βρίσκω εντελώς αδιάφορη σαν ηθοποιό, όλη η ιστορία είναι γύρω από τη σχέση της με τον Joel.
    Μολυσμένους δείχνει ελάχιστους, μάχες έχει λίγες.
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από RASTAVIPER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μολυσμένους δείχνει ελάχιστους, μάχες έχει λίγες.
    Θετικό γιατί ειδικά στο 2ο είχε πολύ.

Σελ. 17 από 196 ΠρώτηΠρώτη ... 7121516171819222737 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία