Εμφάνιση 391-405 από 2937
-
21-04-23, 16:55 Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (episode V) #391
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/1G
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
Ανυπόγραφος
-
21-04-23, 16:57 Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (episode V) #392
Άρα είχαν συγκεκριμένο είδος αφόδευσης...
You can tell who is skinny dipping when the tide goes away
Truth is like poetry - and most people hate fucking poetry
-
21-04-23, 16:59 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (episode V) #393
Δεν περιμένω επικές τριλογίες πλέον. Βλέπω αυτά που βγαίνουν και κρατάω τα στοιχεία που μου αρέσουν.
Μέχρι στιγμής μόνο το Andor με καθήλωσε και το απόλαυσα ολοκληρωμένα. Τα υπόλοιπα απλώς προσθέτουν πραγματάκια από δω κι από κει.
Ούτως ή άλλως, όλα καταλήγουν στον luke που πίνει μπλε γάλα, σωστά;
Χαχα. Δεν εννοούσα ζουμί αφόδευσης"Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
21-04-23, 17:31 Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (episode V) #394There's no substitute for experience
CorollaClub
-
21-04-23, 18:04 Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (episode V) #395
Καθόλου φανατικά.
Αναφέρομαι σε συγκεκριμένα επεισόδια που πραγματικά τα σπάνε.
Είσαι απλά λάθος όταν χρησιμοποιείς λέξεις για φανατισμό κλπ λες και δοξασα το κάθε επεισόδιο.
Και όχι δεν είμαι μόνο εγώ που αναφέρομαι στα τελευταία επεισόδια όπως βλέπεις.
Αλλά ναι, άμα δε βλέπεις εσύ τη σειρά, οι άλλοι που τη βλέπουν είναι οι φανατιλες.Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
Amazon Firestick: 4k max
-
22-04-23, 00:33 Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (episode V) #396
Ζηλεύω όσα παιδιά βλέπουν Mandalorian σε μια ηλικία 10-13 ετών και απολαμβάνουν μια υπερπαραγωγή παιδικό στην 3η περίοδο του.
Είμαι αναποφάσιστος αν ζηλεύω ενήλικες που απολαμβάνουν τον Mando και την χαζομάρα του
Ή εγώ έχω γίνει πολύ κυνικός και γέρασα ή αυτοί δεν μεγάλωσαν ποτέ.
-
22-04-23, 07:50 Re: Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (episode V) #397
Νιώθεις ωραία με αυτό που πέταξες;
Πιες το τηλιο σου και ύπνο λοιπόν, αφού μεγάλωσες κι άσε τους υπόλοιπους να βλέπουμε ότι γουστάρουμε
Μερικοί άνθρωποι εγκλωβίζεστε στα στεγανά που οι ίδιοι βάζετε.
Τέτοιες απόψεις μου θυμίζουν κάτι μεταλοπατερες που αρνούνται να ακουσουν οτιδήποτε βγήκε μετά το 1989.
Κρίμα να φέρεστε τόσο βάναυσα στον ίδιο σας τον εαυτό."Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
22-04-23, 10:12 Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (episode V) #398
Γιατί το παίρνεις τόσο στραβά; Άφησα ξεκάθαρα την πιθανότητα να είμαι εγώ ο κυνικός. Πάντως όταν μεγαλώνεις υπάρχει και η ηλικία ανάμεσα στα μικιμάου και το τίλιο
Αλλά το ότι η τρίτη σεζόν Μανταλόριαν είναι και χειρότερη εν γένει σαν ιστορία και πολύ πιο παιδική από τις προηγούμενες δεν χωράει και πολλή αμφισβήτηση.
-
22-04-23, 10:14 Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (episode V) #399
Επίσης
το μεταλ δεν υπάρχει μετά το 1989
You can tell who is skinny dipping when the tide goes away
Truth is like poetry - and most people hate fucking poetry
-
22-04-23, 10:24 Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (episode V) #400
Νομίζω ότι από την εξίσωση ξεχνάμε τον παράγοντα της πρώτης φοράς. Επίσης έρχεται κορεσμός όταν μεγαλώνει κανείς. Αλλιώς θα δω εγώ μια σειρά μια διαστημόπλοια από ένα παιδί που βλέπει πρώτη φορά. Δεν είναι ότι και εμείς στα παιδικά μας χρόνια δεν αναδείξαμε σαβουρα ως καλτ.
-
22-04-23, 22:33 Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (episode V) #401
Μια χαρά το τελείωσαν το Picard.
- - - Updated - - -
Εξαιρετικά τα 2 τελευταία του Mandalorian.
Ειδικά το 7ο.Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
22-04-23, 23:51 Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (episode V) #402Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
Amazon Firestick: 4k max
-
22-04-23, 23:56 Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (episode V) #403
-
23-04-23, 00:15 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (episode V) #404
Με στράβωσε το συμπέρασμα που έβγαλες και τους μεν και τους δε. Ο καθένας βλέπει ή δεν βλέπει κάτι, σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια, τα οποία ούτε προφανή είναι πάντα, ούτε κατακριτέα.
Εγώ προσωπικά, δεν ξετρελαίνομαι με το mandalorian. Το παρακολουθώ ωστόσο γιατί μου φαίνονται ενδιαφέρουσες κάποιες πτυχές της ιστορίας, συν τα όποια - γαμάτα - εφφέ και σκηνικά που παραπέμπουν στις τριλογίες, με μια πιο φρέσκια ματιά.
Γι'αυτό και εστιάζω εγώ και πολλοί άλλοι εδώ μέσα σε συγκεκριμένα επεισόδια, γιατί φαντάζομαι ο λόγος που έχουν απήχηση είναι πολύ συγκεκριμένος.
Προφανώς και δεν με ενδιαφέρει οποιαδήποτε σκηνή που έχει την αίγλη ενός παιδικού καρτούν. Παίρνω αυτά που θέλω και ως εκεί.
Αυτό που ξεζούμισα και απόλαυσα εξολοκλήρου, ήταν το Andor.
Δεν ξέρω αν είχε τέτοιο σκοπό, αλλά οκ, είναι κουραστικό να πέφτει κράξιμο για τα γούστα των άλλων.
Και δεν μπορούμε να είμαστε μονότονοι με την τέχνη, δηλαδή μονίμως του ύψους ή μονίμως του βάθους.
Ναι, η φάση με τις σειρές/ταινίες έχει πάρει την κατιούσα εδώ και πολλά χρόνια, τι να κάνουμε δηλαδή, να μείνουμε να βλέπουμε ταινίες απ'το 2000 και παλιότερα;"Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
23-04-23, 00:27 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (episode V) #405
Όταν ασκούμε κριτική για μια σειρά εδώ και θέλουμε να είναι ειλικρινής είναι πιθανό να "προσβάλλουμε" κάποιον που έχει άλλη άποψη.
Προσωπικά με κουράζει λίγο το "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα" για όλα. Οι προσωπικές προτιμήσεις προφανώς παίζουν ρόλο και υπάρχει η υποκειμενικότητα αλλά δεν θα βάλω κάτω από αυτό το χαλί ό,τι κακό κυκλοφορεί εκεί έξω.
Η νέα σεζόν του Mandalorian ήταν πολύ κατώτερη των άλλων δύο αντικειμενικά. Το ότι μπορείς ακόμα να διασκεδάσει βλέποντας την είναι άσχετο και προφανώς δικαίωμα του καθενός.
Ναι το Andor ήταν καλύτερο και πολύ πιο ενήλικο.
Bookmarks