Σελ. 183 από 195 ΠρώτηΠρώτη ... 163173178181182183184185188193 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 2.731-2.745 από 2918
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    Το severance είναι απ'τις καλύτερες σειρές ever (προσωπική άποψη, δεν χρειάζεται να συμφωνήσετε).

Πολλοί γκρινιάζουν (όχι εδώ μόνο) πως υπολείπεται δράσης, είναι αργό, βαρετό, κλπ, κλπ.

Ναι, είναι αργό, δεν έχει δράση διαρκώς, αλλά δεν είναι απ'τις σειρές που πρέπει να περιμένει κάποιος να είναι γρήγορη και με πολλές action στιγμές για να την εκτιμήσει.

Η σειρά αυτή, στην ουσία της, έχει να κάνει με τα ηθικά διλήμματα που εγείρονται απ'την όλη severance φάση και την οπτική από τη μεριά των innies, outies και της lumon.

Επίσης σαν σειρά, έχει τρομερή λεπτομέρεια και πολλά easter eggs και συμβολισμούς.

Ναι, θα μπορούσε να είναι πιο περιεκτική και να μην είναι τόσο αργόσυρτη αλλά τι να κάνουμε. Στα υπόλοιπα είναι τρομερή.

Φυσικά είναι απλώς η άποψή μου. Κάποιοι μπορεί να τη βρίσκουν με σειρές που προσφέρουν action διαρκώς και γρήγορους ρυθμούς, χωρίς πολλά-πολλά και χωρίς βαθιά νοήματα. Προφανώς για τέτοιους viewers, η σειρά είναι ακατάλληλη.
    "Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."

Περιοχή
    Chicago, Illinois
    Downloads
    96
    Uploads
    25
    Άρθρα
    14
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gentoo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το severance είναι απ'τις καλύτερες σειρές ever (προσωπική άποψη, δεν χρειάζεται να συμφωνήσετε).

Πολλοί γκρινιάζουν (όχι εδώ μόνο) πως υπολείπεται δράσης, είναι αργό, βαρετό, κλπ, κλπ.

Ναι, είναι αργό, δεν έχει δράση διαρκώς, αλλά δεν είναι απ'τις σειρές που πρέπει να περιμένει κάποιος να είναι γρήγορη και με πολλές action στιγμές για να την εκτιμήσει.

Η σειρά αυτή, στην ουσία της, έχει να κάνει με τα ηθικά διλήμματα που εγείρονται απ'την όλη severance φάση και την οπτική από τη μεριά των innies, outies και της lumon.

Επίσης σαν σειρά, έχει τρομερή λεπτομέρεια και πολλά easter eggs και συμβολισμούς.

Ναι, θα μπορούσε να είναι πιο περιεκτική και να μην είναι τόσο αργόσυρτη αλλά τι να κάνουμε. Στα υπόλοιπα είναι τρομερή.

Φυσικά είναι απλώς η άποψή μου. Κάποιοι μπορεί να τη βρίσκουν με σειρές που προσφέρουν action διαρκώς και γρήγορους ρυθμούς, χωρίς πολλά-πολλά και χωρίς βαθιά νοήματα. Προφανώς για τέτοιους viewers, η σειρά είναι ακατάλληλη.
    Συμφωνώ απόλυτα. Επίσης θα έλεγα ίσως έχει το καλύτερο cinematography που έχω δει σε σειρά... ever.
    Dies, died, will die.
    Lived, lives, will live.

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Adolescence

Σοβαρότατη σειρά, πάρα μα πάρα πολύ σοβαρή και με διεισδυτικότατες προσεγγίσεις στην εφηβεία σήμερα, την παιδική ηλικία, την ευρύτερη κοινωνία - πραγματικό διαμάντι.

Αν βέβαια κανείς έχει εξίσου σοβαρότατες σκέψεις και προβληματισμό να μην κάνει παιδιά, ας τη δει, θα νοιώσει πολύ δικαιωμένος
    The Road to Hell is Paved with Good Intentions

Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PopManiac Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όπως έχω πει, το Severance θα το περιμένω να ολοκληρώσει και - ζωή να έχουμε - θα το δω πλήρες.

Για εμένα έτσι και μόνο θα αξίζει
    Δεν ψήνεσαι για old school cliffhanger?
    Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
    Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chat1978 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ψήνεσαι για old school cliffhanger?
    Όχι αν πρέπει να περιμένω 2 και βάλε χρόνια. Το old schoold cliffhanger στις τηλεοπτικές σειρές ήταν αναμονή το πολύ 1 χρόνο μέχρι τον επόμενο κύκλο

Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Όχι αν πρέπει να περιμένω 2 και βάλε χρόνια. Το old schoold cliffhanger στις τηλεοπτικές σειρές ήταν αναμονή το πολύ 1 χρόνο μέχρι τον επόμενο κύκλο
    Ναι αλλά συχνά χωρίς σιγουριά που έκανε τα δύο χρόνια να είναι σαν όνειρο.

Πέρα από την πλάκα, καταλαβαίνω. Αλλά για μένα το cancellation είναι το χειρότερο. Μετά από τόσο καιρό βλέπω ξανά ένα recap ή το τελευταίο επεισόδιο και είμαι κομπλέ.
    Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
    Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Ναι αλλά συχνά χωρίς σιγουριά που έκανε τα δύο χρόνια να είναι σαν όνειρο.

Πέρα από την πλάκα, καταλαβαίνω. Αλλά για μένα το cancellation είναι το χειρότερο. Μετά από τόσο καιρό βλέπω ξανά ένα recap ή το τελευταίο επεισόδιο και είμαι κομπλέ.
    Μα αυτό ακριβώς! Ακυρώσεις σε κανονικές τηλεοπτικές σειρές είχαμε αλλά σπάνια (σπανιότατα) επειδή για τους ΧΨΩ μανατζαραίοι αποφάσιζαν χωρίς κανείς να γνωρίζει στην ουσία. Το πράγμα ήταν απλό, αν μια σειρά πήγαινε καλά στα ratings συνέχιζε, αν όχι τόσο μπορεί να της άλλαζαν τηλεοπτική ζώνη και ίσως και να την έκοβαν.

Αλλά, υπήρχε ένας μπούσουλας.

Με το Severance (και όποια σειρά στην Apple) π.χ. μπορεί ο Tim Cook να στείλει ένα απλό email και να την κόψει επειδή ο σύζυγός του παραπονέθηκε ότι το έφερε εφιάλτες. Υπερβάλλω αλλά you get my point

Άσε λοιπόν, επειδή η σειρά το πάει από cliffhanger σε cliffhanger κλείσιμο να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ζωή να έχουμε, να τελειώσει και θα την πιάσουμε άμεσα

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    Μα αυτό ακριβώς! Ακυρώσεις σε κανονικές τηλεοπτικές σειρές είχαμε αλλά σπάνια (σπανιότατα) επειδή για τους ΧΨΩ μανατζαραίοι αποφάσιζαν χωρίς κανείς να γνωρίζει στην ουσία. Το πράγμα ήταν απλό, αν μια σειρά πήγαινε καλά στα ratings συνέχιζε, αν όχι τόσο μπορεί να της άλλαζαν τηλεοπτική ζώνη και ίσως και να την έκοβαν.

Αλλά, υπήρχε ένας μπούσουλας.

Με το Severance (και όποια σειρά στην Apple) π.χ. μπορεί ο Tim Cook να στείλει ένα απλό email και να την κόψει επειδή ο σύζυγός του παραπονέθηκε ότι το έφερε εφιάλτες. Υπερβάλλω αλλά you get my point

Άσε λοιπόν, επειδή η σειρά το πάει από cliffhanger σε cliffhanger κλείσιμο να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ζωή να έχουμε, να τελειώσει και θα την πιάσουμε άμεσα
    Και να την ακυρώσει η apple (εξαιρετικά χλωμό μετά το μπαμ που έκανε στη 2η σεζόν), θα βρεθεί άλλη εταιρεία να το συνεχίσει. Όπως έγινε πχ με το Kobra Kai που ξεκίνησε από την Google και κατέληξε στο netflix.

Εγώ πάντως αν ξέρω ότι μια σειρά έχει θεματολογία που με ψήνει, δεν θα χα την υπομονή να περιμένω να ολοκληρωθεί.

Αν ας πούμε έχει άλλες 3 σεζόν; Θα περιμένεις καρτερικά 3-5 χρόνια;
    "Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."

Περιοχή
    Chicago, Illinois
    Downloads
    96
    Uploads
    25
    Άρθρα
    14
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova
    tbh, περί Severance

Spoiler:
    με το τέλος που είχε θα μπορούσε άνετα να τελείωνε εδώ, αλλά πολύ πολύ bittersweet....
    Dies, died, will die.
    Lived, lives, will live.

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gentoo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν ας πούμε έχει άλλες 3 σεζόν; Θα περιμένεις καρτερικά 3-5 χρόνια;
    Εύκολα

Δεν έχω επενδύσει τόσο στη σειρά, αν και δεν το συζητώ ότι την αναγνωρίζω ως αξιότατη, και με το λίγο χρόνο που έχω και οχετό σειρών και ταινιών στη λίστα ήδη και όσες θα βγουν και θα βγαίνουν, δεν νομίζω να μου λείψει κάτι για τα επόμενα... 10 χρόνια

- - - Updated - - -

Τελείωσα το Adolescence.

Εντάξει, τι να λέμε τώρα, οι Βρετανοί φέτος φαίνεται να τα σπάνε σε σειρές κοινωνικής εμβάθυνσης και ερμηνείας (Lockerbie π.χ) αλλά τούτο είναι πραγματικά το κάτι άλλο, μια κλάση από μόνο του.

Κινηματογραφικά και μόνο, μια σειρά σε one-shot κάθε επεισοδίου που δίνει κάτι το κλειστροφοβικό με την ένταση των απίστευτων ηθοποιών σε τόσο έντονους διαλόγους που σχεδόν κανείς θέλει να τελειώσει η σεκάνς για να δραπετεύσει αλλά η σειρά δεν σε αφήνει. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά να νοιώθεις ότι σε πιάνει από το λαιμό και δεν σε αφήνει να αναπνεύσεις, πρέπει να το δεις, πρέπει να το περάσεις μαζί με τους δρώντες, μοναδικό και τρομακτικό παράλληλα.

Ιδιαίτερα ο Stephen Graham ως ο πατέρας (και συνδημιουργός της σειράς) και ο πιτσιρικάς Owen Cooper που πρωταγωνιστεί, αν υπήρχε δικαιοσύνη τότε, σήμερα, τώρα, θα γινόταν ειδική απονομή Όσκαρ και όποιου άλλου βραβείου ηθοποιΐας υπάρχει. Χρόνια είχα να δω τέτοιο πράγμα. Χωρίς αυτό να παίρνει τίποτε από ΟΛΟΥΣ τους συντελεστές, δλδ τι να λέμε για τα πιτσιρίκια που παίζουν ως μαθητές στο 2ο επεισόδιο, τη μητέρα, ή την αδερφή.

Η σειρά η ίδια καταπιάνεται με ζητήματα κοινωνικού προβληματισμού, μπορεί να το έγραψα για αστείο ότι δικαιώνει όσους δεν θέλουν να κάνουν παιδιά σήμερα, αλλά κατά βάθος όμως τίθονται σοβαρότατα ερωτήματα.

Δεν τα σχολιάζω επειδή είναι τόσα πολλά και τόσο σοβαρά που από μόνα τους θα ήθελαν σεντόνια συζήτησης.

Απλά, δέστε το, τίποτε άλλο....

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Ποπ βλέπεις όμως μερικά επεισόδιαψ και μετά το βάζεις στον πάγο; Μετά τα βλέπεις ξανά από την αρχή;

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Ποπ βλέπεις όμως μερικά επεισόδιαψ και μετά το βάζεις στον πάγο; Μετά τα βλέπεις ξανά από την αρχή;
    Για ποιο μιλάς τώρα; Το Severance, το Adolescence, γενικά;

Περιοχή
    Αθήνα-Γηροκομείο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150
    ISP
    Vodafone
    Router
    VF Power Station 6
    Path Level
    Fastpath
    Δεν έχω τελειώσει ακόμα το Adolescence, μου έχει μείνει το τελευταίο επεισόδιο.

Όντως, οι ηθοποιοί είναι πολύ καλοί, όπως και το σενάριο.

Αλλά σε ταχύτητα, είναι ένα "τσικ" πιο πάνω από το Severance.

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Καλά όταν σας έλεγα πριν μέρες να το δείτε το Adolescence δεν το ήξερε κανένας.
    Τώρα όλοι το συζητάνε.

Βάλτε στη λίστα και το Gangs Of London που ξεκίνησε 3η σεζόν πριν λίγες μέρες.
    Κορυφαία για την κατηγορία της.
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Για ποιο μιλάς τώρα; Το Severance, το Adolescence, γενικά;
    Με παράδειγμα το severance. Γράφεις πολύ θετικά και αν θυμάμαι είχες δει τα πρώτα επεισόδια.

Σελ. 183 από 195 ΠρώτηΠρώτη ... 163173178181182183184185188193 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία