Σελ. 184 από 201 ΠρώτηΠρώτη ... 164174179182183184185186189194 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 2.746-2.760 από 3010
    Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chat1978 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με παράδειγμα το severance. Γράφεις πολύ θετικά και αν θυμάμαι είχες δει τα πρώτα επεισόδια.
    Ναι, όπως είπα το ξεκίνησα αργά (δλδ όταν ήδη κόντευε να τελειώσει ο πρώτος κύκλος) και μολονότι ήμουν και είμαι πολύ θετικός, όπως έχω γράψει, λόγω cliffhanger κλεισιμάτων τόσο του πρώτου όσο και - όπως ανάμενα - και του 2ου κύκλου, έχω αποφασίσει να περιμένω να τελειώσει όλη η σειρά.

Όχι, δεν το κάνω αυτό ως ΜΟ ποτέ (δλδ να ξεκινώ με μερικά επ και μετά να αφήνω στον πάγο), πλην μόνο του House of Dragons που και εκεί περιμένω τον 3ο κύκλο αλλά περισσότερο επειδή προφανώς ο 2ος κύκλος είναι ουσιαστικά το μισό του 3ου
    The Road to Hell is Paved with Good Intentions

Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Εγώ ουσιαστικά διαβάζω σχόλια και θα αποφασίσω αν θα περιμένω όλη την σεζόν. Καμία φορά όμως πέφτω κατά τύχη σε διαμάντι με βάση τα πρώτα επεισόδια και τότε σταματάω μέχρι το πρώτο κύκλο και περιμένω ανά κύκλο.
    Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
    Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.

Περιοχή
    Cavern III, Hallway VII
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PopManiac Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εύκολα

Δεν έχω επενδύσει τόσο στη σειρά, αν και δεν το συζητώ ότι την αναγνωρίζω ως αξιότατη, και με το λίγο χρόνο που έχω και οχετό σειρών και ταινιών στη λίστα ήδη και όσες θα βγουν και θα βγαίνουν, δεν νομίζω να μου λείψει κάτι για τα επόμενα... 10 χρόνια

- - - Updated - - -

Τελείωσα το Adolescence.

Εντάξει, τι να λέμε τώρα, οι Βρετανοί φέτος φαίνεται να τα σπάνε σε σειρές κοινωνικής εμβάθυνσης και ερμηνείας (Lockerbie π.χ) αλλά τούτο είναι πραγματικά το κάτι άλλο, μια κλάση από μόνο του.

Κινηματογραφικά και μόνο, μια σειρά σε one-shot κάθε επεισοδίου που δίνει κάτι το κλειστροφοβικό με την ένταση των απίστευτων ηθοποιών σε τόσο έντονους διαλόγους που σχεδόν κανείς θέλει να τελειώσει η σεκάνς για να δραπετεύσει αλλά η σειρά δεν σε αφήνει. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά να νοιώθεις ότι σε πιάνει από το λαιμό και δεν σε αφήνει να αναπνεύσεις, πρέπει να το δεις, πρέπει να το περάσεις μαζί με τους δρώντες, μοναδικό και τρομακτικό παράλληλα.

Ιδιαίτερα ο Stephen Graham ως ο πατέρας (και συνδημιουργός της σειράς) και ο πιτσιρικάς Owen Cooper που πρωταγωνιστεί, αν υπήρχε δικαιοσύνη τότε, σήμερα, τώρα, θα γινόταν ειδική απονομή Όσκαρ και όποιου άλλου βραβείου ηθοποιΐας υπάρχει. Χρόνια είχα να δω τέτοιο πράγμα. Χωρίς αυτό να παίρνει τίποτε από ΟΛΟΥΣ τους συντελεστές, δλδ τι να λέμε για τα πιτσιρίκια που παίζουν ως μαθητές στο 2ο επεισόδιο, τη μητέρα, ή την αδερφή.

Η σειρά η ίδια καταπιάνεται με ζητήματα κοινωνικού προβληματισμού, μπορεί να το έγραψα για αστείο ότι δικαιώνει όσους δεν θέλουν να κάνουν παιδιά σήμερα, αλλά κατά βάθος όμως τίθονται σοβαρότατα ερωτήματα.

Δεν τα σχολιάζω επειδή είναι τόσα πολλά και τόσο σοβαρά που από μόνα τους θα ήθελαν σεντόνια συζήτησης.

Απλά, δέστε το, τίποτε άλλο....
    Το είδα 2-3 μέρες αφού βγήκε. Επειδή ήταν και 4 επεισόδια, προφανώς το είδαμε μονορούφι. Επαναλαμβάνω ότι ο πιτσιρικάς για το 3ο επεισόδιο όπου υπήρχαν ουκ ολίγες στιγμές "Dr. Jekyll & Mr. Hyde" πρέπει να πάρει όλα τα βραβεία. Από κει και πέρα, αν και το 4ο επεισόδιο συνεχίζω να θεωρώ ότι θα έπρεπε να είναι 50% αυτό που ήταν και 50% "τι έγινε μετά/πώς έκλεισε η εν λόγω ιστορία", παρόλα αυτά ως mini series προσπαθεί να θίξει διάφορα ερωτήματα που, έχοντας επαφή με παιδιά σ' αυτές τις ηλικίες, ο πολύς κόσμος δεν τα σκέφτεται καν.

Δηλαδή, ενδεικτικά:

1. Τα παιδιά σήμερα ζουν σε έναν κόσμο όπου η γραπτή επικοινωνία έχει τον πρώτο λόγο. Videos υπάρχουν σαφώς αλλά μεταφράζουν την γραπτή επικοινωνία όπως θέλουν. Είναι γνωστό ότι ο γραπτός λόγος δεν έχει χροιά ή "΄παιχνίδισμα" στη φωνή ή ο,τιδήποτε και εάν κάποιος γράψει "Τι λες ρε μαλάκα" (σαν παράδειγμα) ακόμα και αν θα έπρεπε να υπάρχει άλλο νόημα προφορικά, παιχνιδιάρικο ή κάτι άλλο, δεν υπάρχει.
    2. Έχουν αναπτυχθεί διάφοροι κώδικες (άγραφοι) γύρω από emoji κτλ που αυτά δίνουν πρόσθετο context. Ακόμα και το χρώμα των emoji παίζει ρόλο, δεν είναι απλά "για ποικιλία".
    3. Σε ορισμένες περιπτώσεις που ξέρω, υπάρχουν π.χ. παιχνίδια όπου δεν υπάρχει chat και μπορείς να στείλεις στον αντίπαλο σου μόνο reactions του στυλ Hello, Goodbye, Kudos, κτλπ. Υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, *όλα* τα θετικά reactions έχουν αντικατασταθεί με κρυφή μετάφραση "you suck/go die/you fail" κτλπ. Που, προφανώς, δημιουργούν το πρόβλημα ότι ακόμα και αν κάποιος στείλει μια όντως θετική αντίδραση, θα το μεταφράσουν αυτόματα σαν "με κοροιδεύουν/είναι εναντίον μου/κτλπ".

Γενικά, σωτηρία δεν θα βρεις εύκολα - το μόνο πράγμα που αποτρέπει ίσως την έξαρση των knife crimes σε χώρες όπως η Ελλάδα (ήταν έμπνευση για να δημιουργηθεί η σειρά γιατί μιλάμε για χιλιάδες εγκλήματα σε διάφορες ηλικίες, και ανήλικοι μέσα) είναι ενδεχομένως το οικογενειακό περιβάλλον που μέχρι κάποια ηλικία συνδράμει. Φυσικά όσο πιο κοντά στα 18 τόσο all bets are off.
    Beneath this mask, there is an idea, Mr Creedy, and ideas are bullet-proof!

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sovjohn Εμφάνιση μηνυμάτων
    συνεχίζω να θεωρώ ότι θα έπρεπε να είναι 50% αυτό που ήταν και 50% "τι έγινε μετά/πώς έκλεισε η εν λόγω ιστορία"
    Δεν σχολιάζω τα υπόλοιπα επίτηδες, όχι επειδή διαφωνώ ή απορρίπτω ή γουατέβα, αλλά απλά για να μην ξεφύγουμε εντελώς στο νήμα επειδή η σειρά θίγει θέματα που σηκώνουν μπόλικης συζήτησης (τι μπόλικης, τεράστιας ιδιαίτερα όταν κανείς αναφέρεται σε μια γενιά που 100% εκφράζεται και διαδρά αποκλειστικά σχεδόν μόνο μέσω σόσιαλ και μέσω Ίντερνετ)

Στο παραπάνω σημείο όμως, διαφωνώ. Ίσα ίσα, επειδή αυτή η ιστορία δεν κλείνει και δεν θα κλείσει ποτέ για τους άμεσα εμπλεκόμενους δλδ την οικογένεια και τον δράστη. Ποτέ όμως, μέχρι οι ίδιοι να κλείσουν τα μάτια τους για πάντα.

Γενικά, αφήνει πολλά ανοικτά και πολύ σωστά μιας και δεν πρόκειται για θέματα που κλείνουν κάπως. Πλην μόνο για το θύμα της δολοφονίας
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PopManiac : 24-03-25 στις 16:34.

Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Πάρτε βιντεάκι να γελάσετε με τον θηρίο που παίζει μαζί με τον Reacher !!

https://www.facebook.com/eddiehallws...40aB7S9Ucbxw6v
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Περιοχή
    Αθήνα-Γηροκομείο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150
    ISP
    Vodafone
    Router
    VF Power Station 6
    Path Level
    Fastpath
    Τέλος η 3η σεζόν του Reacher σήμερα.

Ήταν αρκετά καλή και αν συνεχίσουν να γράφουν καλές ιστορίες, μπορεί εύκολα να φτάσει άλλες τόσες. Η 2η ήταν μέτρια.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Σήμερα ξεκίνησε και το Bosch legacy η 3η και τελευταία σεζόν

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από MitsosDaBest13 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τέλος η 3η σεζόν του Reacher σήμερα.

Ήταν αρκετά καλή και αν συνεχίσουν να γράφουν καλές ιστορίες, μπορεί εύκολα να φτάσει άλλες τόσες. Η 2η ήταν μέτρια.
    Ξεκίνησα το πρώτο και έχει κάτι διαφορετικό πέρα από το μαύρισμα. Μιλάει διαφορετικά, και μιλάει πολύ σε σχέση με την πρώτη.
    Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
    Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από RASTAVIPER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά όταν σας έλεγα πριν μέρες να το δείτε το Adolescence δεν το ήξερε κανένας.
    Τώρα όλοι το συζητάνε.

Βάλτε στη λίστα και το Gangs Of London που ξεκίνησε 3η σεζόν πριν λίγες μέρες.
    Κορυφαία για την κατηγορία της.
    Παίζει στη νέα σεζόν και ο τρομερός πρωταγωνιστής του Warrior!!
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Περιοχή
    Πέρα στους πέρα κάμπους
    Downloads
    62
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus 2
    ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ
    ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ
    https://www.imdb.com/title/tt0085101/
    Αξίζει να την δείτε.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Τελείωσα χθες 3η reacher.
    Η πρώτη μου είχε αρέσει πολύ. ΑΠλά τα πράγματα. Ντουλάπα που μιλάει λίγο και κοφτά, αυξανόμενη δυσκολία εχθρών, γκομενάκι όμορφο αλλά χωρίς προστυχιές και άλλα και ένα απλό και βασικό σενάριο.

Την 2η την έκοψα κάπου στο 3ο. Πήρε τον εαυτό της πολύ στα σοβαρά. Δεν ξέρω για το σύνολο αλλά πέρα από την σοβαρότητα, υπήρχαν και πράγματα που σταμάτησαν να είναι πιστευτά μέσα σε μια πόλη και όλες τις υπηρεσίες μαζεμένες.

Η 3η ξεκινήσε κάπως και ο Reacher έγινε φλώρος με τον τρόπο που μιλάει. Στην πρώτη ήταν θεός. Χωρίς συναισθημα. Υπάρχει αυξημένος βαθμός undercover στο σενάριο και δεν μου αρέσει γιατί προσθέτει αχρειαστη σοβαρότητα στην σειρά.
    Το πιο άθλιο όμως ήταν η γυναίκα FBI agent. Εντάξει, όσο και να προσπαθούσαν να σε πείσουν με λόγια για το πόσο badass είναι, ουσιαστικά ήταν ένα κοριτσάκι με κάτι περιέργες ευαισθησίες για να μην σχολιάσω
    Spoiler:
    τις δύο σκηνές με τον Reacher.
    Αυτή και η ψυχωση της με την ci, με χάλασε περισσότερο από όλα στην σειρά δεδομένου του πόσο badass την παρουσιάζουν. Πολύ κακό casting. Επίσης σε πολλά σημεία φανηκε απίστευτη προχειρότητα
    Spoiler:
    , όπως πχ το πως πεθαίνει ο μεγάλος

Γενικα χάλια και βασικά δεν θα την πρότεινα σε κάποιον να την δει. Το Reacher έπρεπε να ειχε σταματήσει στην πρώτη σεζόν.

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Δεν ξέρω για την 3η Reacher, είμαι ακόμα στο 3ο επ και αν και δεν μπορώ να πω ότι πετώ τη σκούφια μου και το βλέπω αδιαλείπτως, δεν τη βρίσκω και τόσο κακή.

Δεν θα διαφωνήσω για το casting της συμπρωταγωνίστριας ουσιαστικά ως DEA agent, τόσο σαν ηθοποιός όσο και ως χαρακτήρας στη σειρά δεν φαίνεται να δείχνει κάτι.

Αλλά, ξαναλέω, μέχρι στιγμής δεν μπορώ να πω ότι την παρατώ για κάποια στιγμή στο πολύ απώτερο μέλλον όπως έκανα με τον 2ο κύκλο που τον άφησα για μήνες επειδή απλά.... ξέχασα να ασχοληθώ μιας και ήμουν παντελώς αδιάφορος

Περιοχή
    Αθήνα-Γηροκομείο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150
    ISP
    Vodafone
    Router
    VF Power Station 6
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chat1978 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελείωσα χθες 3η reacher.
    Η πρώτη μου είχε αρέσει πολύ. ΑΠλά τα πράγματα. Ντουλάπα που μιλάει λίγο και κοφτά, αυξανόμενη δυσκολία εχθρών, γκομενάκι όμορφο αλλά χωρίς προστυχιές και άλλα και ένα απλό και βασικό σενάριο.

Την 2η την έκοψα κάπου στο 3ο. Πήρε τον εαυτό της πολύ στα σοβαρά. Δεν ξέρω για το σύνολο αλλά πέρα από την σοβαρότητα, υπήρχαν και πράγματα που σταμάτησαν να είναι πιστευτά μέσα σε μια πόλη και όλες τις υπηρεσίες μαζεμένες.

Η 3η ξεκινήσε κάπως και ο Reacher έγινε φλώρος με τον τρόπο που μιλάει. Στην πρώτη ήταν θεός. Χωρίς συναισθημα. Υπάρχει αυξημένος βαθμός undercover στο σενάριο και δεν μου αρέσει γιατί προσθέτει αχρειαστη σοβαρότητα στην σειρά.
    Το πιο άθλιο όμως ήταν η γυναίκα FBI agent. Εντάξει, όσο και να προσπαθούσαν να σε πείσουν με λόγια για το πόσο badass είναι, ουσιαστικά ήταν ένα κοριτσάκι με κάτι περιέργες ευαισθησίες για να μην σχολιάσω

Γενικα χάλια και βασικά δεν θα την πρότεινα σε κάποιον να την δει. Το Reacher έπρεπε να ειχε σταματήσει στην πρώτη σεζόν.

Εμένα η 3η μου άρεσε, αλλά η 1η σεζόν ήταν όντως καλύτερη (και η 2η μέτρια).

Στην 3η κι εμένα με "χάλασε" η μπατσίνα, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια. Μέτρια ηθοποιός και μέτρια η χαρακτήρας που υποδύεται. Πέρα από αυτό, δεν διαπίστωσα ότι ο Reacher έγινε "φλώρος", απλά συνάντησε τον Olivier Richters, που είναι ακόμα πιο "ντουλάπα".

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από MitsosDaBest13 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα η 3η μου άρεσε, αλλά η 1η σεζόν ήταν όντως καλύτερη (και η 2η μέτρια).

Στην 3η κι εμένα με "χάλασε" η μπατσίνα, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια. Μέτρια ηθοποιός και μέτρια η χαρακτήρας που υποδύεται. Πέρα από αυτό, δεν διαπίστωσα ότι ο Reacher έγινε "φλώρος", απλά συνάντησε τον Olivier Richters, που είναι ακόμα πιο "ντουλάπα".
    Μιλάει διαφορετικά από το πρώτη σεζόν. Πιο μαλακά, πιο φλωρικά, πιο πολύ, πιο με λουλουδάκια. Είχε ήδη αλλάξει στην 2η αλλά στην 3η φαίνετια πολύ. Με τον πιο ντουλάπα φαίνεται τόσο μικρόσωμος.
    Δεν την θεωρώ κακό ηθοποιό, απλά δεν γινεται να παίξει αυτό τον ρόλο. Είχε και η φωνή της κάτι περιέργο. Απλά δεν μπορεί να βάζεις ως badass μισή μερίδα ανθρώπους.
    Δεν θα στραβώσω με την ηθοποιία της όταν βλέπω το τεράστιο ηθοποιό του Reacher. Αλλά στην πρώτη, μίλαγε και στεκόταν για αυτό που ήταν, δηλαδή οδοστρωτήρας.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PopManiac Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρω για την 3η Reacher, είμαι ακόμα στο 3ο επ και αν και δεν μπορώ να πω ότι πετώ τη σκούφια μου και το βλέπω αδιαλείπτως, δεν τη βρίσκω και τόσο κακή.

Δεν θα διαφωνήσω για το casting της συμπρωταγωνίστριας ουσιαστικά ως DEA agent, τόσο σαν ηθοποιός όσο και ως χαρακτήρας στη σειρά δεν φαίνεται να δείχνει κάτι.

Αλλά, ξαναλέω, μέχρι στιγμής δεν μπορώ να πω ότι την παρατώ για κάποια στιγμή στο πολύ απώτερο μέλλον όπως έκανα με τον 2ο κύκλο που τον άφησα για μήνες επειδή απλά.... ξέχασα να ασχοληθώ μιας και ήμουν παντελώς αδιάφορος
    Ενας λόγος που το έγραψα ειναι για να σου πω να μην το συνεχίσεις. Εσένα ακριβώς είχα στο μυαλό μου

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Ξεκίνησε και το Mobland η οποία είναι σειρά του Guy Ritchie (τον οποίο αγαπώ) και έχει ένα δυνατό καστ μεταξύ άλλων όπου παίζουν Tom Hardy, Pierce Brosnan και Helen Mirren!

Προς το παρόν βγαίνουν 1-1 τα επεισόδια οπότε προσωπικά θα περιμένω να βγουν 2-3 πρωτα

Σελ. 184 από 201 ΠρώτηΠρώτη ... 164174179182183184185186189194 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία