Σελ. 187 από 195 ΠρώτηΠρώτη ... 167177182185186187188189192 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 2.791-2.805 από 2914
    Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    1923 Pt2: Εντάξει η σαπουνοπεριά πλέον καταντά απίστευτα κουραστική.

Θυμίζει πολύ εποχές 70s και 80s που είχε γεμίσει ο τόπος τότε με βιβλία (που μεταφράζονταν και πουλούνταν Ελλάδα από τις πάλαι ποτέ Bell εκδόσεις) και μίνι σειρές "εποχής" που στην ουσία πούλαγαν ρομάντσο, ελαφροπορνοερότικα και σαπουνόπερα

Δεν παλεύεται, παίζει μπόλικο FF

To 1883 είχε ψήγματα σαπουνόπερας αλλά ήταν απίστευτα πιο σοβαρό ως μίνι σειρά "εποχής"
    The Road to Hell is Paved with Good Intentions

Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PopManiac Εμφάνιση μηνυμάτων
    1923 Pt2: Εντάξει η σαπουνοπεριά πλέον καταντά απίστευτα κουραστική.

Θυμίζει πολύ εποχές 70s και 80s που είχε γεμίσει ο τόπος τότε με βιβλία (που μεταφράζονταν και πουλούνταν Ελλάδα από τις πάλαι ποτέ Bell εκδόσεις) και μίνι σειρές "εποχής" που στην ουσία πούλαγαν ρομάντσο, ελαφροπορνοερότικα και σαπουνόπερα

Δεν παλεύεται, παίζει μπόλικο FF

To 1883 είχε ψήγματα σαπουνόπερας αλλά ήταν απίστευτα πιο σοβαρό ως μίνι σειρά "εποχής"
    Το 1883 ήταν από τις καλύτερες παραγωγές που έχουν περάσει με αυτή την θεματολογία. Δεν θα το χαρακτήριζα σουπονοπεριστικό το ψήγμα αλλά καταλαβαίνω τι λες. Δεν ειναι και απαραίτητα κακό.
    Το 1923 μου είχε φανεί κακό. Η ιστορία με τον αφρικάνο γιο δεν μου άρεσε. Ο Χάρισον δεν μου άρεσε. Ξέρω πιπέρι αλλά για μένα Χάρισον stay home. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι ουσιαστικά εστίασε το συνωσιομολογικό κομμάτι ενώ το 1883 ήταν απλά μια ιστορία επιβίωσης.
    Δεν ξέρω αν θα δω την 2η που μαζί με σένα ακούω τα χειρότερα.

Είμαι στην 2η του Severance και έχει ξεκινήσει πολύ καλά.
    Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
    Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chat1978 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το 1923 μου είχε φανεί κακό. Η ιστορία με τον αφρικάνο γιο δεν μου άρεσε. Ο Χάρισον δεν μου άρεσε. Ξέρω πιπέρι αλλά για μένα Χάρισον stay home. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι ουσιαστικά εστίασε το συνωσιομολογικό κομμάτι ενώ το 1883 ήταν απλά μια ιστορία επιβίωσης.
    Δεν ξέρω αν θα δω την 2η που μαζί με σένα ακούω τα χειρότερα.
    Εντάξει, δεν είναι και φρίκη η σειρά, αρκεί όπου κριντζάρει κανείς από το πολύ μελόδραμα (ιδιαίτερα με την κορασίδα λαίδη Μάρθα Βούρτση) απλά προχωρά με FF.

Χάσαμε τον valder ρε γμτ (με την έννοια ότι έχει χρόνια να φανεί εδώ) να έγραφε καμιά επική παρωδία-σύνοψη επεισοδίων του 1923 όπως εκείνες που έγραφε για το The Last Ship

Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Εντάξει, δεν είναι και φρίκη η σειρά, αρκεί όπου κριντζάρει κανείς από το πολύ μελόδραμα (ιδιαίτερα με την κορασίδα λαίδη Μάρθα Βούρτση) απλά προχωρά με FF.

Χάσαμε τον valder ρε γμτ (με την έννοια ότι έχει χρόνια να φανεί εδώ) να έγραφε καμιά επική παρωδία-σύνοψη επεισοδίων του 1923 όπως εκείνες που έγραφε για το The Last Ship
    Ναι δεν ειναι τραγωδία αλλά δεδομένου του 1883 μου κάθησε πολύ λάθος. Αλλά περισσότερο από όλα, δεν θέλω άλλο Χαρισον. Stay home. Δεν μου αρέσει αυτό το πολλά βαρύ στιλάκι που παίζει από τότε που παρα γέρασε.
    Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
    Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.

Περιοχή
    22 Acacia Avenue
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    220000/22000
    ISP
    Vodafone
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    12(dB) / 12(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Εμένα μου θύμησε αρκετά το American primeval. Ή, για να το πω σωστά, το American primeval θύμησε 1883.
    Κλασσική ιστορία πιονέρων, μου άρεσαν και τα δύο.
    Θυμάμαι όμως να διαβάζω ότι σε ενόχλησε η υπερβολική βία του primeval. Όχι ως βία αυτή καθ' εαυτή, αλλά ως υπερβολή. Το ίδιο συμβαίνει και στο 1883 όμως.

Όσο για το 1923, μου άρεσε και αυτό πολύ. Ξέχνα τον ford, τα λεφτά ήταν η Mirren. Για αυτήν μπορεί να δω το MobLand...
    To yellowstone που άρχισα τώρα στα πρώτα 4 δε με έχει πείσει ιδιαίτερα ακόμη. Άσε που αυτός ο χαρακτήρας του Kacey μού βγάζει ένα κακέκτυπο του Jax Teller.
    Και μιας και το έφερε η κουβέντα, το SoA είναι γνήσιο western.
    Mono No Aware

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από zeronero Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και μιας και το έφερε η κουβέντα, το SoA είναι γνήσιο western.
    Αχχχ SOA. Αλλά μέχρι την 3η γιατί μετά κατρακύλα.

Downloads
    39
    Uploads
    0
    H δεύτερη σεζόν πάντως του 1923 κλείνει, και ολοκληρώνει τη σειρά σωστά.
    Πράγμα σπάνιο.

Ίσως έπρεπε να ήταν 20 λεπτά μικρότερο το τελευταίο (διπλό) επεισόδιο.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Αυτό το ότι έχετε θέμα με τον Ford κάποιοι να το κοιτάξετε, μιλάμε για έναν απο τους τελευταίους τιτανοτεραστιους ηθοποιούς εν ζωή που παίζει ακόμα στην ηλικία του.
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tsavman Εμφάνιση μηνυμάτων
    H δεύτερη σεζόν πάντως του 1923 κλείνει, και ολοκληρώνει τη σειρά σωστά.
    Πράγμα σπάνιο.

Ίσως έπρεπε να ήταν 20 λεπτά μικρότερο το τελευταίο (διπλό) επεισόδιο.
    Το ανέφερα το ίδιο πριν μέρες.
    Φουλ ολοκλήρωση της σειράς 1923 όπως έπρεπε με κλείσιμο σωστό για όλους τους χαρακτήρες, αλλά μερικοί έχουν κολλήσει με τον παππού Φορντ.
    Τα ίδια έλεγαν και για τον Κοστνερ για τοYellowstone και η σειρά έκλεισε επίσης μια χαρά με ολοκλήρωση όλων των χαρακτήρων.
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Περιοχή
    Αθήνα-Γηροκομείο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150
    ISP
    Vodafone
    Router
    VF Power Station 6
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από flamelab Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το 1ο επεισόδιο του Black mirror στη νέα σαιζόν είναι εξαισιο και... αλήθεια δεν θα ήθελα να το ξαναδώ ποτέ. Πολύ καλή δουλειά.
    Οντως καλά εξελισσόταν, σατιρίζοντας εν μέρει και τη δική μας πραγματικότητα (και το ίδιο το Netflix ). Ωστόσο το τέλος δεν μου άρεσε, ούτε είχε ιδιαίτερη λογική...

Τα επεισόδια 2-3-4 βλέπω έχουν χαμηλότερη βαθμολογία. Μάλλον θα τα προσπεράσω και θα τα αφήσω για αργότερα. Θα πάω κατευθείαν στα 2 τελευταία.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό το ότι έχετε θέμα με τον Ford κάποιοι να το κοιτάξετε, μιλάμε για έναν απο τους τελευταίους τιτανοτεραστιους ηθοποιούς εν ζωή που παίζει ακόμα στην ηλικία του.
    Εννοείται ότι τον πάω με 1000, αλλά να με συμπαθάς, τιτανοτεράστιος ηθοποιός δεν είναι. Έχει βέβαια παίξει σε τόσο τεράστιες ταινίες, και τόσο τεράστιους ρόλους, που ίσως δεν τον φτάνει κανείς. Αν εξαιρέσεις το Witness, το Frantic, ίσως έβαζα και το Mosquito Coast, αξιομνημόνευτες ερμηνείες δεν μας έχει χαρίσει.

Ξαναλέω, είναι τεράστιος (και εννοείται δεν χρειάζεται εμένα για να το πω), αλλά το στίγμα του σαν ηθοποιός δεν το έχει αφήσει. My 2c φυσικά και δεν χρειάζεται να συμφωνήσει κανείς μαζί μου (αν και θα ήτο λάθος )
    You can tell who is skinny dipping when the tide goes away
    Truth is like poetry - and most people hate fucking poetry

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Chingachgook Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξαναλέω, είναι τεράστιος (και εννοείται δεν χρειάζεται εμένα για να το πω), αλλά το στίγμα του σαν ηθοποιός δεν το έχει αφήσει.
    Han Solo, Indy δλδ αν αυτά δεν είναι στίγμα και μάλιστα στίγμα που θα παραμείνει για πολύ αφού εσύ και εγώ έχουμε αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο τότε τι θέλεις να είναι;

Δεν χρειάζεται όλοι οι μνημειώδεις ηθοποιοί να έχουν παίξει σε ρόλους Ντον Κορλεόνε

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Han Solo, Indy δλδ αν αυτά δεν είναι στίγμα και μάλιστα στίγμα που θα παραμείνει για πολύ αφού εσύ και εγώ έχουμε αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο τότε τι θέλεις να είναι;

Δεν χρειάζεται όλοι οι μνημειώδεις ηθοποιοί να έχουν παίξει σε ρόλους Ντον Κορλεόνε
    Άλλο η ερμηνεία, και άλλο ο χαρακτήρας.
    You can tell who is skinny dipping when the tide goes away
    Truth is like poetry - and most people hate fucking poetry

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Chingachgook Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άλλο η ερμηνεία, και άλλο ο χαρακτήρας.
    Συμφωνώ. Δεν το κάνει λιγότερο συμπαθή και αρεστό αλλά όχι και τιτανοτεραστιος γιατί έπαιξε σε ταινίες που χάραξαν τα παιδικά μας χρόνια. Μην μπερδεύουμε την νοσταλγία με την αξία.

Δεν ξέρω αλλά εγώ ποτέ μου δεν κόλλησα με τον άνθρωπο πίσω από το θέαμα ή την τέχνη ή και τα αθλητικά. Δεν ξέρω αλλά δεν είχα ποτέ εμμονή ούτε τους θεώρησα ποτέ ήρωες μου. Δεν έχω την ανάγκη να δω τον Φορντ γιατί μου θυμίζει Ίντι κτλ. Προτιμώ να δω Ιντιάνα Τζόουνς και να χαρώ την ταινία στο σύνολο της, και όχι κάτι σύγχρονο στο οποίο δεν συνεισφέρει ή θα μπορούσε να αφήσει κάποιον άλλο να φανεί. Κοινώς έχει ξεπεράσει την χρησιμότητα του για μένα, ανεξαρτήτως αν θα έβλεπα ένα Ιντιάνα για να διασκεδάζω.

Ξέρω ότι εγώ είμαι η εξαίρεση σε αυτή την προσέγγιση. Κόλλημα ή όχι, όπως κάποιοι τα σχολιάζουν μερικοί καλά και κάποιοι με το γνωστό τοξικό τρόπο, εμένα δεν μου αρέσει να βλέπω ερείπια να παίζουν ρόλους που δεν είναι ερείπια. Σαν να βλέπω 45κιλα γκομενάκια μισή μερίδα να βαράνε στις φαπες 100 κιλά τέρατα. Ωραίο το γκομενάκι αλλά εντάξει είναι αστείο το σκηνικό.
    Ή σαν να βλέπω γριές να το παίζουν 30χρονων μοιραίες. Δεν μπορείς να πείσεις για τον ρόλο, απλά τα πράγματα. Και όλα αυτά γιατί κάποτε είχαν απίστευτο σουξέ και ο κόσμος έχει εμμονές με τους ήρωες και όνειρα του. Άρμεγμα και μάρκετινγκ. Αναρωτιέμαι ποιος έχει το πραγματικό κόλλημα;

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Χαχαχα τι διαβάζω.
    Έβαλε το ΗΒΟ μαύρο ηθοποιό να παίξει τον Σνειπ στη νέα σειρά Harry Potter ;;
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Σελ. 187 από 195 ΠρώτηΠρώτη ... 167177182185186187188189192 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία