Thank you! Το τσέκαρα και με τα release times (απλώς πάντα με μπερδεύει ο τρόπος που αναφέρουν την ώρα στις σειρές, οπότε το έβαλα gpt και μου έλυσε την απορία).
- - - Updated - - -
Είδα τα 3 πρώτα επεισόδια του Andor.
Οκ, θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο, αλλά δυστυχώς έδωσε ένα 10% σε ουσία και 90% σε πράγματα εντελώς άκυρα-αδιάφορα.
Απ' ό,τι φαίνεται, δράση θα έχουμε σε κανά 2-3 επεισόδια το πολύ.
Εμφάνιση 2.836-2.850 από 2871
-
23-04-25, 10:19 Re: Απάντηση: Re: Αγαπημένη ξένη σειρά (Megathread) #2836"Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
25-04-25, 19:41 Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (Megathread) #2837
Πολύ ωραίο επεισόδιο το πρώτο της 2ης σεζόν του Andor!!
Πολύ δυνατή μάχη από το καλημέρα και μετά συνεχίζει με ωραία σκηνικά.Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
Amazon Firestick: 4k max
-
28-04-25, 10:06 Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (Megathread) #2838
Τελείωσα την 2η από Severance και εμένα δεν μου άρεσε καθόλου.
Κατά την διάρκεια της σεζόν βαρέθηκα λίγο. Ειδικά μετά το επεισόδιο με το
Spoiler:
Μετά από αυτό έχασα πολύ από το ενδιαφέρον μου
Επίσης σεναριακά νομίζω χάθηκε η μπάλα. Τουλάχιστον εγώ δεν κατάλαβα τι έγινε και τι δεν έγινε.
Απογοήτευση θα έλεγα.Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.
-
28-04-25, 10:59 Re: Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (Megathread) #2839
Επειδή σχεδόν τα ίδια μου ανέφερε κι ένας γνωστός μου (και μάλιστα αναφέρθηκε στο επεισόδιο που λες στο spoiler), θα σου πρότεινα να δεις ξανα τον πρώτο κύκλο, με βάση αυτά που είδες στον δεύτερο. Θα καταλάβεις πολλά. Αν δεν έχεις αποθαρρυνθεί φυσικά.
Κι εγώ περίμενα καλύτερη την δεύτερη σεζόν, αλλά εναποθέτω τις ελπίδες μου στην τρίτη σεζόν.
Αν δεν μας δώσουν ουσία εκεί, τότε ναι, θα είναι όντως απογοήτευση.
Η σειρά με κρατάει ακόμη λόγω της εκπληκτικής αισθητικής που έχει (προσωπική άποψη φυσικά) και των λεπτομερειών που μπορείς να πετύχεις, αν προσέξεις καλά.
Έχει διάφορα groups στο fb που ασχολούνται φουλ με τη σειρά και δίνουν πολλά info για πράγματα που μπορεί να μην πρόσεξες κλπ.
Τα παραπάνω, αν είναι απ'τις σειρές που σε ψήνουν φουλ να ασχοληθείς. Αλλιώς θα κάνεις skip.
Εγώ βλέπω πολύ συγκεκριμένες σειρές, οπότε πέφτω με τα μούτρα σε αυτές που μου αρέσουν."Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
28-04-25, 11:02 Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (Megathread) #2840
- Περιοχή
- Chicago, Illinois
- Downloads
- 96
- Uploads
- 25
- Άρθρα
- 14
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/0.5G
- ISP
- Nova
Δεν ξέρω γιατί το βλέπει κόσμος που δεν του αρέσει. Μην βλέπετε μία σειρά ή ταινία λόγω hype, δεν έχει κανένα νόημα. Πόσες σειρές ή ταινίες εχω παρατήσει στη μέση κυριολεκτικά.
Dies, died, will die.
Lived, lives, will live.
-
28-04-25, 11:20 Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (Megathread) #2841There's no substitute for experience
CorollaClub
-
28-04-25, 11:21 Re: Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (Megathread) #2842
Εγώ το πρωτοείδα όταν βγήκε η πρώτη σεζόν, τυχαία, πριν ακόμα γίνει hyped. Και με είχε συναρπάσει το ίδιο το concept αλλά και η παραγωγή της σειράς αφότου το είδα.
Περίμενα 3 χρόνια τον δεύτερο κύκλο και τώρα που έγινε hyped, ελπίζω να μην καταλήξει αποτυχία λόγω της πίεσης του να βγάζουν content χωρίς ουσία, για το money grab του θέματος..."Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
28-04-25, 15:48 Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (Megathread) #2843
- Περιοχή
- Chicago, Illinois
- Downloads
- 96
- Uploads
- 25
- Άρθρα
- 14
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/0.5G
- ISP
- Nova
-
28-04-25, 16:43 Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (Megathread) #2844
Ιδιαίτερη σίγουρα και ίσως εκπληκτική. Και μένα αυτό με κρατάει γενικά, και στο ιδιαίτερο συμπεριλαμβάνω την ιδέα και το σενάριο.
Αλλά για μένα σεναριακά χάλασε. Νομίζω ότι το έχασαν.
- - - Updated - - -
Παλιά ίσως και να το έκανα αλλά με χάλασε η 2η. Επίσης είχα δει το recap της 1η και γενικά θυμόμουν καλά.
- - - Updated - - -
Πάντως Milchik για president με τις αχρειαστα πολύπλοκες λέξεις και προτάσεις.
Πολύ μου άρεσε οτιδήποτε είχε να κάνει με αυτό.Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.
-
28-04-25, 18:28 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (Megathread) #2845
Ας ελπίσουμε να μη συμβεί. Έφτιαξαν κάτι καλό και μου φαίνεται αρκετά προσεγμένη σειρά για να την παρατήσουν στη μοίρα της.
Ευτυχώς δεν είναι η disney από πίσω
Βασικά είχαν πολλά fillers και αργόσυρτη πλοκή.
Κι εγώ έτσι νόμιζα, ότι την θυμόμουν καλά, αλλά έπαθα πλάκα με τα πόσα πράγματα δεν θυμόμουν ή δεν είχα δόση την πρέπουσα σημασία και τα είχα περάσει στο ντούκου.
Νομίζω η profile pic και το custom status μου, απαντούν σε αυτό που λες"Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
28-04-25, 20:40 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (Megathread) #2846
Αν δεν το είχες αναφέρει, δεν θα το είχα προσέξει. Πρόσφατη αλλαγή.
Gentoo for president
- - - Updated - - -
Δεν με ενοχλεί αυτό γιατί η σειρά είναι αργή. Αλλά άλλο filler και άλλο αργή εξέλιξη. Filler είναι για μένα επεισόδια που δεν προωθούν το κύριο σενάριο. Δεν είχε τέτοια. Απλά πιστεύω ότι το κύριο σενάριο χάλασε.
- - - Updated - - -
Δεν βλέπω ταινίες και σειρές έτσι να σου πω.Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
-
28-04-25, 20:59 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (Megathread) #2847
Χαχα. Μη λες τέτοια γιατί έχω πολλούς εδώ μέσα που με αντιπαθούν. Κρίμα είναι να βγάζουν φλύκταινες βραδιάτικα
Ναι, συμφωνώ. Αλλά και πάλι, όταν αφιερώνεις ένα ολόκληρο επεισόδιο... [spoilers ahead]
Spoiler:
Εγώ γενικώς δεν καίγομαι πολύ σε ταινίες και σειρές, γιατί δεν έχω να διαθέσω τον απαιτούμενο χρόνο και να κάνω focus ώστε να συγκρατήσω πράγματα, ειδικά σε σειρές.
Μόνο αν με ψήνει τρελά κάποια θεματολογία θα το κάψω και μπορεί να δω την ίδια ταινία/σειρά 2 και 3 φορές. Εξαίρεση το matrix 1, το terminator 2, το robocop 1+2, τα back to the future 1+2 που παίζει να τα έχω δει ίσα με 100 φορές το καθένα"Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
28-04-25, 21:11 Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (Megathread) #2848
Δεν συμφωνώ για την cobel που λες αλλά οκει
Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
-
28-04-25, 22:20 Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (Megathread) #2849
- Περιοχή
- Dublin, Ireland
- Downloads
- 23
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 6
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- WTF is in Ireland
- Router
- Draytek Vigor 2820vn
- Path Level
- Interleaved
Το λοιπόν, διαβάζοντας τα εδώ σχόλια, βλέπω ότι εν μέρει "δικαιώνομαι" που έχω παρκάρει το Severance - άστο καλύτερα να πάει κάπου με τον 3ο κύκλο (θα πάει;;;; ) και βλέπουμε.
Από την άλλη, είπα να κάνω ένα ξεσκόνισμα στην Apple TV που την είχα αφήσει για κάμποσο και 2 αξιοσημείωτες σειρές:
1. The Studio - O Seth Rogen εδώ δείχνει ότι κάτι του έχει (απο)μείνει από ταλέντο σε μια σειρά που εκ των έσω διακωμωδεί το Χόλλυγουντ. Εντάξει, δεν φτάνει ο κυνισμός του στο (επικό) The Player (δέστε το oπωσδήποτε αν σας έχει ξεφύγει) που προφητικά έλεγε πράγματα 30φεύγα χρόνια πριν και τα βιώνουμε σήμερα. Και δεν θα μπορούσε άλλωστε, ο Seth Rogen δεν έχει την αίγλη του Altman που να μην του έκλεινε πόρτες αν γυρνούσε κάτι ανάλογο σε κυνισμό
. Αλλά, σίγουρα αξίζει και λάμπει σε κάποια επεισόδια με μπόλικο μαύρο χιούμορ
2. Your Friends and Neighbours - Εδώ μπορεί να έχουμε κάτι σπουδαίο αν και έχω δει μόνο μέχρι το 2ο επ. Μια αρκετά μαύρη κωμωδία με καυστικό χιούμορ για μεσήλικες (ναι είμαι ένας), suburbia στις ΗΠΑ (και όχι μόνο), νεοπλουτιά (μακάρι να ήμουν ένας) και όλα τούτα με μεγάλες δόσεις κυνισμού. Αλλά, ακόμα είμαι στο 2ο, δεν ξέρω πού θα το πάνε και αν και είμαι πολύ θετικά διακείμενος, κρατώ μια πισινή.
Πάντως, και οι δύο θα έλεγα ότι αξίζουν, σίγουρα στη σχετική ξεραΐλα που έχουμε (το Andor θα το περιμένω να μαζευτούν άλλα 2-3 επεισόδια μπας και το πιάσω σε ελαφρώς binge φάση).Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PopManiac : 28-04-25 στις 22:39.
The Road to Hell is Paved with Good Intentions
Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender
-
28-04-25, 22:22 Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (Megathread) #2850There's no substitute for experience
CorollaClub
Bookmarks