Αδιάφορο, και στα δύο ήταν αμερικανικές βερσιόν της Βουγιουκλάκη (εγώ είχα δει κάτι επεισόδια δώθε/κείθε από το ορθόδοξο αυθεντικό - Donna φίλε ήταν όλα τα λεφτά)
- - - Updated - - -
Μιλώντας για σειρές από το πάλαι ποτέ, είδα ότι η Πρίμα Αμαζόνα έχει όλο (μα όλο!) το ορθόδοξο Miami Vice!
Είμαι της γενιάς που αν και πολύ μικρός για να με αφήνουν οι γονείς να τα βλέπω στη μαυρόασπρη ΕΡΤ, πήρα γερή μυρωδιά και πρέφα από τον απίστευτο αντίκτυπο που είχαν πολιτισμικά και με κάποιο τρόπο, ιδιαίτερα μουσικά με έχουν σημαδέψει. Αφού, μπορεί τη σειρά να μην την "έζησα" αλλά σίγουρα το GTA Vice City (![]()
![]()
) που είναι 100% εμπνευσμένο από και βασισμένο στη σειρά το ξεκοκκάλισα
Η αλήθεια είναι ότι ως σειρά είναι πολύ ξεπερασμένη από κάθε άποψη, δεν το συζητώ. Οι χαρακτήρες όμως και η απεικόνισή τους σίγουρα κρατούν την αξία τους, η κινηματογράφηση είναι εξαιρετική (Michael Mann FTW!) και η μουσική υπόδηση.... άλλο πράγμα (με κάποιες εξαιρέσεις).
Αν θυμάμαι καλά οι πρώτοι 3 ή 4 κύκλοι θεωρούνται οι καλύτεροι, προς το παρόν για το χαβαλέ θα συνεχίσω, τουλάχιστον να μου βγει το βίωμα των καυγάδων με γονείς κάποια καθημερινή κάθε εβδομάδας στο μακρινό 1985 (νομίζω!) έπεφτε στάνταρ καυγάς για το Miami Vice που ποτέ δεν έβλεπα.
Είδα τις τελευταίες 2 αρκετά μεγαλύτερος πλέον στο Mega σε επαναλήψεις αλλά δεν μου είπαν και πολλά - άλλωστε οι εποχές είχαν ήδη αλλάξει και η σειρά πλέον ήδη είχε χάσει την αίγλη της.
Εμφάνιση 2.911-2.919 από 2919
-
09-05-25, 18:51 Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (Megathread) #2911
- Περιοχή
- Dublin, Ireland
- Downloads
- 23
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 6
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- WTF is in Ireland
- Router
- Draytek Vigor 2820vn
- Path Level
- Interleaved
The Road to Hell is Paved with Good Intentions
Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender
-
09-05-25, 19:11 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (Megathread) #2912
Καλά ναι, ισχύει. Η Donna ήταν η πιο ξενέρωτη ρε φίλε! Αλλά γούστα είναι αυτα
To GTA Vice CIty είναι εμπνευσμένο και απ'το scarface (Τony Montana -> Tommi Vercetti). Και η έπαυλη κλπ που ζει ο Tommi Vercetti είναι αντίγραφο απ'το Scarface.
Με τη μόνη διαφορά:
Spoiler:"Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
09-05-25, 19:23 Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (Megathread) #2913
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/1G
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
-
09-05-25, 20:08 Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (Megathread) #2914
-
09-05-25, 21:20 Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (Megathread) #2915
Η 1η σεζον βλεποταν καθαρα λογο του Joel ... η 2η δεν μεχρι στιγμής...δεν ξερω, θεωρώ πως αυτό ηταν με αγαπες και λουλούδια και ισως παρει τα πανω της αλλα εγω teen movies/series πλεον δεν αντεχω.
Πολύ ωραία η 2η του Andor, έχω δει τα 9 που έχουν βγει, σε βάζει στο κλίμα και αφοσιωνεσαι 100%. Παίζουν και παρα πολύ καλά όλοι οι ηθοποιοί.
-
09-05-25, 22:22 Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (Megathread) #2916
Το μόνο καλό επεισόδιο (από τα 4 ως τώρα) της 2ης σεζόν του The Last of Us, ήταν το 2ο.
Τα υπόλοιπα είναι βαρετά και γεμάτα μεlesbian sex. Αν ήθελα να δω τέτοιο, υπάρχουν εξειδικευμένες ιστοσελίδες.
Υ.Γ. Δεν έχω παίξει τα παιχνίδια.
-
10-05-25, 12:31 Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (Megathread) #2917
-
10-05-25, 16:36 Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (Megathread) #2918
-
12-05-25, 09:56 Απάντηση: Αγαπημένη ξένη σειρά (Megathread) #2919
- Περιοχή
- Dublin, Ireland
- Downloads
- 23
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 6
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- WTF is in Ireland
- Router
- Draytek Vigor 2820vn
- Path Level
- Interleaved
The Bondsman: Χαζομαρούλα από αυτές του και καλά demon hunting αλλά με κάπως πιο πρωτότυπη προσέγγιση.
Καλογυρισμένο γενικά με πολύ καλό τον Kevin Beacon στο ρόλο, και, μικρό 1ο κύκλο με 8 επεισόδια του περίπου μισάωρου έκαστο.
Που σημαίνει ότι βλέπεται άνετα και χωρίς να κουράζει, τελειώνει σε cliffhanger αλλά εξόσων διαβάζω με θετικές έως πολύ θετικές κριτικές μάλλον θα υπάρξει δεύτερος κύκλος οσονούπω.The Road to Hell is Paved with Good Intentions
Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender
Bookmarks