Σελ. 195 από 195 ΠρώτηΠρώτη ... 175185190193194195
Εμφάνιση 2.911-2.919 από 2919
    Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gentoo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ώπα. Ποιό 90210 όμως; Το original ή το remake;

Γιατί στο original είχαμε Kelly και Brenda
    Αδιάφορο, και στα δύο ήταν αμερικανικές βερσιόν της Βουγιουκλάκη (εγώ είχα δει κάτι επεισόδια δώθε/κείθε από το ορθόδοξο αυθεντικό - Donna φίλε ήταν όλα τα λεφτά )

- - - Updated - - -

Μιλώντας για σειρές από το πάλαι ποτέ, είδα ότι η Πρίμα Αμαζόνα έχει όλο (μα όλο!) το ορθόδοξο Miami Vice!

Είμαι της γενιάς που αν και πολύ μικρός για να με αφήνουν οι γονείς να τα βλέπω στη μαυρόασπρη ΕΡΤ, πήρα γερή μυρωδιά και πρέφα από τον απίστευτο αντίκτυπο που είχαν πολιτισμικά και με κάποιο τρόπο, ιδιαίτερα μουσικά με έχουν σημαδέψει. Αφού, μπορεί τη σειρά να μην την "έζησα" αλλά σίγουρα το GTA Vice City ( ) που είναι 100% εμπνευσμένο από και βασισμένο στη σειρά το ξεκοκκάλισα

Η αλήθεια είναι ότι ως σειρά είναι πολύ ξεπερασμένη από κάθε άποψη, δεν το συζητώ. Οι χαρακτήρες όμως και η απεικόνισή τους σίγουρα κρατούν την αξία τους, η κινηματογράφηση είναι εξαιρετική (Michael Mann FTW!) και η μουσική υπόδηση.... άλλο πράγμα (με κάποιες εξαιρέσεις).

Αν θυμάμαι καλά οι πρώτοι 3 ή 4 κύκλοι θεωρούνται οι καλύτεροι, προς το παρόν για το χαβαλέ θα συνεχίσω, τουλάχιστον να μου βγει το βίωμα των καυγάδων με γονείς κάποια καθημερινή κάθε εβδομάδας στο μακρινό 1985 (νομίζω!) έπεφτε στάνταρ καυγάς για το Miami Vice που ποτέ δεν έβλεπα.

Είδα τις τελευταίες 2 αρκετά μεγαλύτερος πλέον στο Mega σε επαναλήψεις αλλά δεν μου είπαν και πολλά - άλλωστε οι εποχές είχαν ήδη αλλάξει και η σειρά πλέον ήδη είχε χάσει την αίγλη της.
    The Road to Hell is Paved with Good Intentions

Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PopManiac Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αδιάφορο, και στα δύο ήταν αμερικανικές βερσιόν της Βουγιουκλάκη (εγώ είχα δει κάτι επεισόδια δώθε/κείθε από το ορθόδοξο αυθεντικό - Donna φίλε ήταν όλα τα λεφτά )
    Καλά ναι, ισχύει. Η Donna ήταν η πιο ξενέρωτη ρε φίλε! Αλλά γούστα είναι αυτα

Μιλώντας για σειρές από το πάλαι ποτέ, είδα ότι η Πρίμα Αμαζόνα έχει όλο (μα όλο!) το ορθόδοξο Miami Vice!

Είμαι της γενιάς που αν και πολύ μικρός για να με αφήνουν οι γονείς να τα βλέπω στη μαυρόασπρη ΕΡΤ, πήρα γερή μυρωδιά και πρέφα από τον απίστευτο αντίκτυπο που είχαν πολιτισμικά και με κάποιο τρόπο, ιδιαίτερα μουσικά με έχουν σημαδέψει. Αφού, μπορεί τη σειρά να μην την "έζησα" αλλά σίγουρα το GTA Vice City ( ) που είναι 100% εμπνευσμένο από και βασισμένο στη σειρά το ξεκοκκάλισα
    To GTA Vice CIty είναι εμπνευσμένο και απ'το scarface (Τony Montana -> Tommi Vercetti). Και η έπαυλη κλπ που ζει ο Tommi Vercetti είναι αντίγραφο απ'το Scarface.

Με τη μόνη διαφορά:

Spoiler:
    Ο Tommi επιβιώνει από την επίθεση που δέχεται
    "Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."

Περιοχή
    Espoo, FI
    Downloads
    41
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Elisa
    Router
    Unifi Gateway Max

Είμαι της γενιάς που αν και πολύ μικρός για να με αφήνουν οι γονείς να τα βλέπω στη μαυρόασπρη ΕΡΤ, πήρα γερή μυρωδιά και πρέφα από τον απίστευτο αντίκτυπο που είχαν πολιτισμικά και με κάποιο τρόπο, ιδιαίτερα μουσικά με έχουν σημαδέψει.
    Δε θέλω να εκτροχιάσω (πολύ) τη συζήτηση, αλλά κι εμένα με έχει σημαδέψει αυτή η σειρά: όταν κάποιος είπε "My friend is dealing hash" και η ελληνική μετάφραση στον υποτιτλισμό ήταν "Ο φίλος μου είναι ο Ντίλαν Χας". Αυτά κι αν είναι σημάδια...
    Ανυπόγραφος

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    H ίδια η ηθοποιός είναι κάκιστη για το ρόλο και τη σειρά αυτή, αλλά ακόμα και αν έπαιζε μια πιο κατάλληλη και πάλι ιδιαίτερα στο 2ο κύκλο σε σχέση με το 2ο παιχνίδι ο χαρακτήρας της Ellie είναι Bevery Hills 90210 φάση
    Σε τί θα ήταν καλή πιστεύεις; Γιατί μόνο θυμωμένα μούτρα έχει. Ίσως αν μεγαλώσει και παίξει καμία CEO.
    Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
    Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chat1978 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε τί θα ήταν καλή πιστεύεις; Γιατί μόνο θυμωμένα μούτρα έχει. Ίσως αν μεγαλώσει και παίξει καμία CEO.
    Η 1η σεζον βλεποταν καθαρα λογο του Joel ... η 2η δεν μεχρι στιγμής...δεν ξερω, θεωρώ πως αυτό ηταν με αγαπες και λουλούδια και ισως παρει τα πανω της αλλα εγω teen movies/series πλεον δεν αντεχω.

Πολύ ωραία η 2η του Andor, έχω δει τα 9 που έχουν βγει, σε βάζει στο κλίμα και αφοσιωνεσαι 100%. Παίζουν και παρα πολύ καλά όλοι οι ηθοποιοί.

Περιοχή
    Αθήνα-Γηροκομείο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150
    ISP
    Vodafone
    Router
    VF Power Station 6
    Path Level
    Fastpath
    Το μόνο καλό επεισόδιο (από τα 4 ως τώρα) της 2ης σεζόν του The Last of Us, ήταν το 2ο.

Τα υπόλοιπα είναι βαρετά και γεμάτα με lesbian sex. Αν ήθελα να δω τέτοιο, υπάρχουν εξειδικευμένες ιστοσελίδες.

Υ.Γ. Δεν έχω παίξει τα παιχνίδια.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ
    Router
    Fritz!box Fon 7590
    SNR / Attn
    10(dB) / 21(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και εγώ είδα τα 2 πρώτα, ωραίο αλλά αργό, φυσικά ΔΕΝ μπορώ να ακούω ισπανικα οπότε το βλέπω μεταγλωττισμένο στα αγγλικά
    ...μη βαρατε
    Πορκέ νο πουέδες; Νος βαρέμος ντούρο.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gcf Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πορκέ νο πουέδες; Νος βαρέμος ντούρο.
    Δε νομίζω είναι ευγενικό να αποκαλείς βαρεμένο τον συμφορουμίτη επειδή δεν ομιλεί την ισπανική

Spoiler:
    You can tell who is skinny dipping when the tide goes away
    Truth is like poetry - and most people hate fucking poetry

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    The Bondsman: Χαζομαρούλα από αυτές του και καλά demon hunting αλλά με κάπως πιο πρωτότυπη προσέγγιση.

Καλογυρισμένο γενικά με πολύ καλό τον Kevin Beacon στο ρόλο, και, μικρό 1ο κύκλο με 8 επεισόδια του περίπου μισάωρου έκαστο.

Που σημαίνει ότι βλέπεται άνετα και χωρίς να κουράζει, τελειώνει σε cliffhanger αλλά εξόσων διαβάζω με θετικές έως πολύ θετικές κριτικές μάλλον θα υπάρξει δεύτερος κύκλος οσονούπω.
    The Road to Hell is Paved with Good Intentions

Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender

Σελ. 195 από 195 ΠρώτηΠρώτη ... 175185190193194195

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία