Σελ. 50 από 195 ΠρώτηΠρώτη ... 3040454849505152556070 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 736-750 από 2919
    Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από MitsosDaBest13 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξεκίνησα το Silo.

Πολύ βαρετό και με αργό ρυθμό. Τα πρώτα 3 επεισόδια τα είδα σε αυξημένη ταχύτητα (x1,25), παίζοντας με το κινητό. Ίσως το μόνο που είχε ενδιαφέρον ως τώρα, να ήταν η γεννήτρια.

Βλέπω στο IMDB πως τα επεισόδια 4-5-6 είναι απλά "fillers" και δεν προσφέρουν τίποτα στην ιστορία. Όσοι τα έχετε δει, πιστεύετε πως μπορώ να τα "προσπεράσω" και να πάω κατευθείαν στο επ. 7;
    Είναι αργό αλλά κτίζει μια ιστορία.
    Σίγουρα δεν έχεις καταλάβει σημαντικά κομμάτια όταν παίζεις με το κινητό.
    Αν δεν εχεις υπομονή να δεις τα υπόλοιπα, απλά παράτα τη σειρά.
    Δεν έχει νόημα να λες ότι είδες μια σειρά, βλέποντας τα μισά επεισόδια.
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nnn Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δι'αβασε το βιβλίο καλύτερα....
    Αυτό ακριβώς. Ξεκίνησα αφού είδα τη σειρά το 2ο βιβλίο και είναι πάρα πολύ καλό άσε που στις 1ες σελίδες καταλαβαίνεις τα περισσότερα κενά που έχεις κάποιος από την 1η σεζόν.

Βλακεία μου που δεν πήρα και το 1ο βιβλίο να το ξεκινήσω από εκεί.
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    The Bear Season 2 - Πραγματικό τηλεοπτικό έπος ήδη από την πρώτη σεζόν που κυριολεκτικά ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ στον 2ο κύκλο.

Μια εξόχως ανθρώπινη σειρά, από κάθε άποψη, δεμένη και γυρισμένη τόσο σφιχτά που θυμίζει σινεμά των 70s στις καλύτερές του. Το, δε, 6ο επεισόδιο, εκτός από μια απίστευτη πλειάδα guest σταρ (ενδεικτικά, Odenkirk και Jamie Lee Curtis), κινείται σχεδόν σε όρια ψυχολογικού / κλειστροφοβικού θρίλλερ με ερμηνείες που καθηλώνουν.

Σπανιότατα βγάζει κάτι τέτοιο όχι απλά η μικρή αλλά και η μεγάλη οθόνη - πραγματικά πολιτισμικό γεγονός η σειρά αυτή.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PopManiac : 02-08-23 στις 12:04.
    The Road to Hell is Paved with Good Intentions

Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender

Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βλακεία μου που δεν πήρα και το 1ο βιβλίο να το ξεκινήσω από εκεί.
    Επειδή έχω το omnibook, θύμισε μου το 2ο βιβλίο είναι το Legacy ?
    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    I forgot that I might see, so many Beautiful things
    everything that has a beginning has an end
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PopManiac Εμφάνιση μηνυμάτων
    The Bear Season 2 - Πραγματικό τηλεοπτικό έπος ήδη από την πρώτη σεζόν που κυριολεκτικά ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ στον 2ο κύκλο.

Μια εξόχως ανθρώπινη σειρά, από κάθε άποψη, δεμένη και γυρισμένη τόσο σφιχτά που θυμίζει σινεμά των 70s στις καλύτερές του. Το, δε, 6ο επεισόδιο, εκτός από μια απίστευτη πλειάδα guest σταρ (ενδεικτικά, Odenkirk και Jamie Lee Curtis), κινείται σχεδόν σε όρια ψυχολογικού / κλειστροφοβικού θρίλλερ με ερμηνείες που καθηλώνουν.

Σπανιότατα βγάζει κάτι τέτοιο όχι απλά η μικρή αλλά και η μεγάλη οθόνη - πραγματικά πολιτισμικό γεγονός η σειρά αυτή.
    Η πρώτη σεζόν καλή και με κάποιο ενδιαφέρον. Δεν ξέρω από κουζίνα, αλλά η δραματοποιήση και η αντίδραση των χαρακτήρων κάποιες φορές μου φαίνεται λίγο χαζή. Η σειρά πάσχει για μένα από αυτό το σύνδρομο πολλών αμερικανικών σειρών που ξεφεύγουν σε λογοδιάροια και καλά συζητώντας κοινωνικά ζητήματα ή και καλά συνεργαζόμενοι. Είναι στην κλασσική φάση του κάνουμε την τρίχα τριχιά στην Αμερική. Εβλεπα και τον 2ο κύκλοα και βαρέθηκα. Κάπου προς το τέλος ή στο τελευταίο επεισόδιο σταμάτησα και ουτε καν έχω την περιέργεια να το τελειώσω.

Το πρόβλημα είναι για μένα το σενάριο και η υπερμέγενθυση πραγμάτων που για μένα φαινονται απλά. Ο χαρακτήρας της νεαρής μαυρης ειναι επίσης εντελώς αστοχος σε ένα τέτοιο περιβάλλον.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Επειδή έχω το omnibook, θύμισε μου το 2ο βιβλίο είναι το Legacy ?
    Το Shift
    CorollaClub

Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Το Shift
    Α οκ, η 2η σαιζόν όμως είναι στο 2ομισό του 1ου βιβλίου Αγόρασε το και ξεκίνα το......
    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Α οκ, η 2η σαιζόν όμως είναι στο 2ομισό του 1ου βιβλίου Αγόρασε το και ξεκίνα το......
    Φτου.. τώρα είναι αργά ρε συ.. έχω ξεκινήσει το 2ο... όχι ότι έχω διαβάσει πολύ... εν το μεταξύ η Amazon το 3ο αγνοείτε η τύχη του... περιμένω μήνα σχεδόν να έρθει η παραγγελία και λέει όλο Delayed...
    CorollaClub

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Φτου.. τώρα είναι αργά ρε συ.. έχω ξεκινήσει το 2ο... όχι ότι έχω διαβάσει πολύ... εν το μεταξύ η Amazon το 3ο αγνοείτε η τύχη του... περιμένω μήνα σχεδόν να έρθει η παραγγελία και λέει όλο Delayed...
    Amazon;
    Γερμανίας; Αξίζει τα μεταφορικά για 1-2 βιβλία;
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Δεν τα παίρνεις σε ebook ????

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Δεν τα παίρνεις σε ebook ????
    Nten έχω μάτια πλέον για να κοιτάω οθόνη.. να πω την αλήθεια πάντα ήθελα να πάρε ένα epaper γιατί είχα δει ένα και μου άρεσε χωρίς να με κουράζει αλλά δεν το πήρα ποτέ.
    CorollaClub

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Nten έχω μάτια πλέον για να κοιτάω οθόνη.. να πω την αλήθεια πάντα ήθελα να πάρε ένα epaper γιατί είχα δει ένα και μου άρεσε χωρίς να με κουράζει αλλά δεν το πήρα ποτέ.
    Ειναι μικρό αν θες την γνώμη στην οικονομική κατηγορία. Αλλιώς μια χαρά.

- - - Updated - - -

Εγώ πάντως που γενικά δεν έχω διαβάσει βιβλία, βρήκα την εμπειρία με το The Swarm περίεργη. Από τα βιβλία που μου έχουν αρέσει πολύ και χωρίς να έχει κάτι κακό η τηλεοπτική σειρά, μου φάνηκε απογοητευτική η εμπειρία. Επειδή προτιμώ το οπτιμό μέσο, δεν θα ήθελα ποτέ να έχω χάσει την μαγεία από τις πολύ καλές σειρές. Για μένα οι λέξεις δεν φτάνουν ούτε κοντά στην εικόνα. The Expanse για παράδειγμα.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chat1978 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ πάντως που γενικά δεν έχω διαβάσει βιβλία, βρήκα την εμπειρία με το The Swarm περίεργη. Από τα βιβλία που μου έχουν αρέσει πολύ και χωρίς να έχει κάτι κακό η τηλεοπτική σειρά, μου φάνηκε απογοητευτική η εμπειρία. Επειδή προτιμώ το οπτιμό μέσο, δεν θα ήθελα ποτέ να έχω χάσει την μαγεία από τις πολύ καλές σειρές. Για μένα οι λέξεις δεν φτάνουν ούτε κοντά στην εικόνα. The Expanse για παράδειγμα.
    Γενικά διαβάζω βιβλία από μικρός, κυρίως το καλοκαίρι στις διακοπές και οι σειρές δεν έχουν παντελώς καμία σχέση με τα βιβλία... εννοώντας πως λείπει η μισή ιστορία πάντα από τη σειρά που είναι και λογικό αλλιώς θα ήταν σαν την λάμψη. Ένα βιβλίο έχει πολύ μεγαλύτερη λεπτομέρεια και αν το πάρεις ζεστά και μπεις στην υπόθεση, είναι μακράν καλύτερο.
    Δεν θα ξεχάσω όταν βγήκαν τα Hannibal που κάτι μου θύμιζαν και τελικά τα είχα διαβάσει μικρός στην Άνδρο τα καλοκαίρια που πάντα έπαιρνα κυρίως αστυνομικά μυθιστορήματα.
    Βέβαια τα τελευταία χρόνια τα έχω παρατήσει να πω την αλήθεια λόγο του παιδιού που οι διακοπές δεν είναι "τα ξύνω για 3-4 βδομάδες" αλλά τρέχω από πίσω του αλλά και λόγο ματιών που με παιδεύει λίγο. Τα Silo είναι ωραία με μεγάλα γράμματα στα βιβλία
    CorollaClub

Τα βιβλια ειναι καλυτερα αλλα εκει που βλεπεις μια ταινια και αφιερωνεις δυο ωρες χωρις πολυ εγκεφαλικη λειτουργια, στο βιβλιο πρεπει να αφιερωσεις πολυ περισσοτερο χρονο και συνηθως το τελειωνεις σε διαστημα αρκετων ημερων. Μια εικονα χιλιες λεξεις, αλλα μια εικονα που σου σερβιρει ο αλλος και οχι η φαντασια σου. Αν διαβασω το βιβλιο θα δαπανησω και ενα δυωρακι να δω την ταινια. Αν δω την ταινια λιγο δυσκολο να διαβασω το βιβλιο μιας και εχεις δεκαδες χιλιαδες επιλογες σε ποιο βιβλιο να αφιερωσεις το χρονο σου.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό

Επειδή καμιά φορά δεν γνωρίζουμε αρκετά:

Γενικά διαβάζω βιβλία από μικρός, κυρίως το καλοκαίρι στις διακοπές και οι σειρές δεν έχουν παντελώς καμία σχέση με τα βιβλία... εννοώντας πως λείπει η μισή ιστορία πάντα από τη σειρά που είναι και λογικό αλλιώς θα ήταν σαν την λάμψη. Ένα βιβλίο έχει πολύ μεγαλύτερη λεπτομέρεια και αν το πάρεις ζεστά και μπεις στην υπόθεση, είναι μακράν καλύτερο.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από zaranero Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα βιβλια ειναι καλυτερα αλλα εκει που βλεπεις μια ταινια και αφιερωνεις δυο ωρες χωρις πολυ εγκεφαλικη λειτουργια, στο βιβλιο πρεπει να αφιερωσεις πολυ περισσοτερο χρονο και συνηθως το τελειωνεις σε διαστημα αρκετων ημερων. Μια εικονα χιλιες λεξεις, αλλα μια εικονα που σου σερβιρει ο αλλος και οχι η φαντασια σου. Αν διαβασω το βιβλιο θα δαπανησω και ενα δυωρακι να δω την ταινια. Αν δω την ταινια λιγο δυσκολο να διαβασω το βιβλιο μιας και εχεις δεκαδες χιλιαδες επιλογες σε ποιο βιβλιο να αφιερωσεις το χρονο σου.
    Οι παραπάνω γενικεύσεις δεν ισχύουν για όλους και όπως σε πολλά ζητήματα, οι νορμάλ ξεχνάνε ότι υπάρχει και μη νορμαλ. Για αυτό και το έγραψα έτσι χωρίς να θέλω να το τραβήξω:
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chat1978 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απλά να πω, ότι υπάρχει μια ερώτηση σε διάφορα ψυχιατρικά τέστ που σε γενικές γραμμές ρωτάει αν δυσκολεύεισαι να μετατρέψεις κείμενο/περιγραφή σε εικόνα. Προσωπικά δήλωσα παρών. Γιαυτό και θα προτιμήσω την έτοιμη εικόνα/ταινία κάθε φορά από το κείμενο γιατί η δική μου συμβολή στο rendering είναι ανύπαρκτη από ότι φαινεται. Από το τίποτα καλύτερο ενός τρίτου. Αν το κάνει καλά τότε πάμε για πάνθεον.

Σελ. 50 από 195 ΠρώτηΠρώτη ... 3040454849505152556070 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία