Σελ. 49 από 51 ΠρώτηΠρώτη ... 2939444748495051 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 721-735 από 753
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΦΝΗΣ
    Router
    baudtec tw263r4-a0
    δεν είναι δικό μου το 268. δανεικό το πήρα. εγώ είχα πάνω το ZTE H267.
    ουδέποτε είχα θέμα εδώ και 16 χρόνια που έχω το κεντράκι με κανένα ρούτερ.
    μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να αλλάξω το σήμα που δίνει το ρούτερ στο τηλέφωνο;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος didimas : 26-09-24 στις 08:08.

Περιοχή
    Αθήνα, Βούλα
    Downloads
    13
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109999/10999
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΟΥΛΑ
    Router
    Asus DSL-N17U & pfSense
    SNR / Attn
    10(dB) / 4,5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από didimas Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν είναι δικό μου το 268. δανεικό το πήρα. εγώ είχα πάνω το ZTE H267.
    ουδέποτε είχα θέμα εδώ και 16 χρόνια που έχω το κεντράκι με κανένα ρούτερ.
    μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να αλλάξω το σήμα που δίνει το ρούτερ στο τηλέφωνο;
    Ζήτα αλλαγή router και να σου στείλουν το ZTE H268Q να ξεμπερδεύεις.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΦΝΗΣ
    Router
    baudtec tw263r4-a0
    το έχω ζητήσει από την προηγούμενη παρασκευή, αλλά αφού όταν βάζω μόνη της συσκευή τηλεφώνου και λειτουργεί είναι όλα καλά και δεν τους δικαιολογεί η υπηρεσία αλλαγή.
    λες και ζούμε τον οτε της δεκαετίας του 70. προχτές ήρθε και τεχνικός από εδώ και τα είδε με τα μάτια του αυτά που περιγράφω, αλλά το έκλεισαν το αίτημα με την παραπάνω δικαιολογία.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    βρες το απο καμια αγγελια. τα πουλανε με το κιλο.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Καλησπέρα στην παρέα.Ήθελα να ρωτήσω επειδή χρησιμοποιώ vpn, τι ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνω στο ρουτερ για περισσότερη ασφάλεια.Και δεύτερον ποια είναι η άποψή σας για τα vpn router?Αξζει να αγοράσω ή οχι?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50/5
    ISP
    Vodafone
    Router
    H268Q
    SNR / Attn
    17(dB) / 20(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από andreasp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σημερα μου συνδεσαν την οπτικη της Vodafone και μου εδωσαν το Power Station Wifi 6.
    Εχω ενα σημαντικο προβλημα ομως. Θελει ντε και καλα στο wifi password να βαλω κεφαλαιο γραμμα και ειδικο χαρακτηρα. Μπορω καπως να το αλλαξω αυτο? Το wifi password που θελω να χρησιμοποιησω δεν εχει τετοιους χαρακτηρες και βαριεμαι απιστευτα να κατσω να ξανασεταρω καμια 30αρια sonoff και καμερες.
    Βαζεις οτι κωδικους θες απο την εφαρμογη οχι απο browser

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Καλησπέρα,

Ενόψει Gigabit Voucher ετοιμάζομαι για FTTH και αν και τείνω προς Cosmote είπα να εξετάσω και το ενδεχόμενο Vodafone λόγω ελκυστικού τιμολογίου.

Να ρωτήσω, το συγκεκριμένο router παραδίδεται με ξεχωριστό ONT από Vodafone ή χρησιμοποιείται ενσωματωμένη θύρα σε FTTH?

Επίσης, υπάρχει κάπου dedicated Vodafone FTTH thread και δεν το βρίσκω?
    Αν όχι, πώς κι έτσι? Δεν έχει κόσμο γενικά η Vodafone σε ίνες σε σχέση με τους υπόλοιπους παρόχους? (με τρομάζει λίγο αυτό)

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    5494/54998
    ISP
    Cosmote
    Router
    Speedport Plus 2
    Τελικά ρε παιδιά το 268Q είναι καλύτερο σαν ρούτερ απο το power station ?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Καλησπέρα ομάδα, πελάτης της vodafone προφανώς, χρειάζομαι τα φώτα σας. θέλω να αλλάξω το συγκεκριμένο ρουτερ για το οποίο μιλάμε, νομίζω οτι είναι στα τελευταία του. 3 χρόνια το έχω. Σκεφτείτε ότι του κάνω reset και δεν ανταποκρίνεται. Επίσης έχω περίεργα προβλήματα που δεν έχω συναντήσει στο παρελθόν. Μη πρόσβαση σε κάποιες ιστοσελίδες ενώ σε άλλες έχω, αποσυνδέσεις, κλπ κλπ. Αυτή η πατάτα με ποιο άλλο modem router συγχρονίζει ; κάποιο tp link πχ? Εχω 200ρα vdsl με voip τηλέφωνο. Επίσης γνωρίζω ότι αν συνδέσω άλλο modem router , θα πρέπει ο πάροχος να μου δώσει τους κωδικούς για να συγχρονίσει το τηλέφωνο; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Περιοχή
    ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    109999/10999
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
    Router
    Fritz 7530
    SNR / Attn
    17(dB) / 12(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Lou99 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα ομάδα, πελάτης της vodafone προφανώς, χρειάζομαι τα φώτα σας. θέλω να αλλάξω το συγκεκριμένο ρουτερ για το οποίο μιλάμε, νομίζω οτι είναι στα τελευταία του. 3 χρόνια το έχω. Σκεφτείτε ότι του κάνω reset και δεν ανταποκρίνεται. Επίσης έχω περίεργα προβλήματα που δεν έχω συναντήσει στο παρελθόν. Μη πρόσβαση σε κάποιες ιστοσελίδες ενώ σε άλλες έχω, αποσυνδέσεις, κλπ κλπ. Αυτή η πατάτα με ποιο άλλο modem router συγχρονίζει ; κάποιο tp link πχ? Εχω 200ρα vdsl με voip τηλέφωνο. Επίσης γνωρίζω ότι αν συνδέσω άλλο modem router , θα πρέπει ο πάροχος να μου δώσει τους κωδικούς για να συγχρονίσει το τηλέφωνο; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
    Βρίσκεις zte268q από αγγελία που είναι από τα καλά που έβγαλε η Vodafone, το συνδέεις και παίζεις κατευθείαν (η ζήτα να στο στείλουν αν και νομίζω ότι θα φας άκυρο). Η άλλη λύση να βρεις ένα fritz που παίζει και η τηλεφωνία αρκεί να συμπληρώσεις κάποια πεδία στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου (υπάρχουν όλα στο θέμα του fritz 7530). Εγώ είχα h300s, πήγα σε zte και τώρα έχω Fritz 7530...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Πάρε το 13840 και ανέφερε τους τί κάνει. Ζήτα τους να το αλλάξουν γιατί ούτε στο reset ανταποκρίνεται.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kkolios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάρε το 13840 και ανέφερε τους τί κάνει. Ζήτα τους να το αλλάξουν γιατί ούτε στο reset ανταποκρίνεται.
    Αυτό έκανα εχθές το βράδυ. Έβαλα μόλις τώρα το Η300S το ξέθαψα από την αποθήκη και τρέχουν όλα ρολόι απλά συγχρονίζει στα 150 mbps και όχι στα 200 τα οποία πληρώνω. Άρα πλέον είναι 100% το πρόβλημα στο router. Αναμένω τηλέφωνο από τον τεχνικό. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

- - - Updated - - -

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Ναι κοιτάζω αγγελίες, το έχω βρει 10-14 ευρώ μεταχειρισμένα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Προς ενημέρωση της ομάδα, το Vodafone-H-300s-v1.2.02.05 που έβαλα ( 3 χρόνια χρήση, είχα 100ρα κάποτε και μου έδωσαν αυτό ) , μετά από κάποιες επανεκκινήσεις συγχρονίζει στα 200 Mbps , όσο πληρώνω δηλάδή, δεν έχω θέματα με wifi αποσυνδέσεις ή αποσυνδέσεις γενικά ή errors . Φαίνεται πιο σταθερό από τη πατάτα vodafone station wi fi 6 που μέσα σε 1,5 χρόνο βγήκε off. Ακύρωσα το ραντεβού με τον τεχνικό. Δε θέλω να γίνω ρακοσυλλέκτης vodafone's routers. Όταν τα φτύσει αυτό θα δηλώσω πάλι βλάβη. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας community.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50/5
    ISP
    Vodafone
    Router
    H268Q
    SNR / Attn
    17(dB) / 20(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Προς ενημέρωση της ομάδα, το Vodafone-H-300s-v1.2.02.05 που έβαλα ( 3 χρόνια χρήση, είχα 100ρα κάποτε και μου έδωσαν αυτό ) , μετά από κάποιες επανεκκινήσεις συγχρονίζει στα 200 Mbps , όσο πληρώνω δηλάδή, δεν έχω θέματα με wifi αποσυνδέσεις ή αποσυνδέσεις γενικά ή errors . Φαίνεται πιο σταθερό από τη πατάτα vodafone station wi fi 6 που μέσα σε 1,5 χρόνο βγήκε off. Ακύρωσα το ραντεβού με τον τεχνικό. Δε θέλω να γίνω ρακοσυλλέκτης vodafone's routers. Όταν τα φτύσει αυτό θα δηλώσω πάλι βλάβη. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας community.
    Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως σου βγηκε καλυτερο το 300 απο το vox? Σχεδον ολοι ειχαμε αγανακτησει με το 300 για τα προβληματα που ειχε και εσυ πηγες πισω?

- - - Updated - - -

Οσο για τις σελιδες που καποιες δεν ανοιγουν το προβλημα ειναι στο DNS και το ειχα βρει και εγω απο τυχη. Για το wifi εβαλα το xiaomi AX1500 και ηρεμησα και εχω το vod μονο για το τηλεφωνο.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΑΘΗΝΑ
    Router
    DG834GT
    SNR / Attn
    1.8(dB) / 31(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Υπάρχει κάπου decrypted dump του firmware?

- - - Updated - - -

ΟΚ μετά από λίγο Google βρήκα αυτό
    https://www.youtube.com/watch?v=kHinHF8BGNI
    ο τυπάς έχει κάνει dump και έχει ανεβάσει το firmware (link στα σχόλια), κάποια parameters όπως το SSID είναι στο JFFS2, πχ το default Wi-Fi του τυπά είναι Vodafone-A74808514 9cbcukpdmsll5my3

Σελ. 49 από 51 ΠρώτηΠρώτη ... 2939444748495051 ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία