Ειχα τα ιδια προβληματα με την καλωδιωση, καταργησα ολες τις πριζες αλλαξα και το καλωδιο με utp cat6 καρφωτο στο ρουτερ και εχω οσο εχει και ο κατανεμητης με 0 απωλειες χωρις φιλτρα σπλιτερ κτλ. Δεν γινεται ομως να εχω τις ιδιες ταχυτητες με την καμπινα επειδη ειναι στα 500 μετρα απο το σπιτι, αλλα ο κατανεμητης (κολωνα) ειναι στα 25 μετρα !!
Εμφάνιση 706-720 από 837
-
24-07-24, 19:07 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #706
-
25-07-24, 14:36 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #707
πόσο σωστα ειναι αραγε τα στοιχεια που βλεπω στο ρουτερ;
Καθοδική Ανοδική
Current Rate 210055 kbps 21999 kbps
Maximum Rate 217248 kbps 54349 kbps
υπάρχει περίπτωση να ειναι "φουσκωμενα" προς τα πάνω;
ρωτάω γιατι με το παραπανω current rate, στις συσκευές δεν πιανω πανω απο 175 mbps (με καλώδιο)
υπενθυμίζω οτι ο τεχνικος που ήρθε αποσύνδεσε ολες τις τηλεφωνικες γραμμές του σπιτιού, και το ίντερνετ ερχεται απ ευθείας στο ρουτερ
απο τη είσοδο της πολυκατοικίας.
παρακατω, ολα τα στοιχεία απο το μενου vdsl status. βλέπετε τιποτα περίεργο;
-
25-07-24, 17:21 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #708
Λίγο μακριά από το καφάο είσαι... και ίσως το snr να έπρεπε να είναι πιο πάνω...η γραμμή για την (πραγματική) απόσταση που έχεις καλά είναι
-
27-07-24, 15:14 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #709υπαρχει καποιο ρουτερ του εμποριου που θα κανει καλυτερη δουλεια ως προς την ταχυτητα, σταθεροτητα, καλυψη χωρου, διαχειρηση πολλαπλων συσκευων;
-
28-07-24, 02:40 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #710
Εγώ είχα το h300s σε 50αρα που αναβαθμίστηκε σε 100αρα, άλλα το WiFi του ήταν για τα μπάζα, Ζήτησα επίμονα αλλαγή σε zte268q με αποτέλεσμα την καλύτερη ποιότητα σε wifi και διαχείριση αλλά τελικά πήγα σε Fritz 7530 με το οποίο έχω καλύτερη σταθερότητα στη γραμμή (δεν είχα θέμα με το zte) , έχασα ελαφρώς στο θέμα wifi (στην ένταση του σήματος, όχι στη ταχύτητα καθώς ακόμα και με 2/4 τους σήματος δύο ορόφους κάτω φέρνει μια 75αρα άνετα. Βέβαια ότι έχασα στο WiFi τα κέρδισα δημιουργώντας δίκτυο mesh με προϊόντα της Avm οπότε έχω σήμα σε μια τριώροφη οικοδομή με πιλοτή.. βέβαια στη δική σου γραμμή ένα Fritz box μπορεί να συγχρονίσει πιο κάτω από το power station άλλα θα κερδίζεις σε σταθερότητα...δες τα προϊόντα της Avm, έχει και καλούδια το fritz όπως ότι παίζουν σε Vodafone χωρίς να πάρεις κωδικούς τηλεφωνίας κ.α.
-
09-08-24, 19:08 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #711
Παιδιά για πείτε μου..
Χρειάζεται να μπουν στο Power Station στοιχεία χρήστη όταν είναι πάνω στο ONT, για να πάρει σύνδεση Internet FTTH?
Και αυτά είναι προσωπικά ή γενικά στοιχεία ?
Κάνουμε δοκιμές να μπει πάνω στο ONT ένα Fritz 5690 Pro!
https://www.adslgr.com/forum/threads...52#post7616652
- - - Updated - - -
Fritz 7690 Wi-Fi 7..
https://www.adslgr.com/forum/threads...90-DSL-Wi-Fi-7
300 ευρώ στο Amazon.de
Και ιδανικό για χρήση με ONT αργότερα, αφού έχει 2 x 2,5 - LAN/WAN..
-
19-08-24, 14:06 Re: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #712
Έχω σετάρει ένα Raspberry Pi 5 με AdGuard Home (αντίστοιχο του pihole) και το χρησιμοποιώ ως DHCP + DNS και έχει την IP 10.77.77.254 και DNS SUFFIX example.com στο αρχείο ρυθμίσεων του AdGuardHome.yml
Έχω απενεργοποιήσει της Vodafone το DHCP
Για κάποιο λόγο, παρόλο που στης ιδιότητες του Network Adapter στα Windows βλέπω ότι έχει DNS 10.77.77.254 χρησιμοποιεί το DNS Suffix του Vodafone Router και δεν μου κάνει Resolve τα Custom Domains που έχω βάλει στις ρυθμίσεις του AdGuard,
δλδ αν ανοιξώ command και βάλω την εντολή nslookup something.example.com δεν μου κάνει resolve το domain name και απαντάει το vodafone.station (το Router)
αν όμως μπω στο Raspberry Pi 5 μέσω SSH και πατήσω ακριβώς την ιδια εντολή, παίρνω την αντιστοιχή IP που έχω βάλει.
Επίσης είδα πως όταν απενεργοποιηώ το Secure DNS στις ρυθμίσεις και βάζω το δικό μου name-server, δεν μπορώ να μπω πουθενά.
Μπορεί να μου πει κάποιος τι φταίει;
Φαντάζομαι πως το Vodafone Router ότι και DNS και να βάλω το αγνωεί;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MariosX : 19-08-24 στις 14:18.
-
26-08-24, 21:43 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #713
Σημερα μου συνδεσαν την οπτικη της Vodafone και μου εδωσαν το Power Station Wifi 6.
Εχω ενα σημαντικο προβλημα ομως. Θελει ντε και καλα στο wifi password να βαλω κεφαλαιο γραμμα και ειδικο χαρακτηρα. Μπορω καπως να το αλλαξω αυτο? Το wifi password που θελω να χρησιμοποιησω δεν εχει τετοιους χαρακτηρες και βαριεμαι απιστευτα να κατσω να ξανασεταρω καμια 30αρια sonoff και καμερες.
-
26-08-24, 22:35 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #714
Κάποιος φίλος είχε γράψει στην 9η σελίδα ότι μέσα από την εφαρμογή του κινητού μπορείς να βάλεις ότι κωδικό θέλεις..δεν ξέρω εάν ισχύει ακόμα
-
26-08-24, 22:37 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #715
-
27-08-24, 10:19 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #716
-
19-09-24, 20:42 Re: Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #717
Κάνε τα παρακάτω βήματα step-by-step
1. Όπως είσαι στην σελίδα εκεί που αλλάζεις τον κωδικό, πάτα F12 για να ανοίξεις τα Developer Tools του Browser σου
2. Άνοιξε την κονσόλα, και κάνε paste τον παρακάτω κώδικα JavaScript και μετά πάτα Enter
3. Βάλε τον κωδικό που θες και κάνε Save
Κώδικας:$('.popup .button-apply').on('click', function () { if (false && window.console) console.log(".popup .button-apply"); $('.scm_error_msg').remove(); $('input').removeClass('input-message-error'); $('.message-error').hide(); var popup_id = $('.password-popup').attr('popup_id'); var pwd_input1 = $('.hidden-pw-row input.password-input1').val(); var pwd_input2 = $('.hidden-pw-row input.password-input2').val(); if (pwd_input1 != pwd_input2) { //The passwords you entered do not match. $('.popup input[type="password"]').addClass('input-message-error'); $('.message-error.not-similiar').show(); return; } if (!validWIFIModeStr(pwd_input1)) { $('.popup input[type="password"]').first().addClass('input-message-error'); return; } if (!chkInputTextValidation('.popup input[type="password"]')) { //msg var element_name = getHTMLString(700044); var msg = getHTMLString(700078); msg = msg.replace('%s1', element_name); msg = msg.replace('% S1', element_name); var html = '<div class="scm_error_msg message message-error">' + msg + '</div>'; $('.popup .apply-cancel').before(html); //msg end return; } $('#pw' + popup_id).val(pwd_input1); $('#pwt' + popup_id).val(pwd_input1); if (popup_id === '3') { //guest //var wifi_guest_parameter = $('#guestWiFi').data(); //wifi_guest_parameter['2.4']['password'] = pwd_input1; //wifi_guest_parameter['5']['password'] = pwd_input1; } else { $('#SSIDProtectionChange').show(); } $('#fon_guests').show(); $('.message-arrowbox').show(); $('.message-arrowbox-applied').hide(); $('.blackBackground, .popup').fadeOut(); });
- - - Updated - - -
πως μπορώ να απενεργοποιήσω το Local DNS IPv6 του Router?
Παρόλο που πείραξα τα DNS, όποτε συνδέω κάποια συσκευή στο δίκτυο, παίρνει και το DNS του Router.
-
25-09-24, 15:00 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #718
μου έστειλαν απο την vodafone το power station 6 από την παρασκευή και από την ώρα που το συνέδεσα δεν έχω αναγνώριση κλήσης.
έχω ένα τηλεφωνικό κεντράκι που λειτουργούσε μια χαρά με τα ΖΤΕ Η267 αλλά και το Η268.
δοκίμασα με το 268 και λειτουργεί κανονικά η αναγνώριση.
επικοινώνησα μαζί τους έξι ή εφτά φορές και δεν γνωρίζουν αν μπορούν να ρυθμίσουν κάτι στο μόντεμ.
ήρθε και τεχνικός και αφού διαπίστωσε πως δουλεύει η αναγνώριση όταν βάζουμε απ ευθείας το τηλέφωνο πάνω στο ρούτερ, δεν υπάρχει βλάβη.
παρατηρώ όταν καλώ από το κινητό μου πως χτυπάει πρώτα δύο φορές στο κινητό και μετά ξεκινάει να χτυπά στο στο σταθερό,
που και αυτό δεν είναι καλό καθώς κάποιος μπορεί να το κλείσει στα τριά χτυπήματα ας πούμε κι εμένα να έχει χτυπήσει μία.
-
25-09-24, 19:42 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #719
-
25-09-24, 21:07 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #720
Ελα ντε και εγω το 268 κρατησα
E5 2697 v2 @ 3.0GHz on P9X79 Deluxe 24GB
Spoiler:
Bookmarks