Εμφάνιση 826-840 από 842
-
18-05-25, 22:18 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #826
-
19-05-25, 19:26 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #827
Προσπάθησα να ανοίξω κ εγώ σήμερα μία πόρτα για torrenting με δύο κανόνες (udp & tcp, δεν τα έχει κ τα 2 μαζί σε ένα) κ δεν ανοίγει ούτε σε εμένα. Ούτε με απενεργοποιημένο firewall. Στο ZTE ανοίγουν κανονικά, σε vodafone πάλι, οπότε δε νομίζω ότι έχουν κλειστές εκείνοι τις πόρτες.
Έχω κ εγώ ένα καταγραφικό TVT κ η εφαρμογή του καταγραφικού δεν θέλει port forward. Δηλώνεις απλά το serial και παίζει. Με το Powerstation μου κάναν κάτι κουλά, από μερικά Wifi παίζαν, από άλλα όχι, δεν παίζαν ποτέ με VPN και παίζαν πάντα με δεδομένα κινητού. Από τα δίκτυα τα οποία δεν έπαιζαν οι κάμερες, δεν ήταν ότι δεν παίζαν καθόλου. Αργούσαν πολύ να φέρουν εικόνα κ όταν τελικά έφερναν κ πήγαινα να αλλάξω κάμερα μου έβγαζε error. Ξανά έβαλα το ZTE και λύθηκαν όλα μου τα προβλήματα.
-
19-05-25, 20:36 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #828
-
19-05-25, 21:55 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #829
Πριν ηταν το RJ11 στο DSL και ειχα ενεργοποιησει το pass through στο HSIv.
Τωρα η γραμμη μπαινει στην WAN.
EDIT. μπηκα στις ETHERNET και ενεργοποιησα εκει το pass through και φαινεται οτι δουλευει. θα δουμε....Τελευταία επεξεργασία από το μέλος geioannou : 19-05-25 στις 22:03.
-
19-05-25, 22:04 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #830
-
19-05-25, 22:07 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #831
-
19-05-25, 22:47 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #832
καταλαβαινω οτι ειναι πιο σωστο το bridge αλλα δεν αλλα πλεονεκτιματα και πραγματα που κερδιζω με το pass through.
οταν ειναι bridge τι γινεται με την τηλεφωνια; ειναι ανεξαρτητη αν θυμαμαι καλα γιατι πεφτει σε αλλο vlan;
- - - Updated - - -
ναι, αλλα ισως με την ενεργοποιηση του pass through στις ethernet εγινε και στην WAN και ετσι δουλεψε. θα πρεπει να το κοιταξω σε ολες τις λειτουργιες για να οτι λειτουργουν ολα οπως πριν
-
20-05-25, 01:00 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #833
-
20-05-25, 06:39 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #834
Με αυτον τον τροπο διατηρεις ΚΑΙ την πληρη λειτουργια του router αλλα μπορεις να εχεις την διαχειρηση της γραμμης σου απο καποιο αλλο εξοπλησμο. Ειναι σαν 2 ανεξαρτητα μηχανακια
-
22-05-25, 13:44 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #835
-
23-05-25, 09:14 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #836
Καλημέρα σας
Έχει λήξει η σύμβασή μου με τη Vodafone και θα ήθελα να ξεκλειδώσω το router που έχω στην κατοχή μου.
Θα εκτιμούσα εάν καποιος που εχει τα στοιχεία πρόσβασης ως admin να μου τα στείλει, καθώς η Vodafone αρνείται να μου τα δώσει.
-
23-05-25, 14:28 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #837
Από τη στιγμή που έχει λήξει η σύμβαση, και από τη στιγμή που έχουν δώσει δώρο το PowerStation,
έπρεπε να κάνουν χρήση του όρου του συμβολαίου βάσει του οποίου το απέκτησες.
https://www.vodafone.gr/vodafone-ell...i-iounios-2024
Σε περίπτωση καταγγελίας της Σύμβασης, ο Πελάτης δύναται να λάβει πληροφορίες σχετικά με το ξεκλείδωμα του Τηλεπικοινωνιακού Εξοπλισμού που έχει λάβει από την Εταιρεία καλώντας στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.
-
29-05-25, 13:13 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #838
Σε συνέχεια του αιτήματός σας με μοναδικό αριθμό αναφοράς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα ζητηθέντα στοιχεία εκχωρούνται για το σκοπό της εξακρίβωσης της ταυτότητας πρόσβασης στις υποδομές του δικτύου μας με σκοπό την αδιάλειπτη παροχή των υπηρεσιών μας. Ως εκ των άνω, το αίτημά σας, ήτοι η γνωστοποίηση του Admin κωδικού (password) του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού (modem/router), δεν δύναται να ικανοποιηθεί δεδομένου ότι η γνωστοποίησή του, συνεπάγεται υψηλό κίνδυνο για την ασφάλεια και ακεραιότητα του τηλεπικοινωνιακού μας δικτύου. Η πρόσβαση στον ως άνω κωδικό επιτρέπεται αποκλειστικά σε αυστηρά περιορισμένο αριθμό εξειδικευμένων στελεχών της τεχνικής υποστήριξης της εταιρίας μας.
Οπως βλεπετε το δράμα συνεχίζεται..
θα δοκιμάσω αλλη μια φορα και μετα θα παρει αλλο δρομο..
Σε καθε περίπτωση εαν καποιος τα εχει και μου γλυτώσει χρονο θα το εκτιμουσα εαν μου το έστελνε
-
29-05-25, 13:40 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #839
Τα περί "ξεκλειδώματος"^,
θα υπέθετα ότι είναι copy/paste απο τους γενικούς όρους των συμβολαίων
(ίσως και της Μαμάς vodafone?),
και τυπικά δεν εφαρμόζεται σε εξοπλισμό για σταθερές συνδέσεις
(στην οποία περίπτωση βέβαια ο όρος απλώς δεν θα έπρεπε να υπάρχει στις σταθερές συνδέσεις...).
Κάτι τέτοιο συνηθίζεται σε 4/5G cpes.
Κάνεις ένα συμβόλαιο για x χρόνια με τον y carrier για πρόσβαση μέσω 4/5G,
σου δίνουν ένα cpe που είναι carrier/sim locked,
μετά την λήξη του συμβολαίου σου μένει το cpe,
και σου στέλνουν τα σχετικά για να το ξεκλειδώσεις για χρήση με άλλο carrier/sim.
Το αυτό και στα smartphones.
Σε αυτό παραπέμπει ο όρος "ξεκλείδωμα".
Δεν θα ανέμενα να δώσουν τα admin credentials σε xds/fiber cpe,
ειδικά όσο αυτά είναι generic και όχι εξατομικευμένα για κάθε cpe.
Θα διαρρεύσουν την ίδια μέρα
Best-case, να σου έδιναν ένα generic/unbranded firmware για το cpe
(που είναι λογική απαίτηση αν το cpe είναι δώρο και όχι χρησιδάνειο),
αλλά και αυτό δεν το βλέπω πιθανό.
Το πιθανότερο είναι ότι το support της voda δεν έχει πρόσβαση σε κάτι τέτοιο,
και μπορεί να υπάρχουν και πρόνοιες στην προμήθεια των cpe ώστε να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Αλλά όχι ότι ξέρω κάπως τι κάνει η vodafone...
Για όσο βοηθάει:
Αν θες να επιδιώξεις κάποιας μορφής ξεκλείδωμα,
και αν το συγκεκριμένο είναι technicolor-based
(γιατί διαβάζω ότι έχει και σε sercomm-based),
ψάξε εδώ:
https://hack-technicolor.readthedocs...le/QuickStart/Disclaimer:
Any views or opinions expressed represent the official view of the voices in my head.
-
29-05-25, 13:55 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #840
Να τους πεις ότι υπάρχουν δύο δρόμοι για να ξεκλειδώσουν το ρούτερ .
Ας επιλέξουν εκείνοι όποιον δρόμο επιθυμούν ότι είναι καλύτερος,
μια φορά είναι υποχρεωμένοι να υλοποιήσουν τους όρους του συμβολαίου βάσει του οποίου απέκτησες-εξόφλησες-απόσβεσες το ρούτερ με πλήρη κυριότητα:
Ο ένας είναι να σου δώσουν τα στοιχεία πρόσβασης για το κλειδωμένο ρούτερ που έχεις στα χέρια σου και το οποίο παραμένει ατόφιο όπως το χρησιμοποιούν στο δίκτυό τους.
Ο άλλος είναι να λάβει το ρούτερ σου έκδοση λειτουργικού που θα το μετατρέπει σε ξεκλείδωτο. Την έκδοση λειτουργικού μπορούν είτε να σου την περάσουν αυτοί (ακόμα και απομακρυσμένα), είτε να σου στείλουν οδηγίες και λογισμικό ώστε να την περάσεις μόνος σου.
Κι επειδή το συγκεκριμένο ρούτερ είναι προϊόν Vodafone, έστω Linux συνεργαζόμενης γερμανικής θυγατρικής, έχουν πλήρη πρόσβαση ακόμα και στα εργαλεία ανάπτυξης του λειτουργικού του ώστε να διαθέσουν ξεκλείδωτη έκδοση.
Το θέμα είναι ότι κάνουν τους δύσκολους και δε θέλουν.
Τράβηξέ το.
- - - Updated - - -
Λέγεται ότι το ελληνικό Powerstation είναι Sercomm.
Ο όρος για το ξεκλείδωμα δεν είναι ότι μπήκε σε συμβόλαια σταθερής από κάποιο λάθος copy/paste.
Εκεί που δεν υπήρχε, προστέθηκε το Νοέμβριο του 2023.
Bookmarks