Εχω καποιες επαφες προσωπικες, εχω καποιες τηλεφωνικες, καποιες σε διαφορα social media , καποιες σε διαφορα email και καταλαβαινεται γιατι μιλαω συμβαινει σε ολους.
Σκεφτομαι να οργανωθω λιγο, χρειαζομαι ενα τροπο διαχειρησης ολων αυτων με αυτοματοποιησεις, καλουδια που μπορει να προσφερει κλπ κατι σαν CRM που εχουν στο marketing φανταζομαι χωρις να εχω χρησιμοποιησει ποτε κατι τετοιο. Κατα προτιμηση δωρεαν. Εχετε υποψιν σας κατι?
Εμφάνιση 1-10 από 10
-
21-01-23, 19:05 Προγραμμα διαχειρισης επαφων πασης φυσεως απο παντου. #1
-
21-01-23, 19:36 Απάντηση: Προγραμμα διαχειρησης επαφων πασης φυσεως απο παντου. #2
Το thunderbird εχει τη δυνατοτητα να βαλεις και να διαχειριζεσαι επαφες.
ديميتريس
-
21-01-23, 19:47 Απάντηση: Προγραμμα διαχειρησης επαφων πασης φυσεως απο παντου. #3
Εχει τη δυνατοτητα να λες αυτη ειναι μια facebook επαφη, και ιστορικο αυτης για παραδειγμα τον γνωρισα οταν πηγα ταξιδι Σερρες κλπ. Κατα προτιμηση να του δινεις και το λογαριασμο FB και να σου φτιαχνει τη λιστα αυτοματα. Και αυτο για διαφορα social για παραδειγμα.
-
22-01-23, 08:25 Απάντηση: Προγραμμα διαχειρησης επαφων πασης φυσεως απο παντου. #4
No idea. Μονο για mail το εχω το tb.
Ισως με καποιο προσθετο να γινεται αυτο που λες.ديميتريس
-
22-01-23, 14:31 Απάντηση: Προγραμμα διαχειρησης επαφων πασης φυσεως απο παντου. #5
Νομίζω αυτό πρέπει να σε βολεύει:
https://github.com/monicahq/monica
Είναι δωρεάν και open source αλλά θα πρέπει να το κάνεις εσύ host είτε σε κάποιο μηχάνημα σου/virtual machine/container ή σε κάποιον hoster όπως linode etc, εκτός αν θα ήθελες να πληρώσεις για την hosted version.A very minor case of serious brain damage.
-
22-01-23, 23:18 Απάντηση: Προγραμμα διαχειρισης επαφων πασης φυσεως απο παντου. #6
Ευχαριστω, ενδιαφερον φαινεται αυτο.
-
23-01-23, 08:52 Απάντηση: Προγραμμα διαχειρισης επαφων πασης φυσεως απο παντου. #7
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/1G
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
Για το όνομα και μόνο, +1
Ανυπόγραφος
-
27-05-23, 07:49 Απάντηση: Προγραμμα διαχειρισης επαφων πασης φυσεως απο παντου. #8
Κατέληξες κάπου;
Παλιότερα πριν χρόνια 20, τις έβαζα σε ΒΔ Access. Χρονοβόρο και μη συμβατό.
Τώρα το Επαφές Google κάνει ένα μέρος της οργάνωσης των επαφών μου. Όχι όμως fb, όχι όμως γνωριμίες πχ παλιοί συμφοιτητές.
Καμία πρόταση;
-
27-05-23, 13:34 Απάντηση: Προγραμμα διαχειρισης επαφων πασης φυσεως απο παντου. #9
Και εγω το google contacts χρησιμοποιησα τελικα. Δεν ειναι κατι αυτοματοποιημενο που θα ηθελα αλλα ειναι αρκετα βολικο με πολλα πεδια και notes και labels. Τις επαφες μου απο τα social media ουτε καν τις εχω αγγιξει, μονο τηλεφωνικο καταλογο + emails με διαφορους πιο στενους και labels πανεπιστημιο ταδε για παραδειγμα.
-
29-05-23, 21:32 Απάντηση: Προγραμμα διαχειρισης επαφων πασης φυσεως απο παντου. #10
Εγώ τα αποθηκεύω όλα στις επαφές του κινητού, πέρασαν οι εποχές που μπορούσες να αποθηκεύσεις μόνο όνομα και τηλέφωνο, πλέον μέχρι και ονομαστικές γιορτές βάζω. Τα πάντα στο κινητό, πάντα μαζί μου.
Bookmarks