Καλησπέρα. Έχω μια ταινία σε video ts και θέλω να την μετατρέψω σε mp4. Το θέμα είναι ότι είναι χωρισμένη σε 5 μέρη (αρχεία VOB) οπότε θα πρέπει να μετατρέψω το κάθε μέρος σε mp4. Όμως εγώ θέλω να μην είναι χωρισμένη σε μέρη αλλά ολοκληρωμένη. Πώς μπορώ να το κάνω αυτό; Δηλαδή μετατροπή της ταινίας σε mp4 αλλά ολόκληρη, όχι σε 5 μέρη. Ευχαριστώ.
Εμφάνιση 1-9 από 9
-
02-02-23, 15:39 Μετατροπή video ts σε MP4 #1
-
02-02-23, 16:24 Απάντηση: Μετατροπή video ts σε MP4 #2
Πολλές επιλογές.
Δες το handbrake, δωρεάν και δουλεύει.Disclaimer:
Any views or opinions expressed represent the official view of the voices in my head.
-
02-02-23, 16:51 Απάντηση: Μετατροπή video ts σε MP4 #3
Το κατέβασα μόλις τώρα. Το ίδιο πρόβλημα έχω όμως. Μετατρέπει κάθε κομμάτι χωριστά, όχι ολόκληρη την ταινία. Εκτός κι αν εγώ δεν ξέρω πώς να το κάνω.
-
02-02-23, 16:55 Απάντηση: Μετατροπή video ts σε MP4 #4
- Περιοχή
- δυο κλικ πιο κατω
- Downloads
- 38
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 16
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 8000/1600
- ISP
- βρωμονταφον
- Router
- της hol
- SNR / Attn
- 8(dB) / 29(dB)
- Path Level
- Fastpath
αλλη διαδικασια η μετατροπη , αλλη η ενωση , το handbrake διαβαζω πως δεν κανει ενωση , οποτε θα χρειαστεις καποιο επιπλεον προγραμμα
βρηκα αυτο σε μια προχειρη αναζητηση , δοκιμασε τό ή ψαξε για καποιο αλλοαντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;
Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
περασαν τοσα καλοκαιρια
-
02-02-23, 17:00 Απάντηση: Μετατροπή video ts σε MP4 #5
αφου εχεις δωσει ως Source στο handbrake , το VideoTS φακελο , θα πρεπει να πας στο "title" και να επιλεξεις ποιο θες να μετατρεψεις , Λογικα δε ειναι σπασμενη η ταινια σε πολλα , αλλα εχει αλλου τα menu, αλλου τα aftershow αλλου εξτρα media Που ισως εχει το DVD.
αυτο που κανω , και συνηθως δουλευει , ειναι να επιλεγω το segment με τη μεγαλητερη διαρκεια.
Ακομη , το Handbrake , εχει τη δυνατοτητα να κανει batch prossesing . ακομη κι αν ειναι σπασμενη σε τιτολους , ισως μπορεις να του δωσεις εντολη να τα τρεξει σε "ουρα" queue , οπως το λεει , και να το βγαλει ως ενα.
-
02-02-23, 17:26 Απάντηση: Μετατροπή video ts σε MP4 #6
-
02-02-23, 19:24 Απάντηση: Μετατροπή video ts σε MP4 #7
Davinci resolve μήπως??
-
02-02-23, 20:07 Απάντηση: Μετατροπή video ts σε MP4 #8
Έχω την εντύπωση* ότι το handbrake αν του δηλώσεις ως source dvd -> το dir με τα vobs
κάνει merge->encode.
*που μπορεί και να κάνω λάθος, καθότι θάχω ~10 χρόνια να κάνω encode απο dvd.
Εναλλακτικά το convert x to video?Disclaimer:
Any views or opinions expressed represent the official view of the voices in my head.
-
02-02-23, 20:42 Απάντηση: Μετατροπή video ts σε MP4 #9
Έγινε τελικά με το convert x to video. Ευχαριστώ πολύ.
Bookmarks