Σελ. 8 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 3678910 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 106-120 από 149
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    26991/2696
    ISP
    COSMOTE
    Router
    SpeedPort Smart
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από malakudi Εμφάνιση μηνυμάτων

Εδώ ακόμα και το www.cosmote.gr δεν έχει ipv6, το cosmotetvott.gr επίσης δεν έχει. Τι να λέμε τώρα. Και μιλάμε για την Cosmote που υποστηρίζει ipv6 σε clients πάρα πολλά χρόνια.
    Άραγες, για αυτό κάποιες φορές όταν μπαίνω στο cosmote.gr > MYCOSMOTE, να ελέγξω τις συνδέσεις μου, η σελίδα αργεί να φορτώσει, μέσω καλωδίου ethernet, σε Laptop DELL Inspiron 3501 και μετά από λίγο μου "πετάει" μήνυμα σφάλματος ο chrome, ότι "Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο" & "Ο κεντρικός υπολογιστής cosmote.gr άργησε πολύ να ανταποκριθεί." ; Δοκιμάζοντας, δε και με άλλους browsers (firefox, edge), το ίδιο. Ούτε με απενεργοποιήση & εκ νέου ενεργοποίηση ή επανεκκίνηση του λάπτοπ ανοίγει, πολλές φορές, κυρίως τις βραδινές ώρες (σαν τώρα), αλλά να μπορώ να μπω, από την επόμενη το πρωί-μεσημέρι και ενώ το internet λειτουργεί φυσιολογικά σε άλλες ιστοσελίδες (facebook, yahoo etc...)
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dtnan : 23-02-23 στις 03:04.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote FTTH
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΧΑΡΝΩΝ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chrislamp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το περιστερι δεν εχει fiber. Απο κανεναν
    Δεν πειραζει …! Περνάνε δυο και τρεις πάροχοι γραμμές από τις ίδιες περιοχές και αφήνουν δήμους των 170.000 και των 120.000 (Περιστέρι , Μενίδι κ.α.) με 24 άρες και όταν τους ρωτάς η πρώτη ερώτηση είναι « δώστε μας στοιχεία της υπηρεσίας σας» και η δεύτερη ότι « δεν υπάρχει δίκτυο για ταχύτητες άνω των 24 στην περιοχή σας , αλλά αναπτυσσόμαστε «
    Όρνια! Ε, όρνια που έχετε τις ακριβοτερεs χρεώσεις στην Ευρώπη και που αναπτύσσεστε ταχύτητα εδώ και ένα χρόνο και δεν έχετε κάνει τίποτα ! Αλλά όσο υπολειτουργεί το δημόσιο σ αυτή τη χώρα , βολεύεται και το ιδιωτικό παραδίπλα …

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Ίσως δεν τους αφήνουν να σκάψουν.
    Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..

Εθνικισμός και μετανάστες

Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    ISP
    OTE
    Router
    OPNsense
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από malakudi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το πρόβλημα είναι τα άπειρα site που δεν έχουν ipv6 support.

Εδώ ακόμα και το www.cosmote.gr δεν έχει ipv6, το cosmotetvott.gr επίσης δεν έχει. Τι να λέμε τώρα. Και μιλάμε για την Cosmote που υποστηρίζει ipv6 σε clients πάρα πολλά χρόνια.
    Το 50% των servers είτε ανήκουν στη Google (YouTube, gmail κλπ) είτε στη Microsoft (mail, teams, office) είτε είναι πίσω από το cloudflare.
    Όλα τα παραπάνω χρησιμοποιούν IPv6.
    Κι εσυ το έχεις κλειστό επειδή το cosmote.gr το έχει κλειστό.

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    RB5009UGSIN ONT: G-010G-R
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Dtnan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άραγες, για αυτό κάποιες φορές όταν μπαίνω στο cosmote.gr > MYCOSMOTE, να ελέγξω τις συνδέσεις μου, η σελίδα αργεί να φορτώσει, μέσω καλωδίου ethernet, σε Laptop DELL Inspiron 3501 και μετά από λίγο μου "πετάει" μήνυμα σφάλματος ο chrome, ότι "Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο" & "Ο κεντρικός υπολογιστής cosmote.gr άργησε πολύ να ανταποκριθεί." ; Δοκιμάζοντας, δε και με άλλους browsers (firefox, edge), το ίδιο. Ούτε με απενεργοποιήση & εκ νέου ενεργοποίηση ή επανεκκίνηση του λάπτοπ ανοίγει, πολλές φορές, κυρίως τις βραδινές ώρες (σαν τώρα), αλλά να μπορώ να μπω, από την επόμενη το πρωί-μεσημέρι και ενώ το internet λειτουργεί φυσιολογικά σε άλλες ιστοσελίδες (facebook, yahoo etc...)
    Καμία σχέση.
    | "Anyone can build a fast CPU.
    | The trick is to build a fast system."
    |____________Seymour Cray...

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου να μπαίνω στο site της cosmote, πάντα αργούσε να ανοίξει χωρίς λόγο και αιτία. Είναι άσχετο το ipv6 αν είναι ενεργό ή όχι.
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Ειναι τραγικο το site του οτε. Πάναργο.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    2X 1000/500 + 350/80
    ISP
    Ote/FiberGrid/Vodafone
    Router
    Pfsense/FsOnt/F8648/zte5G
    site ? ποιο site?
    To mycosmote στο site λεει αλλα για τις συνδεσεις (δεν τις βρισκει καν) απο το app. κανει update μετα απο μερες, ειναι αργο.
    Τραγικο to say the least.

Κλειστο το παιδια το site , αφου δεν μπορειτε διαχρονικα.

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου να μπαίνω στο site της cosmote, πάντα αργούσε να ανοίξει χωρίς λόγο και αιτία. Είναι άσχετο το ipv6 αν είναι ενεργό ή όχι.
    Ας μην ξεχνάμε κι αυτή τη μλκία το Cosmote ID που κάνει κάθε φορά login αυτόματα όταν μπαίνεις στο site καθυστερώντας επιπλέον.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ThReSh Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ας μην ξεχνάμε κι αυτή τη μλκία το Cosmote ID που κάνει κάθε φορά login αυτόματα όταν μπαίνεις στο site καθυστερώντας επιπλέον.
    Άλλη παπαριά θεϊκή και αυτή... δεν έχω δει πουθενά τέτοιο autologon σε site εντομεταξύ...
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    Τραχανοπλαγιά
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    Fritz!Box 5530 AX Fiber
    Έως τώρα πίστευα πως το autologin είχε να κάνει με τον password manager μου, συμβαίνει και σε χρήστες χωρίς password managers;
    Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος

Περιοχή
    NA
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από fadasma Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το 50% των servers είτε ανήκουν στη Google (YouTube, gmail κλπ) είτε στη Microsoft (mail, teams, office) είτε είναι πίσω από το cloudflare.
    Όλα τα παραπάνω χρησιμοποιούν IPv6.
    Κι εσυ το έχεις κλειστό επειδή το cosmote.gr το έχει κλειστό.
    Όχι, το έχω κλειστό γιατί όπως έγραψα δε μπορώ να έχω multihoming χωρίς NAT66. Αν ξέρεις κάποιο τρόπο να έχω, ενημέρωσέ μας στο θέμα του IPV6 που έδειξα παραπάνω. Μη χαλάμε εδώ το νήμα που αφορά τη Nova.
    ---
    mp

Περιοχή
    skg
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360 Mbps
    ISP
    HCN
    Router
    MikroTik hAP ac²
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gvard Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έως τώρα πίστευα πως το autologin είχε να κάνει με τον password manager μου, συμβαίνει και σε χρήστες χωρίς password managers;
    Ναι, το κάνει όταν το θυμάται. Μπαίνεις στο site της Cosmote να τσεκάρεις κάτι απλό, φορτώνει, διαβάζεις, μετά από λίγο θυμάται ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο να σε συνδέσει εκείνη τη στιγμή αυτόματα με τον λογαριασμό σου και περιμένεις κάμποση ώρα βλέποντας όλα τα διαφορετικά είδη loading screens μέχρι να γίνει αυτό στο τέλειο site τους, ξεχνώντας στο μεταξύ τον λόγο για τον οποίο μπήκες εξαρχής.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    26991/2696
    ISP
    COSMOTE
    Router
    SpeedPort Smart
    Path Level
    Interleaved

Εδώ, δεν δουλεύουν σημαντικές λειτουργικότητες του mycosmote στη web version, αυτά τουλάχιστον είναι το λιγότερο.. Στη περίπτωσή μου σε μια σύνδεση σταθερής & μια σύνδεση cosmote tv ott (Σε διαφορετικά ΑΦΜ), δεν μπορώ να διαχειριστώ το λογαριασμό και τις ψηφιακές ευκολίες, από το id, καθώς το στρόγγυλο κυκλάκι ενεργοποίησης/απενεργοποίησης e-logariasmou, εμφανίζεται αχνό, κατά τη τοποθέτηση του κέρσορα, από πάνω και βγάζει ένα απαγορευτικό σήμα (Κυκλάκι, με μια κάθετο), ότι εκκρεμούν παραγγελίες, για το συγκεκριμένο αριθμό -του site λογικά, με πρόθεμα c- και να προσπαθήσω αργότερα.

Στο σταθερό, πριν 5-6 χρόνια, έβαζα και έβγαζα ψηφιακές ευκολίες και άλλαζα και την προτίμηση λήψης του λογαριασμού, αντίστοιχα, με αποτέλεσμα, μια ή παραπάνω παραγγελίες, να μείνει/ουν, μέχρι σήμερα ανοιχτή/ές και να μου πετάει αυτό το μήνυμα, αναφορικά με το λογαριασμό, ενώ στην ενότητα "Δες τα πακέτα", στη διαχειριστική καρτέλα, επιλέγοντας να ενεργοποιήσω κάποια ευκολία, λέει ότι "Υπάρχει εκκρεμής παραγγελία, οπότε δεν μπορείτε να προχωρήσετε με την υποβολή του αιτήματος".

Στο app, δε για το σταθερό και πάλι, επιλέγοντας το shop, για να ενεργοποιήσω/απενεργοποιήσω κάποια ευκολία, αναφέρει, πως υπάρχει αίτημα σε εξέλιξη και να προσπαθήσω αργότερα. Περιττό να αναφέρω, ότι αυτά τα μηνύματα, τα βλέπω, για πάνω από 6-7 χρόνια με τις αδυναμίες γενικότερα και το κακό είναι πως έχει μεταφερθεί σε άλλο mail id, ο εν λόγω ΑΦΜ και δεν υπάρχει ιστορικότητα πλέον, με τις κολλημένες παραγγελίες..

Όσον αφορά το tv, ενεργοποιήθηκαν δύο ευκολίες, για καρτοκινητό, που είναι στο ίδιο ΑΦΜ, με το tv πρόπερσι -σε διαφορετικό email id, από αυτό, με το πρόβλημα στο σταθερό και ΑΦΜ-, κόλλησαν και αμέσως επηρέασε και την διαχείριση λογαριασμού του tv. Περάστηκαν αιτήματα από το εμπορικό του 13888, πόσες φορές και για τα δύο, από πέρσι τον Ιανουάριο, με αποστολή print screen, μετά από επικοινωνίες με τεχνικούς που με καλούσαν, μέσω email και μέχρι στιγμής επίλυση, ως προς το σταθερό δεν υπάρχει καμία, ενώ για την tv, έτυχε και είχα τους αριθμούς των κολλημένων παραγγελιών, τις ανέφερα, τις κλείσανε πέρσι τέτοιο καιρό, άνοιξε για λίγο η διαχείριση του λογαριασμού και αρχές Μαρτίου ξανά μπλόκαρε, μέχρι και σήμερα. Στο app δε, δεν υπάρχει δυνατότητα διαχείρισης e-logariasmou για τα tv, -τουλάχιστον για τα ott, που κατέχω-.

Ανοίγουμε αιτήματα, στέλνουμε print screen, επιμένουμε και τα ξανά κλείνουν, αναφέροντας ότι οι παραγγελίες αυτές, έχουν κλείσει και δεν βλέπουν πρόβλημα, ενώ τα screenshots, που αποστέλλω κατά καιρούς, έχουν και ημερομηνία επάνω. Τουλάχιστον για το σταθερό, δεν χρειάζεται να τους κυνηγάω, γιατί δεν κλείνουν το αίτημα και φαίνεται πως το ελέγχουν το θέμα

Υ.Γ. Στα καρτοσυμβόλαια και συμβόλαια τις εταιρίας, υπήρχε γενικό πρόβλημα, που δεν εμφανίζονταν το mail αποστολής του e-logariasmou, εδώ και χρόνια και μετά από αρκετές πιέσεις μου και για αυτό, φαίνεται πως το έφτιαξαν, την Κυριακή 05/02/2023, αλλά δεν απομνημονεύει τις επιλογές ειδοποιήσεων, ακριβώς από κάτω, όπως διαπιστώνω ακόμη. Σε άλλη, παρόμοια περίπτωση σταθερού συγγενούς, του έλυσαν παρόμοιο πρόβλημα, που ανέφερε το ίδιο διάστημα με εμένα, από πέρσι τον Μάρτιο, αλλά είχε κρατήσει τις παραγγελίες, πριν τη μεταφορά του αριθμού του σε άλλο id και ως ύστατη λύση, τις είχε συλλέξει και αποστείλει/αναφέρει στην εταιρία, υπόψιν του αιτήματος (18-20, αν θυμάμαι καλά που μου είχε πει) και μαγικά, μια ημέρα του περσινού Μαρτίου, επανήλθαν οι εν λόγω λειτουργικότητες, για τη σταθερή του. Ακόμη και με δοκιμές, διαγραφής της εγγραφής (mail id) και εκ νέου δημιουργίας account -με το ίδιο ή μη mail-, φαίνεται πως δεν επιλύετε το θέμα, σε αντίθεση με παλαιότερα. Ό,τι υπάρχει, είναι πάνω στον αριθμό-σύνδεση πλέον και ο μόνος τρόπος -πιο σύντομος-, μου φαίνεται, πως είναι η κατάργηση της σύνδεσης και η δημιουργία νέας, αλλά σκέφτομαι τις διαδικασίες και τους μπελάδες, με ότι αυτό συνεπάγεται.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dtnan : 23-02-23 στις 22:27.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    ποιο ρουτεράκι δίνει η Wind- NOVA για τις FTTH 1 Gbps.
    τώρα έχω το zte σε FTTH 200 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν αναβαθμίσω, θα πρέπει να αλλάξω;
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σελ. 8 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 3678910 ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία