Καλημέρα , δυστυχώς δεν είχα χρόνο να το δοκιμάσω .
Έχω ανοίξει ticket στην AVM υπενθυμίζοντας το πρόβλημα που υπάρχει με το σετάρισμα σε ΟΤΕ FTTH ( δεν υπάρχει προφίλ ) και αναδεικνύοντας και αυτό που προέκυψε με το Wireguard .
Εμφάνιση 1.741-1.748 από 1748
-
19-04-25, 08:44 Απάντηση: FRITZ!Box 5690 Pro [Fiber/DSL Wi-Fi 7] #1741
-
19-04-25, 08:59 Απάντηση: FRITZ!Box 5690 Pro [Fiber/DSL Wi-Fi 7] #1742
Πάντως παλιότερα θυμάμαι ένα θέμα σχετικά με το VPN ότι εάν ήθελες να κάνεις VPN σύνδεση σε 2 συσκευές μεταξύ τους,
θα έπρεπε και οι 2 να ήταν Fritz..
-
19-04-25, 09:15 Απάντηση: FRITZ!Box 5690 Pro [Fiber/DSL Wi-Fi 7] #1743
Καλημέρα Iris07, όχι αυτό δεν ισχύει - υπάρχει και Γερμανικό videaki του 'ψηλού' στο κανάλι τους στο Youtube.
Πχ σε μένα που το συνέδεσα με Wireguard πρωτόκολλο στο Surfshark έπαιξε μιά χαρά, συν ότι η επιλογή να χρησιμοποιούν τη VPN σύνδεση μόνο ορισμένες συσκευές μου (πχ μόνο η TV) δούλεψε σούπερ.
Το πρόβλημα όμως ότι 'ξεχνάς' μετά τα Push Email Notifications είναι θέμα (το επιβεβαίωσε και ο hell00)...
Συν το γεγονός ότι μετά ξεχνάς τη Wireguard σύνδεση άλλης συσκευής σου προς το Fritz ...
Ξέχασα να πω, ότι το Frirz σαν Wireguard client (σύνδεση με VPN πάροχο) και σαν IPsec server (να συνδέσεις πχ το κινητό σου προς το Fritz) , παίζει μαζί/ταυτόχρονα και απροβλημάτιστα!
-
22-04-25, 20:33 Απάντηση: FRITZ!Box 5690 Pro [Fiber/DSL Wi-Fi 7] #1744
-
24-04-25, 00:48 Απάντηση: FRITZ!Box 5690 Pro [Fiber/DSL Wi-Fi 7] #1745
Καλησπέρα σε όλους.
@Prototype, έτσι τό έχω από την 1η στιγμή - έχω μόνο 3 συσκευές να χρησιμοποιούν το VPN, καθώς δουλεύω και από το σπίτι με εταιρικό vpn software και δεν ήθελα το εταιρικό λάπτοπ να επηρεάζεται απο το VPN που έχω σετάρει στο Fritz.
Με τη βοήθεια ενός φίλου που μου έδωσε Wireguard conf για Ολλανδία από το AirVPN έλυσα το πρόβλημα με τα email notifications. Απλά με AirPN|Ολλανδία έπαιξαν τα push email notifications, άρα υποθέτω ότι είχε πρόβλημα το SurfShark|Τουρκία conf που χρησιμοποίησα αρχικά. Είδα όμως μετά ότι το Fritz άρχισε να χάνει τη σύνδεση με τους vodafone DNS serves και έκανε fall back σε public (έχει σχετική ρύθμιση στο μενού, την οποία είχα ενεργή). Επίσης το Fritznet account έπαψε να δείχνει 'πράσινο', και το automatic check για νέο update δεν έπαιζε πια όταν το AirVPN ήταν ενεργό!
Είχα όμως μία έμπνευση σήμερα το απόγευμα...και Εύρηκα! Ενεργοποίησα το IPv6 που το είχα κλειστό και όλα τα παραπάνω διορθώθηκαν, με AirVPN ενεργό...!!!
Επίσιμα το ρουτεράκι μας γίνεται ένας πανέμορφος wireguard client, που συνδέεται με VPN provider και παίζει κουκλί!
Δυστυχώς δουλεύω τώρα με το εταιρικό VPN που κόβει τα πάντα για να σας ανεβάσω φωτογραφίες...επιφυλάσσομαι για το μέλλον!
-
24-04-25, 20:39 Απάντηση: FRITZ!Box 5690 Pro [Fiber/DSL Wi-Fi 7] #1746
Όσον αφορά το δικό μου (άσχετο με vpn κατάσταση) δεν κατάφερα να λάβω push mail απο το ρούτερ.
Πάντα στο check που κάνει βγάζει fail... ενώ είμαι σίγουρος οτι βάζω σωστά τα credentials
Μάλιστα δοκίμασα με Gmail. Yahoo, Aol, τζίφος με όλα.
-
24-04-25, 20:47 Απάντηση: FRITZ!Box 5690 Pro [Fiber/DSL Wi-Fi 7] #1747
Σε ένα Fritz που πήρα φέτος, μάλλον το 6860 όταν του έβαζα τα στοιχεία για το Push,
όπως τα έχω σε όλα τα άλλα μου Fritz έβγαζε Fail στον έλεγχο..
Δοκιμάσα καμιά 10ργια φορές, ξαναβάζοντας τα στοιχεία είτε με το χέρι, είτε με copy και κάποια στιγμή δούλεψε..
Δεν κατάλαβα τι είχε γίνει..
-
26-04-25, 08:54 Απάντηση: FRITZ!Box 5690 Pro [Fiber/DSL Wi-Fi 7] #1748
Bookmarks