Δελτίο Τύπου:
H Microsoft ανακοινώνει σημαντική ενημέρωση στα Windows 11 που «συναντά» τη νέα εποχή του ΑΙ και βελτιώνει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες πραγματοποιούν εργασίες στον υπολογιστή τους.
Μεταξύ άλλων, η νέα ενημέρωση:
- συνδυάζει το απίστευτο εύρος και την ευκολία χρήσης του Windows PC με τις ιδιότητες του AI-powered Bing.
Σύντομα, εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες των Windows 11 θα έχουν πρόσβαση σε αυτήν τη νέα τεχνολογία που θα επιτρέπει αναζήτηση, συνομιλία, απαντήσεις σε ερωτήσεις και δημιουργία περιεχομένου απευθείας από τη γραμμή εργασιών των Windows. Ταυτόχρονα, περιλαμβάνει μια βελτιωμένη γραμμή εργασιών εφαρμόζοντας ένα Windows Search box με δυνατότητα πληκτρολόγησης, έτσι ώστε όλες οι ανάγκες αναζήτησης να βρίσκονται σε μια τοποθεσία.- ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χρηστών iPhone για συνδεσιμότητα, με την εισαγωγή του Phone Link για iOS.
Με το Phone Link για iOS, οι χρήστες δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχήσουν μήπως χάσουν μια σημαντική κλήση ή ένα μήνυμα, ενώ συγκεντρώνονται στο Windows 11 PC τους.
![]()
Εμφάνιση 1-15 από 24
-
28-02-23, 19:24 H Microsoft ανακοινώνει νέα μεγάλη ενημέρωση στα Windows 11, με την ενσωμάτωση του AI #1
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
28-02-23, 22:03 Απάντηση: H Microsoft ανακοινώνει νέα μεγάλη ενημέρωση στα Windows 11, με την ενσωμάτωση του AI #2
To δεύτερο νομίζω ότι το πήρε σήμερα το μάτι μου σε dev εκδόσεις.
Όσο για το πρώτο... θα είναι δικό τους ΑΙ ή θα είναι μέσω chatGPT;
- - - Updated - - -
Previewing Phone Link for iPhone users on Windows 11 with Windows Insiders
- - - Updated - - -
Microsoft has officially released Windows 22H2 ‘Moment 2’ update
- - - Updated - - -
Μούφα το ΑΙ.
Στο νέο upd απλά μπορείς να μπεις σε λίστα αναμονής για ενεργοποίηση.
Δεν μπορείς να το έχεις αυτή την στιγμή στο search.. . .
:~$
"Anyone can build a fast CPU.
The trick is to build a fast system."
Seymour Cray...
-
01-03-23, 11:26 Απάντηση: H Microsoft ανακοινώνει νέα μεγάλη ενημέρωση στα Windows 11, με την ενσωμάτωση του AI #3
Περισσότερο ΑΙ στους υπολογιστές, λιγότερο ΙQ στους ανθρώπους
-
01-03-23, 13:18 Απάντηση: H Microsoft ανακοινώνει νέα μεγάλη ενημέρωση στα Windows 11, με την ενσωμάτωση του AI #4
Δεν λειτουργεί καλά η αναζήτηση αρχείων μέσα στα windows και το ρίξανε στο ΑΙ....
Αυτή η μικρομαλακή δεν απογοητεύει ποτέ.
-
01-03-23, 16:38 Απάντηση: H Microsoft ανακοινώνει νέα μεγάλη ενημέρωση στα Windows 11, με την ενσωμάτωση του AI #5
αντε να δούμε τι άλλο θα βάλουν
-
01-03-23, 19:39 Απάντηση: H Microsoft ανακοινώνει νέα μεγάλη ενημέρωση στα Windows 11, με την ενσωμάτωση του AI #6
-
01-03-23, 19:58 Απάντηση: H Microsoft ανακοινώνει νέα μεγάλη ενημέρωση στα Windows 11, με την ενσωμάτωση του AI #7
-
01-03-23, 21:09 Απάντηση: H Microsoft ανακοινώνει νέα μεγάλη ενημέρωση στα Windows 11, με την ενσωμάτωση του AI #8
Όχι. Συνεχίζει να έχει τα ίδια προβλήματα.
Σε κατάλογο με αρχεία ψάχνω στο search πληκτρολογώντας a.
Σε όλα τα σοβαρά search αυτό θα εμφάνιζε όλα τα αρχεία που περιέχουν a.
Είτε στην αρχή, είτε στο τέλος, είτε στο ενδιάμεσο του ονόματος.
Και όμως... μου εμφανίζει κάποια αρχεία που περιέχουν a
αλλά ένα όπου αρχίζει με S δηλαδή Sa δεν το εμφανίζει στα αποτελέσματα.
Για να το συμπεριλάβει θα πρέπει να δώσω *a
παρόλο που σε άλλα ονόματα όπου το a εμφανίζεται στο μέσο του ονόματος
δεν το χρειάζεται.. . .
Seymour Cray...
-
01-03-23, 21:52 Απάντηση: H Microsoft ανακοινώνει νέα μεγάλη ενημέρωση στα Windows 11, με την ενσωμάτωση του AI #9
καλά δεν θα κάτσω να την ξεψαχνισω για να γκρινιαξω με τυχον αστοχιες. Εψαξα 5,6 πράγματα σχετικά δύσκολα και μου τα εμφανισε ακαριαια σε σύστημα με τρεις δισκους. είτε με ελληνικούς χαρακτήρες, είτε με αγγλικούς, είτε στον main nvme, είτε στον sata ssd, είτε στον hdd. Στο παρελθόν περίμενα 10 second loading και τις περισσότερες φορές δεν έβρισκα και αυτό που εψαχνα, τώρα έγινε ακαριαία. Βεβαια τις αναζητήσεις τις έκανα στο windows search και όχι στον file explorer
-
01-03-23, 21:59 Απάντηση: H Microsoft ανακοινώνει νέα μεγάλη ενημέρωση στα Windows 11, με την ενσωμάτωση του AI #10
Άλλο πράγμα το index που χρησιμοποιεί.
Αυτό οκ.
Αν και προϋπήρχε από ΧΡ σε google desktop Κλπ.
Εγώ έγραψα για αποτελέσματα αναζήτησης.
Και δεν το έψαξα καθόλου.
a πάτησα και δεν μπόρεσε να μου επιστρέψει σωστά αποτελέσματα.
Και αυτό υπάρχει από εποχή 7 (δεν θυμάμαι για τα ΧΡ).. . .
Seymour Cray...
-
03-03-23, 14:16 Απάντηση: H Microsoft ανακοινώνει νέα μεγάλη ενημέρωση στα Windows 11, με την ενσωμάτωση του AI #11
-
03-03-23, 15:22 Απάντηση: H Microsoft ανακοινώνει νέα μεγάλη ενημέρωση στα Windows 11, με την ενσωμάτωση του AI #12
-
03-03-23, 20:41 Απάντηση: H Microsoft ανακοινώνει νέα μεγάλη ενημέρωση στα Windows 11, με την ενσωμάτωση του AI #13
-
22-03-23, 19:21 Απάντηση: H Microsoft ανακοινώνει νέα μεγάλη ενημέρωση στα Windows 11, με την ενσωμάτωση του AI #14
Σε φάκελο όπου έχω φωτογραφίες έχω αρχεία όπου τα ονομάζω:
GoogleAvatar
adslgrAvatar
viberAvatar
κλπ
Δίνοντας στο search avatar δεν μου εμφανίζει τίποτε.
Το ίδιο και με avatar*
Πρέπει να δώσω *avatar*. . .
Seymour Cray...
-
22-03-23, 19:40 Απάντηση: H Microsoft ανακοινώνει νέα μεγάλη ενημέρωση στα Windows 11, με την ενσωμάτωση του AI #15
Bookmarks