Εμφάνιση 46-60 από 184
-
19-03-23, 14:55 Απάντηση: Re: Απάντηση: COSMOTE: Ανανέωση υπολοίπου με 8€ για συνδρομητές WHAT’S UP & COSMOΚΑΡΤΑ και νέα πακέτα #46
-
19-03-23, 16:43 Re: Απάντηση: COSMOTE: Ανανέωση υπολοίπου με 8€ για συνδρομητές WHAT’S UP & COSMOΚΑΡΤΑ και νέα πακέτα #47
Αυτο με 7.20 combo 400. Στο 1330 το ενεργοποιης ή απο το app.
Τον έναν μήνα με data και τον αλλο χωρίς....
Δε γίνεται αυτο.
Στο δικό μου πες το ενεργοποίω απο το app στου πατέρας μου πως θα το κάνω.
"Πατερα το κινητό σου να σου ενεργοποιήσω το combo400αααα.
Και τι είναι αυτο τρώγεται παιδί μου"
- - - Updated - - -
Εχω το combo600 που εμπορικά δεν ειναι διαθέσιμο: 600' & 500mb και 100 sms με αυτόματη χρέωση 9€. Και αν φυγω κ παω στο combo to all εχει χρέωση 10.90€ το οποίο δε μου χρειάζεται..
-
19-03-23, 17:32 Απάντηση: COSMOTE: Ανανέωση υπολοίπου με 8€ για συνδρομητές WHAT’S UP & COSMOΚΑΡΤΑ και νέα πακέτα #48
Η Cosmote έχει και δίκτυο δεν έχει το κουρελόχαρτο της nova που αν θες δεδομένα κλαις. Οπότε για κάποιον που θέλει και περιστασιακά δεδομένα απεριόριστα ή όχι το WhatsApp μία χαρά λύση είναι.
-
19-03-23, 17:44 Απάντηση: Re: Απάντηση: COSMOTE: Ανανέωση υπολοίπου με 8€ για συνδρομητές WHAT’S UP & COSMOΚΑΡΤΑ και νέα πακέτα #49
Μήνυμα
Στείλε δωρεάν “WUBC” στο 1330
https://www.whatsup.gr/paketa/paketa...as/basic-calls
Εγώ έχω βάλει σε ένα παλιό κινητό που έχω χωρίς καμία SIM την εφαρμογή,
και από εκεί ενεργοποιώ ότι πακέτο θέλω στους δικούς μου, ακόμη και εάν αυτοί είναι αλλού..
Έλέγχω το ποσό τους, κτλ, κτλ..
Τι 500 τι 400 που έχει το άλλο..
Όλο και από κάπου μπορείς να βρεις κάτι..
Με το πακέτο των 7 θα σου μένουν και κάτι ψηλά για ώρα ανάγκης σε Data.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iris07 : 19-03-23 στις 17:57.
-
19-03-23, 18:20 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: COSMOTE: Ανανέωση υπολοίπου με 8€ για συνδρομητές WHAT’S UP & COSMOΚΑΡΤΑ και νέα πακέτα #50
-
19-03-23, 20:00 Απάντηση: COSMOTE: Ανανέωση υπολοίπου με 8€ για συνδρομητές WHAT’S UP & COSMOΚΑΡΤΑ και νέα πακέτα #51
Αυτό όντως ισχύει στην Cosmote; Γιατί στη Vodafone δεν ισχύει. Το πρόγραμμα που έβαζα ενεργοποιότανε όταν έβαζα ποσό 12€. Αν λοιπόν έβαζα μερικούς μήνες 12€ και με τα περισσεύματα μετά από μερικούς μήνες είχα μαζέψει 12€, δεν μπορούσα μέσα από την εφαρμογή να ενεργοποιήσω το ίδιο πακέτο αν δεν έληγε πρώτα. Οπότε πρώτα έληγε και έχανα όλα τα λεπτά ομιλίας και δεδομένα που είχα μαζέψει. Αν πάλι ενεργοποιούσα ένα άλλο πακέτο με ποιο πολλά λεπτά ομιλίας για παράδειγμα, που είχα τη δυνατότητα, πάλι επειδή ήταν διαφορετικό πρόγραμμα τα έχανα. Οπότε έπρεπε πάντα 12€ να βάζω.
-
19-03-23, 20:12 Απάντηση: COSMOTE: Ανανέωση υπολοίπου με 8€ για συνδρομητές WHAT’S UP & COSMOΚΑΡΤΑ και νέα πακέτα #52
Δεν το έχω δοκιμάσει και στους 2 με αυτόματο τρόπο..
-
20-03-23, 01:18 Απάντηση: COSMOTE: Ανανέωση υπολοίπου με 8€ για συνδρομητές WHAT’S UP & COSMOΚΑΡΤΑ και νέα πακέτα #53
Έστω ότι έχω μεγάλο υπόλοιπο MB, επειδή περίσσευαν κάθε μήνα, με συνεχείς ανανεώσεις του CALLS TO ALL.
Αν τώρα αλλάξω πακέτο σε BASIC CALLS, θα μεταφερθεί το υπόλοιπο αυτό?
-
20-03-23, 09:42 Απάντηση: COSMOTE: Ανανέωση υπολοίπου με 8€ για συνδρομητές WHAT’S UP & COSMOΚΑΡΤΑ και νέα πακέτα #54
-
20-03-23, 13:10 Απάντηση: COSMOTE: Ανανέωση υπολοίπου με 8€ για συνδρομητές WHAT’S UP & COSMOΚΑΡΤΑ και νέα πακέτα #55
Βρε παιδιά, βοηθήστε με σε κάτι.
Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να εναλλάσσουμε μεταξύ 8 και 12 ευρώ (δηλαδη μεταξύ Basic Combo και Combo to all) χωρίς να χάνουμε όσα λεπτά / GB / sms έχουμε μαζέψει;
Δηλαδή εγώ τώρα ας πουμε έχω βάλει το Combo to all, αν τον επόμενο μηνα παω σε Basic Combo με τα 8 ευρω, θα κρατήσει και θα μεταφέρει τα μαζεμένα λεπτά / GB/ sms μου; Κι αν γινει αυτό, θα γίνει το ίδιο και αν μετά ξαναβάλω το Combo to all με τα 12 ευρώ, κ.ο.κ χωρίς να μηδενιστουν όσα έχω μαζέψει έως τότε;
-
20-03-23, 14:21 Απάντηση: COSMOTE: Ανανέωση υπολοίπου με 8€ για συνδρομητές WHAT’S UP & COSMOΚΑΡΤΑ και νέα πακέτα #56
-
20-03-23, 14:42 Απάντηση: COSMOTE: Ανανέωση υπολοίπου με 8€ για συνδρομητές WHAT’S UP & COSMOΚΑΡΤΑ και νέα πακέτα #57
Τι να πω.
Μόλις τώρα μίλησα με το τηλ. κέντρο της Cosmote (μετά από τεράστια αναμονή) και μου είπαν ότι ισχύει αυτό που ίσχυε πάντα σαν πολιτική της εταιρίας:
Roll οver γίνεται μόνο όταν κάνω ανανέωση στο ίδιο πακέτο που έχω, ή αν πάω σε μεγαλύτερο από αυτό που έχω.
Οπότε αν εγώ - που τώρα είμαι στο Combo to All παω έστω για μια φορά στο Basic Combo, θα χάσω όσα λεπτά / GB / sms έχω μαζέψει.
Έπεσα σε άσχετο agent;
-
20-03-23, 15:31 Απάντηση: COSMOTE: Ανανέωση υπολοίπου με 8€ για συνδρομητές WHAT’S UP & COSMOΚΑΡΤΑ και νέα πακέτα #58
Καλά στα είπαν από Cosmote. Rollover ισχύει στο ίδιο πακέτο. Ποιο πακέτο έχεις μέχρι σήμερα και με τι ποσό ανανέωνες;
Η παράθεση που έκανες αφορούσε για πακέτο που κόστιζε 8,50€ και ο φίλος ανανέωνε με 10€, οπότε με αφαίρεση του φόρου έμπαιναν καθαρά 9,09€.
Τώρα θα αγοράζει πάλι το ίδιο πακέτο (άρα ισχύει το rollover), αλλά:
α. Η πρώτη ανανέωση θα είναι 12€, οπότε θα του μένουν κάβα 2,41€ ((12/1,1)-8,5) μετά την αγορά του πακέτου, για τον επόμενο μήνα.
β. Η δεύτερη ανανέωση θα είναι 8€, οπότε μπαίνουν καθαρά 7,27€ και μαζί με την κάβα του (α) επαρκούν για αγορά του ίδιου πακέτου.
-
21-03-23, 09:14 Απάντηση: COSMOTE: Ανανέωση υπολοίπου με 8€ για συνδρομητές WHAT’S UP & COSMOΚΑΡΤΑ και νέα πακέτα #59
OK.
Εγώ έως τώρα έβαζα το Combo to all - 10.90 € (έβαζα 12 € - Cosmoκαρτα έχω). Και η ερώτησή μου είναι αν θα μπορούσα μερικές φορές να βάζω το νέο Combo Basic (7.20 € για το οποίο πρέπει να βάλεις 8 €), και μετά όποτε θέλω να επιστρέφω στο Combo to all. Προφανώς δεν γίνεται.
- - - Updated - - -
Καλημέρα.
Μίλησα ξανά με το τηλεφωνικό κέντρο και διαβάσαμε προσεχτικά τους όρους στα δύο πακέτα. Combo Basic και Combo to All.
ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ (κυρίως για τα MB)
Το συμπέρασμα που μου είπαν ότι βγαίνει είναι ότι τα λεπτά ομιλίας και τα MB κρατιούνται (γίνονται roll over - δεν χάνονται) μεταξύ των δύο πακέτων, είτε πας από το Basic στο To ALL είτε αντίστροφα όσες φορές θέλεις, αρκεί να γίνονται με τον ίδιο τρόπο (είτε αυτόματα είτε χεράτα).
Τα SMS μόνο δεν μεταφέρονται.
Αν μπορεί και κάποιος άλλος να το ψάξει και κάπως να το επιβεβαιώσει, θα βοηθούσε. Διότι για τα MB δεν το λέει ξεκάθαρα !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stark : 21-03-23 στις 09:39.
-
21-03-23, 10:46 Απάντηση: COSMOTE: Ανανέωση υπολοίπου με 8€ για συνδρομητές WHAT’S UP & COSMOΚΑΡΤΑ και νέα πακέτα #60
Bookmarks