πιστεύω πάντος πώς πρέπει να δημιουργηθεί κ μία νέα αρχή/οργανισμός που θα ασχολείτε με τις τυχόν καθηστερησεις που ολοι αυτοί:
1)ΕΚΠΟΙΖΩ
2)Γενική Γραμματεία Καταναλωτή
3)ΕΕΤΤ
4)ΚΕΠΚΑ
5)Ram
6)Pc-Magazine
θα κάνουν να σου απαντήσουν στο αιτήμα σου....και να δουμε μετά τι γίνετε
Εμφάνιση 16-20 από 20
-
28-08-07, 15:22 Απάντηση: Θέλω να βρώ το δίκιο μου - Έκανα αίτηση αλλά τίποτα #16
-
29-08-07, 12:44 Απάντηση: Θέλω να βρώ το δίκιο μου - Έκανα αίτηση αλλά τίποτα #17
Δηλαδή μία μέρα μετά τα fax το
"29/08/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet"
είναι τυχαίο;
-
31-08-07, 15:17 Απάντηση: Θέλω να βρώ το δίκιο μου - Έκανα αίτηση αλλά τίποτα #18
Οπως είχα πει παραπάνω, την Τρίτη 28/8 έστειλα την ακόλουθη επιστολή ακύρωσης στην4net:
Προς: Forthnet Αθήνα 28/8/07
Θέτιδος 6, Αθήνα 115 28 Η παρούσα περιλαμβάνει δύο (2) σελίδες
Fax: 210-9559399
Ακύρωση αιτήσεως παροχής υπηρεσιών FORTHNET Double play
Κύριοι,
Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να ακυρώσω την αίτηση μου στην εταιρία σας για παροχή υπηρεσιών FORTHNET Double play, καθώς και την εξουσιοδότηση μου προς εσάς για χρήση σε τρίτους φορείς (ΟΤΕ , TELLAS) που έχει υποβληθεί προς εσάς από τις 23/5/07 μέσω του καταστήματος ΠΛΑΙΣΙΟ στην Αργυρούπολη, και έχει ημερομηνία εισαγωγής στο σύστημά σας 2/6/07, όπως φαίνεται στην ιστοσελίδα σας (εικόνα Α).
Οι λόγοι που με ωθούν σε αυτήν την ενέργεια είναι οι ακόλουθοι:
1. Η πάροδος τριών μηνών από την κατάθεση της αιτήσεως , χωρίς κανείς στο helpdesk σας να μπορεί να μου πει υπεύθυνα μια πρόβλεψη για το πότε θα πραγματοποιηθεί η σύνδεση. Πριν υποβάλω την αίτηση όμως , ήξεραν να μου πουν πως το αργότερο σε σαράντα με σαρανταπέντε μέρες θα έχει τελειώσει η διαδικασία, με μέσο όρο αναμονής τριάντα ημερών! Τώρα το μόνο που μου λένε είναι πως υπάρχει βλάβη στο δίκτυο σας στην περιοχή μου από 12/6/07(!), χωρίς να γνωρίζουν την φύση της βλάβης , ούτε το πότε θα αποκατασταθεί (τελευταία επικοινωνία μου σήμερα το πρωί στις εννέα με την Κυρία Λεοντιάδου).
2. Το γεγονός ότι επικαλείστε βλάβη σε δίκτυο σας ,διάρκειας πάνω από δυο μήνες ήδη, χωρίς να γνωρίζετε το πότε θα αποκατασταθεί, σας κάνει από μόνο του αναξιόπιστους για να σας επιλέξω για πάροχο μου internet και τηλεφωνίας. Πόσο μάλλον που το δίκτυο που αναφέρεστε ξεκίνησε την λειτουργία του περί τις 20/5, σύμφωνα με τον έλεγχο διαθεσιμότητας της ιστοσελίδας σας.
3. Το γεγονός πως αν πληκτρολογήσω τον αριθμό τηλεφώνου μου στον οδηγό κάλυψης υπηρεσιών Broadband της ιστοσελίδας σας θα δω πως δηλώνετε διαθεσιμότητα, όπως φαίνεται στην εικόνα Β, χωρίς αυτό να είναι αληθές, εφόσον έχετε όπως μου λένε στο helpdesk βλάβη από τις 12/6 που δεν γνωρίζετε το πότε θα αποκατασταθεί. Μάλιστα αναγράφει και ‘Επιλέξτε τώρα Forthnet 2Play και συνδεθείτε άμεσα χωρίς κόπο και καθυστερήσεις’ !!! Οξύμωρο το σχόλιο σας, το λιγότερο . Αυτό μου λέει πως είτε κρύβετε την βλάβη προς άγρα (και ταλαιπωρία) συνδρομητών, είτε δεν έχετε βλάβη αλλά δεν έχετε γραμμές να διαθέσετε, και έτσι δικαιολογήστε αστόχως, γενικώς και αορίστως.
4. Το γεγονός πως δεν αναφέρετε πουθενά στην ιστοσελίδα σας μια τόσο σοβαρή και μακροχρόνια βλάβη του δικτύου σας, όπως υποχρεούστε από την παράγραφο 5.3 της σύμβασης με τους συνδρομητές σας, ενισχύει τα συμπεράσματα της παραγράφου 3.
Κλείνοντας , θα ήθελα να σας παρακαλέσω να σταματήσετε να «πουλάτε» υπηρεσίες που δεν μπορείτε άμεσα να παρέχετε, όπως διατείνεστε, και να μην παραπλανείτε τους συνδρομητές γιατί χαλάτε το καλό όνομα της εταιρίας σας που με κόπο είχατε φτιάξει τόσα χρόνια, και που ήταν αυτό που με οδήγησε να κάνω αίτηση σε εσάς.
Επίσης παρακαλώ όπως μου βεβαιώσετε εγγράφως την παραλαβή της παρούσας ακύρωσης της αίτησης μου προς εσάς μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες, για την νομική κάλυψη από μέρους μου, μέσω fax στο 210-6520254, ή μέσω email στο: consovan@gmail.com .
Σε περίπτωση που δεν λάβω έγγραφη βεβαίωση λήψης του αιτήματος μου από εσάς μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 31/8, η παρούσα θα σας αποσταλεί και πάλι, κοινοποιούμενη αυτή τη φορά και στους κάτωθι φορείς:
1)ΕΚΠΟΙΖΩ Φαξ: 210-3300591 2)Γενική Γραμματεία Καταναλωτή Φαξ: 210-3842642 3)ΕΕΤΤ Φαξ: 210-6105049
Είμαι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση του θέματος
Μετά τιμής
XXXXXXX
απ΄ την Τρίτη μέχρι σήμερα δεν επικοινώνησε μαζί μου κανείς!
Σήμερα το πρωί που κατάφερα να τους πιάσω στο τηλέφωνο, τους ρώτησα αν είχαν πάρει το φαξ, και μου απάντησαν θετικά. Όταν τους ρώτησα γιατί δεν μου έστειλαν απάντηση σε αυτά που τους καταλογίζω και βεβαίωση ότι η αίτηση μου ακυρώθηκε, μου απάντησαν πως δεν μπορούν να μου το στείλουν εγγράφως. Έτσι και γω, το μεσημέρι έστειλα την ακόλουθη επιστολή:
Προς : ΕΕΤΤ Φαξ: 210-6105049 Αθήνα 31/8/07
ΕΚΠΟΙΖΩ Φαξ: 210-3300591
Γεν. Γραμμ. Καταναλωτή Φαξ: 210-3842642
ΚΕΠΚΑ Φαξ: 2310-242211
Κοιν: Forthnet Φαξ: 210-9559399
Κύριοι,
Με την παρούσα επιθυμώ να σας καταγγείλω ότι η εταιρία παροχής σταθερής τηλεφωνίας και internet Forthnet, παραπλανεί τους καταναλωτές όσον αφορά με την παροχή υπηρεσιών της και την ταχύτητα εκτελέσεως αυτών. Σας παραθέτω την εμπειρία μου για την εξαγωγή των δικών σας συμπερασμάτων.
Περί τα μέσα Μαΐου και κατόπιν αναζητήσεως μου στο internet για πάροχο ευρυζωνικών υπηρεσιών με ιδιόκτητο δίκτυο στην περιοχή μου (Ανω Γλυφάδα Αττικής), κατέληξα στην επιλογή της Forthnet, η οποία στην εύρεση διαθεσιμότητας ADSL στην ιστοσελίδα της, εμφάνιζε διαθεσιμότητα από τις 20 Μαίου και μετά. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου με την εταιρία, μου επιβεβαίωσαν το παραπάνω γεγονός, και με πληροφόρησαν πως από ην στιγμή που θα υποβάλω την αίτηση και θα έχουν πλέον διαθεσιμότητα, θα συνδεθώ στο δίκτυο τους το αργότερο σε 40 –45 μέρες, το οποίο μου φάνηκε μεγάλο διάστημα ,αλλά άξιο αναμονής σε συνάρτηση με τις υποσχόμενες παροχές και το κόστος τους. Στις 23 Μάιου και αφού πλέον εμφανιζόταν στην ιστοσελίδα τους διαθεσιμότητα για το τηλέφωνο μου, κατέθεσα αίτηση για Forthnet 2Play στο κατάστημα της εταιρίας Πλαίσιο (το οποίο συνεργάζεται με την Forthnet) στην Αργυρούπολη. Στα τέλη Ιουνίου, επικοινώνησα με την Forthnet για να ενημερωθώ σχετικά με την πρόοδο της αιτήσεως μου, όπου με ενημέρωσαν πως έχουν βλάβη στην περιοχή μου από τις 12/6, χωρίς να γνωρίζουν το είδος της βλάβης, ούτε προβλεπόμενο χρόνο αποκατάστασης ενώ με ενημέρωσαν πως μπορούσα και μέσω της ιστοσελίδας τους να παρακολουθήσω την πορεία της συνδέσεως μου. Εκεί λοιπόν εμφανιζόταν ως ημερομηνία παραλαβής της αιτήσεως μου από αυτούς η 2/6/07 και τίποτε άλλο. Μερικές μέρες αργότερα, δέχτηκα τηλεφώνημα στην οικία μου από την Forthnet που με προέτρεπε να εγγραφώ συνδρομητής τους στο Forthnet 2Play!!! Όταν τους ενημέρωσα πως έχω καταθέσει ήδη αίτηση και απόρησα γιατί δεν το γνωρίζουν και με καλούσαν για πώληση υπηρεσιών, μου απάντησαν πως δεν ήταν η Forthnet (!) αλλά ιδιωτική εταιρία που δρούσε για λογαριασμό της Forthnet με σκοπό την εύρεση περισσοτέρων πελατών στην περιοχή μου!!! Ξέρετε, αυτήν με την βλάβη! Μπήκα λοιπόν στην ιστοσελίδα τους και παρατήρησα ότι συνέχιζαν να δίνουν διαθεσιμότητα στον αριθμό τηλεφώνου μου, γεγονός που με ξένισε καθόσον είχαν βλάβη κατά τα λεγόμενα τους και δεν μπορούσαν να με συνδέσουν, αλλά αποφάσισα να κάνω υπομονή να δω που θα βγει. Ακολούθησαν άλλα δυο τηλεφωνήματά μου προς την Forthnet, το πρώτο στα μέσα Ιουλίου και το δεύτερο στο πρώτο δεκαήμερο Αυγούστου, όπου λάμβανα την ίδια απάντηση με την πρώτη φορά , περί βλάβης με άγνωστο χρόνο αποκατάστασης, ενώ στην ιστοσελίδα τους η πρόοδος της αιτήσεως μου παρέμενε αμετάβλητη και η διαθεσιμότητα σύνδεσης εμφανιζόταν κανονικά στον τηλεφωνικό μου αριθμό! Επιστρέφοντας από τις διακοπές μου , τηλεφώνησα ξανά στην Forthnet στις 28/8 για να ακούσω τις ίδιες δικαιολογίες, χωρίς να λάβω μια ουσιαστική απάντηση σχετικά με το είδος της βλάβης , την προβλεπόμενη αποκατάσταση και την προβλεπόμενη σύνδεση μου στο δίκτυο τους. Έχοντας περάσει λοιπόν 3 μήνες από την υποβολή της αιτήσεως μου, και κρίνοντας πως το παραπάνω χρονικό διάστημα (διπλάσιο από αυτό μου είχαν πει τηλεφωνικά) είναι υπερβολικό, σε συνάρτηση με το διάστημα του ενός μηνός που απαιτείται για την ολοκλήρωση της σύνδεσης από την στιγμή μου θα προωθήσουν το αίτημα μου στον ΟΤΕ για φορητότητα , πράγμα που δεν είχε γίνει ακόμη και ήταν άγνωστο το πότε θα γινόταν, αποφάσισα να ακυρώσω την αίτηση μου προς αυτούς με φαξ, ζητώντας παράλληλα να μου στείλουν γραπτή επιβεβαίωση εντός 3 ημερών ότι η αίτηση μου ακυρώθηκε και να πάψουν να δίνουν διαθεσιμότητα δικτύου τους στην περιοχή μου, μιας και στην πραγματικότητα σύμφωνα με λεγόμενα τους έχουν βλάβη εδώ και 2,5 μήνες, χωρίς να γνωρίζουν το πότε θα αποκατασταθεί. Δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου, ούτε μου εστάλει η βεβαίωση που ζήτησα.
Αποφάσισα λοιπόν να συντάξω την παρούσα επιστολή και να σας γνωστοποιήσω τα παραπάνω για δικές σας ενέργειες, θέτοντας σας παράλληλα τους παρακάτω προβληματισμούς:
• Είναι θεμιτό και νόμιμο μια εταιρία παροχής υπηρεσιών να χρησιμοποιεί τρίτη εταιρία προς άγρα πελατών σε συγκεκριμένη περιοχή της πρωτεύουσας, όταν εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να παρέχει τις συγκεκριμένες υπηρεσίες, ούτε γνωρίζει το πότε θα μπορεί, στερώντας παράλληλα από αυτούς τους καταναλωτές το δικαίωμα να εγγραφούν σε έναν άλλο πάροχο ο οποίος μπορεί άμεσα;
• Είναι θεμιτό και νόμιμο μια εταιρία παροχής υπηρεσιών να εμφανίζει στην αναζήτηση διαθεσιμότητας δικτύου της διαθεσιμότητα, αναγράφοντας παράλληλα ‘Επιλέξτε τώρα Forthnet 2Play και συνδεθείτε άμεσα χωρίς κόπο και καθυστερήσεις’, σε αριθμούς περιοχής που πρακτικά δεν έχει διαθεσιμότητα λόγω μεγάλης βλάβης που δεν γνωρίζει ημερομηνία αποκατάστασης;
• Είναι θεμιτό και νόμιμο μια εταιρία να αναγράφει ΄΄συνδεθείτε άμεσα χωρίς κόπο και καθυστερήσεις΄΄ στην ιστοσελίδα της να αφήνει τους αιτούντες συνδρομητές της για 3 μήνες χωρίς να έχει προβεί σε καμία από τις ενέργειες που απαιτούνται για τη σύνδεση τους ,πέρα από την επιβεβαίωση παραλαβής της αιτήσεως, και χωρίς καμιά επικοινωνία από μέρους της εταιρίας για την παροχή εξηγήσεων σχετικά με το γιατί και πως και πότε, αλλά σε αφήνει εικοσάλεπτα και ημίωρα αναμονή στο κέντρο τους , επί χρέωση, για να σου απαντήσουν ότι δεν ξέρουν τίποτα, εκτός από το ότι έχουν βλάβη; Προφανώς πλέον στα Ελληνικά το τρίμηνο έχει την ίδια σημασία με το ΄άμεσα , χωρίς καθυστερήσεις΄΄, ενώ οι μεγάλες αναμονές επί χρέωση και οι ασαφείς απαντήσεις έχουν την ίδια σημασία με το ΄΄χωρίς κόπο΄΄!
• Είναι θεμιτό και νόμιμο μια εταιρία η οποία υποχρεούται να αναφέρει στην ιστοσελίδα της ή με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο τις βλάβες δικτύου της , να έχει βλάβη περιοχής 2,5 μηνών και να μην αναφέρει τίποτα, παρά μόνο τηλεφωνικά; Εκτός και αν δεν έχει πράγματι βλάβη αλλά δεν έχει διαθέσιμες θύρες σύνδεσης και δικαιολογείται με αυτόν τον τρόπο…πράγμα που θα εξηγούσε και την ασάφεια στις απαντήσεις τους…-Δεν γνωρίζουμε την βλάβη…-Δεν γνωρίζουμε το πότε θα αποκατασταθεί…Διαφορετικά δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι μια σοβαρή εταιρία με πολυετή παρουσία στον χώρο θα απαντούσε κατ’ αυτόν τον τρόπο ,αόριστα .
• Είναι νόμιμο μια εταιρία που έχεις υποβάλει αίτηση παροχής υπηρεσιών εγγράφως, εξουσιοδότηση να προβεί σε ενέργειες εκ μέρους σου εγγράφως, ακύρωση των παραπάνω εγγράφως, να σου απαντά η εκπρόσωπος της στο τηλέφωνο ότι δεν μπορούν να σου επιβεβαιώσουν την ακύρωση των παραπάνω εγγράφως, παρά μόνο τηλεφωνικώς; Το φαξ τους μόνο λαμβάνει; Τα πληκτρολόγια τους δεν λειτουργούν; Πως θα μπορώ να είμαι κατοχυρωμένος νομικά όταν αυτοί έχουν έγγραφα με την υπογραφή μου και εγώ τίποτα, εκτός της απόδειξη του φαξ; Scripta manen..
Κλείνοντας , θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υπομονή σας να διαβάσετε την δισέλιδη αυτή επιστολή μου, και να σας ενημερώσω πως είμαι στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις. Σας επισυνάπτω την επιστολή ακύρωσης που απέστειλα στην Forthnet στις 28/8, καθώς και εκτυπώσεις από την ιστοσελίδα της όπου φαίνεται η διαθεσιμότητα που δίνει ακόμη στο τηλέφωνο μου, και πως παρ ότι έχουν περάσει 3 ημέρες από την αποστολή της ακύρωσης της αιτήσεως μου προς αυτούς, ακόμη δείχνει την αίτηση μου ενεργή, επιβεβαιώνοντας τους παραπάνω φόβους μου. Θα εκτιμούσα την απάντηση σας επί του θέματος.
Μετά τιμής
ΧΧΧΧΧΧ
Εξελίξεις θα σας παραθέσω με νεώτερο post.
Διεκδικήστε τα δικαιώματα σας! Δεν είμαστε στο 70 που περίμενες 2 χρόνια τον ΟΤΕ για μια τηλεφωνική γραμμή! Απαιτήστε καλύτερες υπηρεσίες! Τους πληρώνουμε, δεν μας τα δίνουν τσάμπα!
Συγγνώμη για το μέγεθος του post
-
31-08-07, 15:38 Απάντηση: Θέλω να βρώ το δίκιο μου - Έκανα αίτηση αλλά τίποτα #19
Μπράβο, καλά τους έκανες. Άντε να δούμε τώρα αν θα κάνουν τίποτα η ΕΕΤΤ και οι λοιποί...
-
06-09-07, 11:56 Απάντηση: Θέλω να βρώ το δίκιο μου - Έκανα αίτηση αλλά τίποτα #20
Μετά από απάντηση της forthnet στις 3/9 για την κατάσταση της αίτησης, ότι δεν έχουμε πόρτες, και αφού η αίτηση μου δεν είχε προχωρήσει ακόμα στον ΟΤΕ και ήταν στο πρώτο στάδιο, έστειλα fax για ακύρωση της αίτησης. Έκανα νέα αίτηση στην ontelecoms και το βήμα μου το ακολουθησαν και 3 φίλοι όπου πλεόν είμαστε ήδη στην αποστολή της αίτησης στον ΟΤΕ. Ευχαριστούμε τη forthnet για την ταλαιπωρία της και ελπίζουμε να μην χρειαστεί να την επιλέξουμε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!
Παρόμοια Θέματα
-
Περιμένω να μου ζητήσουν τον αριθμό βρόχου μου αλλά τίποτα!
Από lewton στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 87Τελευταίο Μήνυμα: 01-09-08, 10:27 -
θελω να βρω ονομα για το μαγαζι μου
Από mplynki στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 20-12-07, 09:29 -
Έκανα αίτηση 23/4 αλλά είμαι λίγο..δύσκολη περίπτωση..
Από BaGeR στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 03-05-07, 16:24 -
Την έκανα μου φαίνεται, δεν δουλεύει τίποτα!
Από wolfy στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 27Τελευταίο Μήνυμα: 20-03-05, 23:13 -
Εκανα αιτηση αλλα πως ξερω οτι ενεργοποιηθηκε η γραμμη?
Από petrakis στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 23-01-05, 08:06
Bookmarks