παιδια πριν λιγο παρελαβα αυτον τον σκληρο δισκο https://www.skroutz.gr/s/31007593/To...09ACA18TE.html και μολις εβαλατο καλωδιο sata το πλαστικο περιβλυμα της θυρας εσπασε με αποτελεσμα να μην κουμπωνει το καλωδιο το καταστημα λεει οτι το εκανα απο κακη χρηση και εγω ειμαι σε απογνωση ξερετε αν εχει η toshiba καποιο τηλεφωνο η αν επισκευαζεται καπως?
Εμφάνιση 1-15 από 72
-
23-03-23, 18:01 σπασμενη sata θυρα σε καινουριο σκληρο #1
-
23-03-23, 19:29 Απάντηση: σπασμενη sata θυρα σε καινουριο σκληρο #2
Αυτό φαίνεται, οικονομική και μόνιμη λύση.
https://www.youtube.com/watch?v=yVV9Ip92ffgIntel i7-9700F | Gigabyte Z370 HD3 | Be Quiet Dark Rock Pro 4 | HuperX Fury DDR4 2666 Mhz 16 GB (2x8GB) | Asus Radeon RX 6600 XT 8GB Dual OC | XFX TS 550W | Samsung 860 Evo 250GB | Seagate Barracuda 2TB | Be Quiet Pure Base 600
-
23-03-23, 20:08 Απάντηση: σπασμενη sata θυρα σε καινουριο σκληρο #3
-
23-03-23, 20:20 Απάντηση: σπασμενη sata θυρα σε καινουριο σκληρο #4
18TB; Τι κάνεις ρε άνθρωπε;
Στο ερώτημα σου:
Αν έσπασε από εσένα δύσκολα τα πράγματα, το πιο πιθανό να σου πουν εσύ φταις. Δύσκολο να αποδείξεις ότι ήταν δικό τους το ελάττωμα ή με πόση δύναμη έσπασε.
Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις στην toshiba πάντως.
Αλλιώς μία διαπραγμάτευση με εργαστήρι ηλεκτρονικού, να σου τον καθίσει βιδωμένο σε μία βάση και να πάρει με κολλητήρι και καλωδιάκια (ή πλακέτα ηλεκτρονικού με γραμμές) τις ακίδες και ένα ανταλλακτικό βύσμα sata και να το βγάλει παραδίπλα για να κάνεις τη δουλειά σου.
-
23-03-23, 20:33 Απάντηση: σπασμενη sata θυρα σε καινουριο σκληρο #5
-
23-03-23, 20:41 Απάντηση: σπασμενη sata θυρα σε καινουριο σκληρο #6
Υπάρχουν και κάτι τέτοια αλλά δεν έχω ιδέα που βρίσκονται και πόσο καιρό κάνουν να έρθουν. Αν είναι από Κίνα μπορεί να πάρει κανένα δίμηνο.
https://elabbay.myshopify.com/produc...-board-elabguy
- - - Updated - - -
Προσοχή μόνο γιατί κάποιες σελίδες μπορεί να είναι σκαμ.
-
23-03-23, 21:25 Απάντηση: σπασμενη sata θυρα σε καινουριο σκληρο #7
ο σδερφος μου χτυπιεται και λεει οτι δεν εβαλε δυναμη τον πιστευω γιατι μου κανει πολλες τετοιες δουλειες. δεν εσπασε απλως εγινε θρυψαλα σαν ενα πλαστικο που εχει καει απο τον Ηλιο. βρηκα καποιον στην Αθηνα που θα το κανει με 60 ευρω. Πηρα 18tb γιατι δεν ειχε μεγαλη διαφορα απο τα 10 και τα 12 ατην τιμη
-
25-03-23, 02:24 Απάντηση: σπασμενη sata θυρα σε καινουριο σκληρο #8
-
25-03-23, 10:56 Απάντηση: σπασμενη sata θυρα σε καινουριο σκληρο #9
-
28-03-23, 11:30 Απάντηση: σπασμενη sata θυρα σε καινουριο σκληρο #10
-
28-03-23, 12:07 Απάντηση: σπασμενη sata θυρα σε καινουριο σκληρο #11
Μάντης δεν είμαι, αλλά ο δίσκος το πιθανότατο έχει φάει πτώση, κάπως έτσι έσπασε επιφανειακά το SATA και χτύπησαν και οι κεφαλές.
Σε αυτήν την περίπτωση, όλα όσα σου είπαν βγάζουν νόημα.
Πες ότι έχασες τα λεφτά στο δρόμο, και σταμάτα την αναζήτηση ευθυνών από τρίτους.
Το λέω για να ηρεμήσεις και να πας παραπέρα, αυτή η αγορά απέτυχε.
-
28-03-23, 12:10 Απάντηση: σπασμενη sata θυρα σε καινουριο σκληρο #12
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
18TB δίσκος, που λογικά είχε μείνει ράφι για πολύ πολύ καιρό, σε πιθανά κακές συνθήκες φύλαξης. Δυστυχώς έπεσες στην περίπτωση.
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
28-03-23, 12:14 Απάντηση: σπασμενη sata θυρα σε καινουριο σκληρο #13
-
28-03-23, 12:43 Απάντηση: σπασμενη sata θυρα σε καινουριο σκληρο #14
Τις προάλλες άλλαζα μνήμες από μηχάνημα σε άλλο, μία μου έπεσε από 1 μέτρο ύψος και σταμάτησε να λειτουργεί. Πιθανόν επειδή κάποια επαφή έσπασε. Κάτω από τα τσιπάκια της μνήμης έχει πολλές επαφές που κολλάνε με θερμότητα.
Έχασα 60 ευρώ στο τέλος γιατί ήταν κιτ των 32GB και μου χάλασε ένα στικ με 16GB.
Το πήρα απόφαση ότι ήταν δικιά μου βλακεία και το άφησα.
Από τότε κάθε φορά που παίρνω καινούριο προϊόν είμαι πάρα πολύ προσεκτικός, πιάνω μέταλλο για το στατικό ηλεκτρισμό και βάζω τα εξαρτήματα πάνω σε στρώμα αν γίνεται.
Επίσης μια φορά στο τσαφ έσωσα επεξεργαστή amd με στραβές ακίδες. Ευτυχώς το παρατήρησα αμέσως και με μία βελόνα έβαλα λίγο πίεση και τα ίσιωσα.
Αν τον έστελνα για επιστροφή θα μου έλεγαν εσύ το έκανες. Είναι να μην σου τύχει.
Αν δεν βγάλεις άκρη το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να δυσφημίσεις την εταιρία.
-
28-03-23, 14:51 Απάντηση: σπασμενη sata θυρα σε καινουριο σκληρο #15
η Toshiba απαντησε αυτο
thank you for contacting the Toshiba Storage Products Division.
If the problem occurs on several Pc's, we have to assume that this is a a technical fault of the HDD itself.
We are currently in the process of setting up an end-user warranty process for Toshiba Enterprise Capacity HDDs (MG* series), which will allow end-users to request warranty processing directly online via our Warranty Portal.
This process is expected to be activated towards the end of Q2 2023.
Until this end-user warranty process comes into effect, please contact your dealer or distributor or the maker of the product in which the unit was installed, as usual to request warranty processing for Toshiba Enterprise Capacity HDDs.
Best regards
Bookmarks