Επειδή δεν έχω τι να κάνω αυτή την ώρα παραθέτω αυτό
Δέστε και χέστε!!!![]()
Αυτό βέβαια είναι κραυγαλέο (αν και δεν είναι το μόνο), αλλά δείχνει πόσο σοβαρά ασχολούνται με το site.![]()
Ποτέ μα ποτέ μην εμπιστεύεστε τα διάφορα χαρακτηριστικά που αναφέρει το site τους. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι εσφαλμένα!!! Και δεν αναφέρομαι σε χοντράδες όπως η παραπάνω, αλλά και σε πιο δυσδιάκριτα χαρακτηριστικά που μπορεί να σας κάνουν να την πατήσετε και να αγοράσετε άλλο αντί άλλου.![]()
Ακόμα και η τιμές τους πολλές φορές είναι λάθος σε σχέση με το κατάστημα. Μην τις εμπιστεύεστε τόσο πολύ. Επίσης και η διαθεσιμότητα είναι φλού άσχετα με το τι λέει το site.![]()
Παρόμοια προβλήματα σχετικά με τεχνικά χαρακτηριστικά προϊόντων παρουσιάζει και το e-shop!!
Για να ξέρετε τι ακριβώς αγοράζετε θα πρέπει να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει, του κατασκευαστή δηλαδή. Πότε μη εμπιστεύεσθε site σαν του Πλαισίου ή του e-shop ή και εγώ δεν ξέρω από πού αλλού κάνετε τα ψώνια σας!!![]()
Εμφάνιση 1-15 από 41
-
01-01-05, 01:21 ΠΛΑΙΣΙΟ μπαχαλοSite - ένα παράδειγμα απο τα πολλά!!! #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wolfy : 27-02-05 στις 02:52.
Πήρες την αγάπη μου και την έκανες κουράδα
-
01-01-05, 02:07 #2
-
01-01-05, 03:22 #3
Αρχικό μήνυμα από ermis333
Πριν απο 1-2 χρονια η εξυπηρετηση τους ηταν αμμεση και υποδειγματικη για τα Ελληνικα δεδομενα.
Το τελευταιο διαστημα , μετα απο την "αναβαθμιση" που νομιζουν οτι εχουν κανει , εχουν γινει μαλλον χειροτεροι. Ειμαι απο Φλωρινα και παλια οταν εκανα παραγγελια , εδω εφθανε ακριβως την επομενη καθημερινη.
Τωρα η καθυστερηση ειναι κανα-δυο μερες.
Πριν απο μια εβδομαδα ειχα παραγγειλει μια wireless lan card USB και αυτοι μου στειλλαν μια PCI.Φυσικα δεν μπηκα στη διαδικασια να τη στειλω πισω για να μου την αλλαξουν ,γιατι ακομα θα περιμενα ,τη βρηκα απ'αλλου πολυ πιο γρηγορα.Απαραδεκτοι.
Οσο για το πλαισιο , αυτοι ουτε ηταν , ουτε ειναι της προκοπης.
-
01-01-05, 03:51 #4
Και εγώ προσωπικά δεν είχα πρόβλημα με το e-shop. Ούτε με τα χαρακτηριστικά, ούτε με τις συναλλαγές και τις τιμές. Μέχρι τώρα οι κύριοι στο e-shop αποδείχτηκαν "ΚΥΡΙΟΙ".
Όσο για το Πλαίσιο... άστα να πάν!!!
Πήγα και αγόρασα μια κάρτα γραφικών μεσω ιντερνετ και άλλη παρήγγειλα και αλλη μου στείλανε. Πάλι απο λάθος στοιχεία που είχαν γραμένα στο site. Δεν το κλείνουν καλύτερα λέω το μαγαζί. Και που το έχουν, κουράζουν τον κόσμο.
-
01-01-05, 04:06 #5
xaxaxaxaxa καλο
They see me postin', they hatin'...
-
01-01-05, 04:56 Re: ΠΛΑΙΣΙΟ μπαχαλοSite - ένα παράδειγμα απο τα πολλά!!! #6
Αρχικό μήνυμα από wolfy
<? while (!$success) { $try++; } ?>
-
01-01-05, 04:57 #7
Μέγιστη Ανάλυση : 3 έτη
-
01-01-05, 05:09 #8
Memory clock : 2048 X 1536@85Hz
Memory interface : AGP 8X
RAMDAC : Ναι (υπάρχει και κάρτα χωρίς; :P)
Slot : DVI (DVI είναι μια έξοδος της κάρτας :P)
Μέγιστη Ανάλυση : 3 έτη
Να τα λάθη.
-
01-01-05, 06:31 #9
Ρε παιδιά για σταθείτε, από που κι ως που τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι λάθος; χαζέψατε;
Αρχικό μήνυμα από Anarki
Αρχικό μήνυμα από Anarki
Αρχικό μήνυμα από Anarki
Αρχικό μήνυμα από Anarki
Αρχικό μήνυμα από Anarki
Αρχικό μήνυμα από Anarki
Άντε και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2007 (τι; δεν έχουμε 2007; νομίζετε...)
-
01-01-05, 07:19 #10
Αρχικό μήνυμα από shadowmoon
-
01-01-05, 11:06 #11
lol psyxakias! Φοβερές οι επεξηγήσεις σου.
-
01-01-05, 12:25 #12
Από το e-shop έχω αγοράσει τον ADSL router μου και μια άλλη φορά βιβλία. Τον router πήγα και τον πήρα ο ίδιος οπότε δεν έχω κάτι να πω. Τα βιβλία άργησαν πολύ περισσότερο να μου παραδοθούν, σε σχέση με το greekbooks που είχα αγοράσει παλιότερα. Δεν με πείραξε αυτό όμως γιατί η τιμή ήταν πολύ καλύτερη και αυτό είχε πιο πολύ σημασία για μένα.
Γενικά παρατηρώ τη δουλειά που κάνουν στο site τους και δείχνει ότι πραγματικά προσπαθούν. Επίσης παρατηρώ μονίμως ότι έχουν ακόμη και με μικρή διαφορά, καλύτερες τιμές από το Πλαίσιο π.χ. Σε μια περίπτωση για ένα πολυμηχάνημα της HP που έχω βάλει στο μάτι, είχαν μια διαφορά πάνω από 100ευρώ για διάστημα 2 μηνών και ακόμη και τώρα, μετά τη διόρθωση και στους τιμοκαταλόγους του Πλαισίου, υπάρχει μια διαφορά 15 ευρώ τουλάχιστον. Μου δίνουν την εντύπωση μιας ελπιδοφόρας επιχείρησης και θα ήθελα να τους ενισχύσω εφόσον βρίσκω καλές τιμές φυσικά. Γενικά απεχθάνομαι τα μονοπώλεια και τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι η βασική ελπίδα να μην δημιουργηθούν τέτοια στο συγκεκριμένο χώρο. Το πλαίσιο γενικά έχει αρχίσει να με εκνευρίζει. Μέχρι στιγμής είναι μια πολύ πετυχημένη εταιρία και αυτό αρχίζει να δημιουργεί αλαζονεία που αντικατοπτρίζεται ακόμη και στους υπαλλήλους τους οι οποίοι σχεδόν σίγουρο είναι ότι... "απολαμβάνουν" μισθούς της πλάκας - μια αντίληψη ότι είναι πιο χρησιμοι στο πελάτη από ότι ο πελάτης σε αυτούς, ότι τους έχουμε και λίγο "ανάγκη" κτλ. Αμ δε!!! Τουλάχιστον, προς το παρόν, δεν κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους απλά γιατί έκλεισε το μαγαζί. Παρόλα αυτά προβλέπω ότι στο μέλλον θα δοκιμάσει πολύ σκληρότερο ανταγωνισμό (στη λιανική με τελικό πελάτη και δυσκολότερα στο B2B) από τα ηλεκτρονικά καταστήματα γιατί δεν θα μπορεί να προσφέρει καλύτερες τιμές, θα γίνουν αντιπαθείς στο κόσμο ενώ το κόστος λειτουργίας τους θα αυξάνει.
Οσο για τα χαρακτηριστικά που εμφανίζονται στα προϊόντα ποτέ δεν τα εμπιστεύομαι. Ξεκινώ με αυτά αλλά τα τσεκάρω και με αυτά του κατασκευαστή του ίδιου, αν δω κάτι ενδιαφέρον. Η αξία τους είναι μόνο ενδεικτική.
-
01-01-05, 17:15 #13
Ζητώ ταπεινά συγνώμη απο τον κόσμο που κορόιδεψα. Παραδέχομαι οτι ζω στην αμάθεια. Χαίρομαι που έχουμε ενα λαμπρό μυαλό (τον psyxakia) να μας διαφωτίζει.
-
01-01-05, 19:52 #14
οσοι ειναι απο Θεσ/Νικη www.matsoukasbros.com
Ο Τυπος ανανεωνει την βαση με τις τιμες του καθημερινα.
Και την ψαχνει παρα πολυ.
Καλα αυτο το μεγιστη Αναλυση :3 Ετη ,ηταν ολα τα λεφτα!
-
01-01-05, 20:36 #15Το τελευταιο διαστημα , μετα απο την "αναβαθμιση" που νομιζουν οτι εχουν κανει , εχουν γινει μαλλον χειροτεροι.
Παρόμοια Θέματα
-
ενα 'ανεκδοτο" απο το ΠΛΑΙΣΙΟ
Από 2704 στο φόρουμ The fun section...Μηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 21-04-08, 16:56 -
Πώς ενώνω πολλά emails σε ΕΝΑ μοναδικό;
Από gmiesai στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 08-01-08, 15:01 -
ΠΡΟΣ ΟΝ: ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΝΕΤΟΝΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΝΑ SUPPORT FORUM
Από ktas στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 11-05-07, 10:23 -
ενα pc, πολλα προβλημματα
Από viper2004 στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 22-11-05, 20:35
Bookmarks