Σελ. 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 41
    Περιοχή
    Πιο κοντά απ' όσο νομίζεις
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    -003/001
    ISP
    Saligar Speed Net
    DSLAM
    HOL - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Επειδή δεν έχω τι να κάνω αυτή την ώρα παραθέτω αυτό

Δέστε και χέστε!!!

Αυτό βέβαια είναι κραυγαλέο (αν και δεν είναι το μόνο), αλλά δείχνει πόσο σοβαρά ασχολούνται με το site.
    Ποτέ μα ποτέ μην εμπιστεύεστε τα διάφορα χαρακτηριστικά που αναφέρει το site τους. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι εσφαλμένα!!! Και δεν αναφέρομαι σε χοντράδες όπως η παραπάνω, αλλά και σε πιο δυσδιάκριτα χαρακτηριστικά που μπορεί να σας κάνουν να την πατήσετε και να αγοράσετε άλλο αντί άλλου.

Ακόμα και η τιμές τους πολλές φορές είναι λάθος σε σχέση με το κατάστημα. Μην τις εμπιστεύεστε τόσο πολύ. Επίσης και η διαθεσιμότητα είναι φλού άσχετα με το τι λέει το site.

Παρόμοια προβλήματα σχετικά με τεχνικά χαρακτηριστικά προϊόντων παρουσιάζει και το e-shop!!

Για να ξέρετε τι ακριβώς αγοράζετε θα πρέπει να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει, του κατασκευαστή δηλαδή. Πότε μη εμπιστεύεσθε site σαν του Πλαισίου ή του e-shop ή και εγώ δεν ξέρω από πού αλλού κάνετε τα ψώνια σας!!
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails plaisio.jpg  

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wolfy : 27-02-05 στις 02:52.
    Πήρες την αγάπη μου και την έκανες κουράδα

Περιοχή
    Νέα Χαλκηδόνα (Αττική)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    COSMOTE
    Router
    ASUS RT-AX86U
    wolfy, Από το e-shop είμαι απόλυτα ευχαριστημένος...τα λάθη στα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι ελάχιστα ενώ ποτέ δεν παρατηρείται διαφορετική τιμή από αυτή που αναγράφεται στη σελίδα.

Pc Specs: Ryzen 5800X3D, 32Gb Trident Z @3600Ghz Ram, RTX 4090

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ermis333
    wolfy, Από το e-shop είμαι απόλυτα ευχαριστημένος...τα λάθη στα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι ελάχιστα ενώ ποτέ δεν παρατηρείται διαφορετική τιμή από αυτή που αναγράφεται στη σελίδα.
    Μιας και ανεφερες το e-shop , εχω να σου πω τις δικες μου εντυπωσεις.
    Πριν απο 1-2 χρονια η εξυπηρετηση τους ηταν αμμεση και υποδειγματικη για τα Ελληνικα δεδομενα.
    Το τελευταιο διαστημα , μετα απο την "αναβαθμιση" που νομιζουν οτι εχουν κανει , εχουν γινει μαλλον χειροτεροι. Ειμαι απο Φλωρινα και παλια οταν εκανα παραγγελια , εδω εφθανε ακριβως την επομενη καθημερινη.
    Τωρα η καθυστερηση ειναι κανα-δυο μερες.
    Πριν απο μια εβδομαδα ειχα παραγγειλει μια wireless lan card USB και αυτοι μου στειλλαν μια PCI.Φυσικα δεν μπηκα στη διαδικασια να τη στειλω πισω για να μου την αλλαξουν ,γιατι ακομα θα περιμενα ,τη βρηκα απ'αλλου πολυ πιο γρηγορα.Απαραδεκτοι.
    Οσο για το πλαισιο , αυτοι ουτε ηταν , ουτε ειναι της προκοπης.

Το avatar του μέλους Σάκης
    Σάκης Guest
    Και εγώ προσωπικά δεν είχα πρόβλημα με το e-shop. Ούτε με τα χαρακτηριστικά, ούτε με τις συναλλαγές και τις τιμές. Μέχρι τώρα οι κύριοι στο e-shop αποδείχτηκαν "ΚΥΡΙΟΙ".

Όσο για το Πλαίσιο... άστα να πάν!!!
    Πήγα και αγόρασα μια κάρτα γραφικών μεσω ιντερνετ και άλλη παρήγγειλα και αλλη μου στείλανε. Πάλι απο λάθος στοιχεία που είχαν γραμένα στο site. Δεν το κλείνουν καλύτερα λέω το μαγαζί. Και που το έχουν, κουράζουν τον κόσμο.

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
    Router
    Thomson 585v7
    SNR / Attn
    9(dB) / 25(dB)
    Path Level
    Interleaved
    xaxaxaxaxa καλο
    They see me postin', they hatin'...

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4998
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΔΟΣ
    Router
    Speedport Entry 2i
    SNR / Attn
    28.1(dB) / 5.9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από wolfy
    Επειδή δεν έχω τι να κάνω αυτή την ώρα παραθέτω αυτό :
    http://www.plaisio.gr/IWCatProductPa...Id=1&sts_cid=3

Δέστε και χέστε!!!

Αυτό βέβαια είναι κραυγαλέο (αν και δεν είναι το μόνο), αλλά δείχνει πόσο σοβαρά ασχολούνται με το site.
    Ποτέ μα ποτέ μην εμπιστεύεστε τα διάφορα χαρακτηριστικά που αναφέρει το site τους. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι εσφαλμένα!!! Και δεν αναφέρομαι σε χοντράδες όπως η παραπάνω, αλλά και σε πιο δυσδιάκριτα χαρακτηριστικά που μπορεί να σας κάνουν να την πατήσετε και να αγοράσετε άλλο αντί άλλου.

Ακόμα και η τιμές τους πολλές φορές είναι λάθος σε σχέση με το κατάστημα. Μην τις εμπιστεύεστε τόσο πολύ. Επίσης και η διαθεσιμότητα είναι φλού άσχετα με το τι λέει το site.

Παρόμοια προβλήματα σχετικά με τεχνικά χαρακτηριστικά προϊόντων παρουσιάζει και το e-shop!!

Για να ξέρετε τι ακριβώς αγοράζετε θα πρέπει να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει, του κατασκευαστή δηλαδή. Πότε μη εμπιστεύεσθε site σαν του Πλαισίου ή του e-shop ή και εγώ δεν ξέρω από πού αλλού κάνετε τα ψώνια σας!!
    Ποιο ακριβώς ειναι το λάθος? Συγνώμη αλλα δεν ξέρω πολλά από κάρτες γραφικών.. πάντως δεν μπορώ να πω οτι βρίσκω κάτι κραυγαλέο...
    <? while (!$success) { $try++; } ?>

Το avatar του μέλους Yngwiedis
    Yngwiedis Guest
    Μέγιστη Ανάλυση : 3 έτη

Downloads
    4
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Memory clock : 2048 X 1536@85Hz
    Memory interface : AGP 8X
    RAMDAC : Ναι (υπάρχει και κάρτα χωρίς; :P)
    Slot : DVI (DVI είναι μια έξοδος της κάρτας :P)

Να τα λάθη .

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Ρε παιδιά για σταθείτε, από που κι ως που τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι λάθος; χαζέψατε;

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Anarki
    Memory clock : 2048 X 1536@85Hz
    Το 2048x1536 εννοεί χιλιοστά, για να μετρήσει το μέγεθος του ρολογιού. Όπως και τα ρολόγια τοίχου έχουν διαστάσεις, έτσι και αυτό. Οπότε, πρέπει να το πει διότι αν έχετε μικρό δομάτιο, δεν θα χωρέσει. Καθώς και το 85 Hz εξυπακούεται πως είναι η ταχύτητα του επεξεργαστή του κούκου (που έχει μέσα το ρολοί)

Memory interface : AGP 8X
    Έχει 8πλη μνημη από οποιαδήποτε AGP κάρτα

RAMDAC : Ναι (υπάρχει και κάρτα χωρίς; :P)
    Φυσικά, πολλές κάρτες δεν έχουν RAMDAC (πχ η κάρτα που "χτυπάμε" στη δουλειά)

Slot : DVI (DVI είναι μια έξοδος της κάρτας :P)
    Απαράδεκτο να μην γνωρίζεις ότι η DVI slot θεωρείται πλέον standard στις περισσότερες motherboards και fatherboards.

Το απλούστερο απ'όλα. Για να κατορθώση να φτάσει την μέγιστη αναλυσή της, χρειάζεται 3 χρόνια. Οπότε αν δεν έχετε υπομονή ή θα χρειαστείτε reboot εντός 3 ετών, καλό θα είναι να βρείτε κάποια πιο γρήγορη.

Να τα λάθη .
    Τα λάθη είναι δικά σου αγαπητέ μου και μην ξανακούσω κακολογίες για λάθη σε sites.. Ακους εκει λάθη, επειδή δεν ξέρουμε τι μας γίνεται..

Άντε και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2007 (τι; δεν έχουμε 2007; νομίζετε...)

Περιοχή
    df0:devs/
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    16987/1021
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΙΡΑΙΑ
    Router
    Siemens CL-110
    SNR / Attn
    6.8(dB) / 30.5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από shadowmoon
    Οσο για το πλαισιο , αυτοι ουτε ηταν , ουτε ειναι της προκοπης.
    Ήταν. Παλιά. Πολύυυυυυυυ παλιά.

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    lol psyxakias! Φοβερές οι επεξηγήσεις σου.

Περιοχή
    ΧΟΛΑΡΓΟΣ
    Downloads
    8
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΧΟΛΑΡΓΟΣ
    Router
    FRITZ!Box 7530
    Από το e-shop έχω αγοράσει τον ADSL router μου και μια άλλη φορά βιβλία. Τον router πήγα και τον πήρα ο ίδιος οπότε δεν έχω κάτι να πω. Τα βιβλία άργησαν πολύ περισσότερο να μου παραδοθούν, σε σχέση με το greekbooks που είχα αγοράσει παλιότερα. Δεν με πείραξε αυτό όμως γιατί η τιμή ήταν πολύ καλύτερη και αυτό είχε πιο πολύ σημασία για μένα.

Γενικά παρατηρώ τη δουλειά που κάνουν στο site τους και δείχνει ότι πραγματικά προσπαθούν. Επίσης παρατηρώ μονίμως ότι έχουν ακόμη και με μικρή διαφορά, καλύτερες τιμές από το Πλαίσιο π.χ. Σε μια περίπτωση για ένα πολυμηχάνημα της HP που έχω βάλει στο μάτι, είχαν μια διαφορά πάνω από 100ευρώ για διάστημα 2 μηνών και ακόμη και τώρα, μετά τη διόρθωση και στους τιμοκαταλόγους του Πλαισίου, υπάρχει μια διαφορά 15 ευρώ τουλάχιστον. Μου δίνουν την εντύπωση μιας ελπιδοφόρας επιχείρησης και θα ήθελα να τους ενισχύσω εφόσον βρίσκω καλές τιμές φυσικά. Γενικά απεχθάνομαι τα μονοπώλεια και τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι η βασική ελπίδα να μην δημιουργηθούν τέτοια στο συγκεκριμένο χώρο. Το πλαίσιο γενικά έχει αρχίσει να με εκνευρίζει. Μέχρι στιγμής είναι μια πολύ πετυχημένη εταιρία και αυτό αρχίζει να δημιουργεί αλαζονεία που αντικατοπτρίζεται ακόμη και στους υπαλλήλους τους οι οποίοι σχεδόν σίγουρο είναι ότι... "απολαμβάνουν" μισθούς της πλάκας - μια αντίληψη ότι είναι πιο χρησιμοι στο πελάτη από ότι ο πελάτης σε αυτούς, ότι τους έχουμε και λίγο "ανάγκη" κτλ. Αμ δε!!! Τουλάχιστον, προς το παρόν, δεν κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους απλά γιατί έκλεισε το μαγαζί. Παρόλα αυτά προβλέπω ότι στο μέλλον θα δοκιμάσει πολύ σκληρότερο ανταγωνισμό (στη λιανική με τελικό πελάτη και δυσκολότερα στο B2B) από τα ηλεκτρονικά καταστήματα γιατί δεν θα μπορεί να προσφέρει καλύτερες τιμές, θα γίνουν αντιπαθείς στο κόσμο ενώ το κόστος λειτουργίας τους θα αυξάνει.

Οσο για τα χαρακτηριστικά που εμφανίζονται στα προϊόντα ποτέ δεν τα εμπιστεύομαι. Ξεκινώ με αυτά αλλά τα τσεκάρω και με αυτά του κατασκευαστή του ίδιου, αν δω κάτι ενδιαφέρον. Η αξία τους είναι μόνο ενδεικτική.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Ζητώ ταπεινά συγνώμη απο τον κόσμο που κορόιδεψα. Παραδέχομαι οτι ζω στην αμάθεια. Χαίρομαι που έχουμε ενα λαμπρό μυαλό (τον psyxakia) να μας διαφωτίζει.

Το avatar του μέλους Salvador
    Salvador Guest
    οσοι ειναι απο Θεσ/Νικη www.matsoukasbros.com
    Ο Τυπος ανανεωνει την βαση με τις τιμες του καθημερινα.
    Και την ψαχνει παρα πολυ.

Καλα αυτο το μεγιστη Αναλυση :3 Ετη ,ηταν ολα τα λεφτα!

Περιοχή
    Παγκρατι - Αθηνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    15.996/935
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    SNR / Attn
    9,5(dB) / 21,5(dB)
    Το τελευταιο διαστημα , μετα απο την "αναβαθμιση" που νομιζουν οτι εχουν κανει , εχουν γινει μαλλον χειροτεροι.
    Οντως το site τουε εχει γινει πολυ δυσχρηστο τωρα πια...

Σελ. 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. ενα 'ανεκδοτο" απο το ΠΛΑΙΣΙΟ
    Από 2704 στο φόρουμ The fun section...
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-04-08, 16:56
  2. Πώς ενώνω πολλά emails σε ΕΝΑ μοναδικό;
    Από gmiesai στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-01-08, 15:01
  3. Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-05-07, 10:23
  4. ενα pc, πολλα προβλημματα
    Από viper2004 στο φόρουμ Hardware Γενικά