Δελτίο Τύπου:
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  samsung_logo_27.jpg 
Εμφανίσεις:  72 
Μέγεθος:  43,5 KB 
ID: 248192Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε σήμερα ότι η υπηρεσία SmartThings Find διευρύνεται ακόμη περισσότερο, συμπεριλαμβάνοντας 300 εκατομμύρια «κόμβους εύρεσης», μέσω εγγεγραμμένων και ενεργοποιημένων συσκευών που μπορούν να βοηθήσουν άλλους χρήστες Samsung Galaxy να βρουν τις χαμένες συσκευές τους.

Το σημαντικό αυτό επίτευγμα υποδηλώνει την τάχιστη και σταθερή επέκταση της υπηρεσίας SmartThings Find, που έχει καταγράψει 100 εκατομμύρια περισσότερους κόμβους από τον Ιούλιο του 2022 και έχει καταφέρει να αναπτυχθεί κατά 1,5 φορές σε μόλις 10 μήνες. Ακόμη, το γεγονός αυτό, αντιστοιχεί στην αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας εντοπισμού της συσκευής, καθώς κάθε επιλεγμένη συσκευή έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει στον εντοπισμό μιας άλλης. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των συσκευών, τόσο πιο ισχυρό γίνεται το SmartThings Find για τους χρήστες.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για την ταχύτητα ανάπτυξης του SmartThings Find. Το οικοσύστημα συνδεδεμένων συσκευών της Samsung επιτρέπει πολλές νέες δυνατότητες και σημαντικά οφέλη, όπως είναι η ανακούφιση από το άγχος της απρόσεκτης τοποθέτησης μιας συσκευής και η προστασία της ασφάλειας των αντικειμένων», σημείωσε ο Jaeyeon Jung, Corporate Executive Vice President και Επικεφαλής SmartThings στη Samsung Electronics. «Η υπηρεσία SmartThings Find ενσωματώνει βελτιωμένες λειτουργίες ασφάλειας και απορρήτου για την προστασία των δεδομένων των χρηστών και την προστασία από τυχόν παραβίαση της συσκευής. Ταυτόχρονα, συνεργαζόμαστε με τη βιομηχανία για να υποστηρίξουμε προδιαγραφές και πρότυπα που ενισχύουν την ασφάλεια περαιτέρω».

Το SmartThings Find μπορεί να εντοπίσει με ταχύτητα διάφορους τύπους συσκευών Samsung Galaxy, όπως smartphone, tablet, smartwatches και ασύρματα ακουστικά. Η υπηρεσία μπορεί, επίσης, να εντοπίσει συσκευές Galaxy SmartTag ή SmartTag+ , οι οποίες συνδέονται με αντικείμενα όπως κλειδιά ή αποσκευές.

SmartΤhings Find: Απόλυτη ηρεμία, άνεση και ασφάλεια
Όσο το SmartThings Find συνεχίζει να βοηθά έναν διαρκώς αυξανόμενο αριθμό χρηστών, η ασφάλεια και το απόρρητο παραμένουν κορυφαίες προτεραιότητες για τη Samsung. Για τη διασφάλιση της προστασίας ευαίσθητων πληροφοριών, το SmartThings Find κρυπτογραφεί τα δεδομένα των χρηστών και εφαρμόζει περαιτέρω προστασία μέσω του Samsung Knox, της αμυντικής πλατφόρμας ασφαλείας που ενσωματώνεται στις Samsung Galaxy συσκευές. Τα δεδομένα τοποθεσίας μιας συσκευής κοινοποιούνται σε άλλους μόνο με την άδεια του χρήστη. Παράλληλα, το αναγνωριστικό της συσκευής κάθε χρήστη αλλάζει κάθε 15 λεπτά και αποθηκεύεται ανώνυμα.

Με τη λειτουργία «Αναζήτηση άγνωστων tags κοντά σας», οι χρήστες Android και iOS μπορούν εύκολα να προσδιορίσουν με μη αυτόματο τρόπο αν βρίσκονται κοντά τους άγνωστα tags. Αυτή η λειτουργία μπορεί να παρέχει ένα μετρητή που δείχνει την ισχύ του σήματος του tag, επιτρέποντας στους χρήστες να γνωρίζουν πόσο κοντά βρίσκεται το άγνωστο tag στην τρέχουσα θέση τους. Εάν χρειάζεται, οι χρήστες μπορούν να ορίσουν ορισμένα tags ως «ασφαλή» εάν είναι αναγνωρισμένα.

Για τους χρήστες του οικοσυστήματος Galaxy, το SmartThings Find μπορεί επίσης να παρέχει ασφάλεια μέσω της λειτουργίας «Άγνωστες ειδοποιήσεις tags». Αυτή η δυνατότητα ειδοποιεί τους χρήστες για τυχόν μη εξουσιοδοτημένη παρακολούθηση στέλνοντάς τους μια ειδοποίηση, εφόσον το SmartThings Find εντοπίσει ένα άγνωστο SmartTag που τους ακολουθεί. Η δυνατότητα αυτή ενισχύει την προστασία των χρηστών και προλαμβάνει τυχόν κατάχρηση των υπηρεσιών παρακολούθησης τοποθεσίας.

Για ενεργοποίηση της λειτουργίας, οι χρήστες θα πρέπει να εντοπίσουν την επιλογή Εύρεση στην καρτέλα «Life» της εφαρμογής SmartThings. Από το μενού ρυθμίσεων, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν και να απενεργοποιήσουν τη λειτουργία «Άγνωστες ειδοποιήσεις tags» ή να αναζητήσουν άγνωστες ετικέτες κοντά τους με μη αυτόματο τρόπο.