Ζήτησε να σου στείλουν με ταχυδρομείο ένα μηχάνημα που παράγει OTP (είναι μικρό σαν usb stick)
Εμφάνιση 16-30 από 41
-
10-05-23, 22:53 Απάντηση: Ελληνικό κινητό νούμερο αυστηρά για λήψη OTP #16
-
10-05-23, 22:59 Απάντηση: Ελληνικό κινητό νούμερο αυστηρά για λήψη OTP #17
-
10-05-23, 23:51 Απάντηση: Ελληνικό κινητό νούμερο αυστηρά για λήψη OTP #18
-
11-05-23, 00:40 Απάντηση: Ελληνικό κινητό νούμερο αυστηρά για λήψη OTP #19
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/1G
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
Δες σε αυτό το θέμα: https://www.adslgr.com/forum/threads...%CF%82-FREE2GO
Ανυπόγραφος
-
11-05-23, 02:34 Απάντηση: Ελληνικό κινητό νούμερο αυστηρά για λήψη OTP #20
-
11-05-23, 08:11 Απάντηση: Ελληνικό κινητό νούμερο αυστηρά για λήψη OTP #21
Βλέπω πάντως στη σελίδα τους στη Eurobank ότι σου δίνουν την επιλογή να λάβεις το otp είτε με sms σε κινητό είτε σε email (ή και στα δυο). Οπότε μπορείς να ξεπεράσεις έτσι τον σκόπελο της δήλωσης αριθμού κινητού, χρησιμοποιώντας μόνο το email για συναλλαγές.
Σε ότι αφορά την -υποχρεωτική πλέον- δήλωση αριθμού τηλεφώνου, μπορείς να δώσεις σταθερό. Αν δεν υπάρχει μπορείς εύκολα να πάρεις έναν εικονικό voip, η omnivoice πχ. δίνει με χρέωση 5 ευρώ το εξάμηνο και σου παρέχει και την απαιτούμενη βεβαίωση για να καταθέσεις στην τράπεζα.
-
11-05-23, 11:33 Απάντηση: Ελληνικό κινητό νούμερο αυστηρά για λήψη OTP #22
Δείξει λίγο περισσότερη εμπιστοσύνη σε αυτά που γράφουν τα μέλη του φόρουμ
Χάνεις το χρόνο σου πηγαίνοντας επισκέψεις να ρωτάς άσχετους πωλητές, που δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ κίνητρο να σε εξυπηρετήσουν όταν αυτό που ζητάς είναι κάτι που θα τους αποφέρει μηδενικό κέρδος.
Τι είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί αν ακολουθήσεις τη συμβουλή που σου δόθηκε παραπάνω;
-
11-05-23, 12:08 Απάντηση: Ελληνικό κινητό νούμερο αυστηρά για λήψη OTP #23
Ναι θα τα κοιτάξω τα μηνύματα. Γράφτηκαν όμως μετά. Στο σάιτ της νόβα δεν είχα βρει την πληροφορία.
- - - Updated - - -
Αυτό είναι πρόσφατο; Γιατί εδώ και χρόνια έχω μιλήσει με 500 ανθρώπους και δεν μου το έχουν αναφέρει. Θα το έχω όμως υπόψη γιατί κατά βάση αυτό θα λύσει το πρόβλημα.
Για το τηλέφωνο, μάλλον θα βάλω Mobius αλλά κάποιο διάστημα. Το αστείο είναι ότι δέχονται το σταθερό νούμερο των γονιών μου
- - - Updated - - -
Αυτό είναι κάτι που το ξέρεις εφόσον έχεις. Ευχαριστώ πολύ.
-
11-05-23, 15:05 Απάντηση: Ελληνικό κινητό νούμερο αυστηρά για λήψη OTP #24
-
16-05-23, 16:57 Απάντηση: Ελληνικό κινητό νούμερο αυστηρά για λήψη OTP #25
Ξαναπήγα και μου είπαν ότι ισχύει μόνο στους παλιούς αριθμούς.
Σε κάθε περίπτωση αυτό που έχω να χάσω είναι 15ε για την ενεργοποίηση. Αν δεν βρω καμία άκρη με την τράπεζα αυτή θα είναι και η επιλογή μου.
- - - Updated - - -
Όσο και να το ψάξω βρίσκω αυτή την πληροφορία για τις ειδοποιήσεις (email ή sms). Για την ισχυρή ταυτοποίηση όπως το αναφέρουν, αναφέρει μόνο sms
https://www.eurobank.gr/el/retail/pr...opoiisi-pelati
Το μεταξύ το sms δεν θεωρείται το πιο αδύναμο;
- - - Updated - - -
Έγινε η δουλειά με το βελγικό νούμερο.
Γενικά δεν υπάρχει validator. Αναφέρονται στις εφαρμογές στο κινητό. Το sms είναι μονόδρομος.
Η διαφορά είναι ότι δέχονται πια το βελγικό αριθμό αρκεί να σε ταυτοποιήσουν χωρίς κατά ανάγκη να έχεις ξένη διεύθυνση. Αυτό είναι μια διαφορά από παλαιότερα.
- - - Updated - - -
Και λίγο off topic στην περίπτωση που βοηθάει.
Γενικά την επικαιροποιηση μου την έκανε με το εκκαθαριστικό. Το δέχτηκε γιατί επειδή με είχαν στο σύστημα και είχα κάνει το 2020 δεν χρειαζόταν νέα στοιχεία και άρα το εκκαθαριστικό θα είναι αρκετό. Σε άλλη τράπεζα όμως, που δεν έχω εγγραφή δεν το δέχονται και μάλιστα θέλει φυσική παρουσία. Ούτε με πληρεξούσιο δεν γίνεται. Τώρα γιατί δεν με έβαλε φιλόξενο των γονιών μου, όπως με βλέπει η eurobank μόνο αυτοί ξέρουν.
Αν πάντως μπεις στο σύστημα, τότε μελλοντικά γίνεται η επικαιροποιηση με gov.gr
Τέλος να πω ότι η επικαιροποιηση είναι απάνθρωπη για ηλικιωμένους. Οι γονείς μου ίσα ίσα κουνιούνται και η τράπεζα είναι περιπέτεια και στην επόμενη 3ετια αν ζούνε σίγουρα δεν θα πάνε. Για να μην σχολιάσω τις γελοίες πόρτες που ανοίγουν προς τα έξω που σε ηλικιωμένο με μπαστούνι είναι μπαστούνι.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chat1978 : 16-05-23 στις 18:35.
-
16-05-23, 18:01 Απάντηση: Ελληνικό κινητό νούμερο αυστηρά για λήψη OTP #26
-
16-05-23, 18:34 Απάντηση: Ελληνικό κινητό νούμερο αυστηρά για λήψη OTP #27
-
16-05-23, 18:44 Απάντηση: Ελληνικό κινητό νούμερο αυστηρά για λήψη OTP #28
Εγώ πιστεύω ότι λίγη ακόμα υπομονή να κάνεις θα καταργηθεί η πολιτική του "μόνο SMS" σύντομα. Όλοι πάνε σε authentication apps, αργά ή γρήγορα.
-
16-05-23, 20:17 Απάντηση: Ελληνικό κινητό νούμερο αυστηρά για λήψη OTP #29
-
16-05-23, 22:44 Απάντηση: Ελληνικό κινητό νούμερο αυστηρά για λήψη OTP #30
Bookmarks