Απο χθες το βραδυ μεχρι πριν λιγο εχω μιλησει πανω απο 10 φορες με το 13888 για να καταργηθει ο τηλεφωνητης και σε περιπτωση που το τηλεφωνο ειναι κλειστο να ερχεται sms οταν ανοιξει για την κλιση που χαθηκε.
Εχω 4 αριθμους σε οικογενειακο πακετο και εφτιαχναν ενα και χαλαγαν τα αλλα
Υπαρχει τροπος να το κανω μος μου απο τα κινητα ?
Εμφάνιση 1-15 από 32
-
06-05-23, 21:44 Διαχειριση τηλεφωνητη cosmote #1
Φιλικά Γιάννης
-
06-05-23, 22:16 Απάντηση: Διαχειριση τηλεφωνητη cosmote #2
Ενημέρωση χαμένων κλήσεων.
Προϋποθέτει ενεργό τηλεφωνητή.
Στην voda δεν είναι απαραίτητο.
Στην cosmote βγαίνει το μήνυμα ότι δεν είναι διαθέσιμος και θα ενημερωθεί για την κλήση
αλλά στην συνέχεια σε πετάει στον τηλεφωνητή.
| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
06-05-23, 22:31 Απάντηση: Διαχειριση τηλεφωνητη cosmote #3
-
07-05-23, 01:02 Απάντηση: Διαχειριση τηλεφωνητη cosmote #4
Καμία σχέση.
Γίνεται κανονικά να έχεις μόνο ειδοποίηση χωρίς να σε πετάει σε κανέναν τηλεφωνητή.
Το έχω.
Αλλά στην Cosmote είναι ΑΘΛΟΣ να καταφέρεις την εξυπηρέτηση να το ρυθμίσει.
Έφαγα 40 λεπτά στο τηλέφωνο για να το πετύχω την τελευταία φορά (με τον ίδιο υπάλληλο). Αλλά το πέτυχα (από τον υπάλληλο έγινε)
Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ που ο τηλεφωνητής είναι ενεργός by default (για να χρεώνεται ο πελάτης να ακούει τα μηνύματα, που το 2023 κανείς δεν αφήνει).
Και είναι ακόμα πιο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ότι ο πελάτης πρέπει να ταλαιπωρείται τόσο για να καταφέρει να απενεργοποιήσει τον ρημαδιασμένο τηλεφωνητή και να λειτοουργήσει σωστά η ειδοποίηση για όλες τις περιπτώσεις.
- - - Updated - - -
Θεωρητικά υπάρχει τρόπος με εντολές τύπου ##...# , **... που θα μπορούσαν να σου δώσουν από την εξυπηρέτηση αν πέσεις σε γνώστη
αλλά υπάρχει περίπτωση ούτε με αυτές να μην επιτευχθεί, και να πρέπει να το κάνει η εξυπηρέτηση.
Oπότε υπομονετικά στο τηλέφωνο με την εξυπηρέτηση, αλλιώς αν δεν τα καταφέρνουν να το δηλώσουν βλάβη να το φτιάξει ανώτερο κλιμάκιο.
Δεν θα κλείνεις με τον υπάλληλο προτού δοκιμάσεις να καλέσεις από άλλο τηλέφωνο το κινητό σου (όσο τον έχεις στη γραμμή) για να επιβεβαιώσεις όλες τις περιπτώσεις ότι το έφτιαξε.
Πως φτιάχνουν τη 1 γραμμή και χαλάνε την άλλη δεν το καταλαβαίνω, αφού είναι διαφορετικοί αριθμοί.
Το 13888 ελπίζω να το καλείς από σταθερό ΟΤΕ που είναι δωρεάν, αλλιώς κάθε φορά που το καλείς από κινητό Cosmote χρεώνεσαι εφάπαξ.
Βέβαια υπάρχει και το 13738 (βλάβες κινητής) που είναι δωρεάν
-
07-05-23, 09:51 Απάντηση: Διαχειριση τηλεφωνητη cosmote #5
-
07-05-23, 12:03 Απάντηση: Διαχειριση τηλεφωνητη cosmote #6
-
07-05-23, 12:24 Απάντηση: Διαχειριση τηλεφωνητη cosmote #7
Έχει δοκιμάσει κανείς τις οδηγίες εδώ; https://www.cosmote.gr/pdf/COSMOTE_Tilefonitis.pdf
-
07-05-23, 12:55 Απάντηση: Διαχειριση τηλεφωνητη cosmote #8
-
07-05-23, 13:48 Απάντηση: Διαχειριση τηλεφωνητη cosmote #9
-
07-05-23, 16:12 Απάντηση: Διαχειριση τηλεφωνητη cosmote #10
-
07-05-23, 16:49 Απάντηση: Διαχειριση τηλεφωνητη cosmote #11
-
23-09-23, 09:53 Απάντηση: Διαχειριση τηλεφωνητη cosmote #12
Αυτοί στην Cosmote όλοι ειναι άσχετοι εμενα μετα απο 3 τηλεφωνήματα των 20 λεπτών κατάφεραν να μου βγαλουν τον τηλεφωνητή απο παντου ΑΛΛΑ δεν μου έρχεται ειδοποίηση οταν το τηλεφωνο ειναι κατειλημμένο....ενω οταν ειναι εκτος δικτύου Η κλειστό έρχεται κανονικά η ειδοποίηση!
-
23-09-23, 10:12 Απάντηση: Διαχειριση τηλεφωνητη cosmote #13
Με #21# βγαίνουν όλες οι προωθήσεις σίγουρα
-
23-09-23, 10:34 Απάντηση: Διαχειριση τηλεφωνητη cosmote #14
-
23-09-23, 13:06 Απάντηση: Διαχειριση τηλεφωνητη cosmote #15
Bookmarks