Σε σύγκριση με το εξωτερικό (π.χ. Γερμανία, https://www.freenet-mobilfunk.de/han...oice&fl=tariff) παραμένουν αστείες.
Αλλά και σε σύγκριση με τον ίδιο τον εαυτό τους είναι αστείες οι εταιρείες, βλέπε παρακάτω. Όταν θέλουν, μια χαρά μπορούν να δώσουν κάτι καλύτερο.
Το Extra Surf 2 με 8,42; Κάποια στιγμή μου το εμφάνισε κι εμένα η εφαρμογή (είχα καρτοκινητό). Προηγουμένως μου είχαν βγάλει βέβαια διάφορες κουφές τιμές, τις μείωναν σταδιακά για να δουν προφανώς πότε θα «τσιμπήσω».
Τραγική η Vodafone στο διαδικαστικό κομμάτι. Ζήτησα να με ενημερώσουν τηλεφωνικά και έδεσαν κόμπο ότι θα το πάρω κιόλας. Μόνο εκεί έμαθα ότι το συμβόλαιο είναι 24μηνο και όχι 18μηνο, όπως γράφει η εφαρμογή. Η υπάλληλος από το τμήμα επιβεβαίωσης (;) με κάλεσε μόλις 8 λεπτά αφού είχα πάρει το SMS με το link προς το συμβόλαιο και δεν έδειχνε να καταλαβαίνει ότι έχω ενδιαφέρον και κυρίως δικαίωμα να το μελετήσω πριν το αποδεχτώ. «Πρέπει να το περάσω σήμερα με την έκπτωση», ενώ σύμφωνα με την εφαρμογή η προσφορά ίσχυε 20 ημέρες ακόμα. Μετά καθημερινό σπαμάρισμα με κλήσεις από το ίδιο τμήμα και SMS με το συμβόλαιο.
Εμφάνιση 31-33 από 33
-
24-05-23, 00:45 Απάντηση: Vodafone: Ανανεωμένα προγράμματα κινητής Vodafone RED #31- Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
- Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.
-
27-05-23, 19:06 Απάντηση: Vodafone: Ανανεωμένα προγράμματα κινητής Vodafone RED #32
Πολύ καλές οι μειώσεις τιμών οι οποίες όμως οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι ξεκίνησαν από τη United η οποία έσπασε ένα άτυπο καρτέλ ετών.
Στην ουσία του πράγματος τώρα.
Επειδή χρησιμοποιούμε λόγω δουλειάς και τα 3 δίκτυα , μπορώ να πω με πάσα βεβαιότητα ότι στο θέμα κάλυψης για data και ειδικά για 5G η Cosmote δυστυχώς παίζει μόνη της.
Αυτό βέβαια το ξέρουν και τα ίδια τα δίκτυα , για αυτο και πρακτικά οι τιμές που δίνουν σε αντιπροσφορές - φορητότητες είναι 20-30% κάτω σε σύγκριση με Cosmote.Are you with Us?
-
27-05-23, 20:36 Απάντηση: Vodafone: Ανανεωμένα προγράμματα κινητής Vodafone RED #33
Αφού έληξε, μου την ξαναστείλανε..
Mε τα Bonus GB, είναι ανάλογη με το νέο CU MeApOla 18 - 15 €..
https://www.adslgr.com/forum/threads...29#post7435429Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iris07 : 27-05-23 στις 20:44.
My AVM Fritz : 7590 AX, 4060 AX, 6850 5G, Repeater 6000, Fon X6, Smart Gateway, Dect 500, Dect 440, Dect 200
Others : ZTE H267A, TP-Link TL-R605, Samsung S20 FE, Samsung S21 FE, Poynting XPOL-1-5G
Bookmarks