Παίδες καλησπέρα έχω ήδη διαβάσει και ανατρέξει στα δεκάδες άρθρα με τις εναλλακτικές. Οκ την ταινία σου ή το παιχνίδι σου ή το ματσάκι του ufc θα το κατεβάσεις και από αλλού(pirate/extratr/1337 etc) αλλά δυστυχώς όλα αυτά υστερούν τόσο μα τόσο πολύ από το RARBG. Σε ποιότητα σε ποσότητα σε μενού σε επιλογές σε ευκολία inteface σε μικρά χακς όπως ακριβώς αριθμός από seedres (ώστε πχ να βλέπεις τι θεωρείται δημοφιλή ανά περίοδο px mandalorian) και τόσα πολλά άλλα. Επίσης ήθελα να παρατηρήσω ότι από προ δεκαετίας και πάνω υπήρξε και το bitsoup ένα ανάλογο σαιτ μετά το RARBG εξίσου βολικό)
. Έτσι ήθελα να ρωτήσω αν έχουμε καμία legit εναλλακτική παρόμοια. Εννοείται αναφερόμαστε και επί πληρωμή τορεμταδικα κυρίως. Εδώ που φτάσαμε και στην ευκολία που ΜΑΣ προσφέρεις δίνω μετά χαράς ένα ποσό ετήσια για κάτι ανάλογο.
Εμφάνιση 46-60 από 165
-
01-06-23, 15:33 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #46
-
01-06-23, 15:45 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #47
Ρε παιδιά το rarbg είχε τα magnet links απο τα torrents που έφτιαχναν άλλες ομάδες.
Για παράδειγμα το torrent "The Mandalorian S03E08 1080p HEVC x265 MeGusta" το έχει φτιάξει η ομάδα MeGusta. Αυτό δεν θα σταματήσει να υπάρχει.
-
01-06-23, 15:50 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #48
-
01-06-23, 16:46 Re: Απάντηση: Re: Τέλος εποχής για το RARBG #49
-
01-06-23, 16:48 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #50
αφου εκλεισε πως σημερα εχουν ανεβασει νεα πραγματα τα mirror links???
-
01-06-23, 17:04 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #51
-
01-06-23, 17:07 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τέλος εποχής για το RARBG #52
Εγώ σε κάτι τέτοιες ανακοινώσεις σκέφτομαι διαφορετικά.
Προφανώς και μπορεί να συμβαίνουν ότι έγραψαν στην ανακοίνωση
αλλά δεν είναι και απίθανο να τους είπαν στα πλαίσια μιας συμφωνίας
ή το κλείνετε ή πάτε μέσα.
Το έχω δει να συμβαίνει για γελοία θέματα με ερασιτεχνικά video στο yt, ακόμα και στην Ελλάδα, όπου εμφανίζονται διάφορα προϊόντα
και οι συντελεστές τους έκλεισαν τα κανάλια μετά από απειλές για διαφήμιση, αδήλωτα κέρδη κλπ.
πχ βρίζω εγώ την Inalan (και καλά της κάνω) και μου στέλνουν ένα ραβασάκι:
Φιλαράκι σε καταλάβαμε (που με έχουν καταλάβει πολλοί εδώ μέσα).
Ξέρουμε ποιος είσαι.
Σταμάτα το γιατί βλέπουμε ότι υποστηρίζεις την cosmote (που το κάνω)
και άρα πρέπει να τα παίρνεις απ αυτούς (που τα παίρνω αλλά δεν σας λέω πόσα για να μην γίνουμε πολλοί και μου ρίξουν την ταρίφα).
Αν δεν το κάνεις θα σε δώσουμε στον Σταϊκούρα (που !@# τον έχω).
Τρέμω λοιπόν και εγώ και βγάζω και μια ανακοίνωση συμμόρφωσης στην υπογραφή μου:
Σταματάω να γράφω για την inalan
γιατί πέρασα covid (που πέρασα) και γενική κατάσταση κλπ κλπ κλπ.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
01-06-23, 22:24 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #53
Εμένα το κλείσιμο με πέτυχε όσο ήμουν Online εκεί...
Σε κάποιο από τα κλικ... νάτο το μήνυμα για το κλείσιμο!
Το πρόβλημα κατά τη γνώμη είναι πολύ μεγάλο για χώρες σαν την δική μας, όχι γιατί δεν θα μπορούν να βρεθούν αρχεία για download. Αυτά θα βρεθούν, δεν υπάρχει περίπτωση.
Το πρόβλημα είναι πως οι διανομές του RARBG είχαν γίνει το standard για τους υπότιτλους.
Εκεί θα είναι το πρόβλημα, τουλάχιστον για ένα μεγάλο διάστημα, μέχρι να φανεί ποιο group θα πάρει τη θέση του RARBG-== Εμπρός στο ΕΤΣΙ που χάραξε ο ΤΕΤΟΙΟΣ!!! ==-
-
01-06-23, 23:25 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #54
-
01-06-23, 23:31 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #55
-
01-06-23, 23:52 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #56
-
02-06-23, 00:45 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #57
Χαχαχαχαχαχαχαχα αυτο δεν το καταλαβα ποτέ στις αμερικανικες σειρες. Δηλαδη αν σου πει οχι και μετα αποδειχτει οτι ηταν, το δικαστηριο θα απορριψει τη συλληψη ή οτι οδηγησε σε αυτη επειδη σου απεκρυψε οτι ειναι οργανο της ταξης? Και αν ηταν μυστικος αστυνομικος που η φυση του ειναι αυτη να ειναι μυστικος δεν μπορει να το παραδεχτει/αποκαλυψει, πως θα κανει τη δουλεια του?
- - - Updated - - -
Ωραια και εστω τωρα οτι ολο αυτο το εχεις μαγνητοφωνησει ή βιντεοσκοπησει ή εχεις αλλο αποδεικτικο υλικο και πεις απλα "μαγκες απειληθηκα στεγνα απο τη Χ Ψιλάν ότι με μαδάν αν δεν σταματήσω να τους κραζω και θα με καταδώσουν στην Εφορια για δηθενα αδηλωτα κερδη κατω απο το τραπεζι να προμοταρω την Κοτε" τι ακριβως θα σου κανει η Χ ΨΙλαν? Μηνυση γιατι ειπες την αληθεια? Αγωγη για ποιο πραγμα? Αν θες τη γνωμη μου ποιο βαρυ ηταν οτι τους εβριζες (το οποιο σταματησες) παρα μια δηλωση προς τους οπαδους/ακολουθους/κοινο σου για τους πραγματικους λογους bullying που σε οδηγησαν να σταματησεις.
Θελω να πω απλα οτι μερικες φορες η αληθεια και τα πραγματικα περιστατικα απλα αρκουν δεν χρειαζεται να τα φοβομαστε να τα εκθεσουμε και κανουν πολυ περισσοτερο παταγο και θορυβο χωρις καν πιθανο αντικτυπο που μπορει να φοβομαστε. Αυτο ισχυει και σε ολες τις σχεσεις μας προσωπικες, εμπορικες, επαγγελματικες κτλ.
-
02-06-23, 01:05 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #58
sorry για το offtopic αλλά είναι μύθος. δεν ισχύει κάτι τέτοιο στην Αμερική και υποθέτω στα περισσότερα κράτη. Για την ακρίβεια απ' οτι διαβάζω ο νόμος δίνει το δικαίωμα στους αστυνομικούς (είτε με στολή, είτε undercover) να πουν οτι ψέμα θέλουν προκειμένου να κάνουν την δουλειά τους
Είναι μάλλον κάποιος αστικός μύθος που βγήκε απο τα σενάρια του hollywood.
-
02-06-23, 07:22 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #59
Η ωρα του meme
ديميتريس
-
02-06-23, 08:52 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #60
Πραγματικά κρίμα για ένα από τα κορυφαία torrent.
Ξεκίνησα να μπαίνω εκεί όταν είχε κλείσει το KickAssTorrent (άλλο μεγάλο site και εκείνο).
Bookmarks