Σελ. 4 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 234569 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 46-60 από 165
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    Παίδες καλησπέρα έχω ήδη διαβάσει και ανατρέξει στα δεκάδες άρθρα με τις εναλλακτικές. Οκ την ταινία σου ή το παιχνίδι σου ή το ματσάκι του ufc θα το κατεβάσεις και από αλλού(pirate/extratr/1337 etc) αλλά δυστυχώς όλα αυτά υστερούν τόσο μα τόσο πολύ από το RARBG. Σε ποιότητα σε ποσότητα σε μενού σε επιλογές σε ευκολία inteface σε μικρά χακς όπως ακριβώς αριθμός από seedres (ώστε πχ να βλέπεις τι θεωρείται δημοφιλή ανά περίοδο px mandalorian) και τόσα πολλά άλλα. Επίσης ήθελα να παρατηρήσω ότι από προ δεκαετίας και πάνω υπήρξε και το bitsoup ένα ανάλογο σαιτ μετά το RARBG εξίσου βολικό)
    . Έτσι ήθελα να ρωτήσω αν έχουμε καμία legit εναλλακτική παρόμοια. Εννοείται αναφερόμαστε και επί πληρωμή τορεμταδικα κυρίως. Εδώ που φτάσαμε και στην ευκολία που ΜΑΣ προσφέρεις δίνω μετά χαράς ένα ποσό ετήσια για κάτι ανάλογο.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    ISP
    OTE
    Router
    OPNsense
    Ρε παιδιά το rarbg είχε τα magnet links απο τα torrents που έφτιαχναν άλλες ομάδες.
    Για παράδειγμα το torrent "The Mandalorian S03E08 1080p HEVC x265 MeGusta" το έχει φτιάξει η ομάδα MeGusta. Αυτό δεν θα σταματήσει να υπάρχει.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από zeronero Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα σε ρωτήσω ευθέως, όπως ρωτάνε στις σειρές, και είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις ειλικρινώς: Are you a law enforcement officer???
    Όχι.

Spoiler:
    You can tell who is skinny dipping when the tide goes away
    Truth is like poetry - and most people hate fucking poetry

Περιοχή
    Wherever I may roam
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    50άρα
    ISP
    cosmote
    Router
    Speedport Entry 2i
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ChriZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε καλά ναι, εννοείται.. αυτά που κυκλοφόρησαν είναι μόνο για όσα είχαν ήδη διαμοιραστεί..
    Ε σε αυτό ελπίζουμε, ότι ο νέος που θα ξεπηδήσει θα φιλοξενήσει αυτούς που ανέβαζαν στο rarbg..
    δεν ηταν ομως μονο αυτα, αλλα και τα δικα τους, τα ομωνυμα που ειχαν την καταληξη rarbg στο τελος,
    αυτα αμφιβαλω αν θα τα ξαναδουμε καπου/ απο καποιον κλπ,
    πριν λιγο διαβασα στο reddit οτι ψηφιστηκε κι ενας νομος στη βουλγαρια προσφαρα για την πειρατεια, ισως εχει σχεση

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    αφου εκλεισε πως σημερα εχουν ανεβασει νεα πραγματα τα mirror links???

Περιοχή
    skg
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360 Mbps
    ISP
    HCN
    Router
    MikroTik hAP ac²
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από fadasma Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε παιδιά το rarbg είχε τα magnet links απο τα torrents που έφτιαχναν άλλες ομάδες.
    Για παράδειγμα το torrent "The Mandalorian S03E08 1080p HEVC x265 MeGusta" το έχει φτιάξει η ομάδα MeGusta. Αυτό δεν θα σταματήσει να υπάρχει.
    Θα σταματήσουν όμως να υπάρχουν τα δικά τους releases (για όσους τα προτιμούσαν) καθώς και το οργανωμένο site που είχαν, το API που χρησιμοποιούταν από εφαρμογές για να τραβάνε τα links κλπ.

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    RB5009UGSIN ONT: G-010G-R
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από patrickdrd Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ηταν ομως μονο αυτα, αλλα και τα δικα τους, τα ομωνυμα που ειχαν την καταληξη rarbg στο τελος,
    αυτα αμφιβαλω αν θα τα ξαναδουμε καπου/ απο καποιον κλπ,
    πριν λιγο διαβασα στο reddit οτι ψηφιστηκε κι ενας νομος στη βουλγαρια προσφαρα για την πειρατεια, ισως εχει σχεση
    Εγώ σε κάτι τέτοιες ανακοινώσεις σκέφτομαι διαφορετικά.
    Προφανώς και μπορεί να συμβαίνουν ότι έγραψαν στην ανακοίνωση
    αλλά δεν είναι και απίθανο να τους είπαν στα πλαίσια μιας συμφωνίας
    ή το κλείνετε ή πάτε μέσα.

Το έχω δει να συμβαίνει για γελοία θέματα με ερασιτεχνικά video στο yt, ακόμα και στην Ελλάδα, όπου εμφανίζονται διάφορα προϊόντα
    και οι συντελεστές τους έκλεισαν τα κανάλια μετά από απειλές για διαφήμιση, αδήλωτα κέρδη κλπ.

πχ βρίζω εγώ την Inalan (και καλά της κάνω) και μου στέλνουν ένα ραβασάκι:
    Φιλαράκι σε καταλάβαμε (που με έχουν καταλάβει πολλοί εδώ μέσα).
    Ξέρουμε ποιος είσαι.
    Σταμάτα το γιατί βλέπουμε ότι υποστηρίζεις την cosmote (που το κάνω)
    και άρα πρέπει να τα παίρνεις απ αυτούς (που τα παίρνω αλλά δεν σας λέω πόσα για να μην γίνουμε πολλοί και μου ρίξουν την ταρίφα).
    Αν δεν το κάνεις θα σε δώσουμε στον Σταϊκούρα (που !@# τον έχω).
    Τρέμω λοιπόν και εγώ και βγάζω και μια ανακοίνωση συμμόρφωσης στην υπογραφή μου:
    Σταματάω να γράφω για την inalan
    γιατί πέρασα covid (που πέρασα) και γενική κατάσταση κλπ κλπ κλπ.
    | "Anyone can build a fast CPU.
    | The trick is to build a fast system."
    |____________Seymour Cray...

Περιοχή
    Καρδίτσα
    Downloads
    43
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTB
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ
    Router
    OTE SPEEDPORT 2
    SNR / Attn
    --(dB) / --(dB)
    Εμένα το κλείσιμο με πέτυχε όσο ήμουν Online εκεί...
    Σε κάποιο από τα κλικ... νάτο το μήνυμα για το κλείσιμο!

Το πρόβλημα κατά τη γνώμη είναι πολύ μεγάλο για χώρες σαν την δική μας, όχι γιατί δεν θα μπορούν να βρεθούν αρχεία για download. Αυτά θα βρεθούν, δεν υπάρχει περίπτωση.

Το πρόβλημα είναι πως οι διανομές του RARBG είχαν γίνει το standard για τους υπότιτλους.
    Εκεί θα είναι το πρόβλημα, τουλάχιστον για ένα μεγάλο διάστημα, μέχρι να φανεί ποιο group θα πάρει τη θέση του RARBG
    -== Εμπρός στο ΕΤΣΙ που χάραξε ο ΤΕΤΟΙΟΣ!!! ==-

Περιοχή
    Edenoi
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    17104 down / 1022 up
    ISP
    Vodafone
    Router
    TD-W8960N V8
    SNR / Attn
    5.8(dB) / 21(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ βλέπω σημερινές κυκλοφορίες κανονικά αλλά 0 0 seeders/leechers στη σελίδα
    Εγώ έχω τορρεντ που τα είχα κατεβάσει πριν κλείσει (το αρχείο τόρρεντ, όχι το περιεχόμενο), τα έχω φορτώσει στον client και κατεβαίνουν κανονικά πάντως μέχρι τώρα.
    My adslgr.com account password is the last 7 digits of π. No hackers so far.
    Hello, I'm Death. You may be familiar with my Blue Screen.

Περιοχή
    skg
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360 Mbps
    ISP
    HCN
    Router
    MikroTik hAP ac²
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από goku Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ έχω τορρεντ που τα είχα κατεβάσει πριν κλείσει (το αρχείο τόρρεντ, όχι το περιεχόμενο), τα έχω φορτώσει στον client και κατεβαίνουν κανονικά πάντως μέχρι τώρα.
    Γιατί να μην κατέβαιναν; Ακόμη και τα magnet links που έχουν κυκλοφορήσει να βάλεις τώρα, κανονικά θα κατέβουν.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    30720 \ 3071
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Vodafone H300s
    SNR / Attn
    11(dB) / 26.5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από fadasma Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα δικά τους releases ήταν το "ζουμί". Τεράστια συλλογή ταινιών που δεν πρόκειται να τις βρεις αλλού ή αν τις βρεις θα είναι σε DivX της κακιάς ώρας φτιαγμένο πριν 15 χρόνια.. Αυτοί είχαν τουλάχιστον webrip 1080p
    Και το 99% των ταινιών είχαν υπότιτλους.

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από zeronero Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα σε ρωτήσω ευθέως, όπως ρωτάνε στις σειρές, και είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις ειλικρινώς: Are you a law enforcement officer???
    Χαχαχαχαχαχαχαχα αυτο δεν το καταλαβα ποτέ στις αμερικανικες σειρες. Δηλαδη αν σου πει οχι και μετα αποδειχτει οτι ηταν, το δικαστηριο θα απορριψει τη συλληψη ή οτι οδηγησε σε αυτη επειδη σου απεκρυψε οτι ειναι οργανο της ταξης? Και αν ηταν μυστικος αστυνομικος που η φυση του ειναι αυτη να ειναι μυστικος δεν μπορει να το παραδεχτει/αποκαλυψει, πως θα κανει τη δουλεια του?

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από deniSun Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ σε κάτι τέτοιες ανακοινώσεις σκέφτομαι διαφορετικά.
    Προφανώς και μπορεί να συμβαίνουν ότι έγραψαν στην ανακοίνωση
    αλλά δεν είναι και απίθανο να τους είπαν στα πλαίσια μιας συμφωνίας
    ή το κλείνετε ή πάτε μέσα.

Το έχω δει να συμβαίνει για γελοία θέματα με ερασιτεχνικά video στο yt, ακόμα και στην Ελλάδα, όπου εμφανίζονται διάφορα προϊόντα
    και οι συντελεστές τους έκλεισαν τα κανάλια μετά από απειλές για διαφήμιση, αδήλωτα κέρδη κλπ.

πχ βρίζω εγώ την Inalan (και καλά της κάνω) και μου στέλνουν ένα ραβασάκι:
    Φιλαράκι σε καταλάβαμε (που με έχουν καταλάβει πολλοί εδώ μέσα).
    Ξέρουμε ποιος είσαι.
    Σταμάτα το γιατί βλέπουμε ότι υποστηρίζεις την cosmote (που το κάνω)
    και άρα πρέπει να τα παίρνεις απ αυτούς (που τα παίρνω αλλά δεν σας λέω πόσα για να μην γίνουμε πολλοί και μου ρίξουν την ταρίφα).
    Αν δεν το κάνεις θα σε δώσουμε στον Σταϊκούρα (που !@# τον έχω).
    Τρέμω λοιπόν και εγώ και βγάζω και μια ανακοίνωση συμμόρφωσης στην υπογραφή μου:
    Σταματάω να γράφω για την inalan
    γιατί πέρασα covid (που πέρασα) και γενική κατάσταση κλπ κλπ κλπ.
    Ωραια και εστω τωρα οτι ολο αυτο το εχεις μαγνητοφωνησει ή βιντεοσκοπησει ή εχεις αλλο αποδεικτικο υλικο και πεις απλα "μαγκες απειληθηκα στεγνα απο τη Χ Ψιλάν ότι με μαδάν αν δεν σταματήσω να τους κραζω και θα με καταδώσουν στην Εφορια για δηθενα αδηλωτα κερδη κατω απο το τραπεζι να προμοταρω την Κοτε" τι ακριβως θα σου κανει η Χ ΨΙλαν? Μηνυση γιατι ειπες την αληθεια? Αγωγη για ποιο πραγμα? Αν θες τη γνωμη μου ποιο βαρυ ηταν οτι τους εβριζες (το οποιο σταματησες) παρα μια δηλωση προς τους οπαδους/ακολουθους/κοινο σου για τους πραγματικους λογους bullying που σε οδηγησαν να σταματησεις.

Θελω να πω απλα οτι μερικες φορες η αληθεια και τα πραγματικα περιστατικα απλα αρκουν δεν χρειαζεται να τα φοβομαστε να τα εκθεσουμε και κανουν πολυ περισσοτερο παταγο και θορυβο χωρις καν πιθανο αντικτυπο που μπορει να φοβομαστε. Αυτο ισχυει και σε ολες τις σχεσεις μας προσωπικες, εμπορικες, επαγγελματικες κτλ.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη, Ντεπώ
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    FRITZ 5690 Pro
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sebu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χαχαχαχαχαχαχαχα αυτο δεν το καταλαβα ποτέ στις αμερικανικες σειρες. Δηλαδη αν σου πει οχι και μετα αποδειχτει οτι ηταν, το δικαστηριο θα απορριψει τη συλληψη ή οτι οδηγησε σε αυτη επειδη σου απεκρυψε οτι ειναι οργανο της ταξης? Και αν ηταν μυστικος αστυνομικος που η φυση του ειναι αυτη να ειναι μυστικος δεν μπορει να το παραδεχτει/αποκαλυψει, πως θα κανει τη δουλεια του?
    sorry για το offtopic αλλά είναι μύθος. δεν ισχύει κάτι τέτοιο στην Αμερική και υποθέτω στα περισσότερα κράτη. Για την ακρίβεια απ' οτι διαβάζω ο νόμος δίνει το δικαίωμα στους αστυνομικούς (είτε με στολή, είτε undercover) να πουν οτι ψέμα θέλουν προκειμένου να κάνουν την δουλειά τους Είναι μάλλον κάποιος αστικός μύθος που βγήκε απο τα σενάρια του hollywood.

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Η ωρα του meme

ديميتريس

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Πραγματικά κρίμα για ένα από τα κορυφαία torrent.
    Ξεκίνησα να μπαίνω εκεί όταν είχε κλείσει το KickAssTorrent (άλλο μεγάλο site και εκείνο).

Σελ. 4 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 234569 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία