Τι Stremio και Real-Debrid, τι βαλκάνιες αηδίες είναι αυτές.
Plex σε seedbox και χεράτο κατέβασμα ότι θες να δεις.
UHD Blu-ray REMUX σε Dolby Vision κατευθείαν στην TV.
68Mbps non stop![]()
Εμφάνιση 121-135 από 165
-
13-06-23, 18:34 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #121
- Downloads
- 44
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 30
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 300/300 Mbps
- ISP
- Inalan
- Router
- EdgeRouter™ X
OK boomer
-
13-06-23, 18:39 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #122
Λέμε για τον χρήστη που απλώς θέλει να πατήσει κάτι να το δει real-time χωρίς να τον νοιάζουν πολλά, όχι τον ψαγμένο που έχει στήσει home cinema και κατεβάζει μόνο REMUX
-
13-06-23, 21:26 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #123There's no substitute for experience
CorollaClub
-
13-06-23, 22:27 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #124
-
13-06-23, 23:23 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #125
Yeap αλλά σε ενημερώνει κυρίως για τα νέα που έχεις taggaρει στο trakt, οπότε στο καλό plugin του kodi που ρωτάει το trakt τι έχω δει, με ενημερώνει για νέο επεισόδιο στις σειρές που έχω στο trakt ή ότι βγήκε η τάδε ταινία που επίσης την έχω προσθέσει εκεί.
Δεν κάθεται κανείς να πληκτρολογεί στο kodi τίποτα, το κάνει στο trakt από το pc του και τέλος.
Φαντάσου ότι έχω το kodi σε Firetv που το τηλεκοντρόλ έχει μόνο σταυρο και 6 πλήκτρα...
-
15-06-23, 11:58 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #126
https://iguru.gr/ekleise-kai-peirati...esia-soap2day/
Στενεύει ο κύκλος των χαμένων πειρατών.....
-
20-06-23, 02:04 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #127
https://solidtorrents.to/
Επειδη δεν είναι μόνο να βρείς αλλα είναι και η ποιότητα πέτυχα το παραπάνω που απο τα λίγα που κοίταξα πάει καλά.Παιδιά ας βοηθηθούμε λίγο και αν βγάλει κανεις άκρη ας ποστάρει.
-
20-06-23, 08:47 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #128
Πάντως τώρα αρχίζει και φαίνεται η ήττα της απώλειας του rarbg. Άπειρα site αντίστοιχα χρησιμοποιούσαν τους trackers του rar και ενώ πολλά βγάζουν και καλά αποτελέσματα (magnetdl κλπ) και δείχνουν και seeder, δεν κατεβαίνει τπτ....
There's no substitute for experience
CorollaClub
-
20-06-23, 10:21 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #129
Χρησιμοποίησε κάποιο meta-search site (π.χ. limetorrents), που ψάχνει βασικά μεταξύ άλλων search engines. Και εκεί πάντως, φαίνεται αυτό που γράφεις (μέσα στα torrents, νεκροί trackers του rarbg).
NetBSD Rocks!
http://www.netbsd.org
-
20-06-23, 12:35 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #130
Τα meta-search sites ποτέ δεν είχαν αξιόπιστα αποτελέσματα, έχουν και πολλά fakes. To θέμα για όποιον δεν αντέχει χωρίς αυτά είναι πως δεν βγαίνουν πια τα releases του rarbg. To rarbg είχε τα ίδια θέματα που έχουν τα torrents πάντα, ό,τι παλιώνει δεν έχει seeders. Κατά τα άλλα, λύσεις υπάρχουν πολλές. Θεωρώ πως θα διαπιστώσουμε πόσο θα μας λείψει από Σεπτέμβρη μεριά, φέτος ειδικά το καλοκαίρι έχει τρομερή ξεραΐλα σε αμερικάνικες σειρές, βλακειούλες το netflix πάντα θα ανεβάζει, και σε ταινίες έχει πέσει πολύ μα πολύ το επίπεδο.
hnesne
-
20-06-23, 12:38 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #131
-
25-06-23, 12:42 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #132
Καλησπέρα σε όλους!!
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το εξής (ας μου εξηγήσει κάποιος που ξέρει).
Βρίσκω ας πούμε για παράδειγμα μια ταινία που θέλω να κατεβάσω σε ένα torrent site.
Επιλέγω το αρχείο με τους περισσότερους Seeders για να κατέβει πιο γρήγορα.
Και αυτό που μου κάνει είναι το εξής:
Α) Ή πατώντας το magnet link δεν φορτώνει καθόλου το αρχείο στον Client (ακόμη και μετά από πολλές μέρες με ανοιχτό τον υπολογιστή)
Β) Ή ναι μεν φορτώνει το αρχείο, αλλά το κατεβάζει με πάρα πολύ αργές ταχύτητες.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό;
Δηλαδή ο αριθμός των Seeders είναι πλασματικός;
Ευχαριστώ πολύ!!!
-
25-06-23, 12:54 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #133
-
25-06-23, 13:11 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #134
Δεν σου ανοίγει το πρόγραμμα torrent;
- - - Updated - - -
Καμία σελίδα δεν έχει τους ακριβείς seeders όσο συχνά και να ανανεώνεται.
Λογικό αφού μπορεί να μεταβάλλονται κάθε δευτερόλεπτο.
Τους ακριβείς seeders τους βλέπεις μόνο από τον client και σε αυτόν τον αριθμό νομίζω ότι αναφέρεται.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
25-06-23, 14:09 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #135
Bookmarks