υπερτιμημενη η cosmote τσαμπα τα λεφτα το τελευταιο 8μηνο. Ειμαι αθηνα και ςεκτος απο το μηδεικο απλοαντ εχει και το θεμα οτι κανεις τεστ στον σερβερ της ειναι καλη πας να κανεις οτηδηποτε αλλο που ειναι εκτος τεστ σεουρσιμο και ιδιετερα στο απλοαντ.
οσο για τους αλλους που λενε για το χρεπι της νοβα μονο σε πλατιες και σε καμια πολη πεαρχια που ειναι δειο το δικτυο και στην αθηνα και η τραγικοτερη και βγαινοντας εξω απο την πολη με το παναρχαιο δικτυο της.
ολοι βριζουν την vodafone και εγω αυτη την εντυπωση ειχα μεχρι που πηρα καρτα. η μεση λυση ειναι γιατο εχει τους περισσοτερους εταιρικους πελατες απο οτι διαβαζω. θα μου πεις η νοβα δεν εχει ουτε απεριοριστα λλεπτα σε ευρωπαικα νουμερα , ουτε esim ουτε vshare sim - extrasim που την λεει η cosmote.
Κουρασαν ολοι οι κουρασμενοι φανατικοι των αλλων εταιριων - υπαλλοιλακια.
Εμφάνιση 46-60 από 76
-
10-06-23, 11:14 Απάντηση: Vodafone: Ανακοίνωση τιμολογιακών αλλαγών καρτοκινητής #46
-
10-06-23, 11:32 Απάντηση: Vodafone: Ανακοίνωση τιμολογιακών αλλαγών καρτοκινητής #47
Έχω πάρει 3 νούμερα, 2 συμβόλαια και 1 καρτοκινητό από τη Vodafone με τις χειρότερες εντυπώσεις, λάθη από το λογιστήριο, μη τήρηση γραπτών υποσχέσεων και όρων συμβάσεων, μέτριο σήμα στα αστικά κέντρα, χάλια στην περιφέρεια και κακή ορθογραφία των υπαλλήλων της
-
10-06-23, 12:53 Απάντηση: Vodafone: Ανακοίνωση τιμολογιακών αλλαγών καρτοκινητής #48
-
10-06-23, 13:54 Απάντηση: Vodafone: Ανακοίνωση τιμολογιακών αλλαγών καρτοκινητής #49
-
10-06-23, 13:59 Απάντηση: Vodafone: Ανακοίνωση τιμολογιακών αλλαγών καρτοκινητής #50
Σωστά τα λέει, ισχύουν όλα στο παράλληλο σύμπαν που ζει
Κατά τα άλλα ναι, μην τα ταΐζετε.hnesne
-
10-06-23, 14:14 Απάντηση: Vodafone: Ανακοίνωση τιμολογιακών αλλαγών καρτοκινητής #51
Διαβάστε το αντίστοιχο νήμα στο γειτονικό forum και θα πειστείτε.
-
10-06-23, 14:53 Απάντηση: Vodafone: Ανακοίνωση τιμολογιακών αλλαγών καρτοκινητής #52
-
10-06-23, 16:44 Απάντηση: Vodafone: Ανακοίνωση τιμολογιακών αλλαγών καρτοκινητής #53
-
10-06-23, 17:36 Απάντηση: Vodafone: Ανακοίνωση τιμολογιακών αλλαγών καρτοκινητής #54
-
10-06-23, 18:01 Απάντηση: Vodafone: Ανακοίνωση τιμολογιακών αλλαγών καρτοκινητής #55
Αν έχει κάποια προβλήματα η Cosmote σε κάποια σημεία, φαντάσου πόσα έχει η Vodafone όμως.
Σύμφωνα με τις μετρήσεις στο Ookla πλέον και η Nova έχει αρχίσει και γίνεται καλύτερη.
https://www.speedtest.net/awards/greece/
Τα ίδια ισχύουν και στην κοινή κεραία Vodafone/Nova που πιάνω εδώ!
Στην περιοχή μου από Πατησίων μέχρι πάνω Άνω Κυψέλη δύσκολα έβλεπες με Vodafone πάνω από 100-150.
Τώρα αν κάποιος πιάνει καλύτερα με την Vodafone εκεί που μένει, με γειά του και χαρά του!
Εμείς έχουμε 1 σύνδεση Cosmote, 3 συνδέσεις Vodafone και 1 Nova..
Τα περισσότερα λεφτά που βάζω στην Vodafone μετά τα ξοδεύω στο SuperMarket!
Απλά τις έχουμε πολλά χρόνια τις συνδέσεις στην Vodafone και τους δικούς μου δεν τους ενδιαφέρουν τα Data..
Εγώ έχω βασική σύνδεση την Cosmote για Data/Voice, την Vodafone για να παίρνω προσφορές CU Around και τίποτα άλλες, και την Nova για Test!
Τώρα, εάν κάτι αλλάξει στην Vodafone από αυτά, έτοιμος είμαι να πάω όλες τις συνδέσεις στην Nova με 1 ευρώ!
- - - Updated - - -
Γενικά είναι απογοήτευση η παρουσία της Vodafone στην Κυψέλη..
Ακόμη και σε κεραίες με 4G ταχύτητες (χωρίς 3500) o ΟΤΕ ρίχνει τάπες εδώ..
https://www.adslgr.com/forum/threads...70#post7439770Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iris07 : 10-06-23 στις 17:49.
-
10-06-23, 18:15 Απάντηση: Vodafone: Ανακοίνωση τιμολογιακών αλλαγών καρτοκινητής #56
Το έχω πει πολλές φορές, ας το πω άλλη μια...
Για εμένα η κοτε έχει βελτιωθεί σχεδόν παντού..
Μετά ακολουθεί η νοβα και τελευταία η βοντα..
Μπορεί να τύχει να μη παίζει κάπου καλά η κοτε αλλά σίγουρα αυτό θα είναι μεμονωμένη περίπτωση..
Μου έχει τύχει περιοχή λόγω έλλειψης κοντινής κεραίας να μη πιάνει κανείς πάροχος...
Σε αυτό βέβαια μάλλον το θέμα το είχαν δημιουργήσει οι κάτοικοι που δεν ήθελαν κεραία κοντά τους.... Τις είχαν βγάλει με υπογραφές... Έτσι είχα μάθει..
Σε αντίθεση νοβα/βοντα παίζουν σχεδόν παντού μέτρια έως οριακά...
Σε πολύ λίγα σημεία έχει τύχει να δω ταχύτητες κοτε με νοβα/βοντα... Μεμονωμένα περιστατικά που έπιασα κοντά 1γίγα με νοβα/βοντα....
Από την οπτική των προσφορών σε πακέτα πάντως, νομίζω νοβα/βοντα κάνουν καλύτερες προσφορές από κοτε... Αλλά αν το δίκτυο δεν τα καταφέρνει... Είναι κάτι που θέλει σκέψη...
Για σοβαρή χρήση πάντως δεν θα επέλεγα κάτι άλλο από κοτε... Για πιο οικονομικές καταστάσεις και πιο ελαφριά χρήση θα πήγαινα προς νοβα κυρίως.... Μόνο αν έβρισκα κάτι τραγικά οικονομικό και δεν το ήθελα για σοβαρή δουλειά θα κοίταζα/πήγαινα βοντα... Αν πάντως έβρισκα όντως κάτι καλό, θα πήγαινα όντως βοντα και ας @##@# μετά όταν δεν θα μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου...
Για εμένα το καλό deal έρχεται πρώτο...
Τώρα αν κάποιος έχει καλή συμπεριφορά δικτύου με κάποιο πάροχο εκεί που μένει, αυτό δεν λέει κάτι γενικά για όλο το δίκτυο... Θέλει έρευνα γενικά και σε άλλες περιοχές για να βγει ένα κάποιο συμπέρασμα..-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
10-06-23, 18:20 Απάντηση: Vodafone: Ανακοίνωση τιμολογιακών αλλαγών καρτοκινητής #57
Λετε μποουδες και οι δυο σας και βγειτε απο το μικροκοσμο της γειτονιας που κινηστε. Εχει γινει χαλι μαυρο και η κοσμοτε και αυτο που εγραψε ο αλλος με το μηδενικο upλοαδ ειναι υπερδβολη ειναι 0,1-1mbps. Οποιος δεν πιστευει πινουμε καφε και κανουμε βολτες με τα πατινια και μετραμε απο το κεντρο και γυρω απο τον δακτυλιο
-
10-06-23, 18:23 Απάντηση: Vodafone: Ανακοίνωση τιμολογιακών αλλαγών καρτοκινητής #58
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iris07 : 10-06-23 στις 19:35.
-
10-06-23, 18:27 Απάντηση: Vodafone: Ανακοίνωση τιμολογιακών αλλαγών καρτοκινητής #59
Γι αρχή ποιος σύγκρινε το ένα δίκτυο με το άλλο, οποίος προσπαθεί να βγάλει εκ του συνόλου καλύτερη την βόντα από την κοτέ είναι άσχετος. Στην κουβέντα μας τώρα, η κοτέ έχει ρυθμίσει συνολικά με λαθος τρόπο τον εξοπλισμό της με αποτέλεσμα να εχει χαμηλό upload την ώρα που μπορεί να έχεις 600down, αυτό το παραδέχονται όλοι αυτό. τώρα αν είστε σε περιοχές με φουλ σήμα (δηλαδή κάτω από την κεραία) λογικό να έχετε άψογο upload. Όσοι λέτε ότι δεν ισχύει , κάντε μια μέτρηση στα -100 db και δείτε διαφορά μεταξύ down με upload.
-
10-06-23, 18:35 Απάντηση: Vodafone: Ανακοίνωση τιμολογιακών αλλαγών καρτοκινητής #60
Για το 1ο που λες, μπορεί και να το λένε κάποιοι..
Το θέμα με το Upload στην Cosmote είναι ένα άλλο ζήτημα που έχω δει και έχω ακούσει, αλλά μήπως έχει σχέση γενικότερα και με την λήψη που έχεις ?
Εγώ με εξωτερική κεραία είδα βελτίωση στο Upload με Cosmote x2.
Αλλά γενικά το Max που έχω δει κοντά σε καλές κεραίες είναι κάπου στα 150 και με τους 3 παρόχους.
Bookmarks