Καλημέρα σας.
Θέλω να στείλω ένα αρχείο με δεξί κλικ στο email μου (Office 365), αλλά η υπογραφή μου είναι text κι όχι html με συνέπεια να μην εμφανίζεται το logo της εταιρείας.
Για να γίνει αυτό, απλά επιλέγω στη μορφοποίηση από text σε html και μου βγάζει κανονικά την υπογραφή με το logo.
Το θέμα μου είναι αν γίνεται αυτόματα αυτή η μορφοποίηση και να εμφανίζεται η υπογραφή κανονικά, όπως όταν δημιουργώ εξ αρχής ένα email.
Σας ευχαριστώ εκ των προταίρων
- - - Updated - - -
Επειδή βρήκα την λύση σας την παραθέτω:
Ο φάκελος "SendTo" είναι ένας φάκελος προφίλ που περιέχει συντομεύσεις και άλλα ειδικά στοιχεία που θα βρείτε στο μενού "Αποστολή σε" όταν κάνετε δεξί κλικ σε ένα στοιχείο ή στην επιφάνεια εργασίας σας.
Μπορείτε να βρείτε αυτόν τον φάκελο στην ακόλουθη τοποθεσία: C:\Users\%username%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\SendTo
• Πληκτρολογήστε outlook.exe στο πεδίο Αναζήτηση του μενού Έναρξη.
Κάντε δεξί κλικ πάνω του και επιλέξτε:
Αποστολή σε -> Επιφάνεια εργασίας (δημιουργία συντόμευσης)
• Κάντε δεξί κλικ στη συντόμευση που μόλις δημιουργήσατε και από το μενού συντόμευσης κάντε κλικ στην επιλογή Ιδιότητες
• Στην καρτέλα Γενικά, αλλάξτε το όνομα της συντόμευσης σε Outlook Recipient
• Στην καρτέλα Συντόμευση, εντοπίστε το πλαίσιο που περιέχει τη διαδρομή για το Outlook.exe
• Πατήστε το SPACEBAR μία φορά για να πληκτρολογήσετε ένα κενό διάστημα μετά τη διαδρομή και στη συνέχεια πληκτρολογήστε /a και μετά ΟΚ
• Μετακινήστε την συντόμευση Outlook Recipient στο φάκελο SendTo
Πλέον όταν κάνετε δεξί κλικ σε ένα αρχείο, θα έχετε την επιλογή Αποστολή σε -> Outlook Recipient,
που θα δημιουργήσει ένα νέο email στην προεπιλεγμένη μορφή μηνυμάτων, με υπογραφή και με το επιλεγμένο αρχείο ως συνημμένο.
Εμφάνιση 1-1 από 1
-
09-06-23, 14:52 Αποστολή αρχείου στο email με δεξί κλικ #1
Bookmarks