Σελ. 80 από 91 ΠρώτηΠρώτη ... 60707578798081828590 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1.186-1.200 από 1351
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone
    Router
    PS 6/Mikrotik ax2
    Καλά.... έχουμε μείνει χωρίς δυνατότητα προσβασης σε smb στο plasma 6..... όπως έχει αναφερθεί χρειάζεται μιά μικρή έξτρα βιβλιοθήκη στο kio-extras 6, για να γίνει η δουλειά....
    Με τα πολλά, το θέμα έχει αναφερθεί από τον Νοέμβριο... και η προσθήκη της βιβλιοθήκης, είναι στα wishlist!!!!! Τόσο σημαντική είναι η υποστήριξη smb για το debian.... φυσικά στο ubuntu το θεμα είναι λυμένο εδώ και καιρό.
    Δυστυχώς με βλέπω να μετακομίζω σε άλλη διανομή άμεσα, ειδικά στο γραφείο που είμαι ο μόνος που τρέχει linux ενώ όλοι οι άλλοι είναι σε win, και τωρα έχω πρόβλημα να βλέπω κοινά αρχεια...... ακόμα και στο σπίτι ο media center/nas μοιράζει σε smb και εκεί εχω πρόβλημα αφού δεν βολεύει να κάνω συνέχεια mount.... Αυτοί στο debian, είναι ικανοί να κάνουν release έτσι, όπου να'ναι πλησιάζει το freeze για την trixie....

https://bugs.debian.org/cgi-bin/bugr...gi?bug=1092284
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Slammer : 21-01-25 στις 12:27.

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    @sktheo
    Δοκιμασα χτες τις 3 επιλογες που δινει το cups για να τον προσθεσω (τις 2 που φαινονται στην εικονα και μια που δεν τη δειχνει σημερα) και σε ολες εβγαλε σφαλμα και δεν τυπωσε τιποτα, οποτε σκεφτομαι μην θελει κατι επιπλεον. Happy? :P

@Slammer
    Γιατι δεν βαζεις εναν αλλο file manager μεχρι τοτε να κανεις τη δουλεια σου? Το οτι πολλα bug θα μεινουν ετσι μεχρι το release ειναι σχεδον σιγουρο.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 2025-01-21-111207_1280x1024_scrot.png  

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jim_p : 21-01-25 στις 14:41.
    ديميتريس

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone
    Router
    PS 6/Mikrotik ax2
    Πρέπει να βάλω έναν filemanager άσχετο με kio, αρα όχι Dolphin, οχι Krusader..... πρέπει να είναι κάτι άσχετο με το plasma. Καμμιά ιδέα? που δεν θα κουβαλήσει όλο το gnome στο συστημα?

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Pcmanfm(-qt)
    Συν οτι θελει απο gvfs για να μπορεις να συνδεθεις στα shares σου.
    ديميتريس

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145X6-10
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Slammer Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρέπει να βάλω έναν filemanager άσχετο με kio, αρα όχι Dolphin, οχι Krusader..... πρέπει να είναι κάτι άσχετο με το plasma. Καμμιά ιδέα? που δεν θα κουβαλήσει όλο το gnome στο συστημα?
    Nemo ισως ?

Περιοχή
    City of light with thy violet crown
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    200/20Mbps
    ISP
    Cosmote FTTH
    Router
    Opnsense
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Slammer Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά.... έχουμε μείνει χωρίς δυνατότητα προσβασης σε smb στο plasma 6..... όπως έχει αναφερθεί χρειάζεται μιά μικρή έξτρα βιβλιοθήκη στο kio-extras 6, για να γίνει η δουλειά....
    Με τα πολλά, το θέμα έχει αναφερθεί από τον Νοέμβριο... και η προσθήκη της βιβλιοθήκης, είναι στα wishlist!!!!! Τόσο σημαντική είναι η υποστήριξη smb για το debian.... φυσικά στο ubuntu το θεμα είναι λυμένο εδώ και καιρό.
    Δυστυχώς με βλέπω να μετακομίζω σε άλλη διανομή άμεσα, ειδικά στο γραφείο που είμαι ο μόνος που τρέχει linux ενώ όλοι οι άλλοι είναι σε win, και τωρα έχω πρόβλημα να βλέπω κοινά αρχεια...... ακόμα και στο σπίτι ο media center/nas μοιράζει σε smb και εκεί εχω πρόβλημα αφού δεν βολεύει να κάνω συνέχεια mount.... Αυτοί στο debian, είναι ικανοί να κάνουν release έτσι, όπου να'ναι πλησιάζει το freeze για την trixie....

https://bugs.debian.org/cgi-bin/bugr...gi?bug=1092284
    Το NAS που έχετε στο γραφείο δεν έχει δυνατότητα για NFS; Ποτέ μου δεν κατάλαβα (και ούτε πρόκειται) γιατί με Linux πάτε και κάνετε mount SMB, αντί της native Unix/Linux λύσης. Εκτός αν είναι κάνας Windows FIle Server ξερω γω.
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Παναγιώτης Γιαννάκης

Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion -
    Michael Jordan

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από megahead13 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποτέ μου δεν κατάλαβα (και ούτε πρόκειται) γιατί με Linux πάτε και κάνετε mount SMB, αντί της native Unix/Linux λύσης
    Για μενα ειναι πιο απλο να θυμαμαι το
    Κώδικας:
    smb://192.168.1.5/share
    απο το
    Κώδικας:
    nfs://192.168.1.5/full/path/to/share
    Προφανως σε συστημα που εχω στησει εγω τα shares, οχι σε αλλο που ειναι ηδη στημενα και δεν εχει καν nfs.
    ديميتريس

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone
    Router
    PS 6/Mikrotik ax2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από megahead13 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το NAS που έχετε στο γραφείο δεν έχει δυνατότητα για NFS; Ποτέ μου δεν κατάλαβα (και ούτε πρόκειται) γιατί με Linux πάτε και κάνετε mount SMB, αντί της native Unix/Linux λύσης. Εκτός αν είναι κάνας Windows FIle Server ξερω γω.
    Είναι όλοι με windows, μονο εγω είμαι το μαύρο πρόβατο , και ο server (μαύρος και αυτός)...... Χρησιμοποιούν τα services (file server, wireguard, rustdesk, ftp, pbs, git/gitea, mysql, mssql σε docker, κα) αλλά δεν ασχολούνται με linux, ασε που έχουν γεμίσει τον server με windows vm .....
    Εχω συνηθίσει τον krusader (σαν παλιός χρηστης του nc και του total commander) και μου κακοφαίνεται που δεν βλέπω τα shares από εκεί, τα εχω και σαν bookmarks, με ενα κλίκ ήμουν έτοιμος. Τελος πάντων προς το παρόν κάνω τα shares mount στο fstab μονίμως, αλλά στο laptop δεν είναι γρήγορο να κάνω mount/umount.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Slammer : 21-01-25 στις 21:04.

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Αν θες dual panel file manager οπως ο krusader, μηπως να εβλεπες και το doublecmd? Και ο pcmanfm μπορει να εχει 2 καρτελες ανοιχτες διπλα διπλα στο ιδιο παραθυρο με f3.
    ديميتريس

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone
    Router
    PS 6/Mikrotik ax2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jim_p Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν θες dual panel file manager οπως ο krusader, μηπως να εβλεπες και το doublecmd? Και ο pcmanfm μπορει να εχει 2 καρτελες ανοιχτες διπλα διπλα στο ιδιο παραθυρο με f3.
    Πωπω! πολύ flat εμφάνιση, μου θύμισε directory opus σε amiga.... δεν βλέπω να υποστηρίζει samba... μονο ftp, sftp..

- - - Updated - - -

Ψαχνωντας βρήκα το muCommander, που υποστηρίζει samba ... ειναι γραμμένος σε java και φαίνεται κάπως και αυτός, αλλά τη δουλειά τη κάνει προσωρινά και δεν εχει εξαρτήσεις.....https://www.mucommander.com/
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Slammer : 21-01-25 στις 21:32.

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Εδω εχει κανονικα. Πατας network στο μενου πανω πανω > network connect > network (κατω απο εκει εκει που εχει τα ftp) > το συστημα που θες να συνδεθεις > το share και μετα βαζεις τα credentials.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 2025-01-21-202703_1600x900_scrot.png  

ديميتريس

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone
    Router
    PS 6/Mikrotik ax2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jim_p Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδω εχει κανονικα. Πατας network στο μενου πανω πανω > network connect > network (κατω απο εκει εκει που εχει τα ftp) > το συστημα που θες να συνδεθεις > το share και μετα βαζεις τα credentials.
    Μπα!, δεν μου βγάζει τίποτα.... μάλλον χρειάζεται gvfs για να τα δει αυτά και εγω δεν έχω....

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Βαλτο τοτε. Αν και δεν βλεπω να το εχει σαν εξαρτηση καπου.
    ديميتريس

Downloads
    10
    Uploads
    0
    DSLAM
    HOL - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    double commander χρησιμοποιώ και εγώ κάποια χρόνια, μετά από krusader του 3.5 κ δεν τον αλλάζω...

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone
    Router
    PS 6/Mikrotik ax2
    Βλέπω όλοι παλιομοδίτες είμαστε..... dual panel managers, οι νεωτεροι δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει αυτό.....

Σελ. 80 από 91 ΠρώτηΠρώτη ... 60707578798081828590 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία