Σελ. 34 από 40 ΠρώτηΠρώτη ... 142429323334353639 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 496-510 από 598
    Περιοχή
    Athens
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΑΚΡΟΠΟΛΗ
    Router
    h288a
    SNR / Attn
    6.3(dB) / 10.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ThReSh Εμφάνιση μηνυμάτων
    Yeap, μετά "φυσάνε" μέσα τις ίνες ανάλογα την ζήτηση.
    Ναι λογικο αλλα αυτο θα παρει αλλο ενα εξαμηνο…????

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από skipper1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι λογικο αλλα αυτο θα παρει αλλο ενα εξαμηνο…????
    Αυτό παίρνει λίγη ώρα όταν θα έρθουν να φυσήξουν ίνα πχ για το σπίτι/πολυκατοικία σου από την στιγμή που έχεις κάνει αίτηση.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Gprs/3G
    ISP
    Cosmote
    Αυτό παίρνει λίγη ώρα όταν θα έρθουν να φυσήξουν ίνα πχ για το σπίτι/πολυκατοικία σου από την στιγμή που έχεις κάνει αίτηση.
    Εκτος και αν εισαι σαν εμενα που απλα αρνουνται και το βγαζουν συστημικο χωρις να εχει προβλημα το συστημα και χωρις να φταιει κανενας.

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KERSOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εκτος και αν εισαι σαν εμενα που απλα αρνουνται και το βγαζουν συστημικο χωρις να εχει προβλημα το συστημα και χωρις να φταιει κανενας.
    Άλλο το μπλόκο κι άλλο ο χρόνος εργασίας.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Gprs/3G
    ISP
    Cosmote
    Άλλο το μπλόκο κι άλλο ο χρόνος εργασίας.
    Μπλοκο γιατι ομως; αφου ολα ειναι ετοιμα και θελουν 4 ωρες μαξ να τελειωσουν. Μπλοκο μπορει να εχει και ο φιλος παραπανω

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Μπλοκο γιατι ομως; αφου ολα ειναι ετοιμα και θελουν 4 ωρες μαξ να τελειωσουν. Μπλοκο μπορει να εχει και ο φιλος παραπανω
    Ρώτα τους, που να ξέρω.

To θέμα είναι ότι αν το σύστημα πχ δεν βγάζει διαθεσιμότητα όπως στον κουμπάρο μου, ενώ περνάει κανονικά οπτική μπροστά του κι ΟΛΑ τα επόμενα σπίτια στην οδό του έχουν διαθεσιμότητα, υπάρχει "συστημικό θέμα" και αίτηση για FTTH δεν δέχονται δεν πά να τους βγάζει φωτογραφίες κτλπ.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    εγω πραγματικα γελαω πλεον...... αυτο που ελεγα τοσα χρονια για την οδο μου πως ειναι το τριγωνο των βερμουδων, επιβεβαιωνεται και τωρα με τις οπτικες. Αν δειτε ολη την καλλιθεα αναμεσα απο Συγγρου και Θησεως, ξεκινησαν απο πανω κατεβαινοντας προς Νιαρχος. Τοσους μηνες μετα παλι το τετραγωνο μεταξυ Αθηνας και Σπαρτης ειναι σαν ξεφωτο....... χαχαχαχαχαχα εχει πολυ πλακα. Να δω ποτε θα θυμηθουν να ερθουν......

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Vivodi Full
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    Vivodi - ΠΕΙΡΑΙΑ
    Τον ΟΤΕ περιμένουμε να περάσει οπτικές ίνες αλλά βλέπω τώρα το πρωί ήρθε η ΔΕΗ και περνάει καλώδιο από κολώνα... Κέκροπος και Σόλωνος. Ήθελα να ρωτήσω ξέρουμε τίποτα από μεριά ΟΤΕ αν έχει βγάλει χρονοδιάγραμμα για εδώ κάτω;

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Wind - ΑΚΡΟΠΟΛΗ
    Router
    ZYXEL VMG8623-T50B
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από evangelos40 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω πραγματικα γελαω πλεον...... αυτο που ελεγα τοσα χρονια για την οδο μου πως ειναι το τριγωνο των βερμουδων, επιβεβαιωνεται και τωρα με τις οπτικες. Αν δειτε ολη την καλλιθεα αναμεσα απο Συγγρου και Θησεως, ξεκινησαν απο πανω κατεβαινοντας προς Νιαρχος. Τοσους μηνες μετα παλι το τετραγωνο μεταξυ Αθηνας και Σπαρτης ειναι σαν ξεφωτο....... χαχαχαχαχαχα εχει πολυ πλακα. Να δω ποτε θα θυμηθουν να ερθουν......
    Ειναι τα συνορα των 2 Α/Κ η Αθηνάς.
    Εαν εισαι μεγαλυτερης ηλικιας θα θυμασαι οτι μεχρι την Αθηνάς τα τηλεφωνα ηταν 95χχχχχχ και μετα την Αθηνάς 94χχχχχχ.
    KOYKAKI : Τρύπα στην γεωγραφία των ευρυζωνικών συνδέσεων!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από evangelos40 Εμφάνιση μηνυμάτων
    χωρις να εχω εικονα δεν σκαβει η inalan εκει τωρα?αμα μπεις στο ΧΕΜΔ θα δεις οτι εχουν ηδη ενεργοποιησει 3-4 στενα στο κομματι αυτο
    η NOVA τωρα περναει την δαβακη οποτε κανε λιγο υπομονη λογικα μεσα στο καλοκαιρι θα ολοκληρωσει ολο αυτο το κομματι
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vagrino Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τον ΟΤΕ περιμένουμε να περάσει οπτικές ίνες αλλά βλέπω τώρα το πρωί ήρθε η ΔΕΗ και περνάει καλώδιο από κολώνα... Κέκροπος και Σόλωνος. Ήθελα να ρωτήσω ξέρουμε τίποτα από μεριά ΟΤΕ αν έχει βγάλει χρονοδιάγραμμα για εδώ κάτω;
    το ιδιο και εδω...στο κομματι που λες δεν εχει ηδη σκαψει η ΙΝΑΛΑΝ(δες στο ΧΕΜΔ)???ο ΟΤΕ εχει ηδη ξεκινησει το κομματι αυτο οποτε δεν νομιζω να του παρει πανω απο 2-3 μηνες(δεν ειναι και μεγαλο)...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από koukaki Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειναι τα συνορα των 2 Α/Κ η Αθηνάς.
    Εαν εισαι μεγαλυτερης ηλικιας θα θυμασαι οτι μεχρι την Αθηνάς τα τηλεφωνα ηταν 95χχχχχχ και μετα την Αθηνάς 94χχχχχχ.
    κ τι σημασια εχει που ειναι τα ορια; φοβουνται να πλησιασουν; ο οτε εσκαψε μια χαρα απο κατω εως την Αθηνας που ειναι τα ορια του. η νοβα γιατι οχι; ναρκοπεδιο ημαστε εδω; Ασε που ολη η γειτονια τριγυρω εδω κ χρονια εχει 100-200 ταχυτητα κ εμεις στην Φειδιου 24αρα. Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται παντα με αυτο το κομματι κ τις αναβαθμισεις δικτυου.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από giannisslgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    χωρις να εχω εικονα δεν σκαβει η inalan εκει τωρα?αμα μπεις στο ΧΕΜΔ θα δεις οτι εχουν ηδη ενεργοποιησει 3-4 στενα στο κομματι αυτο
    η NOVA τωρα περναει την δαβακη οποτε κανε λιγο υπομονη λογικα μεσα στο καλοκαιρι θα ολοκληρωσει ολο αυτο το κομματι

το ιδιο και εδω...στο κομματι που λες δεν εχει ηδη σκαψει η ΙΝΑΛΑΝ(δες στο ΧΕΜΔ)???ο ΟΤΕ εχει ηδη ξεκινησει το κομματι αυτο οποτε δεν νομιζω να του παρει πανω απο 2-3 μηνες(δεν ειναι και μεγαλο)...
    το τετραγωο που σχηματιζεται απο δοιρανης-αθηνας-δημοσθενους-σπαρτης δεν εχει ακουμπησει κανεις ποτε

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Gprs/3G
    ISP
    Cosmote
    Ρώτα τους, που να ξέρω.

To θέμα είναι ότι αν το σύστημα πχ δεν βγάζει διαθεσιμότητα όπως στον κουμπάρο μου, ενώ περνάει κανονικά οπτική μπροστά του κι ΟΛΑ τα επόμενα σπίτια στην οδό του έχουν διαθεσιμότητα, υπάρχει "συστημικό θέμα" και αίτηση για FTTH δεν δέχονται δεν πά να τους βγάζει φωτογραφίες κτλπ.
    Εμαθα οτι η ΝΟΒΑ δεσμευει την γραμμη για τους δικους της πελατες και αν κανει καποιος στην πολικατικοια μαζι της, μονο τοτε δινει και ο ΟΤΕ σε μενα. Φταιω εγω να τους παω διακστικα τωρα;;;;;;

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Εμαθα οτι η ΝΟΒΑ δεσμευει την γραμμη για τους δικους της πελατες και αν κανει καποιος στην πολικατικοια μαζι της, μονο τοτε δινει και ο ΟΤΕ σε μενα. Φταιω εγω να τους παω διακστικα τωρα;;;;;;
    Ό,τι νομίζεις, δεν θα είναι από τη δικιά μου τσέπη τα έξοδα.

Περιοχή
    Καλλιθέα Αττικής
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΘΗ
    Router
    ZTE H1600
    SNR / Attn
    (dB) / 3.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Απ' την κυρα-Καλλιόπη, την 80χρονη γειτόνισσα το έμαθες αυτό; Που το άκουσε από μια φίλη της ξαδέρφης της που ζει στην Κάτω Ραχούλα;
    Έψαξες τι μπορεί να συμβαίνει πράγματι, κι αν απ' την κείμενη νομοθεσία είναι υποχρεωμένη ή όχι η ΝΟΒΑ να δώσει παροχή στον ΟΤΕ, πριν γεμίσεις εδώ το νήμα με άχρηστα και ανούσια μηνύματα;
    Δεν γράφεις και ηλικία βέβαια στο προφίλ σου, αλλά συμπεριφέρεσαι σαν άμυαλος 18χρονος.
    Γρηγόρης Νάκος.
    greg61.gr

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Gprs/3G
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Greg61 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απ' την κυρα-Καλλιόπη, την 80χρονη γειτόνισσα το έμαθες αυτό; Που το άκουσε από μια φίλη της ξαδέρφης της που ζει στην Κάτω Ραχούλα;
    Έψαξες τι μπορεί να συμβαίνει πράγματι, κι αν απ' την κείμενη νομοθεσία είναι υποχρεωμένη ή όχι η ΝΟΒΑ να δώσει παροχή στον ΟΤΕ, πριν γεμίσεις εδώ το νήμα με άχρηστα και ανούσια μηνύματα;
    Δεν γράφεις και ηλικία βέβαια στο προφίλ σου, αλλά συμπεριφέρεσαι σαν άμυαλος 18χρονος.
    Οχι απο ανθρωπο μεσα στη ΝΟΒΑ και απο φιλο που του εκανε το ιδιο ο ΟΤΕ οταν πηγε να βαλει νοβα στο ιδιοκτητο του ΟΤΕ. Επισης αντι να κραζεις μπορεις να πεις την κειμενη νομοθεσια να βοηθησεις.

Σελ. 34 από 40 ΠρώτηΠρώτη ... 142429323334353639 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία