Έγραψα κι' εγώ στο sub "H γνώμη σας" πως θα ήθελα να ήταν τα πράγματα, το ξέρω ότι ζητάω πολλά.
Θα μου πεις "τόσα χρόνια τα ίδια δεν γινόταν"??
Τα ίδια γινόταν, απλά μου δημιουργήθηκε πρόβλημα στον οργανισμό από το overdose αρλούμπας, αγένειας και αχαριστίας, χρειάζομαι αποτοξίνωση.
- - - Updated - - -
Είχε ξεκινήσει μια συζήτηση,
https://www.adslgr.com/forum/threads...54#post7437754
εκεί έμεινε.
Αν θέλεις την γνώμη μου, δεν θα γίνει δουλειά ούτε με τα likes.
To πρόβλημα είναι βαθύτερο και δεν λύνεται τόσο εύκολα.
- - - Updated - - -
Φιλαράκι μου, σ' ευχαριστώ,
η βοήθεια θα εξακολουθήσει να υπάρχει από τα PM και για όσο μπορώ.
Αν πετύχει η αποτοξίνωση μπορεί να τα λέμε και από αλλού.
Θα δείξει...............
- - - Updated - - -
Φιλαράκι Chris,
Eμείς τα λέμε και θα τα λέμε.
Εκτός των άλλων που έγραψες και σ' ευχαριστώ, έγραψες και κάτι που με ανέβασε πάρα πολύ και χαράχτηκε βαθιά μέσα μου,
αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ................ είσαι πολύ μικρός ακόμα........................
- - - Updated - - -
Εμφάνιση 31-37 από 37
Θέμα: Ρητορική ερώτηση κρίσεως
-
14-08-23, 10:46 Απάντηση: Ρητορική ερώτηση κρίσεως #31Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
14-08-23, 11:02 Απάντηση: Ρητορική ερώτηση κρίσεως #32
-
14-08-23, 12:40 Απάντηση: Ρητορική ερώτηση κρίσεως #33
-
07-12-23, 08:04 Απάντηση: Ρητορική ερώτηση κρίσεως #34
Καλά, εμένα μπορείτε να μου πείτε πως μου ξέφυγε εντελώς αυτό το νήμα;
Από άλλο το έμαθα και πραγματικά στεναχωρήθηκα....
Τι να πω...
Απλά ότι καταλαβαίνω....
Θα τα λέμε και εμείς μέσω π.μ με τον φίλο sweet dreams....
Είχαμε διαφωνήσει, λίγες φορές νομίζω, άλλες πάλι είχαμε συμφωνήσει...
Γενικά είχαμε γράψει αρκετές φορές σε νήματα μαζί...
Πάντοτε όμως τον καταλάβαινα και θεωρούσα την άποψη του πολύτιμη...
Γι'αυτό άλλωστε σε διάφορα ζητήματα τα λέγαμε και μέσω π.μ... Οπότε χρειάστηκα την άποψη του σε κάποιο θέμα ο άνθρωπος ήταν εκεί...
Τι να πω; Κατανοητό το overdose αλλά μια τέτοια άποψη είναι κρίμα να λείπει από το φόρουμ...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 07-12-23 στις 10:05.
-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
07-12-23, 09:46 Απάντηση: Ρητορική ερώτηση κρίσεως #35
Αν κάποιος δέχεται προσωπική επίθεση από άλλο μέλος > φταίει το forum και οι moderators
Αν κάποιος βρίσκει λάθος την τεχνική πρόταση άλλου μέλους και δεν μπορεί να κάνει dislike > φταίει το forum
Αν κάποιος θεωρεί αρλούμπες τη γνώμη αλλού μέλους και το θεωρεί ηλίθιο > φταίει ο ίδιος, go f**k yourself
-
07-12-23, 16:50 Απάντηση: Ρητορική ερώτηση κρίσεως #36
Για μένα το σημαντικό είναι να σέβεται ο ένας τον άλλο .. και αν χρειαστεί και κάποιες φορές να κάνουμε πίσω δεν είναι κακό... το big picture είναι να είμαστε παρέα και να τα βρίσκουμε χωρίς προσβολές και ιστορίες.
There's no substitute for experience
CorollaClub
-
08-12-23, 22:24 Απάντηση: Ρητορική ερώτηση κρίσεως #37
Δηλαδή όταν ο άλλος λέει όντως και διαπιστωμένα τεχνικώς, αρλούμπες, ανακρίβειες και μερικές φορές και επικίνδυνα πράγματα,
φταίμε εμείς οι υπόλοιποι που ξέρουμε ότι λέει τέτοια πράγματα και θα πρέπει να κάνουμε αυτό που λες???
Επειδή έγραψε την άσχετη γνώμη του θα πρέπει αναγκαστικά να την ασπαστούμε γιατί αλλιώς εμείς έχουμε το πρόβλημα??
Ενδιαφέρουσα άποψη.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
Bookmarks