Υπάρχει κάποιος που του έχουν στείλει το Oxygen HPV15400 να μας εμπειρία από θέμα αποσυνδέσεων;Ή να στραφούμε σε αγορά router εκτός εμπορίου; Το κακό με το ZTE H268Q σε συνδυασμό με το K5161z stick είναι ότι ενώ δείχνει στην πρόσοψη όλα καλά χάνει το internet και δεν επανέρχεται μόνο του, θέλει επανεκκίνηση.
Εμφάνιση 166-180 από 301
-
10-02-25, 11:19 Απάντηση: Vodafone OneNet 4G LTE Public IP #166
-
10-02-25, 12:20 Απάντηση: Vodafone OneNet 4G LTE Public IP #167
Τα έχεις δουλέψει καθόλου αυτά; Ξέρεις αν έχουν εφαρμογή για το κινητό Η αν έχουν ddns;
- - - Updated - - -
Αναφορά για multiple apns βρήκα... Για multiple wan όχι...
Το 505 βλέπω δεν έχει τηλεφωνία...
Ούτε αναφορά για ddns βρήκα...
Εφαρμογή είδα ότι έχει το nebula app...-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
10-02-25, 12:31 Απάντηση: Vodafone OneNet 4G LTE Public IP #168
Παιδιά όσοι έχετε δοκιμάσει το oxygen πείτε γνώμες γιατί και εγώ καίγομαι
Θαυμάζετε αλλά δεν αγγίζετε
-
10-02-25, 12:55 Re: Vodafone OneNet 4G LTE Public IP #169
Έχω εγώ το oxygen. 1+ φορές τη μέρα τα λαμπάκια του mobile broadband και του internet σβήνουν και θέλει restart για να φτιάξει. Μάλλον κάποιο θέμα έχει το router μου. Αλλά θα φύγω από vodafone γιατί δεν λύνεται το πρόβλημα.
-
10-02-25, 13:41 Απάντηση: Re: Vodafone OneNet 4G LTE Public IP #170
Το θέμα είναι αν είσαι μακριά τι γίνεται...Και έχω σετάρει τηλεφωνία, κάμερες, συναγερμό επάνω. Το Σάββατο 6 φορές έκανα επανεκίννηση. Για τo Oxygen HPV15400 δεν έχω βρει σχετικές πληροφορίες στο διαδίκτυο αλλά πιστεύω θα είναι καλύτερο. Σου έκαναν αντικατάσταση κατόπιν παραπόνων ή εξαρχής σου έστειλαν αυτόν τον εξοπλισμό; Επίσης η sim μπορεί να αφαιρεθεί από το Oxygen ή όχι; Γιατί αν μου στείλουν Oxygen και έχει κι αυτό πρόβλημα και δεν βγαίνει η sim, έμπλεξα.
-
10-02-25, 14:44 Re: Vodafone OneNet 4G LTE Public IP #171
Έκανα παράπονα, ήρθε ο τεχνικός, επιβεβαίωσε πως χρειάζομαι oxygen στη γραμμή και μου το έστειλαν. Η sim είναι ενσωματωμένη στο oxygen. Δεν ξέρω μήπως βγαίνει αν το ανοίξεις.
-
10-02-25, 15:07 Απάντηση: Re: Vodafone OneNet 4G LTE Public IP #172
Δηλαδή με το στικάκι τι θέμα είχες;Συγγνώμη αλλά σε έχω ζαλίσει. Αλλά κι εμένα με το στικάκι δεν δουλεύει σωστά. Δεν ξέρω, είναι ελαττωματικό ή έτσι δουλεύει;Έχω διαπιστώσει ότι αν ζοριστεί με download/upload κολλάει χωρίς καμία ένδειξη και επανέρχεται μόνο με επανεκκίνηση. Toν παλιό εξοπλισμό τον έδωσες πίσω δηλαδή;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ilav : 10-02-25 στις 15:12.
-
10-02-25, 15:10 Απάντηση: Re: Vodafone OneNet 4G LTE Public IP #173
-
10-02-25, 15:51 Re: Vodafone OneNet 4G LTE Public IP #174
Το στικάκι είχε θέμα με τα πολλά connections και μετά από κάποιες ώρες χρήσης η ταχύτητα έπεφτε στα 2mbps και έφτιαχνε μόνο με επανεκκίνηση. Τον παλιό εξοπλισμό τον κράτησα. Το H268Q το χρησιμοποιώ ακόμα σαν access point επειδή έχει πολύ καλό wifi, ίσως το αφήσω και όταν μεταφερθώ στην cosmote.
Αξίζει να δοκιμάσετε αλλαγή σε oxygen. Όμως μετά δεν ξέρω αν θα μπορέσετε να βάλετε κάποιο δικό σας router.
-
10-02-25, 17:08 Απάντηση: Vodafone OneNet 4G LTE Public IP #175
Μισό, εγώ έχω ενα Huawei AX3 με DHCP συνδεδεμένο με το ρούτερ (ΖΤΕ), δεν θα συνδέεται λες?
-
10-02-25, 18:02 Απάντηση: Re: Vodafone OneNet 4G LTE Public IP #176
Με τα πολλά connections τι εννοείς;Αφού ουσιαστικά το στικάκι συνδέεται μόνο με την κεραία για 4G και το διαμοιρασμό αναλαμβάνει το H268Q.Εμενα έχω διαπιστώσει ότι αν δουλέψει 3-4 φορές στο pick χάνεται το internet και θέλει επανεκκίνηση.Αν λυθεί το θέμα μου με το oxygen δεν θα προβώ σε αγορά άλλου router. Απο θέμα ταχύτητας τον oxygen σίγουρα το θεωρώ καλύτερο. Το θέμα είναι να μην έχει αποσυνδέσεις και να πρέπει να το κάνεις συνέχεια επανεκκίνηση.
-
10-02-25, 19:47 Re: Απάντηση: Re: Vodafone OneNet 4G LTE Public IP #177
-
11-02-25, 00:12 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Vodafone OneNet 4G LTE Public IP #178
Κι εγώ με το στικάκι αυτό έχω καταλάβει ότι αν δίνει για ώρα full download/upload και το στέλνει σχεδόν όλο στο δίκτυο το ZTE H268Q σε διάφορες συσκευές "κολλάει". Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια ένδειξη στο ZTE για να καταλάβεις ότι έχασες το δίκτυο και θέλει manual επανεκκίνηση. Αν είσαι μακριά και δεν μπορείς να κάνεις επανεκκίνηση χάνεις τα πάντα... (τηλεφωνία, κάμερες και ο,τιδήποτε άλλο έχει πίσω από το router). Ίσως επιμείνω κι εγώ για Oxygen και αν μου αρνηθούν να πάω σε αγορά έστω και φτηνού sim router 4G γιατί το στικάκι θεωρώ ότι δεν κάνει για "βαριές" δουλειές. Δηλαδή η Vodafone δεν καταλαβαίνει ότι ο εξοπλισμός με στικάκι εν έτει 2025 και δη σε επαγγελματικά προγράμματα δεν είναι σοβαρός εξοπλισμός;Οι αποσυνδέσεις που λες οφείλονται σε κακή λήψη ή στο Oxygen;Επίσης τι ταχύτητα έπιανες με στικάκι και τι πιάνεις με Oxygen;
-
11-02-25, 00:15 Απάντηση: Vodafone OneNet 4G LTE Public IP #179
Μου έβγαλαν την πίστη ανάποδα, 2nd level το πρόβλημα για 2η φορά, ε εντάξει απο ένα σημείο και μετά θα πέσει καταγγελία αν δεν το αλλάξουν με το Oxygen.
-
11-02-25, 00:25 Απάντηση: Vodafone OneNet 4G LTE Public IP #180
Bookmarks