καλημέρα,
έχω ένα domain name στο papaki όταν κάνω αναζήτηση με nslookup μου βγάζεικαι κάτι τέτοιο
τι είναι αυτό, τα rdata τι είναι ?Κώδικας:rdata_48 = 256 3 8 AwEAAcwOOBKJγB6xγm57zn7o/mKcW/vH5L0+yeB0fc/1syEN3ZKn+wOA bqsi3+bEzwuZnρtNkρrlp9nV36jEt9OmXRWYF3SA2w4gkO7+p7ZGo4CZ ASOl9Qylh2SDweKCSd09MZAsLfcVOnIdJXsP03gg0/jk+dC9iYKPfHXT 4T4dXSdb
Εμφάνιση 61-75 από 159
-
31-07-23, 09:13 Απάντηση: Papaki.gr - Ενημέρωση για περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης #61
-
31-07-23, 10:25 Απάντηση: Papaki.gr - Ενημέρωση για περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης #62
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
31-07-23, 10:46 Απάντηση: Papaki.gr - Ενημέρωση για περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης #63
Το keepassxc έχει την δυνατότητα να αποθηκεύει και 2FA.
Αυτό χρησιμοποιώ και τα έχω όλα σε ένα.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
31-07-23, 10:53 Απάντηση: Papaki.gr - Ενημέρωση για περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης #64
Πάντως παίδες σε ερώτηση που έκανα αν είναι ασφαλή τα domain και αν έχουν αλλάξει κωδικούς εξουσιοδότησης...ακόμα απάντηση δεν έχω πάρει !
-
31-07-23, 11:18 Απάντηση: Papaki.gr - Ενημέρωση για περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης #65
-
31-07-23, 11:25 Απάντηση: Papaki.gr - Ενημέρωση για περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης #66
-
31-07-23, 11:35 Απάντηση: Papaki.gr - Ενημέρωση για περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης #67There's no substitute for experience
CorollaClub
-
31-07-23, 11:51 Απάντηση: Papaki.gr - Ενημέρωση για περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης #68
Το "πρόβλημα" με το να μην κλειδώνει ανεξάρτητα το Authenticator είναι αν δώσεις σε κάποιον το κινητό, για να δει κάτι ή να μιλήσει σε μία κλήση, μπορεί να μπει και να δει τα 2FA και τις γεννήτριες μαζί, ή να εγκρίνει την πρόσβαση κάπου, χωρίς να το καταλάβεις.
Είναι ο λόγος που δεν μου αρέσει καθόλου και το Google Pay, πρέπει απλά να έχεις ξεκλείδωτο το κινητό, καμία άλλη προστασία από τυχαίο πέρασμα, σε αντίθεση με το να πρέπει επί τούτου να ανοίξεις την εφαρμογή!
-
31-07-23, 12:03 Απάντηση: Papaki.gr - Ενημέρωση για περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης #69
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
31-07-23, 12:13 Απάντηση: Papaki.gr - Ενημέρωση για περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης #70
-
31-07-23, 12:19 Απάντηση: Papaki.gr - Ενημέρωση για περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης #71
Γιατί με αυτή την λογική θα πρέπει αλλού να αποθηκεύεις το usr, αλλού το psw και αλλού το 2fa.
Το keepassxc είναι πολύ πιο ασφαλές από τα υπόλοιπα psw manager και αφού διαθέτει και 2fa είναι ιδανικό τουλάχιστον για εμένα.
+ ότι έχει και αντίστοιχο app με δυνατότητα auto complete στις υπόλοιπες εφαρμογές.| "Anyone can build a fast CPU.
-
31-07-23, 12:24 Απάντηση: Papaki.gr - Ενημέρωση για περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης #72
-
31-07-23, 12:44 Απάντηση: Papaki.gr - Ενημέρωση για περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης #73
-
31-07-23, 14:06 Απάντηση: Papaki.gr - Ενημέρωση για περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης #74
Το keepassxc έχει διπλό κλείδωμα.
Και key file και κωδικό.
Οπότε εσύ αναρωτιέσαι τι γίνεται αν σου κλέψει και το αρχείο και βρει και τον κωδικό σου.
Με το ίδιο σκεπτικό θα σε ρωτήσω τι θα γίνει αν σου κόψει το δάκτυλο ή σε βγάλει μια φώτο και ξεκλειδώσει το κινητό σου.
ΥΓ
Γι αυτό σου έγραψα την πρώτη πρόταση γιατί την ψυλλιάστηκα που την πήγαινες την συζήτηση.| "Anyone can build a fast CPU.
-
31-07-23, 14:15 Απάντηση: Papaki.gr - Ενημέρωση για περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης #75
Αν κάποιος μου κόψει το δάχτυλο (ή το κεφάλι, γιατί έχω Face ID) και πάρει το κινητό μου, θα πρέπει ταυτόχρονα να έχει και τον κωδικό μου για το password manager (και το key file). Τρία πράγματα. Εσύ είσαι τυχερός, δε χρειάζεται να σου κόψουν δάχτυλο ή κεφάλι
Και δεν πήγαινα πουθενά τη συζήτηση. Αν η πρώτη πρόταση που λες είναι αυτή για το username/password, δε χρειάζεται καν να αναφέρω το ότι είναι άτοπη, καθώς το username δεν είναι μυστικό.
Bookmarks