Παρήγγειλα τον XPS 15 μέσω της δουλειάς μου, οπότε με τη γραφειοκρατία και το χρόνο συναρμολόγησης καλό Σεπτέμβριο θα τον παραλάβω. Ελπίζω να μην έκανα λάθος επιλογή, αλλά ανάμεσα σε 3 κακά (XPS 13, Latitude, XPS 15) διάλεξα το μικρότερο. Τα μόνα 2 που φοβάμαι είναι την αυτονομία και τη θερμοκρασία λόγω NVIDIA, αλλά θα δούμε. Το μεγάλο μέγεθος και την αισθητική θα τα συνηθίσω.
Εμφάνιση 16-22 από 22
-
10-08-23, 23:49 Απάντηση: Σκέψεις για νέο φορητό DELL #16
-
11-08-23, 00:28 Απάντηση: Σκέψεις για νέο φορητό DELL #17
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1000/400
- ISP
- Elisa
- Router
- pfsense
Μεγεια και πες μας εντυπώσεις με την πρώτη ευκαιρία.
-
11-08-23, 05:44 Απάντηση: Σκέψεις για νέο φορητό DELL #18
Mεγειά.
Τον κυκλοφορείς πολύ ή περνάει πολλές ώρες σε ένα γραφείο ?
Μία εξωτερική 24άρα οθόνη και ένα πληκτρολόγιο κάνουν διαφορά.
Για την αυτονομία πλέον υπάρχουν powerbanks που φορτίζουν laptops, κάτι σαν εξωτερική μπαταρία.No fm radio ?
No headphone jack ?
Sorry no phone.
-
11-08-23, 09:22 Απάντηση: Σκέψεις για νέο φορητό DELL #19
-
11-08-23, 10:37 Απάντηση: Σκέψεις για νέο φορητό DELL #20
-
11-08-23, 10:45 Απάντηση: Σκέψεις για νέο φορητό DELL #21Disclaimer:
Any views or opinions expressed represent the official view of the voices in my head.
-
11-08-23, 18:44 Απάντηση: Σκέψεις για νέο φορητό DELL #22
Ήρθα λίγο καθυστερημένα, αλλά μόλις σήμερα πήρα το Latitude στα χέρια μου. (Στη ΒΙ, τα πράγματα μερικές φορές πάνε με ρυθμούς μπαμπάτσα).
Καταρχάς, καλά έκανες και πήρες το XPS. Το Latitude είναι μηχανάκι συγκεκριμένου σκοπού και τίποτα παραπάνω. Η σύνθεση που μου ήρθε είναι η παρακάτω:
Όμως όσο γουρουνάκι και να φαίνεται, και η οθόνη να είναι όντως πολύ καλή, με πληκτρολόγιο που φαίνεται να μπορεί να βγάλει αρκετά βαρύ φορτίο, πάντα θα είναι ένα μέτριο σασί (ή ένα σασί ειδικού σκοπού).
Στα συν του πως είναι όλο ανακυκλωμένο ή μπορεί να ανακυκλωθεί ως μέρος του sustainability initiative.
Αλλά, XPS και πάλι XPS μόνο και μόνο γιατί είναι ένα πραγματικά premium μηχάνημα.
- - - Updated - - -
Και το βασικότερο, με γειά και καλοδούλευτο!
Bookmarks