Γιατι δεν κάνεις φορητότητα σε νοβα F2G, το οποίο εχει ανανεωση απο 1 ευρω ονλαιν και δεν καταργει το πακετο των 7,20€ και εχει και χρεωση ανα δευτερόλεπτο;Κάτι παρεμφερές συνέβη και σε μένα σήμερα. Είχα εκφράσει χθες στο live chat την αγανάκτησή μου για την κατάργηση του πακέτου κι αμέσως με κάλεσε η εκπρόσωπος του εμπορικού τμήματος. Όταν είδε ότι δεν μπορεί με τίποτα να με πείσει για την "λογική" κατάργησης (δεν υπήρχε λέει ζήτηση για το 7.2 extra ????) κι εφόσον την είχα στριμώξει με τα επιχειρήματα που της παρέθεσα, μου είπε ότι κάνω πολύ καλά που διαμαρτύρομαι (;;!!!) γιατί οι καταγεγραμμένες κλήσεις φτάνουν στους ιθύνοντες, και με παρέπεμψε να ανανεώσω σε κατάστημα ό,τι αξία εγώ επιθυμώ από 8€ και άνω. Της είπα ότι και σε αυτό το θέμα είναι απαράδεκτοι και με διαβεβαίωσε ότι όλες οι εταιρείες θα προβούν στις ίδιες ακριβώς αλλαγές, λες κι αυτό αποτελεί δικαιολογία. Να πω σε αυτό το σημείο ότι ήμουν πολύ τυχερή που είχα διαβάσει τις απόψεις σας και σας ευχαριστώ πολύ γιατί με βοήθησαν και πήγα απολύτως προετοιμασμένη! Μπαίνω λοιπόν και κατευθύνομαι αμέσως στο μηχάνημα. Εμφανίζεται μία υπάλληλος και με ρωτάει τί θέλω. Μόλις άκουσε για ανανέωση μικρής αξίας, μου είπε ότι δεν λειτουργεί το μηχάνημα και με παρέπεμψε σε συνάδελφο ο οποίος επέμενε ότι μπορώ να κάνω ανανέωση από 13€ και πάνω. Του επέμενα κι εγώ συνεχώς για το αντίθετο, του έλεγα ότι ακολουθώ τις υποδείξεις της εκπροσώπου του εμπορικού τμήματος, ανένδοτος αυτός! Κάπου εδώ να προσθέσω ότι όταν μου ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου μου, άνοιξε η αντίστοιχη οθόνη με όλες τις σχετικές πληροφορίες κι υπήρχε κι ένα πλαίσιο στο οποίο αναγραφόταν ότι έχω επικοινωνήσει κι έχω εκφράσει παράπονα. Κι όμως, παρόλο που το έβλεπε κι ήξερε πως του λέω αλήθεια, επέμενε ότι δεν γίνεται. Του λέω κάποια στιγμή ότι θα πάω να προσπαθήσω μήπως ξεκολλήσει το μηχάνημα κι ήρθε αμέσως πίσω μου και μου απαντάει με υφάκι: "Ακόμα κι αν έχει ξεκολλήσει, αποκλείεται να δεχτεί ανανέωση τόσο μικρού ποσού!" Ok, του απαντάω, η προσπάθεια μετράει. Και, ω εκ του θαύματος, έτοιμη η ανανέωση σε λιγότερο από ένα λεπτό! Άσπρισε ο υπάλληλος κι επέστρεψε στο πόστο του με ταχύτητα φωτός! Έχω κρατήσει το αποδεικτικό ανανέωσης για τον επόμενο μήνα που θα πρέπει να μπω στην ίδια διαδικασία. Για όσο τουλάχιστον θα υπάρχουν ακόμα οικονομικά πακέτα. Γιατί, όπως με ενημέρωσε τηλεφωνικά η εκπρόσωπος, κάποια στιγμή θα μείνουν 2-3 πακέτα και δεν θα υπάρχουν πολλές επιλογές. Είδωμεν, αλλά αυτό που κρατάω από την σημερινή κατάσταση είναι ότι ο επόμενων νικά!
Εμφάνιση 76-90 από 97
-
28-10-23, 12:36 Απάντηση: Vodafone: κατάργηση/τροποποίηση πακέτων καρτοκινητής #76
-
28-10-23, 12:49 Απάντηση: Vodafone: κατάργηση/τροποποίηση πακέτων καρτοκινητής #77
Ή έστω αφού παραμένει στη Vodafone
γιατί δε χρησιμοποιεί το Vodafone Cashback με το οποίο επίσης ανανεώνει καρτοκινητά της Vodafone με φραγκοδίφραγκα;
Εγώ αυτό δεν το καταλαβαίνω.
Ούτε πιο εύκολο είναι νομίζω να τρέχει κάποιος σε κατάστημα Vodafone από ό,τι στο supermarket
ούτε πιστεύω σε μεγάλο νησί να μη βρίσκει μια από τις αλυσίδες supermarket που συμμετέχουν στο Cashback εκεί όπου βρίσκει κατάστημα Vodafone.
Από τη στιγμή που λέμε ότι το ζητούμενο είναι η ελάχιστη αξία ανανέωσης πάντα.
-
28-10-23, 12:50 Απάντηση: Vodafone: κατάργηση/τροποποίηση πακέτων καρτοκινητής #78
-
28-10-23, 12:56 Απάντηση: Vodafone: κατάργηση/τροποποίηση πακέτων καρτοκινητής #79
Έχω ακούσει ότι το Cashback παίζει και για το CU
αλλά δεν έχω CU για να σου απαντήσω τί συμβαίνει με liquid κλπ.
Πάντως σε απλό καρτοκινητό Vodafone που μπορώ να σου πω
το διάστημα από την ώρα που σκανάρεις την απόδειξη δεν είναι συγκεκριμένο και εξαρτάται από το πόσο γρήγορα θα στείλει τα στοιχεία το supermarket προς το pockee που είναι αυτό το οποίο διαχειρίζεται το σύστημα.
Αναφέρει ένα απαιτούμενο διάστημα μέχρι και 7 ημέρες, που μάλλον είναι μεγάλο και το αναφέρει για τυπικούς λόγους,
πρακτικά δεν είναι σταθερό και μπορεί να σου πιστώσουν την επόμενη μέρα,
συνήθως εγώ έχω δει να παίρνει 2-4 μέρες.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος antonis_ : 28-10-23 στις 13:09.
-
28-10-23, 12:57 Απάντηση: Vodafone: κατάργηση/τροποποίηση πακέτων καρτοκινητής #80
-
28-10-23, 13:45 Απάντηση: Vodafone: κατάργηση/τροποποίηση πακέτων καρτοκινητής #81
Παλιά κυνηγούσα τις προσφορές και έπερνα κάμποσα ψιλά πίσω ως Bonus..
Τώρα τελευταία που βαριέμαι να κοιτάω και να κυνηγάω τις προσφορές από τα site, δεν παίρνω πολλά Bonus..
ότι τύχει στις αγορές που κάνω..
τώρα κοιτάω κυρίως τις προσφορές στο SuperMarket σε αυτά που θέλω να αγοράσω άμεσα.
Βασικά χρησιμοποιώ το Pockee, που δίνει και άλλα Bonus..
Είχα βάλει κάτι αποδείξεις στην Vodafone αλλά τζίφος..
Προς το παρόν δεν με καίει πολύ το ζήτημα γιατί έχω και το Smart Pocket σε υπόλοιπα που μαζεύω..
Εάν όμως καταργηθεί το Smart Pocket έφυγα κατ' ευθείαν για Nova. (3 CU που έχουμε..)Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iris07 : 28-10-23 στις 13:54.
-
30-10-23, 22:15 Απάντηση: Vodafone: κατάργηση/τροποποίηση πακέτων καρτοκινητής #82
Εχω συμβολαιο vodafone μεχρι 2024 Ιουνιο. Μπορω να φυγω χωρις ποινη, μετα απο τις τελευταιες αυξησεις και να παω Cosmote;
Παρακαλω να απαντησει καποιος παικταρας αν τα γνωριζει καλα τα κολπα. Τον ευχαριστω εκ των προτερων.Antec C8 Constellation
Asrock X870 PRO RS
7950X3D
G.Skill f5-5600j2834f16gx2 (28-34-34-89)
RX6800XT
Corsair 850x
-
30-10-23, 22:37 Απάντηση: Vodafone: κατάργηση/τροποποίηση πακέτων καρτοκινητής #83
Εάν λες για συμβόλαιο κινητής θα πρέπεις να δεις αυτήν εδώ την ανακοίνωση..
https://www.adslgr.com/forum/threads...B3%CF%8E%CE%BD
Στην Vodafone ανεβαίνουν εδώ :
https://www.vodafone.gr/vodafone-ell.../anakoinoseis/
-
01-11-23, 19:52 Re: Απάντηση: Vodafone: κατάργηση/τροποποίηση πακέτων καρτοκινητής #84
Άμα ξαναπάτε σε κατάστημα Vfone, πείτε τους θέλω να δω στο μηχάνημα να κοιτάξω για μια πληρωμή (έτσι αόριστα), αμα πιέσουν - τι θέλετε - "να δώ για ένα σταθερό συγγενούς" και όχι, ξέρω να δουλεύω το μηχάνημα μόνη μου, σας ευχαριστώ αλλά δεν χρειάζομαι βοήθεια για να το χρησιμοποιήσω!
Μόλις ακούν 8 ευρώ καρτοκινητό (βγάζουν φλύκταινες και μόνο στην ιδέα), είναι τεχνική πωλήσεων να σου πωλήσουν περισσότερο για να πιάσουν τους στόχους τους. Συν του ότι πολλά καταστήματα Vodafone είναι franchise και δεν είναι στην μαμά εταιρεία.
Έτσι και τα περίπτερα όταν θες εισιτήρια
Πάντως η ανανέωση μέσω cashback με τον αρακά barbastathi πρέπει να είναι οτι πιο value for money υπάρχει. Κάνεις ανανέωση πολύ μικρότερης αξίας των 8 και κάνεις και φαγητό.
ωραία, έτσι να λειτουργεί ο ανταγωνισμός, ορθάΜα τι λέτε τώρα φυσικά και δεν υπάρχει καρτέλ .....
Καιρός να αρχίσουν να το γράφουν και εγγράφως το παραπάνω...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MyISLM : 01-11-23 στις 20:35.
-
11-11-23, 01:02 Απάντηση: Re: Απάντηση: Vodafone: κατάργηση/τροποποίηση πακέτων καρτοκινητής #85
-
23-11-23, 11:38 Απάντηση: Vodafone: κατάργηση/τροποποίηση πακέτων καρτοκινητής #86
Να σας ενημερώσω ότι η αυτόματη ανανέωση 8€ στο CU Liquid, μου έγινε κανονικά με 8€ και στις 20/10 και στις 20/11, παρόλο που το δελτίο τύπου έγραφε ότι θα άλλαζε αυτόματα στα 12€ από 19/10 και μετά.
-
23-11-23, 15:02 Απάντηση: Vodafone: κατάργηση/τροποποίηση πακέτων καρτοκινητής #87
-
26-11-23, 14:06 Απάντηση: Vodafone: κατάργηση/τροποποίηση πακέτων καρτοκινητής #88
@Elena_Crete Πωπω απανωτά εγκεφαλικά...
-
26-11-23, 14:11 Απάντηση: Vodafone: κατάργηση/τροποποίηση πακέτων καρτοκινητής #89
-
26-11-23, 14:59 Απάντηση: Vodafone: κατάργηση/τροποποίηση πακέτων καρτοκινητής #90
Bookmarks