Σελ. 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 76-90 από 97
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Elena_Crete Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάτι παρεμφερές συνέβη και σε μένα σήμερα. Είχα εκφράσει χθες στο live chat την αγανάκτησή μου για την κατάργηση του πακέτου κι αμέσως με κάλεσε η εκπρόσωπος του εμπορικού τμήματος. Όταν είδε ότι δεν μπορεί με τίποτα να με πείσει για την "λογική" κατάργησης (δεν υπήρχε λέει ζήτηση για το 7.2 extra ????) κι εφόσον την είχα στριμώξει με τα επιχειρήματα που της παρέθεσα, μου είπε ότι κάνω πολύ καλά που διαμαρτύρομαι (;;!!!) γιατί οι καταγεγραμμένες κλήσεις φτάνουν στους ιθύνοντες, και με παρέπεμψε να ανανεώσω σε κατάστημα ό,τι αξία εγώ επιθυμώ από 8€ και άνω. Της είπα ότι και σε αυτό το θέμα είναι απαράδεκτοι και με διαβεβαίωσε ότι όλες οι εταιρείες θα προβούν στις ίδιες ακριβώς αλλαγές, λες κι αυτό αποτελεί δικαιολογία. Να πω σε αυτό το σημείο ότι ήμουν πολύ τυχερή που είχα διαβάσει τις απόψεις σας και σας ευχαριστώ πολύ γιατί με βοήθησαν και πήγα απολύτως προετοιμασμένη! Μπαίνω λοιπόν και κατευθύνομαι αμέσως στο μηχάνημα. Εμφανίζεται μία υπάλληλος και με ρωτάει τί θέλω. Μόλις άκουσε για ανανέωση μικρής αξίας, μου είπε ότι δεν λειτουργεί το μηχάνημα και με παρέπεμψε σε συνάδελφο ο οποίος επέμενε ότι μπορώ να κάνω ανανέωση από 13€ και πάνω. Του επέμενα κι εγώ συνεχώς για το αντίθετο, του έλεγα ότι ακολουθώ τις υποδείξεις της εκπροσώπου του εμπορικού τμήματος, ανένδοτος αυτός! Κάπου εδώ να προσθέσω ότι όταν μου ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου μου, άνοιξε η αντίστοιχη οθόνη με όλες τις σχετικές πληροφορίες κι υπήρχε κι ένα πλαίσιο στο οποίο αναγραφόταν ότι έχω επικοινωνήσει κι έχω εκφράσει παράπονα. Κι όμως, παρόλο που το έβλεπε κι ήξερε πως του λέω αλήθεια, επέμενε ότι δεν γίνεται. Του λέω κάποια στιγμή ότι θα πάω να προσπαθήσω μήπως ξεκολλήσει το μηχάνημα κι ήρθε αμέσως πίσω μου και μου απαντάει με υφάκι: "Ακόμα κι αν έχει ξεκολλήσει, αποκλείεται να δεχτεί ανανέωση τόσο μικρού ποσού!" Ok, του απαντάω, η προσπάθεια μετράει. Και, ω εκ του θαύματος, έτοιμη η ανανέωση σε λιγότερο από ένα λεπτό! Άσπρισε ο υπάλληλος κι επέστρεψε στο πόστο του με ταχύτητα φωτός! Έχω κρατήσει το αποδεικτικό ανανέωσης για τον επόμενο μήνα που θα πρέπει να μπω στην ίδια διαδικασία. Για όσο τουλάχιστον θα υπάρχουν ακόμα οικονομικά πακέτα. Γιατί, όπως με ενημέρωσε τηλεφωνικά η εκπρόσωπος, κάποια στιγμή θα μείνουν 2-3 πακέτα και δεν θα υπάρχουν πολλές επιλογές. Είδωμεν, αλλά αυτό που κρατάω από την σημερινή κατάσταση είναι ότι ο επόμενων νικά!
    Γιατι δεν κάνεις φορητότητα σε νοβα F2G, το οποίο εχει ανανεωση απο 1 ευρω ονλαιν και δεν καταργει το πακετο των 7,20€ και εχει και χρεωση ανα δευτερόλεπτο;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Ή έστω αφού παραμένει στη Vodafone
    γιατί δε χρησιμοποιεί το Vodafone Cashback με το οποίο επίσης ανανεώνει καρτοκινητά της Vodafone με φραγκοδίφραγκα;

Εγώ αυτό δεν το καταλαβαίνω.
    Ούτε πιο εύκολο είναι νομίζω να τρέχει κάποιος σε κατάστημα Vodafone από ό,τι στο supermarket
    ούτε πιστεύω σε μεγάλο νησί να μη βρίσκει μια από τις αλυσίδες supermarket που συμμετέχουν στο Cashback εκεί όπου βρίσκει κατάστημα Vodafone.
    Από τη στιγμή που λέμε ότι το ζητούμενο είναι η ελάχιστη αξία ανανέωσης πάντα.

Περιοχή
    Σαλαμίνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    (53.7/ 5.4)
    ISP
    Vodafone
    Router
    H300s
    SNR / Attn
    15.2(dB) / 12(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από antonis_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω
    αν το θέμα είναι να ανανεώσει κάποιος με οσοδήποτε μικρή αξία
    για ποιό λόγο να ασχολείται με την ανανέωση με ακριβότερες αξίες όταν υπάρχει το Vodafone Cashback.
    Μόνο αν ζει σε απομονωμένο μέρος όπου δεν υπάρχουν super market
    μπορώ να το δεχτώ να μην επιλέγει το Cashback,
    που όπως προείπα δεν έχει καταργηθεί ούτε έχει αλλάξει
    και πριν λίγες μέρες ανανέωσα με σχεδόν ένα ευρώ καρτοκινητό Vodafone.

Και πάντοτε ασφαλώς υπάρχει επίσης και δυνατότητα φορητότητας στη Nova
    όπου ανανεώνεις άκοπα με ένα ευρώ.
    Σκεφτομαι να το κανω σε συνδυασμο με liquid. Λογικα πρεπει να βγαίνω απο το liquid να σκαναρω την αποδειξη να περιμενω να μπει το ποσον κ μετα να ξαναμπαίνω; Πόσες μέρες θα παιρνει αυτό ;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από geopapa Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σκεφτομαι να το κανω σε συνδυασμο με liquid. Λογικα πρεπει να βγαίνω απο το liquid να σκαναρω την αποδειξη να περιμενω να μπει το ποσον κ μετα να ξαναμπαίνω; Πόσες μέρες θα παιρνει αυτό ;
    Έχω ακούσει ότι το Cashback παίζει και για το CU
    αλλά δεν έχω CU για να σου απαντήσω τί συμβαίνει με liquid κλπ.

Πάντως σε απλό καρτοκινητό Vodafone που μπορώ να σου πω
    το διάστημα από την ώρα που σκανάρεις την απόδειξη δεν είναι συγκεκριμένο και εξαρτάται από το πόσο γρήγορα θα στείλει τα στοιχεία το supermarket προς το pockee που είναι αυτό το οποίο διαχειρίζεται το σύστημα.
    Αναφέρει ένα απαιτούμενο διάστημα μέχρι και 7 ημέρες, που μάλλον είναι μεγάλο και το αναφέρει για τυπικούς λόγους,
    πρακτικά δεν είναι σταθερό και μπορεί να σου πιστώσουν την επόμενη μέρα,
    συνήθως εγώ έχω δει να παίρνει 2-4 μέρες.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος antonis_ : 28-10-23 στις 13:09.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Το κασμπακ γινεται μόνο απο το myvodafone app, που σημαινει οτι θα πρεπει να βγαινεις απο το liquid και να γινεσαι απλο cu, να κάνεις το cashback και μετά να ξαναμπαίνεις στο liquid.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 + 110/11 + 500/50
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    DSLAM
    Wind - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Fritz! VDSL + 5G
    SNR / Attn
    19(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παλιά κυνηγούσα τις προσφορές και έπερνα κάμποσα ψιλά πίσω ως Bonus..
    Τώρα τελευταία που βαριέμαι να κοιτάω και να κυνηγάω τις προσφορές από τα site, δεν παίρνω πολλά Bonus..
    ότι τύχει στις αγορές που κάνω..
    τώρα κοιτάω κυρίως τις προσφορές στο SuperMarket σε αυτά που θέλω να αγοράσω άμεσα.

Βασικά χρησιμοποιώ το Pockee, που δίνει και άλλα Bonus..
    Είχα βάλει κάτι αποδείξεις στην Vodafone αλλά τζίφος..

Προς το παρόν δεν με καίει πολύ το ζήτημα γιατί έχω και το Smart Pocket σε υπόλοιπα που μαζεύω..
    Εάν όμως καταργηθεί το Smart Pocket έφυγα κατ' ευθείαν για Nova. (3 CU που έχουμε..)
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iris07 : 28-10-23 στις 13:54.

Περιοχή
    Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30
    ISP
    NOVA
    DSLAM
    Wind - ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
    Router
    Nokia κάτι
    Path Level
    Fastpath
    Εχω συμβολαιο vodafone μεχρι 2024 Ιουνιο. Μπορω να φυγω χωρις ποινη, μετα απο τις τελευταιες αυξησεις και να παω Cosmote;

Παρακαλω να απαντησει καποιος παικταρας αν τα γνωριζει καλα τα κολπα. Τον ευχαριστω εκ των προτερων.
    Antec C8 Constellation
    Asrock X870 PRO RS
    7950X3D
    G.Skill f5-5600j2834f16gx2 (28-34-34-89)
    RX6800XT
    Corsair 850x

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 + 110/11 + 500/50
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    DSLAM
    Wind - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Fritz! VDSL + 5G
    SNR / Attn
    19(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Εάν λες για συμβόλαιο κινητής θα πρέπεις να δεις αυτήν εδώ την ανακοίνωση..

https://www.adslgr.com/forum/threads...B3%CF%8E%CE%BD

Στην Vodafone ανεβαίνουν εδώ :
    https://www.vodafone.gr/vodafone-ell.../anakoinoseis/

Περιοχή
    Thess
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ~ 20/20
    ISP
    (κ)ΟΤΕ 4G
    Router
    BT Home Hub 5A (OpenWRT)
    μου είπε ότι κάνω πολύ καλά που διαμαρτύρομαι (;;!!!)

Άμα ξαναπάτε σε κατάστημα Vfone, πείτε τους θέλω να δω στο μηχάνημα να κοιτάξω για μια πληρωμή (έτσι αόριστα), αμα πιέσουν - τι θέλετε - "να δώ για ένα σταθερό συγγενούς" και όχι, ξέρω να δουλεύω το μηχάνημα μόνη μου, σας ευχαριστώ αλλά δεν χρειάζομαι βοήθεια για να το χρησιμοποιήσω!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Iris07 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να σας πω το προτιμάω τελικά το μηχάνημα γιατί δεν χρειάζεται να έρχεσαι σε "επαφή" με πωλητές..
    Μόλις ακούν 8 ευρώ καρτοκινητό (βγάζουν φλύκταινες και μόνο στην ιδέα ), είναι τεχνική πωλήσεων να σου πωλήσουν περισσότερο για να πιάσουν τους στόχους τους. Συν του ότι πολλά καταστήματα Vodafone είναι franchise και δεν είναι στην μαμά εταιρεία.

Μόλις άκουσε για ανανέωση μικρής αξίας, μου είπε ότι δεν λειτουργεί το μηχάνημα
    Έτσι και τα περίπτερα όταν θες εισιτήρια

Πάντως η ανανέωση μέσω cashback με τον αρακά barbastathi πρέπει να είναι οτι πιο value for money υπάρχει. Κάνεις ανανέωση πολύ μικρότερης αξίας των 8 και κάνεις και φαγητό .

με διαβεβαίωσε ότι όλες οι εταιρείες θα προβούν στις ίδιες ακριβώς αλλαγές
    ωραία, έτσι να λειτουργεί ο ανταγωνισμός, ορθά Μα τι λέτε τώρα φυσικά και δεν υπάρχει καρτέλ .....

Καιρός να αρχίσουν να το γράφουν και εγγράφως το παραπάνω...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MyISLM : 01-11-23 στις 20:35.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από MyISLM Εμφάνιση μηνυμάτων

Πάντως η ανανέωση μέσω cashback με τον αρακά barbastathi πρέπει να είναι οτι πιο value for money υπάρχει. Κάνεις ανανέωση πολύ μικρότερης αξίας των 8 και κάνεις και φαγητό .
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  PEES.jpg 
Εμφανίσεις:  97 
Μέγεθος:  995 Bytes 
ID: 252007

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1/1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Router
    UDM-Pro
    Να σας ενημερώσω ότι η αυτόματη ανανέωση 8€ στο CU Liquid, μου έγινε κανονικά με 8€ και στις 20/10 και στις 20/11, παρόλο που το δελτίο τύπου έγραφε ότι θα άλλαζε αυτόματα στα 12€ από 19/10 και μετά.

Περιοχή
    Σαλαμίνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    (53.7/ 5.4)
    ISP
    Vodafone
    Router
    H300s
    SNR / Attn
    15.2(dB) / 12(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Jimios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να σας ενημερώσω ότι η αυτόματη ανανέωση 8€ στο CU Liquid, μου έγινε κανονικά με 8€ και στις 20/10 και στις 20/11, παρόλο που το δελτίο τύπου έγραφε ότι θα άλλαζε αυτόματα στα 12€ από 19/10 και μετά.
    Τυχερός.. Εγω μπήκα στο liquid μετά τις αλλαγές οποτε 13€.. Της μπάρας το κούνημα θα γίνει

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    Wind
    Router
    ASUS DSL-AC55U
    SNR / Attn
    8.7(dB) / 15.2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    @Elena_Crete Πωπω απανωτά εγκεφαλικά...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Τυχερός.. Εγω μπήκα στο liquid μετά τις αλλαγές οποτε 13€.. Της μπάρας το κούνημα θα γίνει
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από hercoulis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πωπω... απανωτά εγκεφαλικά...
    Κούνημα μπάρας και μεσα-εξω για κασμπακ μέχρι να μας τα κόψουν και να φύγουμε ολοι F2G να ησυχάσουμε! Νομιζουν οτι εαν μας κολλάνε τα μεσα-εξω θα μας αναγκάσουν να δινουμε 13αρια καθε μηνα! Δεν κατάλαβαν καλα!

Περιοχή
    Σαλαμίνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    (53.7/ 5.4)
    ISP
    Vodafone
    Router
    H300s
    SNR / Attn
    15.2(dB) / 12(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από VIPdriver Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κούνημα μπάρας και μεσα-εξω για κασμπακ μέχρι να μας τα κόψουν και να φύγουμε ολοι F2G να ησυχάσουμε! Νομιζουν οτι εαν μας κολλάνε τα μεσα-εξω θα μας αναγκάσουν να δινουμε 13αρια καθε μηνα! Δεν κατάλαβαν καλα!
    Οπως το λες αν κ εμένα για NOVA δεν με βλέπω ποτέ γιατι το σήμα της ειναι χαλια στις περιοχες που κινουμαι. Για frog όμως άνετα
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος geopapa : 26-11-23 στις 15:16.

Σελ. 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία