Σελ. 38 από 39 ΠρώτηΠρώτη ... 18283336373839 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 556-570 από 577
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone
    Router
    H268Q
    Τουλαχιστον να παιρνετε τα επισημα, FTXC25D/RXC25D
    E5 2697 v2 @ 3.0GHz on P9X79 Deluxe 24GB
    Spoiler:
    WD15EARS, WD30EFRX, WD30EURS, WD30EZRX, WD40EFRX, WD60EFRX
    Intel Xeon E5-2670 v2 @ 2.9GHz 16GB WD15EARS, 2xWD40EFRX, WD60EFRX, 2xWD100EFΑX
    i5 750 @ 3.36GHz 4GB 2xWD60EFRX, 5xWD80EFZX, 2xWD100EFΑX Sony Vaio VPC-F13Z1E/B

Περιοχή
    Τρίκαλα Θεσσαλίας
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10328/896
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΤΡΙΚΑΛΑ
    Router
    NetFaster IAD
    SNR / Attn
    11(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από slalom Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τουλαχιστον να παιρνετε τα επισημα, FTXC25D/RXC25D
    Τί ακριβώς εννοείς;
    Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από Λευκούς.

Περιοχή
    Φτωχή
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    πΟΤΕ
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    Τhomson TG585 v7
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από akilleas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τί ακριβώς εννοείς;
    Tα F είναι για το δίκτυο της δάηκιν, τα Α είναι για το γενικό εμπόριο.

Φημολογείται ότι τα ΕΦ είναι πιο ποιοτικά, πιο προσεγμένα, και εξ ου ακριβότερα, καθώς απευθύνονται στο κλειστό δίκτυο και οφείλουν να διαφυλάττουν τη φήμη της δάηκιν.

Προσωπικά, δε μπορώ να επιβεβαιώσω αυτό το πράγμα, καθώς λόγω σχεδιαστικής αγάπης, έχω μόνο ολοκαίνουρια daikin σε όλα τα σπίτια μου. Δηλαδή ATXC, FTXC, ATXD, FTXD και το πρώτο που πήρα είναι ATXB. Και 9άρια (25) και 12άρια (35). Όλα έχουν τα ίδια ατού και τα ίδια ''μειονεκτήματα''.
    Ρώτησα τη 'μυγδαλιά: "Αδερφή , τι είναι θεός;"
    Και η 'μυγδαλιά , άνθισε.

-Νίκος Καζαντζάκης

Downloads
    39
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από NURSE MARIOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε είναι εξαιρετικό.
    Δε θα το μετανιώσεις.
    https://www.skroutz.gr/s/40699958/Da...0-BTU-A-A.html
    Θα το βάλω στα υπόψιν, από θόρυβο πως πάει;

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από qwertyuiop Εμφάνιση μηνυμάτων
    Tα F είναι για το δίκτυο της δάηκιν, τα Α είναι για το γενικό εμπόριο.

Φημολογείται ότι τα ΕΦ είναι πιο ποιοτικά, πιο προσεγμένα, και εξ ου ακριβότερα, καθώς απευθύνονται στο κλειστό δίκτυο και οφείλουν να διαφυλάττουν τη φήμη της δάηκιν.

Προσωπικά, δε μπορώ να επιβεβαιώσω αυτό το πράγμα, καθώς λόγω σχεδιαστικής αγάπης, έχω μόνο ολοκαίνουρια daikin σε όλα τα σπίτια μου. Δηλαδή ATXC, FTXC, ATXD, FTXD και το πρώτο που πήρα είναι ATXB. Και 9άρια (25) και 12άρια (35). Όλα έχουν τα ίδια ατού και τα ίδια ''μειονεκτήματα''.
    Δηλαδή FTXC>ATXC, FTXD>ATXD κοκ;
    Τι μειονεκτήματα έχεις δει;

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Εγώ δύο φορές στη ζωή μου έδωσα ~ 1000€ λεφτά για κλιματιστικό....
    Μια για Panasonic inverter και μια για Samsung inverter..
    Χώρια παλιά για κάτι general συμβατικά που είχαν πάρει οι γονείς μου πανάκριβα επειδή τότε τα κλιματιστικά ήταν είδος πολυτελείας...
    Όλα ζούνε με μηδαμινές ζημιές πλην του Samsung....
    Από τότε που χάλασε το Samsung παρά τα 15 χρόνια του, ορκίστηκα μόνο Κινεζιες....
    Ξανά λεφτά για κλιματιστικό όχι...
    Κινέζικο και Άγιος ο Θεός...
    Χάλασε; Καινούργιο....
    Μπορεί να μην είναι αα ποιότητας σε υλικά η κατανάλωση αλλά δε βαριέσαι....
    Και θα μου πείτε με τα 15 έτη λειτουργίας δεν είσαι ευχαριστημένος;
    Όχι δεν είμαι όταν τα άλλα όλα παίζουν ακόμα...
    Τώρα που το θυμήθηκα και ένα συμβατικό midea στο εξοχικό στα 20 χρόνια κοντά τα τίναξε..
    Αλλά τουλάχιστον ήταν τα μισά λεφτά του Samsung και παρακάτω....
    Το ότι ο κόσμος δεν έχει να ζήσει και κοιτάζει να βολευτει όπως όπως το αφήνω εκτός συζήτησης....
    Η το ότι στο εξοχικό που το έχω συνιδιοκτησία το άλλο 50% δεν ήθελε να δώσει καθόλου η μετά από πολύ συζήτηση, πολλά για κλιματιστικό και επωμιστηκα το μεγαλύτερο μέρος εγώ... Επίσης εκτός συζήτησης...
    Αυτά....
    Γενικότερα τι να πει κανείς....
    Οι Κινέζοι μας δίνουν τη λύση....
    AUX klarna και Άγιος ο Θεός...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 24-04-25 στις 13:51.
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100M/100M
    ISP
    Inalan
    Router
    TP-Link Archer C6 v2
    Βέβαια τα αντίστοιχα κινέζικα, στα ίδια ωράρια λειτουργίας, τα έχεις πληρώσει ξανά και ξανά πολλαπλάσια. Μη λέμε τα ίδια πάλι. Στο ίδιο σπίτι, κατανάλωση του daikin 180 watt, κατανάλωση του Toyotomi 800 Watt. 12αρια και τα δύο. Τι συζητάμε τώρα;

Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    10999/110092
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
    Router
    ZTE H288A
    SNR / Attn
    29(dB) / 4,7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από uncle_nontas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βέβαια τα αντίστοιχα κινέζικα, στα ίδια ωράρια λειτουργίας, τα έχεις πληρώσει ξανά και ξανά πολλαπλάσια. Μη λέμε τα ίδια πάλι. Στο ίδιο σπίτι, κατανάλωση του daikin 180 watt, κατανάλωση του Toyotomi 800 Watt. 12αρια και τα δύο. Τι συζητάμε τώρα;
    ίδιας τεχνολογίας ίδιας χρονολογίας και έχουν τόση διαφορά?
    VARAJOHN

Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Άρθρα
    24
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    9500 εως 6500 /650
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Interleaved
    να συμπληρωσω και το "ιδιος χωρος" στην απορια του m1john
    αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;εξαιρετικη η μετριοτης !
    Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
    ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
    AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
    αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100M/100M
    ISP
    Inalan
    Router
    TP-Link Archer C6 v2
    Ναι σε όλα, μέσες άκρες. Και δεν είναι μόνο η δικιά μου εμπειρία. Στη θέρμανση τόση είναι η διαφορά. Στην ψύξη η διαφορά είναι σαφώς μικρότερη, περίπου η μισή.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Σαφώς... Και πολύ σωστός.... Αλλά πλέον πάνε οι εποχές που δίναμε χιλιάρικα....
    Τώρα αν κάποιος τα έχει και δεν λυπάται μη του μείνει στο χέρι καμιά μέρα το μηχάνημα και τα κλαίει.... Εκτός μετά αν υπάρχει καμία εφ όρου ζωής εγγύηση.....
    Μπορεί ελεύθερα να κάνει την επιλογή του...

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από m1john Εμφάνιση μηνυμάτων
    ίδιας τεχνολογίας ίδιας χρονολογίας και έχουν τόση διαφορά?
    Έλα ντε...
    Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά;

- - - Updated - - -

Ναι σε όλα, μέσες άκρες. Και δεν είναι μόνο η δικιά μου εμπειρία. Στη θέρμανση τόση είναι η διαφορά. Στην ψύξη η διαφορά είναι σαφώς μικρότερη, περίπου η μισή.
    Δηλαδή με ινβερταρισμα και τραβάει 800 το άλλο; Στο χαμηλό;
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Τα έχουμε ξαναπεί, τα κινέζικα και οι κινεζιες δεν έχουν καλή λειτουργία inverter, ειδικά στην θέρμανση, όταν αγγίξουν την ελάχιστη ισχύ αντι να την διατηρήσουν κανουν on/off και συμπεριφέρονται σαν συμβατικά.

Οποίος θέλει λοιπόν το κλιματιστικό για κυρία θέρμανση τον Χειμώνα, θα πάει στις γνωστές κορυφαίες μάρκες χωρίς συζήτηση αλλιώς θα τα πληρώσει όλα μέσω ηλεκτρικού. Αν το θέλει μόνο για ψύξη είναι πιο χαλαρές οι επιλογές του ανάλογα της συχνότητας που το θέλει για χρήση. Για μόνιμη χρήση πας πάλι σε κορυφαία μάρκα. Για μέτρια χρήση μπορείς να δεις και άλλα μοντέλα μεσαίας κατηγορίας, carrier, midea, TCL, gree. Για χρήση μια στο τόσο στους καύσωνες, βάλε ότι να ναι χωρίς ψάξιμο, βάλε ένα inventor, haier, hisense, sendo.

Downloads
    39
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Basilhs23_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα έχουμε ξαναπεί, τα κινέζικα και οι κινεζιες δεν έχουν καλή λειτουργία inverter, ειδικά στην θέρμανση, όταν αγγίξουν την ελάχιστη ισχύ αντι να την διατηρήσουν κανουν on/off και συμπεριφέρονται σαν συμβατικά.

Οποίος θέλει λοιπόν το κλιματιστικό για κυρία θέρμανση τον Χειμώνα, θα πάει στις γνωστές κορυφαίες μάρκες χωρίς συζήτηση αλλιώς θα τα πληρώσει όλα μέσω ηλεκτρικού. Αν το θέλει μόνο για ψύξη είναι πιο χαλαρές οι επιλογές του ανάλογα της συχνότητας που το θέλει για χρήση. Για μόνιμη χρήση πας πάλι σε κορυφαία μάρκα. Για μέτρια χρήση μπορείς να δεις και άλλα μοντέλα μεσαίας κατηγορίας, carrier, midea, TCL, gree. Για χρήση μια στο τόσο στους καύσωνες, βάλε ότι να ναι χωρίς ψάξιμο, βάλε ένα inventor, haier, hisense, sendo.
    H αλήθεια είναι πως και εγώ τα θέλω για ψύξη μόνο στους καύσωνες, και αυτό περιστασιακά, δηλαδή όχι 24ωρη χρήση.
    Μπορώ δηλαδή να κάνω και τη δουλειά μου με 2x350 ευρώ, τα 2x550 των Daikin δεν ξέρω αν και πότε θα κάνουν απόσβεση.

Με ενδιαφέρει όμως η αθόρυβη λειτουργία και τυχόν smart δυνατότητες, αν και αυτό μπορώ να το πετύχω και με πατέντες τύπου Broadlink Universal control ή κάτι αντίστοιχο.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tsavman Εμφάνιση μηνυμάτων
    H αλήθεια είναι πως και εγώ τα θέλω για ψύξη μόνο στους καύσωνες, και αυτό περιστασιακά, δηλαδή όχι 24ωρη χρήση.
    Μπορώ δηλαδή να κάνω και τη δουλειά μου με 2x350 ευρώ, τα 2x550 των Daikin δεν ξέρω αν και πότε θα κάνουν απόσβεση.

Με ενδιαφέρει όμως η αθόρυβη λειτουργία και τυχόν smart δυνατότητες, αν και αυτό μπορώ να το πετύχω και με πατέντες τύπου Broadlink Universal control ή κάτι αντίστοιχο.
    Στην θέση σου θα κοιτούσα για κανένα haier, TCL, ούτε καν midea και carrier. Βεβαια, πρεπει να δεις και την ισχύ σε σχέση με το κόστος. Δηλαδή, στα 24σρια σε πολλές μάρκες ακομα και μεσαίες πας από χιλιάρικο και πάνω. Αλλά σε 9αρια βρίσκεις καλές μάρκες και με 500 - 600 ευρώ. Αν δεν είναι μεγαλη η διαφορά στην τιμή και δεν σου είναι πρόβλημα να τα δώσεις τα λεφτά βάλε και πάλι μια καλύτερη μάρκα.

Περιοχή
    Λάρισα
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    CosmOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    Router
    FRITZ!Box 7590
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Basilhs23_ Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτο ομως δεν ειναι απαραιτητα κανονας και παλι εξαρταται ποια μοντελα συγκρινεις.

Περιοχή
    ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ VDSL 100/10
    Έτσι ακριβώς.
    COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Σελ. 38 από 39 ΠρώτηΠρώτη ... 18283336373839 ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία