Σελ. 71 από 180 ΠρώτηΠρώτη ... 5161666970717273768191 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1.051-1.065 από 2693
    Περιοχή
    CRETE
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Οτι να ναι
    ISP
    ΑΜΑΝ
    Router
    Netgear
    SNR / Attn
    ??(dB) / ??(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Καποια σημεια ειναι σωστα γιατι σου εβγαζαν το καρκινο με τις αναχρονιστικες γραφ. γελοιοτητες στα χαρτια . Φυσικα η εφαρμογη στην ελληνικη πραγματικοτητα θα ειναι το κατι αλλο σουπερ scuba

Περιοχή
    Κάπου....
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    On Telecoms - ΑΛΥΣΙΔΑ
    Router
    TG585v7
    SNR / Attn
    10(dB) / 24(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Μισθοί Βουλγαρίας, εργασιακό ΗΠΑ και κοινωνικό κράτος Αλβανίας.

41τακατο και το άλλο 59τακατο όλοι για χλεπες. Καλά μας κάνουν.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Για να νικηθεί, ωστόσο, ο Μητσοτάκης – συνέχισε η κ. Αχτσιόγλου – χρειάζεται μία ισχυρή, δομική αντιπολίτευση. «Εγώ μπορώ να εγγυηθώ μία νικηφόρα πορεία για την παράταξη», υποστήριξε, για να τονίσει πως απαιτείται ένας συγκροτημένος πολιτικός λόγος, που η ίδια επαναλαμβάνει ότι διαθέτει σε αντίθεση με τον Στέφανο Κασσελάκη.
    Μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μην πεις.
    Τωρα που ζορισε η κατασταση με τον Κασσελακη, μονο τωρα το συνειδητοποιησαν.

Βεβαια, σε περιπτωση εκλογης της Εφης μενει να δουμε και τι σημαινει δομικη αντιπολιτευση....

Περιοχή
    CRETE
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Οτι να ναι
    ISP
    ΑΜΑΝ
    Router
    Netgear
    SNR / Attn
    ??(dB) / ??(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Θα χτισει λιθαρακι - λιθαρακι τις συνιστωσες

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    20
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/10 - 600/120
    ISP
    Cosmote VDSL - 5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Δεν ξέρω παιδιά τι λέτε, για μένα οι Έλληνες είναι ικανοποιημένοι με το νομοσχέδιο και όλα καλά. Χτες στην Αθήνα που κατέβηκα ο κόσμος αν εξαιρέσεις το ΠΑΜΕ ήταν ελάχιστος. Εγώ προσωπικά ντράπηκα και με κάνει να αναθεωρήσω τη στάση μου από εδώ και πέρα. Δεν κατέβηκα γιατί ΕΓΩ προσωπικά θα χάσω ή θα κερδίσω κάτι, δεν με πιάνει αλλά κατέβηκα για συμπαράσταση μπας και γίνει κάτι. Εκ του αποτελέσματος λοιπόν τους Έλληνες ΔΕΝ τους ενδιαφέρει ότι και να τους κάνει ο δικός μου... ε πλέον και εγώ τέλος...
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    City of light with thy violet crown
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    150/30Mbps
    ISP
    BT FTTP
    Router
    pfSense/Openreach ONT
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρω παιδιά τι λέτε, για μένα οι Έλληνες είναι ικανοποιημένοι με το νομοσχέδιο και όλα καλά. Χτες στην Αθήνα που κατέβηκα ο κόσμος αν εξαιρέσεις το ΠΑΜΕ ήταν ελάχιστος. Εγώ προσωπικά ντράπηκα και με κάνει να αναθεωρήσω τη στάση μου από εδώ και πέρα. Δεν κατέβηκα γιατί ΕΓΩ προσωπικά θα χάσω ή θα κερδίσω κάτι, δεν με πιάνει αλλά κατέβηκα για συμπαράσταση μπας και γίνει κάτι. Εκ του αποτελέσματος λοιπόν τους Έλληνες ΔΕΝ τους ενδιαφέρει ότι και να τους κάνει ο δικός μου... ε πλέον και εγώ τέλος...
    Χρίστο, πρώτον αργά το κατάλαβες, δεύτερον τσάμπα χαλιέσαι (χωρίς παρεξήγηση με κάθε καλή διάθεση το γράφω ). Ξαναλέω μια 24ωρη απεργία είναι στρακαστρούκα για να δικαιολογούν τα συνδικάτα την ύπαρξή τους (ειδικά ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ).

Αν δεν υπάρξει συνολική αντίδραση με μια απεργία διαρκείας, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Αλλά πρόσεξε, πραγματική απεργία διαρκείας από όλους να μην κουνιέται φύλλο! Ούτε πορείες, ούτε μαζώξεις έξω από τη βουλή. Να κάτσουμε στα σπίτια μας και να μην κάνουμε τίποτα να παραλύσει το σύμπαν. My 2c που λένε και στο χωριό μου
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Παναγιώτης Γιαννάκης

Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion -
    Michael Jordan

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    20
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/10 - 600/120
    ISP
    Cosmote VDSL - 5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από megahead13 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χρίστο, πρώτον αργά το κατάλαβες, δεύτερον τσάμπα χαλιέσαι (χωρίς παρεξήγηση με κάθε καλή διάθεση το γράφω ). Ξαναλέω μια 24ωρη απεργία είναι στρακαστρούκα για να δικαιολογούν τα συνδικάτα την ύπαρξή τους (ειδικά ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ).

Αν δεν υπάρξει συνολική αντίδραση με μια απεργία διαρκείας, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Αλλά πρόσεξε, πραγματική απεργία διαρκείας από όλους να μην κουνιέται φύλλο! Ούτε πορείες, ούτε μαζώξεις έξω από τη βουλή. Να κάτσουμε στα σπίτια μας και να μην κάνουμε τίποτα να παραλύσει το σύμπαν. My 2c που λένε και στο χωριό μου
    Βρε ναι αλλά δεν το περίμενα έτσι χτες... είναι τραγικό να υπάρχει τόση αποχαύνωση και να μένουν στην Αθήνα κάτι γραφικοί του στυλ 5000€ μισθό εδώ και τώρα κλπ. Δεν μιλάμε για κάτι τέτοιο, ούτε κανείς νοήμων ζήτησε κάτι τέτοιο αλλά ρε γμτ να μην χάνουμε και αυτά που έχουμε.
    41takato είναι βέβαια αυτό και το καταλαβαίνω.. αλλά το υπόλοιπο 59τακατό? που και τα 2 μαζί κάνουν το 55-60% του συνολικού πληθυσμού? ε δεν μπορεί όλοι αυτοί να είναι ευτυχισμένοι...
    CorollaClub

Περιοχή
    Στο σπίτι του Θόδωρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/200
    ISP
    INALAN
    Router
    ASUS DSL-Ν68U
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Hetfield Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βεβαια, σε περιπτωση εκλογης της Εφης μενει να δουμε και τι σημαινει δομικη αντιπολιτευση....
    Ναι, κι εγώ το διάβασα κάπως αυτό
    You thought there would be a funny slogan here.
    You just fell for one of my classical pranks.
    Bazinga

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    20
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/10 - 600/120
    ISP
    Cosmote VDSL - 5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Ο Δούρειος ίππος κάνει δουλίτσα εκεί καλά πάνε όσο περνάνε οι μέρες...
    CorollaClub

Περιοχή
    Cavern III, Hallway VII
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Βρε ναι αλλά δεν το περίμενα έτσι χτες... είναι τραγικό να υπάρχει τόση αποχαύνωση και να μένουν στην Αθήνα κάτι γραφικοί του στυλ 5000€ μισθό εδώ και τώρα κλπ. Δεν μιλάμε για κάτι τέτοιο, ούτε κανείς νοήμων ζήτησε κάτι τέτοιο αλλά ρε γμτ να μην χάνουμε και αυτά που έχουμε.
    41takato είναι βέβαια αυτό και το καταλαβαίνω.. αλλά το υπόλοιπο 59τακατό? που και τα 2 μαζί κάνουν το 55-60% του συνολικού πληθυσμού? ε δεν μπορεί όλοι αυτοί να είναι ευτυχισμένοι...
    https://www.euro2day.gr/news/economy...ika-diame.html

Υπάρχει πολύ χρήμα που δεν φαίνεται στον περίγυρο. Πολλοί κλαίγονται για τα προσχήματα ενώ στην πραγματικότητα είναι φουλ κομπλέ.

Η παραπάνω είδηση (μαζί με το ότι σαν ποσοστό η Ελλάδα έχει πολύ μεγάλο % ιδιοκτητών ακινήτων) μαζί με την είδηση για ρεκόρ παραγγελιών νέων αυτοκινήτων την περίοδο 2021-23 δείχνει ένα μέρος της πραγματικότητας...
    Το avatar μου προς τιμήν των 25 χρόνων του Command & Conquer (1995 - 2020).
    Beneath this mask, there is an idea, Mr Creedy, and ideas are bullet-proof!

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    20
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/10 - 600/120
    ISP
    Cosmote VDSL - 5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sovjohn Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρεκόρ παραγγελιών νέων αυτοκινήτων την περίοδο 2021-23 δείχνει ένα μέρος της πραγματικότητας
    Που είναι αυτά τα αυτοκίνητα στο δρόμο αλήθεια? βγαίνουν μόνο αργά το βράδυ γιατί το 90% των αυτοκινήτων που βλέπω εγώ είναι 10ετίας και βάλε....
    Tesla περιέργως βλέπω μπόλικα...

- - - Updated - - -

Αααα μάλιστα.. για να τους δω τώρα. Είναι δίκαιο και θα το κάνουν πράξη... γιατί τι νόμιζαν τα πουλάκια μου ? δεν θα τους έσκιζε και αυτούς? lol

Τώρα βάζει στο μάτι τους ελεύθερους επαγγελματίες
    Νομοσχέδιο για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών προ των πυλών, σύμφωνα με τον Κωστή Χατζηδάκη. Η κυβέρνηση, μέσα στο ασφυκτικό δημοσιονομικό πλαίσιο, αποφασίζει να στραφεί σε ένα προνομιακό για τη Νέα Δημοκρατία κοινό, με στόχο την αύξηση των φορολογικών εσόδων.
    https://www.efsyn.gr/politiki/kybern...-epaggelmaties
    CorollaClub

Περιοχή
    CRETE
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Οτι να ναι
    ISP
    ΑΜΑΝ
    Router
    Netgear
    SNR / Attn
    ??(dB) / ??(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Ειπε ο καραφλας οτι 60% των ψηφοφορων του ειναι παρανομοι και οτι θα τους κυνηγησει ; Πρεπει να εχουν σοβαρα κ@λοσφιξια στα εσοδα και να πεφτει μνημονιακος βουρδουλας απο τους πραγματικους κυβερνωντες στο εξωτερικο.... Οποιος εχει ακομα 500 ρικο και το δειχνει θα του το αρπαζουν δηλαδη
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimyok : 22-09-23 στις 15:21.

Περιοχή
    Στο cockpit μίας Ferrari
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor TG789vac v2
    Path Level
    Interleaved
    Δεν είναι αποχαύνωση.
    Παραίτηση είναι.
    Μάθε να τα ξεχωρίζεις

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimyok Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειπε ο καραφλας οτι 60% των ψηφοφορων του ειναι παρανομοι και οτι θα τους κυνηγησει ; Πρεπει να εχουν σοβαρα κ@λοσφιξια στα εσοδα και να πεφτει μνημονιακος βουρδουλας απο τους πραγματικους κυβερνωντες στο εξωτερικο.... Οποιος εχει ακομα 500 ρικο και το δειχνει θα του το αρπαζουν δηλαδη
    Εγώ έχω πάρει το πασατεμπο και παρακολουθώ πάντως

Feel free to attack the post. Do not feel free to attack the poster.
    "If someone said to me that you can have three wishes, my first would have been to get into racing, my second to be in Formula 1, my third to drive for Ferrari" - Gilles Villeneuve

Περιοχή
    CRETE
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Οτι να ναι
    ISP
    ΑΜΑΝ
    Router
    Netgear
    SNR / Attn
    ??(dB) / ??(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Ο πασατεμπος μου ανεβαζει τη πιεση .....Μολις ειδα και το μπουμπουκο να επαναλαμβανει οτι νεο ζευγαρι εργαζομενων θα τον ευγνωμονει και ειναι και απόλυτος λες και θα συμβαλει και στο γκ@στρωμα

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Δεν το είπε ο Ζαραλίκος σε stand-up φάση:

Ο Κασσελάκης – προσέξτε το – και όταν δεν μιλάει, έχει ένα βλέμμα που πετάει σπίθες.

Βλέμμα γεμάτο ζωντάνια και ελευθερία.

Χειρίστηκε άψογα την εικόνα του και “μίλησε” σε κόσμο ο οποίος δεν παρακολουθεί δελτία ειδήσεων και δεν ενημερώνεται από τα ύποπτα μέσα ενημέρωσης.

Ο Κασσελάκης ήρθε για να αλλάξει τα πάντα και να οδηγήσει την πολιτική σκηνή της χώρας μας στον 21ο αιώνα
    Αλλά ένας μέγιστος γίγαντας διανοητής της πολιτικής ο...

Spoiler:
    Μουρατίδης

The Road to Hell is Paved with Good Intentions

Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender

Σελ. 71 από 180 ΠρώτηΠρώτη ... 5161666970717273768191 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία