Λοιπόν κάθε μέρα τουλάχιστον ολόκληρο το φετινό καλοκαίρι από 1700 έως καιμετα τα μεσάνυχτα ίντερνετ γκολ 0 μηδέν κουλούρι... ούτε σέρνεται δηλαδή χειρότερα.
Για 5G ούτε λόγος
Θέλουν και αυξήσεις στους λογαριασμούς οι κλέφτες.
Εμφάνιση 1-12 από 12
Θέμα: Σάπια Cosmote 4G Φλώρινα
-
23-08-23, 22:39 Σάπια Cosmote 4G Φλώρινα #1
-
24-08-23, 08:04 Απάντηση: Σάπια Cosmote 4G Φλώρινα #2
Μας επιβεβαιώνεις ότι δεν έχουν αναβαθμίσει στη Φλώρινα και σας έχουν αφήσει στο έλεος. Τελευταίοι μείνατε.
-
25-08-23, 20:59 Απάντηση: Σάπια Cosmote 4G Φλώρινα #3
Eκάνες παράπονο στην εξυπηρέτηση πελατών? Και εγώ είχα τέτοιο θέμα σε κυκλαδονήσι με βόντα και το φτιάξανε σε 2 μέρες. Βέβαια είναι τουριστικός προορισμός και ίσως έχει άλλη βαρύτητα αλλά αν δεν φωνάξεις δεν θα γίνει τίποτα
Ενα Speedtest την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα
-
25-08-23, 22:20 Απάντηση: Σάπια Cosmote 4G Φλώρινα #4
Γενικά η Cosmote αναβαθμίζει όλες τις κεραίες της από όπου περνάει. Πχ στο Νομό Κέρκυρας δίνουν όλες 5G. Κρήτη, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Πελοπόννησο το ίδιο. Τώρα έπιασε Κεντρική Μακεδονία. Απλά δεν περνάει από πολλά μέρη ταυτόχρονα.
-
26-08-23, 08:29 Απάντηση: Σάπια Cosmote 4G Φλώρινα #5
Κύριοι περιμένοντας την αναβάθμιση έχω αγανακτήσει
Δεν γίνετε τώρα 0800 το πρωί να έχω ταχύτατα 70/30 και μετά τις 1500-0200 μηδέν ή το καλύτερο 1/4
Εννοείται ότι έχω πάρει όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι τηλ και mail (στο τέλος σε ρωτάει είστε σίγουρος ότι θέλετε να στείλετε το μέιλ ενώ πολλοί νομίζουν ότι έχει ήδη σταλεί)
Μέχρι το ftth λεφτά από εμένα δεν θα δουν.
PsΑλλα και εκείνη η προσφορά στο Cosmote one από 27 ευρώ στα 30. Ποιος ο λόγος της αύξησης ρε κλέφτες...
-
24-09-23, 12:33 Απάντηση: Σάπια Cosmote 4G Φλώρινα #6
Update
Τελικά μετά από αρκετά τηλέφωνα και email με ενημέρωσαν ότι όντως υπήρχε πρόβλημα στην κεραία στο 1033 την οποία έφτιαξε το τεχνικό συνεργείο που έστειλαν.
Η καλύτερη κεραία είναι στο κέντρο στο κτήριο του ΟΤΕ με την οποία συνδέεται το router tp-link X20 αφού του άλλαξα βέβαια θέση στη τζαμαρία με οπτική επαφή το κτίριο.
Ταχύτητα πλέον σταθερά 50/30 και με τα 3 m5 mesh είμαι μπόμπα.....
Όσο για 5G μου είπαν ότι έχουν ανοίξει ticket? με υλοποίηση μέσα επόμενα 2 χρόνια...
Άρα mobile internet until FTTH....
-
24-09-23, 23:54 Απάντηση: Σάπια Cosmote 4G Φλώρινα #7
1033; Μήπως κατάλαβες τι εννοούσαν;
-
25-09-23, 04:19 Απάντηση: Σάπια Cosmote 4G Φλώρινα #8
Είχα μια σκασίλα για το 5G, σιγά μην δίνω λεφτά για απεριόριστα. Εγώ θέλω FFTH οπτικές ίνες να βάλουν παντού! Μένω στο Παζάρι και ακόμα δεν έχω οπτική ίνα στη Φλώρινα, είναι αδιανόητο. Πάντα τελευταία η Φλώρινα δυστυχώς.
-
25-09-23, 17:37 Απάντηση: Σάπια Cosmote 4G Φλώρινα #9
Προσωπικά, ξαναλέω προσωπικά δεν συμφωνώ μαζί σου καθώς με 32€/μήνα έχω κινητό με απεριόριστα τα πάντα, και ίντερνετ στο σπίτι με ταχύτητες κατα μ.ο 300/80MBPS.
Δεν το λες άσχημα όταν σου δίνει στα ~34€ την κατοστάρα....!
Επενδύεις και σε ένα καλό ρούτερ το οποίο στον πρώτο χρόνο το έχεις κάνει απόσβεση και γεια σας...
Μιλάω πάντα για οικιακή χρήση, όποια και αν είναι αυτή. Βγάζω εκτός κάδρου τις gaming απαιτήσεις που δεν εχω καμία άποψη επι του θέματος.
-
04-05-24, 21:12 Απάντηση: Σάπια Cosmote 4G Φλώρινα #10
Λοιπόν
Με το Χριστός Ανέστη σήμερα εγώ από χθες έκανα Ανάσταση με το νέο Tplink X50 5G.
Σύνδεση με 3 mesh Tplink M5 το σπίτι φωτοβολεί από ίντερνετ....
Πριν μία εβδομάδα εάν δεν κάνω λάθος έδωσε η cosmote 5G και πραγματικά δεν νομίζω να θέλω πλέον κάτι περισσότερο.
Απίστευτη ταχύτητα και μέρα με την νύχτα συγκριτικά με το X20 4Gπου είχα.
Καλή Ανάσταση.
-
06-05-24, 13:12 Απάντηση: Σάπια Cosmote 4G Φλώρινα #11
Αναβαθμίστηκε η περιοχή δηλαδή;
COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.
-
07-05-24, 03:26 Απάντηση: Σάπια Cosmote 4G Φλώρινα #12
Bookmarks