Εμφάνιση 1-11 από 11
    Περιοχή
    κερατεα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    Down 8681 /Up 861 kbps
    ISP
    COSMOTE Home SpeedBooster
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΣΚΑΛΕΙΟ
    Router
    HUAWEI DN9245X6-10
    SNR / Attn
    8(dB) / 37,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    καλησπερα το iphone x εχει καποιο θεμα και δειχνει μειωμενο 4g ; .
    παντως καποια στιγμη δεν ειχε καθολου σημα και δεν γυρισε στο 2g γιατι αυτο;
    μιλησα με την vodafone στο 13840 και μου ειπανε υπαρχουνε προβληματα με το 4g και τις κλησεις volte , μου προτειναν απενεργοποιηση του volte και να γινεται κληση μεσω 2g και το οποιο εκαναν. Βεβαια μου ηρθε sms για απενεργοποιηση του wifi calling ενω απενεργοποιησε το volte . Τελος παντων , παλι παντως καποιες φορες που τον καλω παλι δειχνει οτι ειναι κλειστο ενω εχει σημα 2 παυλες κανονικα . Και τον ξανα καλω και μετα κτυπαει. Τι γινεται , πιστευω οτι φταιει το iphone χ και οχι μονο η vodafone. Διοτι εχω που εχω android δεν εχω παρατηρησει καποιο τετοιο προβλημα. Ναι μεν καποια στιγμη να εχει 1 γραμμη 4g αλλα γυριζει στο edge οταν δεν εχει σημα και δεν βγαζει το μυνημα οτι δεν υπαρχει δικτυο οπως στο iphone.
    Περιοχη Δασκαλειο Κερατεας.
    Απεριοριστο ιντερνετ απο την vodafone cu για τα χριστουγεννα με 11,50 ευρω Ισχύει για ενεργοποιήσεις από 05/12 έως και 05/01.Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί παραπάνω από μια φορά μέχρι τη λήξη των 30 ημερών. δειτε εδω https://www.vodafonecu.gr/paketa?inn...imited-month-/

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    Leased
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Vodafone / Cosmote
    VoLTE & WiFi Calling πανε μαζι. Θεμα της Voda ειναι και εγω τα εχω απενεργοποιησει και εχω και 5G να φανταστεις…

Περιοχή
    κερατεα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    Down 8681 /Up 861 kbps
    ISP
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΣΚΑΛΕΙΟ
    Router
    HUAWEI DN9245X6-10
    SNR / Attn
    8(dB) / 37,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από NexTiN Εμφάνιση μηνυμάτων
    VoLTE & WiFi Calling πανε μαζι. Θεμα της Voda ειναι και εγω τα εχω απενεργοποιησει και εχω και 5G να φανταστεις…
    το κινητο σου υποστηριζει την δυνατοτητα κλησεων μεσω του 5g δικτυου;
    ειδα οτι σε καποια νεα iphone κανεις κανονικα κληση μεσω 5g τι τεχνολογια ειναι αυτη; και πως ονομαζεται; το 5g calling ; . Αξιζει; ή εχει τα προβληματα του volte ; .
    Δεν σκοπευω να παρω iphone με 5g calling αλλα θελω να μαθω την τεχνολόγια να ξερω αμα υπαρχει σε android συσκευη οταν θα τυχει να αλλαξω συσκευη.
    Απεριοριστο ιντερνετ απο την vodafone cu για τα χριστουγεννα με 11,50 ευρω Ισχύει για ενεργοποιήσεις από 05/12 έως και 05/01.Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί παραπάνω από μια φορά μέχρι τη λήξη των 30 ημερών. δειτε εδω https://www.vodafonecu.gr/paketa?inn...imited-month-/

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    Leased
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Vodafone / Cosmote
    iPhone 14 Pro ειναι, παλι VoLTE ειναι οι κλησεις, δεν εχει σημασια με τι συνδεεται. Καθαρα θεμα της Voda ειναι, γενικα εχουν προβληματα στην συγκεκριμενη υλοποιηση…

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    OPNsense
    Στο iPhone μπορείς να κλείσεις το VoLTE και να αφήσεις ανοικτό το WiFi Calling.
    Καλύτερα να το αφήσεις ανοικτό το WiFi Calling αν δεν έχεις καλό σήμα 4G.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    Leased
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Vodafone / Cosmote
    Και στα δυο χαλια ειναι η Voda, οποτε καλυτερα κλειστα και τα δυο. Ειτε με VoLTE, ειτε με WiFi Calling, εχανα κλησεις, θα εδειχνε κλειστο ή δεν θα με σκουγαν καλα…

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Εγώ πάντως με iPhone και Vodafone σταθερή και κινητή
    έχω ενεργοποιημένο το Wifi calling και δεν έχω κανένα πρόβλημα.
    Οποτε μάλιστα είναι ενεργό το Wifi calling
    φαίνεται κανονικά η ένδειξη Wifi calling εκεί που είναι το όνομα του δικτύου.
    Και δε χάνω κλήσεις εννοείται.

Αντίθετα σε Android που υποστήριζε Wifi calling μέσω εφαρμογής,
    δε λειτουργούσε Wifi calling και τελευταία μάλιστα στάματησε να υποστηρίζεται κι η εφαρμογή.
    Επομένως έχω λόγους να πιθανολογώ πως παίζει ρόλο η συσκευή.

Περιοχή
    Αθήνα, Βούλα
    Downloads
    13
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109999/10999
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΟΥΛΑ
    Router
    Asus DSL-N17U & pfSense
    SNR / Attn
    10(dB) / 4,5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Και στα δυο χαλια ειναι η Voda, οποτε καλυτερα κλειστα και τα δυο. Ειτε με VoLTE, ειτε με WiFi Calling, εχανα κλησεις, θα εδειχνε κλειστο ή δεν θα με σκουγαν καλα…
    Με Samsung Galaxy S205G δεν έχω κανένα πρόβλημα με VoLTE και WiFi calling στην Vodafone.

Το VoLTE το έχω μόνιμα ανοιχτό, το WiFi calling το ανοίγω μόνο όταν είμαι σε χώρο που έχω κακό σήμα κινητής αλλά καλό WiFi.

Περιοχή
    κερατεα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    Down 8681 /Up 861 kbps
    ISP
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΣΚΑΛΕΙΟ
    Router
    HUAWEI DN9245X6-10
    SNR / Attn
    8(dB) / 37,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    iPhone 14 Pro ειναι, παλι VoLTE ειναι οι κλησεις, δεν εχει σημασια με τι συνδεεται. Καθαρα θεμα της Voda ειναι, γενικα εχουν προβληματα στην συγκεκριμενη υλοποιηση…
    σε ευχαριστω παρα πολυ . το 5g calling πως ονομαζεται; μεχρι στιγμης μονο iphone συσκευες το εχουνε σαν λειτουργια; για κλησεις ομιλιας; . βλεπω απο γνωστο με iphone σε 5g δικτυο κανεις κληση και παραμενει ενεργο το 5g στην οθονη. Οποτε δεν γυριζει σε 4g calling ή σε 2g οταν κανεις κληση .

Ο πατερας μου με το iphone x το εσπασε και εχτες και την οθονη του , ασυμφορο να το φτιαξουμε, καλα μεταχειρισμενο το ειχε παρει αλλα τοσο γυαλι και να σπαει τοσο ευκολα δεν το εχω δει σε αλλο κινητο. . Του εβαλα ενα 3510 νοκια προσωρινα σε πληροφωρω τον ακουω πεντακαθαρα σε συγκριση απο το σιχαμενο το iphone x. Χωρια οτι το εχω λατρεψει με κουμπακι , ευκολα ξεκλειδωνεις παιρνεις ενα τηλεφωνο και ουτε παλευεις με face id κωδικο προσβασης στο iphone. για να παρεις ενα τηλεφωνο διοτι κυριως αυτο χρειαζομαστε κληση ή μας καλεσουνε . Και απιστευτο ξυπνητηρι δυνατο . Εχω λατρεψει την απλοίκοτητα του .

Περιοχή
    Αθήνα, Βούλα
    Downloads
    13
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109999/10999
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΟΥΛΑ
    Router
    Asus DSL-N17U & pfSense
    SNR / Attn
    10(dB) / 4,5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από johnmegarythmos Εμφάνιση μηνυμάτων
    σε ευχαριστω παρα πολυ . το 5g calling πως ονομαζεται; μεχρι στιγμης μονο iphone συσκευες το εχουνε σαν λειτουργια; για κλησεις ομιλιας; . βλεπω απο γνωστο με iphone σε 5g δικτυο κανεις κληση και παραμενει ενεργο το 5g στην οθονη. Οποτε δεν γυριζει σε 4g calling ή σε 2g οταν κανεις κληση .

Ο πατερας μου με το iphone x το εσπασε και εχτες και την οθονη του , ασυμφορο να το φτιαξουμε, καλα μεταχειρισμενο το ειχε παρει αλλα τοσο γυαλι και να σπαει τοσο ευκολα δεν το εχω δει σε αλλο κινητο. . Του εβαλα ενα 3510 νοκια προσωρινα σε πληροφωρω τον ακουω πεντακαθαρα σε συγκριση απο το σιχαμενο το iphone x. Χωρια οτι το εχω λατρεψει με κουμπακι , ευκολα ξεκλειδωνεις παιρνεις ενα τηλεφωνο και ουτε παλευεις με face id κωδικο προσβασης στο iphone. για να παρεις ενα τηλεφωνο διοτι κυριως αυτο χρειαζομαστε κληση ή μας καλεσουνε . Και απιστευτο ξυπνητηρι δυνατο . Εχω λατρεψει την απλοίκοτητα του .
    Δεν υπάρχει 5g ή 4g calling. Η δυνατότητα για κλήσεις μέσω 4g ή 5g, ονομάζεται VoLTE.

Περιοχή
    κερατεα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    Down 8681 /Up 861 kbps
    ISP
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΣΚΑΛΕΙΟ
    Router
    HUAWEI DN9245X6-10
    SNR / Attn
    8(dB) / 37,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimangelid Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν υπάρχει 5g ή 4g calling. Η δυνατότητα για κλήσεις μέσω 4g ή 5g, ονομάζεται VoLTE.
    σε ευχαριστω παρα πολυ.

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία