Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση 16-27 από 27
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360 - 14/1
    ISP
    HCN - Cosmote
    Router
    Speedport Plus 2
    SNR / Attn
    8(dB) / 25(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Τηλεόραση λογικά θα σου δώσουν μέσω δορυφόρου εφόσον δεν υπάρχει διαθεσιμότητα vdsl στο σπίτι σου. Εκτός αν του πιέσεις και σου δώσουν το iptv box.

Στην κινητή δεν είναι από μόνο του με public ip. Πρέπει να το ζητήσεις. Αν το έχεις επιβεβαιώσει πως μπαίνει public ip σε οικιακό πρόγραμμα τότε προχώρα με το συμβόλαιο.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    4G cat19
    ISP
    Vodafone
    Router
    Huawei B818
    Και εγω που ρωτησα για Wind-public IP πριν κανενα διμηνο μου ειπαν δεν δινουν public IP, οποτε προσεχε! ποιος λεει τωρα αληθεια.....
    Ενα Speedtest την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xGreekGamerx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η nova δε δίνει extra sim στα συμβόλαια και η vodafone δε δίνει public ip οπότε cosmote θα σου πρότεινα να πας.
    Ρε παιδιά τι γίνεται με αυτούς τους υπαλήλλους , η αλλαζουν τοσο πολυ τα δεδομένα η δεν ξερουν τι πουλάνε, είπα να δοκιμάσω μιας και ημουν κοντα σε ενα καταστημα vodafone και μου είπαν οτι δίνουν unlimited 5G sim δεδομένα με 25 ε και είναι λεει σίγουρα public ip , και αν θέλω με + 7 γίνεται και static ip επίσης ειναι χωρίς ορθη χρήση και τετοια Limits, πως διαολο θα το διασταυρώσω τωρα εγω αυτο; στο site τους βλεπω κατι 50ρικα+ αν ειναι ετσι μου έρχετε ακομη ποιο φθηνά.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dinos_gb Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και εγω που ρωτησα για Wind-public IP πριν κανενα διμηνο μου ειπαν δεν δινουν public IP, οποτε προσεχε! ποιος λεει τωρα αληθεια.....
    Δεν ξερω ρε γμτ τι να πώ εχω μπερδευτεί - φοβηθεί γιατι ειμαι κοντα στο να προχωρήσω με nova , οντως εδω διαβασα συμβόλαιο και δεν λεει κατι για ορθή χρήση , επίσης σε τεχνικό που μιλησα σε chat μου είπε οτι to public ip δεν εχει καποιο όριο στην ταχύτητα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xGreekGamerx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τηλεόραση λογικά θα σου δώσουν μέσω δορυφόρου εφόσον δεν υπάρχει διαθεσιμότητα vdsl στο σπίτι σου. Εκτός αν του πιέσεις και σου δώσουν το iptv box.

Στην κινητή δεν είναι από μόνο του με public ip. Πρέπει να το ζητήσεις. Αν το έχεις επιβεβαιώσει πως μπαίνει public ip σε οικιακό πρόγραμμα τότε προχώρα με το συμβόλαιο.
    Σημερα ξανα πήγα συνολικο ποσο 38 δλδ 27 ιντερνετ (ολα unlimited εχει και ομιλία) + 11 nova εκτος αθλητικα , ναι δορυφορική με δωρεαν εξοπλισμο και εγκατάσταση, + eon app για εως 2 συσκευλες ταυτόχρονα ,
    αυτο το πακέτο ειναι οικιακό, δεν μπορώ να προσθέσω εξτρα σιμ αν θελω εξτρα σιμ παμε σε επαγγελματικό +5 ε μια σιμ 50 γιγα μονο δεδομένα, αλλα η tv δεν συνδιαζετε γιατι παει μετα 150 ε μονο η tv!!!

Ειμαι πολυ μπερδεμένος παντως με τους παροχους, το σιγουρο ειναι οτι θα παρω το Zyxel NR7102 να εχω καλη καλυψη εξωτερική και με τους 3 παρόχους,
    Σήμερα εγινε ξανα μετρηση σε καλο σημείο με το κινητο και επιασα με nova 5g φουλ σημα 640down 40 up 27 ping μετα ξανα επιασα 550 down 85 up 24Ping οποτε και wind καλα ειμαι απο σημα

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Τελικά μόνο η Cosmote δίνει public ip σε συμβόλαιο;
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά μόνο η Cosmote δίνει public ip σε συμβόλαιο;
    Αντίθετος.. επειτα απο ψάξιμο επειδη με ενδιέφερε το θέμα κατέληξα οτι είναι η μοναδική που το δίνει με περισσότερη ταλαιπωρία (αιτηση) ΚΑΙ με Limitations 150down/50up .
    vodafone,Wind το δίνουν χωρίς καν να το ζητήσεις....
    Επισης επειδη ήδη με ειχε ξενερώσει η cosmote πανω σε αυτό μεχρι να πάρω μια απαντηση απο τεχνικό, δεν ξερω αν ισχύει αλλα θελω να πιστευω πως οχι, γιατι μου είπαν οτι αυτο γίνεται μονο σε bussiness πακετα και παιρνεις μια υπηρεσια που δεν θυμαμαι πως μου την ειπανε κατι με vpn νομιζω...
    εγω το μονο που ξέρω πλεον με 23 ευρουλακια πηρα συνδεση 5g unlimited ολα ανοιχτα vodafone... τα υπολοιπα ειναι περιτα.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από baspax1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αντίθετος.. επειτα απο ψάξιμο επειδη με ενδιέφερε το θέμα κατέληξα οτι είναι η μοναδική που το δίνει με περισσότερη ταλαιπωρία (αιτηση) ΚΑΙ με Limitations 150down/50up .
    vodafone,Wind το δίνουν χωρίς καν να το ζητήσεις....
    Το limit που έχει η κοτε δεν με πειράζει.... Δεν θα έχω το apn αυτό σε όλες τις έξτρα σιμ...
    Οι άλλοι δίνουν public ip; Σε τι πρόγραμμα;
    Αλλά οι άλλοι όμως δεν έχουν κάλυψη και ταχύτητα....
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Το limit που έχει η κοτε δεν με πειράζει.... Δεν θα έχω το apn αυτό σε όλες τις έξτρα σιμ...
    Οι άλλοι δίνουν public ip; Σε τι πρόγραμμα;
    Αλλά οι άλλοι όμως δεν έχουν κάλυψη και ταχύτητα....
    Και στους 2 που πήγα ειναι απο μόνα τους public ip χωρις Limit στα πακέτα unlimited 27ε wind, 23 απο 27 (για εμενα) στην vodafone.
    Αυτο με την ταχύτητα ειναι πολυ σχετικό δες μηπως εισαι τυχερός και πιανεις καποιον απο αυτούς τους 2 παρόχους γιατι οταν εσυ θα μπορουσες να πιάσεις 500-600 mpbs και πας στον πατο στα 150, εγω αυτη τη στιγμη κλειδώνω στα 600+ με ακριβώς τα ιδια πραγματα χαμηλότερη τιμή και κυρίως σίγουρα καλυτερο Upload απο εσενα, η cosmote δεν φημιζετε για το upload της...

Την ιδια αποψη ειχα και εγω, συγκεκριμένα ηθελα να φύγω απο την voda χαλια σήμα, χαλια 4g κτλπ , οταν ομως είδα οτι κλειδώνω στις ιδιες ταχύτητες με cosmote εχει public ip που αυτο και αν με ενφιαφέρει.. και δεν εχει limit(κοροιδία για εμενα να σου δινει 500+ mbps και να σε κατεβάζει στα 150..), και upload (που με ενδιαφέρει πολυ) κοντα στα 90mpbs και ολα αυτα με ποιο λιγα λεφτα... ε... ουτε καν

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    2X 1000/500 + 350/80
    ISP
    Ote/FiberGrid/Vodafone
    Router
    Pfsense/FsOnt/F8648/zte5G
    Κραταμε την ανασα μας μεχρι να αποφασισεις, να ξερεις....

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Στη κοτε και στα 2 σπίτια μου, το σήμα θερίζει... Με τους άλλους δεν είναι τόσο καλά...
    Βρήκα προσφορά το unlimited στα 25,90 και το σκέφτομαι όταν με το καλό κόψω την dsl που έχω στο εξοχικό...
    Gre-goir-X23.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Στη κοτε και στα 2 σπίτια μου, το σήμα θερίζει... Με τους άλλους δεν είναι τόσο καλά...
    Βρήκα προσφορά το unlimited στα 25,90 και το σκέφτομαι όταν με το καλό κόψω την dsl που έχω στο εξοχικό...
    Το κυριότερο ειναι το τί θέλεις , αν για σένα δεν ειναι πρόβλημα το limit τοτε μπορείς να πας εκει για σταθερότητα , αλλα εξακρίβωσε το αν σε αυτο το πακέτο γίνεται, γιατι αν ειναι στο bussiness μιλαμε για αλλες τιμες....
    επίσης θα σου πρότεινα να φερεις 1-2 φιλαρακια που εχουν 5g κινητο με voda και wind να κανετε μερικες μετρήσεις να δείς, γιατι εστω και λιγο ποιο κάτω να πιανεις μπορεί να επυλιθει με εξωτερικό cpe οπως εκανα εγω... και εκεί θα πιανεις το μεγιστο δυνατό ειδικα αν παιξεις λιγο με τις ρυθμισεις και με τα δεξια αριστερα να πιασεις την αντιστοιχη κεραία.

Οπως και να εχει αν πας με ote επυφιλάσομε αν στο δίνει σε αυτο το πακέτο, να σου πω την αλήθεια εγω πηγα στο μαγαζι και δεν ηξεραν τι έλεγαν και μετα απο μιαμιση εβδομάδα!! με πηρε τεχνικος να μου πει ,, εχμμ ναι εχουμε public ip και εχει Limitation οπως είπατε, αλλα μομιζω νομιζω ειναι στο εταιρικό πακέτο και οχι στο οικιακό..

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Από ότι λένε τα παιδιά εδώ στο φόρουμ στο gigamax δίνουν public ip...
    Μετά προτιμώ τη σταθερότητα....
    Μέσα στο σπίτι με κοτε βλέπω τριψήφια νούμερα...
    Και όπως είπα, δεν θα έχω σε όλες τις έξτρα σιμ το apn με το limit...
    Όχι ότι και τα 150 είναι λίγα..
    Γενικά θα βολευτω κάπως..
    Gre-goir-X23.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Από ότι λένε τα παιδιά εδώ στο φόρουμ στο gigamax δίνουν public ip...
    Μετά προτιμώ τη σταθερότητα....
    Μέσα στο σπίτι με κοτε βλέπω τριψήφια νούμερα...
    Και όπως είπα, δεν θα έχω σε όλες τις έξτρα σιμ το apn με το limit...
    Όχι ότι και τα 150 είναι λίγα..
    Γενικά θα βολευτω κάπως..
    καλα ναι αν οντως πιανεις πολυ χαμηλότερες ταχύτητες με τους αλλους δεν το συζητώ...
    εγω ειμαι τυχερός που εχω και τις αλλες επιλογές γιατι με τα Limitations που είχε ηταν η τελευταία μου επιλογή , και ήδη οι παραλληλες λύσεις να να αποφύγω τα limits δευτερη sim(+χρεωση) ,συνδεση με vpn σπιτιου εναλλαγή apn και τρεχα γύρευε με είχαν κουράσει οποτε ξέροντας οτι με καλύπτουν και οι υπολοιποι απλα ουτε καν που ασχοληθηκα.

Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία