Εμφάνιση 31-45 από 68
-
31-08-23, 10:34 Απάντηση: Re: Απάντηση: Στην 1η θέση το δίκτυο κινητής της COSMOTE στις μετρήσεις των Οokla και umlaut #31
-
31-08-23, 10:43 Απάντηση: Στην 1η θέση το δίκτυο κινητής της COSMOTE στις μετρήσεις των Οokla και umlaut #32
Όντος το καλύτερο δίκτυο ever έχουν, αλλά την χειρότερη ever υποστήριξη πελατών,
-
31-08-23, 11:08 Απάντηση: Στην 1η θέση το δίκτυο κινητής της COSMOTE στις μετρήσεις των Οokla και umlaut #33
Με διαφορά η cosmote μπροστά σε όλα. 2 σταθερές συνδέσεις και 4 συνδέσεις κινητών μεταφέρθηκαν και ησύχασα.
-
31-08-23, 11:28 Απάντηση: Στην 1η θέση το δίκτυο κινητής της COSMOTE στις μετρήσεις των Οokla και umlaut #34
-
31-08-23, 11:39 Απάντηση: Στην 1η θέση το δίκτυο κινητής της COSMOTE στις μετρήσεις των Οokla και umlaut #35
Τα 25€/2 μηνες ειναι μονο για το Cosmote Mobile Internet με καρτα και μονο για το φετινο καλοκαιρι.
Τα 11€/μηνα ειναι για τα προγραμματα What's up και COSMOκαρτα.
Εχω κι εγω το Cosmote Mobile Internet με καρτα, πρακτικα και συγκριτικα με What's up/COSMOκαρτα
1. το φορτιζω μια φορα το χρονο (το καλοκαιρι) χωρις να μου ενεργοποιειται φραγη
2. Δεν μου χρεωνει τελος κινητης τηλεφωνιας
3. Δεν εχει ομως απεριοριστα πακετα κατα τη διαρκεια του χρονου, αρα εκει βολευει να εχεις What's up/COSMOκαρτα
-
31-08-23, 12:59 Απάντηση: Re: Απάντηση: Στην 1η θέση το δίκτυο κινητής της COSMOTE στις μετρήσεις των Οokla και umlaut #36
-
31-08-23, 13:51 Απάντηση: Στην 1η θέση το δίκτυο κινητής της COSMOTE στις μετρήσεις των Οokla και umlaut #37
Παράπονα από την εξυπηρέτηση πελατών έχω και από τους 3 παρόχους. Και όσοι ξέρω το ίδιο. Δυστυχώς αν χρειαστείς κάτι δεν βγάζεις άκρη εύκολα.
-
31-08-23, 13:57 Απάντηση: Στην 1η θέση το δίκτυο κινητής της COSMOTE στις μετρήσεις των Οokla και umlaut #38
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Για σταθερό θα πήγαινα σε όποιον είναι ο ιδιοκτήτης της γραμμής, δηλαδή ΟΤΕ στο 70%+ αλλά αν πχ στην περιοχή σου πέρασε οπτικές η Vodafone τότε πήγαινε Vodafone.
Για κινητό σε όποιον σε έχει εκνευρίσει λιγότερο στο παρελθόν, είτε με την κάλυψη, είτε με ανοησίες της εξυπηρέτησης πελατών κλπ.
-
31-08-23, 14:40 Απάντηση: Re: Απάντηση: Στην 1η θέση το δίκτυο κινητής της COSMOTE στις μετρήσεις των Οokla και umlaut #39
Το δούλεμα που σου ρίχνουν όταν έχει βλάβη ή όταν έχεις ζητήσει κάτι και δεν έχει γίνει για κάποιο λόγο ....είναι τρελό !
3 εβδομάδες με παιδεύανε για να μου αλλάξουν ένα internet mobile stick backup που χάλασε με δικιά τους υπαιτιότητα με δικιά τους βλακεία ....
2 φορές μου είχαν κλείσει ραντεβού ότι θα έρθει courier και δεν ήρθε ποτέ... Τα ψέματα που έχω ακούσει . Τα λάθη που κάνουν σε ρυθμίσεις από άγνοια....
Δεν είναι η 1η φορά που προσπαθώ σε κλήση να εξηγήσω τεχνικά σε κάποιον κάποιο θέμα και νιώθω ότι μιλάω σε κάποιον του δημοτικού..Τελικά άκρη δεν βγαίνει ... Αν πέσεις σε γνώστη όμως έχει κάνει την δουλειά σου 10%%
Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους βέβαια .....
-
31-08-23, 18:23 Απάντηση: Στην 1η θέση το δίκτυο κινητής της COSMOTE στις μετρήσεις των Οokla και umlaut #40
Τα πακέτα που αναφέρει γι'αυτό εδώ:
https://www.germanos.gr/product/smar...uctId=20373370
δεν είναι διαθέσιμα όλο το χρόνο;
-
31-08-23, 19:24 Απάντηση: Re: Απάντηση: Στην 1η θέση το δίκτυο κινητής της COSMOTE στις μετρήσεις των Οokla και umlaut #41
-
31-08-23, 19:45 Απάντηση: Στην 1η θέση το δίκτυο κινητής της COSMOTE στις μετρήσεις των Οokla και umlaut #42
Διαφωνώ. Η εξυπηρέτηση, τουλάχιστον στη Νόβα που έχω εμπειρία, είναι πολύ καλή.
-
31-08-23, 20:03 Απάντηση: Στην 1η θέση το δίκτυο κινητής της COSMOTE στις μετρήσεις των Οokla και umlaut #43
-
01-09-23, 23:04 Απάντηση: Στην 1η θέση το δίκτυο κινητής της COSMOTE στις μετρήσεις των Οokla και umlaut #44
Σιγά το νέο... Το ξέρουμε ότι η κοτε είναι πρώτη... Thats a fact... Και χωρίς να θέλω να περιαυτολογησω... Ήθελα καιρό να το πω.... Οι άλλες 2 απλά ΔΕΝ έχουν δίκτυο....
Καλύτερες προσφορές ναι... Αλλά δίκτυο 0....
Πολύ οριακά.... Δεν θέλω να είμαι απόλυτος, αλλά έτσι το έχω βιώσει...
Επίσης γεγονός είναι για εμένα ότι η Νόβα είναι δεύτερη στη σειρά πριν τη βοντα...
Η κοτε πετάει σχεδόν παντού...
Οι άλλες 2 μόνο σε κάποια σημεία.... Δεν έχουν ευρεία υπεροχή όπως η κοτε...
Σαφώς και υπάρχουν και σημεία όπου και η κοτε δεν πάει καλά...
Γεγονός επίσης είναι ότι και στα 2 σπίτια μου η κοτε πιάνει τριψήφια νούμερα ενώ οι άλλες 2 με το ζόρι να δώσουν ταχύτητα 50αρας vdsl...
- - - Updated - - -
Οι απόψεις διίστανται... Έτσι κ έτσι θα έλεγα εγώ....
Και πάλι όμως δεν θα άλλαζα τη 500 άρα που έβαλα στο ένα σπίτι... Μέχρι στιγμής υπήρξαν μερικά θεματακια αλλά γενικά οκ...
- - - Updated - - -
Το πιο απρόσωπο support το βίωσα στη Νόβα... Κοτε και βοντα θα έλεγα πιο οκ..
- - - Updated - - -
Σωστότατο το να προτιμάμε τον πάροχο υποδομής.... Εγώ πάντως θα κοίταζα πρώτα το καλύτερο deal...
- - - Updated - - -
Public ip δε νομίζω να δίνουν σε αυτό ε; Από ταχύτητες γενικά οκ;
- - - Updated - - -
Σε δίκτυο το έχουν... Σαφέστατα... Στα πάγια όμως its a no no...
- - - Updated - - -
Σωστό...
Τώρα για την ψαλίδα δεν θα το έλεγα ιδιαίτερα...
- - - Updated - - -
Επίσης σωστό.... Αλλά έλα που οι άλλοι κάνουν καλύτερες προσφορές...
- - - Updated - - -
Εγώ προσωπικά σε μια σταθερή μου θα βαρεσω κανόνι....
Άκου εκεί 50αρα με 29€...
- - - Updated - - -
Αν και δεν το νομίζω....
Σας ευχαριστώ, να είστε καλά και γεια σας έπρεπε να του πεις....-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
-Τα καμώματα των άριστων.: https://bit.ly/38QhSpH & https://rb.gy/qmfi2
-Πάει αυτό: https://bit.ly/2yTx2gj
-Όχι που θα καθόταν & αυτό!: https://tinyurl.com/y2kr3dpm
Απλά τραγικοί.. * & ο άλλος λέει για τα 800, Οκ..
-
01-09-23, 23:05 Απάντηση: Στην 1η θέση το δίκτυο κινητής της COSMOTE στις μετρήσεις των Οokla και umlaut #45
Bookmarks